Fanny Sunesson Förmögenhet

Fanny Sunesson Förmögenhet
Fanny Sunesson Förmögenhet

Fanny Sunesson Förmögenhet – En 56-årig kvinna är känd som Fanny Sunesson. Hon har inte angett en specifik bostad. Det senaste decenniet har Fanny bara flyttat en gång. Fanny bor i ett kvarter med en genomsnittlig årsinkomst på 379 418 SEK och 2,6 % klagomål på utbetalningar. Ratsitkatalogen för Kungsbacka har Fanny och hennes grannars inkomst- och betalningsuppgifter, så om du vill veta mer om dem kan du köpa den.

Sidan 114 innehåller Fannys lön och uppgifter om eventuella betalningsanmärkningar. Espen Holm Lund och Fanny är rumskamrater. Han flyttade in den 21 december 2021 och han har varit bosatt i totalt 2 år och 93 dagar. Han är 56 år gammal. Fanny är singel. Det är Fannys 57-årsdag om några månader.

Det händer efter 108 dagar. Om tre år och 108 dagar (på en fredag) fyller hon sextio, vilket är hennes nästa årsdag. Om du skulle vilja gratulera till hennes namnsdag, kommer det att ske om trehundratjugotre dagar. Den engelska formen av Franciska, som kan finnas hos Frans, är Fanny.

Fanny Sunesson Aktiebolag är den enda verksamhet där Fanny är engagerad. Hennes adress är ett bolag som heter Fanny Sunesson Aktiebolag. Hon valde golf istället för judo efter att ha lidit av astma i unga år. Sedan dess har hon varit avgörande för andras framgångar i sin nya sport. Wow, det var en stor succé.

Medan stjärnorna njuter av rampljuset föredrar 49-åriga Fanny Sunesson att hålla sig borta från solen. Under avgörande ögonblick i historien var hon närvarande. Flera gånger, inte en gång. Nick Faldo (vinnare av US Masters och The Open) och Henrik Stenson (vinnare av The Players Championship) caddiades båda av Fanny Sunesson.

Fanny Sunesson Förmögenhet

Med orden “Fanny has made me the golfer I am today” blev han den yngsta världsettan sedan Tiger Woods 2011, Martin Kaymer från Tyskland. Till slut kom jag på det på egen hand, men jag kunde inte ha gjort det utan att rådfråga henne. Som ett resultat av hennes insiktsfulla förfrågningar hjälpte hans mentala tränare till att forma honom till den spelare han är idag, säger han.

Håller en låg profil

Fanny Sunesson från Karlshamn i Bleking har dock alltid föredragit att förbli inkognito. Det har förbryllat många. Av någon anledning har hon alltid föredragit att förbli osjungen snarare än att sola sig i härligheten. Gång på gång har hon visat sig vara ganska värdefull. Jag jobbar för och med människor, så jag vill hålla det diskret, tillägger Fanny.

Jag är inte säker på varför, men jag tror att det är idrottarnas och spelarnas ansvar som jag samarbetar med för att diskutera vårt partnerskap. Fanny Sunesson ville inte alls bli intervjuad på länge. Allra i början av mitt yrke blev jag felciterad av en journalist som felaktigt påstod sig ha pratat med mig. Jag tyckte inte att det var roligt att någon skrev något jag inte hade sagt. Efter det tror jag inte att jag är stjärnan; Jag tror att spelaren är det, tillägger hon och tillägger att hon fortfarande är orolig när hon intervjuas.

Utstod en caddiekarriär

Efter att ha drabbats av en ryggskada när han spelade golf 2011 bestämde sig Sunesson för att dra sig tillbaka från caddiing. Den schweiziska tjänstemannen bar pinnen när Fanny knuffades av fötterna, vilket resulterade i en ryggskada som skulle avsluta hennes karriär – en utbuktande disk. “Det finns inget ont som inte för något gott med sig”, som ett annat uttryck uttrycker det.

Efter att ha anmält sig till ett elittränarprogram och avslutat kurser i idrottspsykologi fick Fanny snabbt anställning som mental tränare för en mängd olika sporter, inklusive fotboll (för lag som Mjällby AIF och Kalmar FF). För min del trivs jag med både utvecklings- och coachningsaspekterna. “Jag älskar att hjälpa människor att nå sina ambitioner”, säger hon. Truppen fick inte heller amatörmässig hjälp.

Sunesson har inte bara arbetat med flera golfproffs, utan han har också lånat ut sina tjänster till landslagen i Tyskland, Sverige och Kina. För min del tycker jag att fotboll är väldigt roligt. Det finns många paralleller; till exempel, om du strävar efter att utmärka dig i företagsvärlden, kommer du att hitta många paralleller med friidrott också, förklarar hon innan hon går till kärnan i sin arbetsbeskrivning. Jag föredrar att inte göra jämförelser.

Ser inget värde i att jämföra

Absolut inte! Fanny Sunesson är inte jämförbar. Inga ytterligare kommentarer. Hon är lite intresserad av att diskutera skillnaderna mellan till exempel Henrik Stenson och Nick Faldo – vare sig i förhållande till varandra eller till en allsvensk fotbollsspelare. Hon gillar att förbli ointresserad, varför hon inte har bestämt sig. Professionalism är nyckeln.

Det är personligt och beror på personen; Jag har ingen uppgift att avslöja något som bara är mellan oss. Jag skulle kunna berätta mer om min träning och de människor jag samarbetar med om jag var en spelare. Som coach eller caddie låter jag alltid mina kunder veta vem jag jobbar med, men annars är allt upp till dem.

I slutändan handlar det alltid om det. Fanny kommer aldrig, aldrig att dela med sig av hemligheterna som ledde till hennes toppprestationer på absolut högsta nivå. Enligt henne skulle det inte vara ett stort problem. Eftersom breda rekommendationer inte alltid går igenom försöker jag undvika att göra det

“Bra att känna folk”

Fanny Sunessons skriverier är invecklade. Det finns ingen magisk formel eller idiotsäker metod som garanterar framgång. Fanny Sunesson har varit baglady för en uppsjö av kända golfare, men vad gör henne speciell? Hon vann fyra herrmajor tillsammans med Nick Faldo och var den första svensken att klara det tills Henrik Stenson vann The Open.

Efter ett tag börjar jag undra om hennes förmåga att läsa människor kan vara en faktor. Erfarenhet och kunskap styr min arbetsstil, men personliga kontakter är alltid till hjälp. Jag gör mitt bästa för att behålla ett öppet sinne och vara mottaglig för nya idéer. Med bara en medarbetare kan jag vända ett nytt blad med varje projekt. Termen “lyhördhet” skulle kunna vara lämpligare. Det faktum att de är golfare, fotbollsspelare eller något annat är irrelevant för mig eftersom jag ser varje person som den de verkligen är.

Det mest avgörande för en caddie att göra?

Caddiens arbetsuppgifter är mångfacetterade. Vem du arbetar med avgör hur caddien fungerar. Varje spelare jag någonsin har handlat med har krävt ett unikt tillvägagångssätt, men en caddie finns alltid där och kan ha det viktiga samtalet med spelaren. Bara du kan åstadkomma det. Jag syftar till att hjälpa till att skapa en optimal miljö för individen att utmärka sig.

Theo Sörenstam Fanny Sunesson är onekligen en av Sveriges mest kända golfare, även om Henrik Stenson kanske är mer känd. Tillsammans med sina två huvudpartners, Nick Faldo och Henrik Stenson, har hon varit en integrerad del av många stora framgångar. Reportern från Norra Halland, som mött ett par svenska idrottshjältar tidigare, går in i Forsgårdens GK med en blandning av spänning och nerver för att träffa en av världens främsta golfcaddies. Med insikt om att hennes väg från Karlshamn till varje större golfturnering är unik.

Din framgång som caddie väcker frågan: varför?

Man kan säga att jag har en besatthet av att göra saker helt rätt. Eftersom min pappa var psykiater, antar jag att det inte är någon överraskning att jag alltid har haft en medfödd fascination för det mänskliga sinnet och beteendet. Att få spelaren till sin högsta prestationsstadium är en spännande upplevelse. Att veta när man ska prata och när man ska vara tyst är viktigt. Då, istället för att blygt hålla med, bör du säga vad du tycker. Per Fanny Sunesson, det är inte alltid lätt.

Vilka är de minsta kunskaper som krävs av en caddie?

Att lära sig alla detaljer i golf är ett smart drag. Spårguideboken är nu mycket snyggare och har förbättrats avsevärt. På min tid var man tvungen att studera banan själv, hitta saknade bunkrar och anpassa avstånden genom att titta och rita. Fanny Sunesson flyger ofta till platsen för nästa veckas tävling på söndagskvällen efter att en tidigare avslutats, vilket lät henne vara på banan först på måndag morgon. De flesta tävlingar pågår från torsdag till söndag.

Skulle Nick Faldo ha nått en sådan anmärkningsvärd framgång om det inte vore för dig?

Fråga honom om det. Han utmärkte sig på planen och i gymmet. Vårt lagarbete var utmärkt. Nu tänker jag på Nick som en bror. Han är för all del som en medlem av min egen familj. Vi kom bra överens eftersom vi båda är noggranna. Involvering av caddien i spelarens sving är något som är ovanligt nuförtiden jämfört med 1990-talet.

Den berömda tränaren David Leadbetter var Nick Faldos partner, och när Fanny Sunesson först kontaktade Faldo krävdes hon att ägna fem dagar åt att lära sig svingen från Leadbetter och Faldo. Medan Faldo tränar visar ikoniska fotografier hur Fanny Sunesson sitter och fixar laguppställningen. Säger Fanny Sunesson, “Jag var David Leadbetters extra uppsättning ögon och kunde förmedla detaljer efter omgångarna.”

Klinod i sagan om golf

Jag tycker att det är en fantastisk berättelse hur Fanny Sunesson blev caddie för Europatouren. Vissa spelare tog inte med sig sina personliga caddies till Ullna-turneringen 1986, den viktigaste svenska turneringen på Europatouren. Flera ivriga “juniorer” stod i kö; efter att alla män valdes ut fanns det bara tre kvinnor kvar att väljas ut som de sista spelarnas caddies.

Det var Fanny Sunesson, Charlotta Sörenstam och Annika Sörenstam som var dessa tre tjejer. Alla som kan fånga det ögonblicket på film kommer att ha lagt till en ovärderlig artefakt till golfens annaler. När Sunesson tävlade i Sverige caddiade han för en brasilianare vid namn Jamie Gonzales. Efteråt gjorde hon sig redo för den 30 timmar långa tågresan till Spanien, men något gick fel.

Jag var överlycklig över att se honom eftersom vi äntligen kunde ansluta i den här världen utan mobiltelefoner eller internet, men han verkade missnöjd eftersom han hade en caddie. Då kände någon hemskt för den svenska tjejen, som var 19 år, och jag caddiehoppade för andra spelare i två veckor i Portugal och Spanien.

Fanny Sunesson Förmögenhet
Fanny Sunesson Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!