Henrik Rydström Fru

Henrik Rydström Fru
Henrik Rydström Fru

Henrik Rydström Fru – Svenske fotbollstränaren och mittfältaren Henrik Per-Erik Rydström, född 16 februari 1976 i Listerby, spelade i Kalmar FF från 1994 till 2013. Han är Malmö FF:s huvudtränare sedan 1 december 2022. Wall of Fame of Kalmar FF välkomnade Rydström i september 2017. Rydströms a-lag var Listerby IK, där han spelade som liten. Efter att ha sysslat med några positioner tidigt i karriären, slog han sig in i en defensiv mittfältsroll 1996 och utsågs senare till Kalmar FF:s kapten.

Rydström var en aggressiv och osjälvisk spelare som också kändes igen för sina korta, säkra passningar och befallande närvaro på isen. I går blev Henrik Rydström felaktigt anmäld som make till den kända bloggaren Malin Wollin. Under ett avsnitt av SVT-frågesporten “Vem vet most” hoppade grodan bokstavligen ur munnen på ena Rickard Olsson.

Wollin säger till Barometern, “Jag har aldrig varit så kränkt i hela mitt liv.” Rydström svarar: “Jag sympatiserar med henne.” Sedan 2008 har Rickard Olsson varit ordförande för Vem vet mest. Ämnet han ställde upp i gårdagens show kan dock ha väckt mer passionerade reaktioner än någon annan.
Så här sattes det ihop: Vilken Malin är författare till 2014 års roman “En mamma blir till” och går under smeknamnet “Fotbollsfrun”?

Aldrig har jag känt mig så kränkt

“Malin Andersson” var svaret från den som förhördes. Nej, Malin Wollin, säger OLSSON. Det är hustru till Henrik Rydström, före detta fotbollsspelare och nuvarande tränare i Kalmar. Varför skulle hon annars bli känd som “Soccer Lady”? Och nu har vi en stor saklig felaktighet. Författaren Malin Wollin bor med sin mångårige pojkvän Joachim Lantz snarare än sin man Henrik Rydström, en gemensam vän från sina dagar tillsammans i Kalmar FF.

I en intervju med Barometern nyligen tog Wollin upp misstaget. Att han skulle ha sagt “han är Malin Wollins man” om vi varit gifta är ett bevis nog att det är så han skulle ha beskrivit vårt förbund. Wollin säger till Barometern, “Det är allt jag kan säga.” Det är inte svårt att föreställa sig att vi två är de enda människorna i Kalmar som tål varandra, och det är därför vi har fastnat i att bo tillsammans.

Jag kan inte få Malin att lägga märke till mig för jag är för vacker

När SportExpressen efterlyser svar håller Rydström tonen seriös. Vilken sorglig situation. Det faktum att konkurrenten var obekant med henne är ett slag mot henne. Malin Andersson var vad hon hade döpt henne till. Plus det faktum att hon nu officiellt är min fru. Så jag förstår varför hennes känslor har blivit sårade. Jag kan dock inte säga om förändringen är en förbättring eller inte. Själv tycker jag att Malin inte är tillräckligt bra för mig eftersom jag är för vacker.

Henrik Rydström Fru

Är detta något du ständigt missförstår? Egentligen har det hänt många gånger tidigare. Detta speglar dock sannolikt Jocke Lantz cynism som fotbollsspelare. Han spelade massor av år i spelet, men ingen fick någonsin en glimt av honom i aktion. Det var ungefär så med mig, men jag fick det att fungera på olika sätt genom att vara mer excentrisk.

Han hjälpte Kalmar att komma på fötter igen så att han kunde köra på några av Europas främsta platser.
Henrik Rydströms uppmärksamhet uppmärksammades på Malmö FF efter deras framgångar förra säsongen, men han tackade nej till alla erbjudanden. Jag ville inte bli Årets tränare 2021 och lämna mina barn bakom mig. Kalmar FF har säkrat sin allsvenska status för säsongerna 2019 och 2020.

Klubblegendaren Henrik Rydström ledde under sin första säsong som kapten laget till en obesegrad allsvensk kampanj. Kalmar tryckte på för en topp-fem europeisk placering ett tag i höst, men fick nöja sig med sexan. Jag får intrycket att vi kom som en chock. Det verkar som att vi var ett av få lag som faktiskt presterade ganska bra. Och vi gjorde det för att vi inte spelade fotboll i första hand (tidigare säsonger). Det skulle enligt Henrik Rydström, som kapten Kalmar till sitt ensamma SM-mästerskap 2008, vara oväntat.

I det här fallet “sitta”

Han såg en drastisk förändring i hur seriöst hans allsvenska rivaler såg på Kalmar redan i somras.
Att Malmö kommer hit och spelar en fembackslinje – en formation de vanligtvis bara använder i europeiska matcher – är talande enligt mig. 46-åringen, som återvände till klubben inför förra säsongen efter två år i Sirius, säger “Det kan också vara så att de hade skador, men jag väljer att tolka det som att de hade respekt för oss.”

Tidigare erkände Rydström för Barometern att Malmö FF visat intresse för honom efter att han utsågs till årets allsvenska tränare. Att han ansågs tillsammans med andra utmanare ersätta avgående dansken Jon Dahl Tomasson som tränare. Jag var aldrig riktigt efterfrågad som spelare, erkänner han med ett skratt. Flera svenska klubbar och några internationella klubbar har hört av sig och kollat intresset för den nya lokalen. Men jag vill inte komma till den punkt där att träna fotboll är mitt enda alternativ. Jag har redan kompromissat med en hemsk affär.

Använde bussen för att nå Uppsala

Under Siriustiden tillbringade han två år med att pendla till Uppsala, under vilken tid han tillbringade avsevärd tid borta från sina två barn. Hans äldsta barns gymnasiekarriär har nått sitt andra år.
Självklart ville jag inte bara gå upp och lämna mina barn. Jag vill helst inte rycka upp henne med rötterna för jag vill vara nära henne. Dessutom har jag en stark känsla av lätthet i den här miljön. Det kommer att hjälpa mig oerhört mycket som tränare.

Rydström har fått friheten att följa sina egna idéer, både på Sirius och Kalmar. Jag ska ge allt för att få tillbaka bollen och tvinga fram en omsättning. Om så är fallet, ge mig bollen. Det är roligt i min bok. Jag vill dock hellre ha den framme än baktill. Det normala livet avviker också från normen i allsvenska länder. Kalmarspelarna kan sätta in allt från åtta på morgonen till åtta på kvällen.

Även om det är vanligt på andra områden är allsvenska fotbollsspelare inte vana vid det. Men ingen verkar ha något emot att bo här. De trivs med en bra utmaning, som Rydström uttrycker det. Efter genomgångar är det inte ovanligt att tilldela spelarna läxor och genomföra ett förhör. Ett centralt kännetecken för värvningar är spelarnas öppenhet för Rydströms Kalmar-upplägg.

Även om vi saknar Sirius ekonomiska resurser så är jag nöjd med de spelare vi har kunnat skaffa under omständigheterna. Vi tänker mycket på vilken typ av människor som är involverade och ser till att deras arbetsmoral överensstämmer med vår egen. Allsvenskan styrdes länge av klubbar från de större städerna. Elfsborg och Norrköping är de enda två lagen utanför Malmö, Stockholm eller Göteborg som har slutat i topp tre under det senaste decenniet.

Han är den mest framstående offentliga personen i allsvenskan, och han vill att hans spelare ska ha Strindbergs passion i åtanke medan de spelar. Efter förra säsongens katastrof kommer Henrik Rydström att ta över som Malmö FF-chef och leda laget in i Europa utan att oroa sig för att vinna. I en intervju med Café diskuterar Sveriges sexigaste tränare sin senaste splittring från Kalmar, sa-Nisse engelska och betydelsen av offentliga slagsmål.

Henrik Rydström är trots sitt namn inte särskilt lång eller muskulös. Trots att han är exceptionellt vältränad, speciellt i överkroppen (tack vare att han envisas med att göra armhävningar medan resten av laget övar med rullande bollar och cirkulära kottar), kan han inte under några omständigheter planka en fotboll över Fredriksskans vägg. Henrik är relativt liten. Och om Henriks ego skulle komma fram ur sina insydda fotbollsshorts och stå bredvid skalet som finns kvar (alla andra liknelser är olyckliga tillfälligheter) skulle det se ut som Saddam Hussein-monumentet med en liten mus bredvid.

Henriks enorma ego är det som gör honom till den han är, och han får gå det två gånger om året på en promenad som kallas duga. Kalmar FF-spelarna, tillsammans med flickvänner och modeller, kommer att visa upp kläder från stadens butiker i ett kommande nummer av Focus, där Henrik tar hälften av innehållet (den andra halvan är MIG).

Bakom ryggen har Henrik ett flin på läpparna som jag inte ens känner som samma som ungarna får när vi köper kinderägg till dem. Henrik tittar entusiastiskt på föreställningen och efter att den är över rusar han till sin laptop för att skriva ett blogginlägg med rubriken “vad gör du inte för Kalmar FF”. “Det finns en kille i vårt team som lyfter när han ser en reporter, men han brukar komma ikapp” 2008, Nanne Bergstrand.

Henrik Rydström Fru
Henrik Rydström Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!