Hampus Nessvold Pojkvän

Hampus Nessvold Pojkvän
Hampus Nessvold Pojkvän

Hampus Nessvold Pojkvän – Hampus Nessvold, en skådespelare, har stora förhoppningar om sin professionella och ekonomiska framtid. Å andra sidan har han svårare att sätta en siffra på sin romantiska framgång. Skådespelaren och komikern Hampus Nessvold, 25, har skrivit en bok, medverkat i Mia Skäringers föreställning “No more fucks to give”, medverkat i och varit med och skrivit manus till SVT-serien “Trevlig helg”, och lanserar nu en podcast med Mia Skäringer.

Mia undersökte mig att överväga möjligheten att starta en podcast. Vi är kompisar, men våra liv kunde inte vara mer olika. Hampus Nessvold tillägger att eftersom jag är 20 år yngre än honom, har vi alltid trevligt att chatta när vi träffas.

Han berättar att de delar liknande humor, men de delar också mycket av samma rädslor och skuggor. Det här är inte en podcast där du får långa argument eller insiktsfulla kommentarer. Nessvold hävdar att det bara är via samtal som människor kan se varandra och sina tankar.

För att marknadsföra debutupplagan av hans podcast, “Skäringer & Nessvold”, har Aftonbladet bett Nessvold att sätta en ljus sida på hans nuvarande situation. Gud, nu börjar jag verkligen bli orolig. För att vara ärlig så har jag ingen aning om vad jag lever för typ av liv. En fyra dock. Jag har enbart fokuserat på projekt som jag tycker om och som hjälper mig att växa som skådespelare under ganska lång tid nu. Dessutom jobbar jag med flera spännande, men oavslutade, projekt med inspirerande, snälla människor. En fyra, det är säkert. Ändå är fem för många, eftersom lite utrymme för tillväxt är viktigt.

Dejtar Hampus Nessvold någon, vad är hans Instagram-handtag och hur träffades han och Mia Skäringer?

Hampus Nessvolds verk har visats i P3:s radio, TV och poddsändningar. Han är också ansvarig för den kontroversiella föreställningen med titeln “Ta det som en man”, där han utmanar mäns traditionella roller. Hampus Nessvold, en man med många talanger, är profilerad här.

Hur gammal är Hampus Nessvold i år?

När detta skrivs är Hampus Nessvold 26 år (han föddes den 6 maj 1996).

Hampus Nessvold Pojkvän

Plats för Hampus Nessvolds födelse

Hampus Nessvold är född och uppvuxen i Värnamo, en liten stad i Jönköpings län.

Therese (Hampus Nessvold)

Hampus Nessvold kanske ser bekant ut om du någonsin sett SVT-programmet “Trevlig helg”. Nessvolds gestaltning av kassörskan Therese togs emot väl, vilket ledde till skapandet av en ny SVT-komediserie med titeln “Therese I kassan”, där Nessvold också spelar.

Hur kan man hitta Hampus Nessvolds Instagram-handtag?

Hampus Instagram-handtag är “hampusnessvold”.

Har Hampus Nessvold ett förhållande med någon?

Hampus Nessvold vill inte diskutera sina personliga relationer öppet. Men i podcasten “Skäringen och Nessvold” berättar han om sin fästmö, och de två verkar vara väldigt förälskade. Kanske har Hampus faktiskt en flickvän.

Medverkar Mia Skäringer i en podcast

I sin podcast “Skäringer och Nessvold” är Hampus Nessvold och Mia Skäringer tillsammans programledare. I januari 2022 släpptes det första avsnittet av podden. De två programledarna har samarbetat tidigare.

Pjäsen “Ta det som en man”, framförd av Nessvold, regisserades av Skäringer. Hampus Nessvold tar en humoristisk och introspektiv blick på den manliga stereotypen och sin egen identitet.

Värnamofödd och grymt ambitiös skådespelare, artist, manusförfattare och programledare född 1996. Han är en uppåtgående kändis vars snabba uppgång bevakas noga av miljoner.

Hampus Nessvold är känd för många saker, bland annat med att spela i den prisnominerade komediserien 24 Karat på P3, vara värd för talkshowerna Zia och Nessvold på P3, och medverka i tv-serien Tink till snackar tension på UR/SVT1 och webbserien Hampus ar sommar.

Ta det som en man gavs ut av Hampus 2017 till stor uppskattning. Sexualitet, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppsuppfattning är bland ämnen han utforskar. Några av de ämnen han diskuterar inkluderar manlig vänskap, obesvarad kärlek och hans sexuella felsteg.

En rörelse mot machoideal och för en mer nyanserad maskulinitet. En avgörande läsning! Avsedd för unga män och de som känner dem. Ett soundtrack släpptes vid sidan av boken, där varje låt motsvarade ett specifikt kapitel. Be a guy är titeln på det första albumet.

Soundtrack of My Life som Hampus bl.a. skrevs av honom och Miss Li och är hans senaste låt. Hampus Nessvold, en enmansföreställning, får scenpremiär våren 2019. Musikkomedin/dramat på scenen var både rolig och sorglig. Se den som en fortsättning på boken som visar oss resten av hans liv, från hans tidiga år i Värnamo till tjugoårsåldern och framåt. Serien har premiär den 22 februari i Mia Skäringers regi.

Hampus tar en introspektiv och humoristisk blick på sin identitet och den manliga positionen i samhället i sin föreläsning baserad på boken. Ett gripande och tankeväckande föredrag som inte bara utmanar damagering och begränsa den manliga rollen i dagens samhälle men uppmanar också pojkar och män att ta steget och göra sitt.

Ett föredrag som trots sitt tunga ämne lyckas få unga och äldre att skratta och prata med varandra. Han har skrivit en bok som heter “Ta det som en man” där han argumenterar mot machoideal. Hampus Nessvold öppnar upp för FRIDA om sina känslor och sin beundran för William Spetz och Oscar Zia.

Du spelade in din första singel, var värd för en populär podcast och bidrog till tryckta publikationer innan du fyllde 19. Har du någonsin oroat dig för att du inte var tillräckligt bra?

Rädslan för att komma till kort är alltid närvarande, visst är det så. Ju mer jag lägger ut mig, desto mindre behöver jag ångra mig om jag misslyckas med något. Däremot ser jag nu misslyckande som fördelaktigt; det motiverar mig att undvika att göra samma misstag i framtiden.

Du har blivit kallad orädd och skamlös av många människor. Vad tror du?

Egentligen är jag en väldigt tyst och reserverad person. Jag är så jävla med osäkerhet att sociala situationer får mig att krypa ihop mig. För några dagar sedan hade jag planer på att gå på en premiär med en vän, men han smsade mig senare för att meddela att någon annan skulle följa med. Jag kunde inte stå ut med att behöva interagera med människor längre, så jag slutade. Det är annorlunda på jobbet av någon anledning.

Hampus Nessvold Pojkvän
Hampus Nessvold Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!