Hur Dog Lalehs Bror

Hur Dog Lalehs Bror
Hur Dog Lalehs Bror

Hur Dog Lalehs Bror – Hon anses allmänt vara en av Sveriges mest älskade artister. Laleh, 23, har förlorat båda sina föräldrar. Hon hoppas att publiken skulle visa henne lite tillgivenhet nu. Göteborgsborna Laleh Pourkarim slog till under 2018 som låtskrivare, sångare och framför allt artist. Hennes framträdanden på scen har fått beröm. Laleh verkar njuta av publikens applåder. Laleh säger: “Jag letar alltid efter kärlek.” Hon ropar upp när hon pressas för en förklaring av dess kritiska natur. Förr i tiden hade min familj också en bror och en pappa. Tyvärr kan jag aldrig hitta dem igen.

Hjärtsviktsrelaterade dödsfall

Det äldre syskonet till Laleh dog när han var ung på grund av ett hjärtproblem. Om så är fallet är han lika verklig som om han vore äkta. Hela mitt humör förbättras när jag lyssnar på det. Lalehs far drunknade när han försökte rädda en drunknande kvinna. Laleh har fina strandrelaterade minnen. Förlusten gör det schemalagda publikframträdandet desto mer avgörande. Hon har varit tvungen att “spela ut” den jublande publiken mer än en gång eftersom de inte skulle lämna showen. – Inget annat spelar någon roll när du upplever den känslan.

Han kommer att kunna placera sig själv

Det finns så mycket mer jag skulle kunna säga om mitt liv, men det kommer jag inte att göra. Jag tror inte att någon bryr sig så mycket om mig. Ingen av de här låtarna handlar om mig. Den avsedda effekten är för universellt erkännande och godkännande. Pourkarims har redan lidit en fruktansvärd förlust. Jag får äntligen föreställa mig honom som jag alltid har velat, och det gör mig glad. Hon har meddelat Expressen att han kommer känna sig lika närvarande som om han vore äkta.

Kanoten tippade

En annan tragedi drabbar Laleh och hennes familj en stormig dag i augusti 1994. Houshang, Lalehs far, är 59 år gammal, och han tillbringar sina somrar i sjön Aspen, öster om Lerum, på ett läger som drivs av en iransk organisation. En kvinna som ger sig av i en kanot ses senast försvinna runt en kurva i kustlinjen.

När Houshang Pourkarim paddlar ut för att hjälpa kvinnan är han bara 150 meter från säkerhet innan hans kanot kantrar och han svepas bort till sin död. Jag känner mig inte nere på soptippen permanent, men jag fortsätter leta. Min pappa var en poet, en konstnär och en samhällsaktivist. Extremt komplex persisk. Ingenting var vettigt för mig.

Det är precis vad jag försöker hitta. Och även om det kan vara en sorglig handling, sa Laleh till Dagens Nyheter, så finns det mycket som är tråkigt. Dödsfallen har stärkt henne på insidan. Oavsett alla mina svårigheter vägrar jag att tycka synd om mig själv. Jag har en tendens att fokusera på den ljusa sidan. Hon berättade för Svenska Dagbladet att hennes borste med dödligheten hade gett henne en ny uppskattning för livet.

Hur Dog Lalehs Bror

Ett hästjobb som man säger

Däremot har hon andra önskemål. Hennes största intresse är musik. Även om jag inte hade någon aning om vad jag gjorde tekniskt, gick jag direkt till min studio när jag först kom till Stockholm och stannade där tills jag kom på vad jag behövde åstadkomma. Hon försäkrade SvD: “Det var ett hästjobb”. Laleh får tre Grammispriser och två Rockbjörnar efter att hans singel “Live tomorrow” blivit en dundersuccé.

Laleh gör dock det omöjliga för en ung, attraktiv artist och flyttar från Stockholm till Skellefte. Efter att ha filmat i Skellefte hade jag ingen lust att återvända till den staden. Hon har sagt till SvD: “Jag är ett barn av innerstaden, jag växte upp bland fasaderna på trånga lägenheter, och det var genom de platserna jag först mötte havet och skogen.”

Det här är inte det enda utöver det vanliga valet hon gör just nu. På höjden av “Lev imorgon”-vurm satsar hon på en poesi och socialrealistisk Cornelis Vreeswijk-låtföreställning som heter “Vem har lurat barnen” och en turné över landet med poeten Kalle Haglund.

Även om hennes låt “Så mycket bättre” har skjutit i höjden till toppen av Itunes försäljningslista och hon har nästan två miljoner svenskar som tittar på henne på TV4 på lördagskvällar, har hon valt att stanna i skuggan för att fokusera på spela in ett nytt album istället för att marknadsföra det föregående. även showen.

Företaget värderas till sex miljoner norska kronor

Laleh har haft ett betydande inflytande i musikbranschen, trots att han tagit några udda beslut under hela sin karriär. Hennes företag, GML Production AB, har tillgångar på cirka sex miljoner kronor, per senaste årsredovisningen. Det är klart att “Så mycket bättre” leder till ett ekonomiskt lyft.

När Nöjesbladet nyligen träffade henne på en presskonferens för programmet avslöjade den normalt sett medieambitiösa sångerskan att hon diskuterade att delta ganska länge. Min första reaktion på varje begäran är alltid att decline. Men för någon som Laleh, som värderar integritet så högt, kan de långa inspelningsdagarna vara stressande: “Jag är lite mer som att jag vill titta och lyssna”, säger han till ögonbladet.

Det var inte ovanligt att jag kraschade hårt efter lunchtid. Man vill vara sig själv, bearbeta allt som har hänt och gå till botten med saker och ting. Kanske har många av de andra mer relevant erfarenhet i detta avseende. I början av 2000-talet blev hon plötsligt en stor stjärna. Hon hade faktiskt gjort sin filmdebut några år tidigare, i en mogen ålder av 18 år, i Josef Fares fantastiska film Jalla! Yalla! Men 2005 blev hon plötsligt ganska synlig.

2005 satte Laleh ett nytt rekord för en soloartist med sju Grammynomineringar för hennes debutalbum. Jag tog med mig tre av dem hem. Lalehs liv har alltid innefattat musik. Och hon är inte bara en sångerska; hon är en multiinstrumentalist. På Hammarkullens kommunala musikskola lärde hon sig spela piano innan hon gick över till gitarr och bas.

Hon tog upp saxofon och trummor i Hvitfeldtska gymnasiemusikkorpset. Laleh, som föddes i Iran, hade redan besökt tre olika nationer när hon var nio. Men de bosatte sig till slut i Sverige. Den iransk-svenske musikern, kompositören, producenten och skådespelaren har blivit ett känt namn i sitt hemland.

Dejtar Laleh någon?

Lalehs förhållande till sin partner är en noga bevarad hemlighet. Hennes musikproducentpojkvän heter Gustaf Thörn. “Laleh – välkommen hem” är en dokumentär som fördjupar sig i hennes dagliga rutin och relation med sin partner. Tanken slog mig, “Åh, vad jag önskar att jag hade en sådan person i mitt liv.

Hur Dog Lalehs Bror
Hur Dog Lalehs Bror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!