Fakta Om Messi Familj

Fakta Om Messi Familj
Fakta Om Messi Familj

Fakta Om Messi Familj – När Messi var 11 år gammal fastställde läkarna att han hade en brist på tillväxthormon. Messi är känd inte bara för sin skicklighet på fotbollsplanen, utan också för sin ringa storlek. Hans höjd är 1,69 meter. Hans kortväxthet kan spåras tillbaka till ett ungdomsunderskott i tillväxthormon. Messi fick sin start i sporten på den lokala klubben “Grandoli” i hemlandet Rosario, Argentina.

Messis pappa brukade vara tränare där. Den argentinska klubben Newell Old Boys värvade honom senare. Under fyra år var lagets rekord imponerande, med bara en förlust. Trots sin otroliga berömmelse och förmögenhet har han inte hållit kontakten med sina lagkamrater i ungdomslaget.

När Messi var bara 13 år gammal erbjöd FC Barcelona att täcka sina sjukvårdskostnader och sponsra hans familjs flytt till Spanien på grund av deras beundran för hans skicklighet. Napkin var det medium han valde för sitt första kontrakt med FC Barcelona. Carles Rexach, dåvarande Messis tränare, upptäckte hans potential direkt och skrev på honom på plats, med en servett istället för ett riktigt kontrakt.

Leo Messi har etablerat en stiftelse för att hjälpa underprivilegierade och sjuka barn. Thiago Messi föddes till Lionel Messi och Antonella Roccuzzo den 2 november 2012. Min son föddes idag, och för det är jag världens lyckligaste kille. Jag uppskattar mina nära och käras uppmuntran. Messi skrev på Facebook “En kram till alla.” Följande vandring inträffade den 11 september 2015. Messis bror Matias gick till Twitter för att tillkännage födseln och skrev: “Mateo har fötts, han är vacker”.

Det har viskats

Det har rapporterats brett i argentinska medier att Antonella väntar igen. Fotbollsspelarens fru har precis bekräftat parets tredje graviditet. Hon meddelar att hon och hennes familj väntar löneförhöjning på Instagram genom att lägga upp en bild från deras hem i Castelldefels. Hon säger: “Snart är vi fem i familjen”, men säger inte om de skaffar en pojke eller en flicka.

“Århundradets bröllop”

Bröllopet mellan Messi och Roccuzzo ägde rum i somras. Bröllopet hölls på det överdådiga hotellkomplexet City Center Casino i Rosario, Argentina, bara några kvarter från Las Flores, det fattigaste och mest våldsamma området i hela Argentina. För att citera en argentinsk författare, “det var århundradets bröllop”, clarin. I Barcelona är all försäljning slutgiltig. Nu hotar en släkting till Lionel Messi mot laget.

Fakta Om Messi Familj

“En storklubb som Barça kan inte bete sig så här”, skrev Alessandro Messi på Instagram. Det var allmänt känt att Lionel Messi ville spela för Barcelona ännu en gång. Den argentinske superstjärnan försökte förhandla fram ett kontrakt med klubben genom sin far, Jorge, men de kunde inte komma överens. Istället kommer de att åka till USA för att spela för David Beckhams fotbollsklubb i Major League, Inter Miami.

Messis självförtroende har skadats av hans oförmåga att studsa tillbaka i Katalonien. Hans kusin Alessandro fyller i oss. Han publicerar “Leo är förkrossad” på Instagram. Under två månader försäkrade Barcelona Leo och Antonella att de kunde återvända och att allt skulle vara klart i maj.

Messi har knutit ihop säcken

Lionel Messi, en argentinsk fotbollsstjärna, gifte sig med sin långvariga flickvän Antonella Roccuzzo i går kväll. Vid en ceremoni som hölls på ett femstjärnigt hotell i hans födelseort Rosario, Argentina, gifter fotbollsstjärnan Lionel Messi sin långvariga flickvän Antonella Roccuzzo. Messis Barcelona-kollegor Neymar, Luis Suárez och Gerard Piqué, som tog med sin fru, den colombianska popdivan Shakira, var bland de cirka 250 inbjudna gästerna.

Messi, nu 30 år gammal, växte upp i ett medelklasskvarter med två syskon i Rosario. Hans 29-åriga brud visade sig vara en väns kusin. Även efter att Messi flyttade till Spanien vid 13 års ålder för att fortsätta sin fotbollskarriär, förblev han och hans barndomskamrat Roccuzzo nära varandra. 2008 gjorde de det officiellt och började dejta.

Alessandro, som är anställd av Messis företag, är upprörd över att spelaren tydligen inte har några planer på att återvända. Så är inte fallet. Barcelona föreslog till och med att Messis flytt till Saudiarabien var hans far Jorge Messis fel. Ingen storklubb skulle någonsin agera på det här sättet, än mindre Barça. Den enda idrottaren som förtjänade ett hjärtligt farväl fick lämna på det mest hjärtskärande sätt som möjligt.

Den bästa spelaren genom tiderna blev vräkt. Barcelona insisterar på att Messi avvisade deras erbjudande frivilligt under de senaste åren”, skrev klubben. Deco byttes ut av argentinaren mot Espanyol efter att nybörjarna bad tränaren Frank Rijkaard om att främja en spelare från bänken.

En klubb-och gymägare

Leo Messis fotbollskarriär har tjänat honom miljarder dollar, vilket har hjälpt hans familj genom livets upp- och nedgångar i Rosario, Argentina. Även om Leo lämnade Argentina i ung ålder efter FC Barcelona avHan har fortfarande goda minnen från sin födelseplats. Jag saknade verkligen mina bröder och mamma när jag var ensam i Barcelona med min pappa. Men många föräldrar möter svårigheter på detta område.

Leos föräldrar, Jorge, chef på ett stålverk, och Cecilia, en arbetare i magnetbranschen, gav en bekväm medelklassuppväxt för den unge pojken. Fotbollsyrket har dock påverkat familjens normala rutin. Leo Messi har hjälpt till att finansiera köpet av en Audi A5 till sin storebror Matias, som också nu äger ett gym och en nattklubb i staden.

Redan innan Leo Messi var sex år gammal lärde han, hans andre bror Rodrigo och deras kusiner Maximiliano och Emanuel Biancucchi honom grunderna i fotboll. Matias tog en annan väg än sina två släktingar, som båda är proffsspelare nu. För Leos storebror fortsätter göra som han alltid har gjort trots att tiderna har förändrats ekonomiskt.

Interpol söker efter en mordmisstänkt

Det argentinska nyhetsmediet Noticias publicerade nyligen ett foto som länkar Matias Messi till några av Rosarios mest ökända brottslingar. César Aron Trevez, även känd som “El Ojudo”, har suttit fängslad sedan 2012 för att ha innehaft två kilo kokainbas och andra ingredienser som används i drogtillverkning tillsammans med Matias. I utredningen av det kriminella gänget som kallas “Los Monos” ingår nu Trevez som ett skyddat vittne.

Till höger om Matias Messi på bilden står Daniel “Teto” Vázquez, som är under utredning för sin inblandning i droghandeln i Santa Fe. På bilden syns även Pedro “El Loco Demente” Bismar, den tidigare presidenten för Leo Messis ungdomsklubb Newell’s Old Boys, som misstänks för kopplingar till samma kriminella organisation.

Mariano Germán “El Gordo” Salomón och Ramón Ezequiel “Monchi Cantero” Machuca, båda eftersökta av Interpol för mord, har också anslutit sig till gruppen. Den senare är Máximo “El Ariel” Canteros fosterson; Máximo “El Ariel” Cantero var chef för “Los Monos” fram till hans arrestering i maj i år. Medlemmarna i gänget “Los Monos” har en sak gemensamt: namnet.

Även om Matias Messi aldrig har förknippats med större brott, greps han nyligen för olagligt innehav av vapen, en anklagelse som han också åtalades för 2008. Matias Messis bostad var en av tre i Rosario som måltavlades av två män på en motorcykel 2011. Som Matias advokat uttryckte det var “ekonomiska skäl” drivkraften bakom misshandeln. Efter skottlossningen som The Mirror kallar ett “mordförsök” ska polisen ha upptäckt fyra kulor i Matias Messis hem.

Los Monsos, det gynnade odjuret

Leo Messi, till skillnad från sitt syskon, är inte känd för att besöka samma sociala kretsar. Även om fotbollshjälten lämnade Rosario med sin far när han var ung, återvände han aldrig till staden.
Fattigdom är det enskilt mest avskyvärda för mig. Fattigdomen där jag kommer ifrån är verkligen uppenbar.

Det finns barn som måste välja mellan att arbeta eller tigga. Efter det, berättade Messi för EL Pais 2021, vi pratar om spädbarn och småbarn. Faktum är att han 2019 är den bäst betalda fotbollsspelaren i världen. Innan detta tjänade Cristiano Ronaldo cirka 93 miljoner dollar. Forbes uppskattar att han tjänade 127 miljoner dollar 2018–2019.

Fakta Om Messi Familj
Fakta Om Messi Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!