Emil Eriksson Idol

Emil Eriksson Idol
Emil Eriksson Idol

Emil Eriksson Idol – Det tredje och sista avsnittet i fredagskvällen av “Idol” fick både glada och sorgsna farväl. Emil Eriksson, 21 år, försökte hänga för första gången, men säkerhetslinan var inte tillräckligt lång. Juryn beslutade att inte ge honom en livboj eftersom han hade minst röster från publiken. Det är tråkigt som diskvatten, det är säkert. Samtidigt är jag nöjd med min prestation och de saker jag kunde visa upp och att jag var en del av det här eventet, säger Eriksson till Aftonbladet. Du känner dig uppenbarligen ledsen, men jag är nöjd med hur långt jag har kommit.

Kämpade för att uttrycka mig

Emil Eriksson tror att han var tvungen att lämna eftersom han inte kunde knyta an till publiken. När jag står på scen tror jag inte att publiken “ansluter” till mig. Han säger, “Jag tror inte att jag öppnar upp mig tillräckligt, jag tror att jag stänger av mig för mycket.” Jag hade fler bevis att ge. Jag önskar bland annat att jag hade sjungit med mer ande.

Tanken före deklarationen

Eriksson och Antranik Khantarashian, båda 19, var kvällens free agents. Medan vi väntade på resultatet fick jag intrycket att att lämna gruppen inte nödvändigtvis skulle innebära slutet på min musikaliska karriär. På fredagskvällen planerar han att umgås med de andra tävlande och njuta av den avtagande Idol-euforin. Jag checkar tillbaka in på hotellet så att jag kan tillbringa en sista natt med dessa underbara individer.

Vad strävar du efter?

Jag planerar att ta ledigt från skolan och återuppta mina studier till våren. Emil Eriksson hävdar att han kommer att anstränga sig för att marknadsföra sig själv som musiker genom att dela sin musik på nätet. TV4 och TV4 Play sänder nya avsnitt av “Idol” varje fredag klockan 20:01. Med “Sveriges bästa sånger” som tema för den tredje fredagsfinalen fick idolerna i uppdrag att tolka och framföra svenska sånger som vunnit nationella eller internationella priser.

Den 17-åriga Saga Ludvigssons tolkning av “Lush Life” av Zara Larsson fick mycket beröm av domarna. Katia Mosally, en jurymedlem, sa: “Om jag var ett skivbolag och skulle ha satsat pengarna på en person i det här gänget, skulle jag ha satsat alla mina pengar på dig.” Isak Uddströms framförande av “Et sista glas” av Miriam Bryant fick också ett mycket bra mottagande.

Emil Eriksson Idol

“Fruktansvärd”

För Emil Eriksson och Antranik Khantarashian gjordes kvällen mycket mer utmanande. När rösterna räknats samman, deras tolkningar av Eva Dahlgrens “Vem tänder stjärnorna? I slutändan beslutades att även den 21-årige stockholmaren Emil Eriksson måste lämna föreställningen efter att han inte blivit “räddad” av juryns “livboj”. Emil Eriksson erkände att han var både ledsen och stolt över att projektet håller på att ta slut.

Heder tilldelades Lasse Berghagen

Den folkkäre artisten Lasse Berghagen gick bort i torsdags, 78 år gammal, och skådespelarna i “Idol” använde fredagens show för att minnas honom. Hans fru och bandkamrater sjöng en bit av hans populära låt “En kväll i juni” medan programledaren Pär Lernström riktade sig till kameran och sa: “Lasse, du var en förebild – oavsett om vi pratar om programledning, artisteri eller ren mänsklighet .” Men din musik kommer att leva vidare i våra hjärtan för alltid.

Amie Bramme Sey, som normalt sett är Pär Lernströms sidekick, var inte på plats till fredagsfinalen den här gången. På grund av sjukdom fick hon missa kvällens föreställning och David Sundin fyllde på för henne. Det är synd att jag inte kommer att kunna se programmet ikväll. Idoler, jag kommer att heja på er alla ikväll från bekvämligheten av min soffa.

“Jag är säker på att David kommer att göra ett utmärkt jobb vid Pärs sida”, sa Amie Bramme Sey i ett uttalande innan showen. Under sin Idol 2023 audition sjöng Emil Eriksson “Miracle Love” av Matt Corby. Låtvalet gav resultat, eftersom Emil kunde vinna över domarna och gå vidare i tävlingen. Det har gått bra för honom sedan dess. Programmet kanske inte svarade på alla dina frågor om Emil. Lösningarna finns nedan.

Hur gammal är Emil Eriksson i 2023 års Idol?

Idag är 21-årige Emil en mogen ålder.

Kommer du ihåg att du såg Emil Eriksson på tv?

Enligt vad Emil Eriksson berättar för Hänt är det hans första gång någonsin på tv. Han är dock ingen nykomling i Idols auditionprocess. 2021 lämnade jag in en ansökan och digital audition på eget initiativ. Men jag tror inte att jag var förberedd; min röst hade ännu inte utvecklats till sin fulla potential.

Idol-Emil, hur lång är du?

Emil står på en höjd av 183 cm.

Kan du berätta om Idol-Emils romantiska liv? Jobbar han med någon annan?

Är Emil singel eller i ett förhållande? Så här är affären: jag är för närvarande singel. Emil säger till Hänt: “Jag försöker inte fokusera på omständigheterna, jag är väldigt fokuserad på min musik.”

Vill du gå på en dejt?

Ja, självklart skulle du hälsa på om du träffade någon du verkligen tyckte om. Därför tror jag att kärlek ibland bara kan hända, och det finns inte mycket ydu kan göra åt det. Så jag tror att det kommer att hända om det händer.

Har du dejtat många tidigare?

Jag har varit i ett par förut.

Vad tycker du om att dejta en supporter?

Så jag är inte säker på om jag vill göra det nu, mitt i Idol-processen, men jag vill definitivt göra det när programmet är klart. Med tanke på stridens insatser är jag för närvarande laserfokuserad på att slutföra min del efter bästa förmåga. För att nå bra i en tävling måste du ägna din fulla uppmärksamhet åt den. Självklart, händer det något så händer det.

Fredagens Idol-final var den tredje i ordningen med “Sveriges bästa låtar”-tema. Det blev uppenbart att Emil Eriksson var tvungen att dra sig ur tävlingen efter att ha hört tolkningar av artister som Marie Fredriksson, Cornelia Jakobs och Miriam Bryant. Direkt efter att ha hört nyheterna kommenterade Emil: “Jag har mycket mer att ge, men oavsett är jag tacksam.”

I fredagens avsnitt av “Idol” blev Emil Erikson utslagen ur tävlingen. Emil Eriksson medger att situationen är tragisk men att han är nöjd med sitt agerande. Prisbelönta låtar av artister som Miriam Bryant, Benjamin Ingrosso och Tove Lo återskapades av “idolerna” i TV4:s “Idol” i fredags. Varje artist hade en nära släkting som stod i kulisserna för att uppmuntra dem innan de gick upp på scenen. Familjemedlemmarna fick också möjlighet att presentera “sin Idols” föreställning.

Sista sekunden frenetisk justering

David Sundin var Pär Lernströms nya högra hand. På grund av Amie Bramme Seys sjukdom fick produktionen göra ett byte i sista minuten innan direktsändningen. David Sundin sa: “Jag har saknat att jobba med direktsänd tv, så när Pär ringde mig för bara några timmar sedan var det en självklarhet att ställa upp.” Detta sades strax före sändningen. Efter att alla hade uppträtt var de minst populära akterna lätta att identifiera: Emil Erikson, Antranik Khantarashian och Louisa Hoxha.

Idol-deltagaren Emil Eriksson får sparken

Pär Lernström, programledaren, bekräftade då att Louisa Hoxha var oskadd och att den sista matchen skulle bestridas av Emil Erikson och Antranik Khantarashian. Till sist var det uppenbart att Emil Erikson hade minst röster från publiken. Visst är det tråkigt, men jag är stolt över hur jag har hanterat mig själv. Om jag inte vinner står jag i tacksamhetsskuld till juryn och publiken för ni var grymma, sa Emil Eriksson i luften.

Ändå var juryns livboj Emils sista hopp om att stanna kvar i matchen. De kan bara åstadkomma detta en gång per säsong. Alexander Kronlund sa dock på juryns vägnar att de håller med publiken och att Emil inte fick någon livboj. Han kan inte längre fortsätta i spelet. Det är tragiskt, men jag är mycket stolt över att ha åstadkommit detta. Man har kommit så långt och lärt sig så mycket, säger Emil Erikson.

Emil Eriksson Idol
Emil Eriksson Idol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!