Gina Dirawi Gravid

Gina Dirawi Gravid
Gina Dirawi Gravid

Gina Dirawi Gravid – En före detta YouTuber, programledare, komiker, skådespelare, författare och journalist från Sundsvall, Gina Dirawi föddes den 11 december 1990. 2012, 2013 och 2016 var Dirawi ordförande för Melodifestivalen. Även om hon hade blivit mycket berömmelse för att vara en av de första YouTubers i Sverige, var evenemanget hennes stora genombrott.

Hon har även varit ordförande för Guldbaggegalan 2022, Musikhjälpen 2011, 2012 och 2015 samt Grammisgalan vid två separata tillfällen (2014 och 2015). Kristalengalan utsåg henne till “Årets kvinnliga programledare” två gånger (2012) och (2013). Gry Forssell och Carina Berg var bland dem som hon så småningom vann över. Hon lanserade sin egenskrivna första singel “LOVE” 2014.

Sveriges Television hade henne som semestervärd den 24 december 2015. Tillsammans med Pär Lernström var hon programledare för Idol 2017 och 2018. Vad hände med Gina Dirawi, en dokumentär av Jane Magnusson, släpptes 2019. Lives of Dirawi, omgiven av hot och livvakter, krönikas i dokumentären.
Gina Dirawis första bok, Paradiset vilar under mammas fötter, släpptes våren 2020. Meet Me in Jannah, Dirawis första studioalbum, släpptes 2022.

Medan jag var liten

Med palestinska föräldrar som är födda i Libanon har Dirawi palestinska anor. Medan Dirawis farbror var student i Uppsala, lockades Saleh, Dirawis far, att studera i Sundsvall i Sverige. Han gjorde så småningom Sundsvall till sitt hem efter att ha gift sig med palestiniern Siham; Gina Dirawi och hennes tre syskon var hans barn. Morfar Gina Dirawi levde från mars 2011 till sin död i mars 2011. Han var imam i Sundsvall.

Hon gick en naturvetenskaplig klass på gymnasiet i Sundsvall innan hon gick över till Mittuniversitetet till huvudämne i politik och retorik. På Röda Korset får Dirawi lära sig om hederskultur och hedersförföljelsen. Gina Dirawi, programledare för måndagens Guldbaggegala, visade äntligen upp den enorma gravidmagen hon hade retat på Instagram Story.

Gina Dirawi Gravid

Bland andra som hörde “graviditetsskämt” under uppträdandet var Henrik Schyffert och Nour El-Refai. Årets Guldbaggegala, med Gina Dirawi som värd, sändes i måndags. Programledaren fick ta plats på scenen mitt under alla prisutdelningar och tacktal.

Gina Dirawi delade ett foto på sig själv med en bula på sociala medier

Ett foto på Gina Dirawi med texten “Rehersal @Guldbaggegalan” lades upp på hennes Instagram Story dagen innan den stora galan, som Familjeliv dokumenterat tidigare.

Omfamnade hennes växande babybula under scenen

Gina Dirawi intog scenen vid galans invigning — hennes gravida mage märkbart frånvarande. En dryg timme in i showen återvände dock programledaren till scenen, såg fräsch ut och hade vad som verkade vara en falsk babybula. Stellan Skarsgård är enligt henne ansvarig för hennes expanderande mage. Backstage stötte jag på Stellan Skarsgård. “Vi gjorde ingenting, utan bara rörde axlarna – det var nog – för han är så jävla viril,” sa Gina Dirawi.

Parodierade Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Gina Dirawis särskilda fokus i de pågående skämten kring Stellan Skarsgårds graviditet var den betydande åldersskillnaden mellan henne själv och “pappan” till hennes barn. Vid det här laget kan jag förutsäga resultatet. I kulisserna kommer rykten att flyga och alla kommer att prata nonstop. Från och med nu har Guldbaggegalan 2022 börjat.

Årets galavärdinna är den 31-åriga artisten och presentatören Gina Dirawi, som väckte uppståndelse bland sina Instagram-följare genom att lägga upp en bild precis innan evenemanget, vilket fick många att spekulera i att hon kan vara gravid. Underhållaren och artisten Gina Dirawi, 31, står vid rodret för årets “Guldbaggegalan”-upplaga. Några av hennes tidigare programledare inkluderar “Idol”, “Melodifestivalen” och “Musikhjälpen” på svensk tv. Likaså har Gina Dirawi varit värd för SVT:s julerbjudanden. Efter flera års uppehåll från tv återkommer hon i kväll klockan 20.00 i SVT.

Gina Dirawi visar stolt upp sin växande babybula

Hon tillkännagav sin roll som programledare för Guldbaggegalan 2022 på söndagen genom ett Instagramfoto. Men det var en annan sak som Gina Dirawis Instagram-berättelsetittare såg – ett foto med bildtexten “Rehersal @Guldbaggegalan” – och det fick dem att undra: Är det en gravid mage hon visade upp?

Kommentarer angående det gåtfulla fotot på Gina Dirawis Instagram-berättelse kan hittas med det glada tillkännagivandet att hon återigen är i centrum för uppmärksamheten: Är det bara jag, eller lämnar bilden hon valde för sin artikel någon förvirrad? Någon som följer henne trodde att hon präglade sin växande babybula. “Faktiskt, så vad? Enligt någon annan är det med största sannolikhet en gravid mage.

En graviditet har inte verifierats av Gina Dirawi

Gina Dirawi har inte meddelat sin graviditet, men fansen spekulerar efter att ha sett en ögonblicksbild av värden med byxorna olösta och en skjorta uppdragen över magen. Bara hon vet med säkerhet om hennes växande babybula är äkta eller bara för att se på kvällens gala. Fråge- och svarsdeltagaren på Instagram Gina Dirawi, 30, en tv-personlighet, diskuterade sina åsikter om att bilda familj.

Hon uttrycker sin öppenhet för tanken att moderskap kan ta sig många former i ett Instagram-inlägg. Hela decenniet av 2010 definierades av Gina Dirawis arbete som TV-värd i en mängd olika miljöer. Hon hoppas kunna bilda familj snart nu när hon är 30 år. Jag är mottaglig för tanken att moderskap kan ta sig många uttryck, men jag har alltid trott att det var härligt när det fanns barn.

Jag strävar efter att vara någon som bidrar mest till samhällets förbättring, uttrycker Dirawi på Instagram story. Hon insisterar inte på den konventionella metoden att skaffa barn utan är istället flexibel. Jag nöjer mig med att vara mamma på andra sätt eftersom jag vill ha en egen familj men jag tror inte att världen behöver fler barn. “Framtiden är full av överraskningar.

Styrt undan rampljuset

När Gina Dirawi bara var 19 år gammal blev hennes blogg “Ana Gina” populär. När hon var nio år hade hon varit värd för “Idol” flera gånger, presiderat över tre “Melodifestivalen”-tävlingar och till och med varit värd för julen i SVT. Men det fanns en mörk sida av hennes framgång: hon var målet för många hatretorik och dödshot; SVT försåg henne till och med med säkerhet efter hennes julvärdsspelning 2015.

Gina Dirawi informerade sina Instagram-fans i höstas att hon sannolikt inte kommer tillbaka som programledare igen, och hon drog sig ur tv-sändning efter “Idol” 2018. Bland Gina Dirawis flera yrken nämnde hon “olika saker, sover, går och plockar hundbajs” under diskussionen som följde. Clara Sola var kvällens huvudvinnare och fick en guldbagge. Gina Dirawi, som presenterade showen, var inte blyg för att släppa snarkskämt.

Programledaren håller just nu på med manuset. Den 31-åriga rutinerade programledaren Gina Dirawi stod för ceremonin som delade ut årets Guldbaggar. Med fem Guldbaggar blev Clara Sola även kvällens majorvinnare. Det här är den första långfilmen som Nathalie Álvarez Mesén har regisserat och skrivit.
Det visar sig att manuset från kvällen står i fokus för den kritik och beundran som riktats mot programledaren Gina efter galan.

Priset för Årets bästa kvinnliga huvudroll gick till Sofia Kappel

Sofia Kappel, som vann priset för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i filmen Pleasure, var en mycket omdiskuterad skådespelare. Jag träffade inte bara min livslånga medarbetare på Pleasure, utan jag känner också en stor känsla av prestation för att ha varit en del av projektet. Å andra sidan har jag växt enormt som person på grund av detta. Sofia Kappel meddelade från perrongen att hon inte var samma person som hon varit innan Pleasure.

På galan skämtade Gina Diraw om graviditet och sex

Gina, värden, var ganska upptagen. Hon hade en känsla av både allvar och karisma. Alldeles nyligen hamnade hon i ett hett bråk om sex med Sofia Kappel, mottagaren av Guldbaggepriset. I rollen som Bella, en blivande porrstjärna som flyttar till Los Angeles för stjärnstatus, gjorde Kappel sin filmdebut i Pleasure.

Jag vill bara varna dig, Sofia, att det inte alltid är så att kukar flyger fram och tillbaka på filmuppsättningar. Bra skivor, slutfester och Persbrandts företag är de enda ställen du hittar dem. “Nåja”, säger Gina under hela showen. Om familjen Skarsgård drog Gina också ett graviditetsskämt. En skenbar babybula visades när hon intog scenen.

Gina Dirawi Gravid
Gina Dirawi Gravid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!