Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Evelina Galli Föräldrar – Evelina, boende i Stockholm på Maria Skolgata 93, föddes den 29 november 1995. Den 12 februari firar vi Evelinas dag. Det har gått ett helt år sedan hon slog sig ner i sina nuvarande utgrävningar (14 oktober 2021). Ingen annan i huset är över 15 år, därför bor hon faktiskt ensam.

Rollen Evelina innehar är mycket eftertraktad. Hittills den här månaden har vi gjort 470 meddelanden om henne. Hon delar trapphus med hundranio andra personer i sin byggnad. Vi vet nu vilka som bor på varje nivå i byggnaden.

Evelina är en av åttio nuvarande boende i byggnaden som alla flyttade in samma år som hon gjorde. De flesta i den här situationen söker efter Evelina i Stockholm. Evelina Galli, konsument- och teknikexpert på PriceRunner, blir dagens första talare. Inför Tendensdagen frågade vi Evelina med fyra frågor.

Ge oss en snabb sammanfattning av vem du är och var du kommer ifrån

Sedan jag var 14 år, när jag började arbeta på redaktionen på några av Sveriges tekniksajter, har jag varit djupt involverad i varje aspekt av konsumentteknologi. Under de senaste tolv månaderna har jag fungerat som PriceRunners inhemska konsumentteknikguru och som ankare för TV4:s Efter fems TechThursday-inslag.

Vad gör du i din position som konsument- och teknikexpert?

Du är fri att fråga som sådan. “Professionell medianörd” är så jag gillar att beskriva mig själv. Det är mitt ansvar att hålla mig à jour med utvecklingen inom konsumentteknologi och relaterade områden, och att använda denna kunskap för att ge bästa möjliga förklaringar och assistans till kunderna. Jag kanske sitter i en TV-studio och diskuterar tv-spel, är värd för en podcast eller gör en kreativ virtuell skattjakt för spelare; alternativt skulle jag kunna dyka ner i den enorma mängd data jag har tillgång till på PriceRunner för att analysera aktuella trender.

På vilka sätt kommer du att behöva mest hjälp att gå vidare?

Håll dig ikapp med nyheterna! Jag har världens bästa jobb eftersom jag får prova så många nya saker, och det här är den mest hektiska tiden på året för oss på grund av två stora shoppinghelger som kommer snart.

Du är dagens öppningstalare på Tendensdagen; med några få ord, vad kan vi förvänta oss av ditt föredrag?

Jag kommer att diskutera internethandelsupplevelsen och de människor vi kan lita på för att hjälpa oss att fatta de bästa besluten.

Evelina Galli Föräldrar

A. Galli, Evelina

Tidigare IDG-redaktör och nuvarande PriceRunner-teknik- och konsumentexpert. förankrar TV4:s TechThursday-segment och är en frekvent mediekommentator om konsumentfrågor. Ändå förbättrades det för branschen under årets sista kvartal. Trots att indexet bara ökade från 51,27 till 52,24 säger 61 % av personerna att de är nöjda eller extremt nöjda med resultatet av sin julhandel 2022.

“Årets tre sista månader är avgörande för affärerna. Detta kvartal innehåller inte bara julhandelssäsongen, utan även Black Friday och mellandagsrean, så ett framgångsrikt kvartal för onlinehandlare 2023 är uppmuntrande. Ändå har vi är inte riktigt tillbaka till där vi var innan epidemin, när e-handeln blomstrade och indexen nådde all-time highs” gör teknik- och konsumentexperten på Pricerunner Evelina Galli några observationer.

Framtiden ser dyster ut för shoppare. Enligt undersökningen, om inflationen håller i sig, kommer tre fjärdedelar av onlineåterförsäljarna att höja priserna eftersom vinsten är prioritet nummer ett “När människor letar efter billigare sätt att hålla värmen på vintern kan det öka efterfrågan på vissa produkter som pellets och värmestockar .

Bristen på råvaror och den dåliga valutakursen har en oproportionerligt negativ inverkan på andra produkter, såsom elektronik och tekniska prylar “som Evelina Galli fortsätter till. Undersökningen Living Safe genomförd av F-Secure undersökte 7 000 internetanvändare över hela världen om deras dagliga rutiner och upptäckte att moderna internetanvändare spenderar mer tid inkopplade i sina prylar än de gör i sängen.

Ändå erkänner 7/10 svarande att de är osäkra på vem de kan lita på online. Sextio procent tycker att det är svårt att övervaka säkerheten för alla länkade prylar, och ytterligare 64 procent räknar med en ytterligare ökning av internetfarorna under det kommande året.

Även om nästan 75 % av de tillfrågade använder någon typ av internetsäkerhet, är detta ett problem som ännu inte har lösts av vår verksamhet. Två tredjedelar av de tillfrågade tycker att cybersäkerhet är för komplext, vilket gör det svårt att ha en överblick och förståelse av ämnet.

När kunder snabbt och enkelt kan aktivera skydd och förstå hur produkten fungerar tror vi att alla vinner. Det är också möjligt att människor använder Internet för viktiga uppgifter som att betala räkningar, banktjänster och privat kommunikation.

Därför, som Timo Laaksonen ser det, bör säkerhetsåtgärder fokusera på att få människor att känna sig trygga. Här har han stöd av Laura Kankaala, F-Threat Secures underrättelsechef.

Allt från våra mest intima minnentill våra viktigaste lösenord, texter och kreditkortsuppgifter lagras på digitala plattformar. På grund av detta anser många att informationen som lagras på deras telefon är mer värdefull än själva telefonen.

Mer än hälften av de tillfrågade sätter ett värde på cirka 1 000 euro på informationen som lagras på deras enhet. På grund av skillnaden mellan hur mycket människor värderar säkerhet och hur mycket de litar på dess lösningar, måste säkerhetsgemenskapen ompröva sitt tillvägagångssätt.

För att återupprätta tron på säkerhet och enheter tycker Timo Laaksonen att det är nödvändigt att först tillhandahålla en enkel men smart säkerhetslösning. Han betonar vikten av att tillhandahålla korrekt och relevant information om vad Tjänsten utför för dig, trots att enbart enkelhet inte är tillräcklig. Svaret måste vara kristallklart, enkelt att implementera och bygga på högklassig cybersäkerhetsteknik.

Av denna anledning har vi släppt en uppdaterad version av F-Secure Complete, vårt flaggskeppsprogram. Här tillhandahåller vi mångfacetterade skydd i en bekväm programvara, inklusive VPN, identitet, lösenord, banktjänster och föräldrakontroller, så att användare kan känna sig trygga med att dela sin information. Enligt Timo Laaksonen är det enda sättet vi kan återställa användarnas tilltro till cybersäkerhet.

Evelina Galli Föräldrar
Evelina Galli Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!