Jaden Smith Sjukdom

Jaden Smith Sjukdom
Jaden Smith Sjukdom

Jaden Smith Sjukdom – Han kom in i världen den 8 juli 1998 i Golden State. Han är en flerfaldigt prisbelönt romanförfattare och rappare på den globala scenen. Han visas också tillsammans med Justin Bierber, en kanadensisk sångare.

Familj

Han har en äldre halvbror som heter Willard Carroll III, eller Trey Smith, och en yngre syster som heter Willow. Hans föräldrar är Will Smith och Jada Pinkett Smith.

Meningsfulla händelser i ens liv

Smiths första filmroll var som Christopher Gardner i The Pursuit of Happiness, som son till Will Smiths Chris Gardner. Smith fick priset för bästa genombrottsskådespelare vid MTV Movie Awards 2007 för sin insats i den här filmen. Hans roll som Jacob i The Day the Earth Stood Still var hans genombrottsroll. Karate Kid gjordes om 2010 med Jaden Smith i huvudrollen som Dre Parker, en amerikansk yngling vars mamma har tagit honom och hans syster till Peking. I musikvideon till Justin Biebers singel “Never Say Never” dyker Jaden, då bara 11 år gammal, upp som en rappande Karate Kid.

Jaden Smith Sjukdom : Alopecia

Han bidrog också till en av låtarna på Justin Biebers senaste album, Believe. Lyssna på “Fairytale”, låtens titel. Jaden Smith porträtterar Kitai, son till general Cypher Raige (Will Smith), i filmen After Earth från 2013. Kitai är 13 år gammal. För 2016 års Netflix-serie The Get Down spelade Smith rollen som Marcus “Dizzee” Kipling.

Smith och andra nominerade Abigail Breslin presenterade Oscarspriserna för bästa animerade kortfilm och bästa kortfilm 2007. I filmen “Pursuit of Happyness” levererade Jaden Smith en fantastisk prestation. Förutom skådespeleriet dansar och komponerar han även musik. Både “Karate Kid” och “After Earth” innehöll honom. Vegetarianen är han. För sin övergripande förträfflighet fick han priset Young Artist Award. Project Zambia representeras av Jaden Smith och hans syskon.

https://youtu.be/G3vJHrVoidg
Jaden Smith Sjukdom

Jaden har identifierats med potentiellt dödliga dietavvikelser som skulle kunna förebyggas med tidig intervention. Eftersom en vegansk kost utesluter konsumtion av fisk och kött, har han brist på vitamin D, B12 och omega 3. Dessutom har han en intolerans mot mejeriprodukter och gluten. Tidigare vegan blev vegetarian Jaden Smith. Vegan Jaden Smith hävdar att han inte kunde få tillräckligt med protein. Han blev trött på detta och bestämde sig för att prova en vegetarisk kost.

I en Instagram-video diskuterar Jada Pinkett Smith sitt senaste håravfall. Jag har haft det tufft med alopeci, erkänner hon. Jada Pinkett Smith, 50, är en välkänd skådespelerska som har medverkat i storfilmer som The Nutty Professor och The Matrix Reloaded. Hon har börjat använda Instagram för att diskutera alopeci och dess effekter på hennes liv.

Jada Pinkett Smith säger, “Just nu kan jag bara skratta”, medan hon drar ett pekfinger över den kala fläcken på hennes huvud. Många människor är medvetna om min historia med alopeci, och så en dag ser man detta. 2018 avslöjade Jada Pinkett Smith att detta var första året hon hade upplevt symtom.

Antikroppar startar ett angrepp

Alopeci är ett tillstånd där håravfall uppstår på grund av att immunsystemet har utlöst ett vilotillstånd i hårsäckarna. Återfall är vanligt med detta tillstånd. Jag måste få en buzz cut så att folk inte tror att jag har genomgått en hjärnoperation. Will Smith, 53 år gammal, har varit gift med Jada Pinkett Smith, också 53, sedan 1997. Hon hävdar att domen kom till henne från ingenstans och hon berättar det så att ingen ska ifrågasätta henne. Jag ska sätta dit diamanter och göra en liten krona åt mig själv, säger hon med ett skratt.

Will Smith tog tag i scenen under Oscarsgalan 2022 för att kritisera Chris Rock för att han gjorde narr av Jada Pinkett Smiths hår. Jaden Smith, Smiths son, har tagit till Twitter för att stödja honom. Det chockerande fysiska bråket som inträffade mellan Will Smith och Chris Rock vid Oscarsgalan 2022 och bevittnades av hela publiken och miljoner fler hemma var nattens mest omtalade händelse.

Will Smith stormade scenen och slog Chris Rock i ansiktet när Rock skämtade om sin fru Jada Pinkett Smiths pixie cut. Chris, tydligt förskräckt, anmärkte omedelbart på ljudet. Åh wow! Otroligt, utbrast han, Will Smith förstörde mig bara. Will var fortfarande arg, så han skrek åt Chris att han skulle sluta skämta om sin fru. Smith grät två gånger: “Våga du inte nämna min fru!” Wow, vilken snubbe. Jag ska. Rock svarade att det faktiskt var ett GI Jane-skämt.

Will Smith säger att han är ledsen för sitt aggressiva beteende

Enligt Will var hans reaktion motiverad eftersom Chris gjorde fel när han gjorde narr av Jadas hår. Hon har en autoimmun sjukdom som har fått henne att tappa håret dramatiskt, så hon tog beslutet att raka bort det. Jada Pinkett Smith har redan tagit upp tillståndet alopeci i sin show Red Table Talk. Jag har upplevt problem med håravfall. Början av det hela var skrämmande. “Herregud, blir jag skallig?” jag fruktade. Rädsla fick mig att fysiskt darra. Det är därför hon håller huvudet så kort, sa hon.

Will utfärdade en online ursäkt och förklaring

för hans våldsamma svar dagen efter Oscarsgalan. Mitt agerande vid gårdagens Oscarsgala var helt oförsvarligt och oacceptabelt. Skämt på min bekostnad förväntas, men när någon gjorde narr av Jadas sjukdom “förlorade han det”. Skriver Will Smith. Vänligen acceptera mina uppriktiga ursäkter, Chris. Jag agerade oansvarigt och bröt mot reglerna. Mitt beteende speglar inte den man jag strävar efter att vara, och för det skäms jag. “I en värld av kärlek och vänlighet har våld ingen plats”, fortsätter Will.

Will Smiths son Jaden har tagit till sociala medier för att försvara honom

Internet och sociala medier vimlar just nu av diskussioner om den dramatiska händelsen mellan Will och Chris på Oscarsgalan. Jaden Smith, Will och Jada Pinkett Smiths son, har också öppnat upp sig om frågan och anslutit sig till sina berömda föräldrar för att diskutera saken. Jaden twittrar “Det här är hur vi gör det”, vilket kan läsas som “det är så vi gör det”, och är helt klart en referens till bråket vid evenemanget. Tillsammans med den nu raderade selfien skrev han: “Min pappas tal fick mig att gråta” på Instagram.

Will Smith är en av de bästa artisterna genom tiderna, men han verkar inte kunna lägga sina personliga problem bakom sig. Wills barn hade redan tagit en katastrofal vändning innan den ikoniska Oscar-incidenten. Stjärnan i 2013 års kung Richard talade om hur kritiken de fick påverkade hans son Jaden.

Vid 15 års ålder fann Will och Jaden att de delade huvudroller i en film. Filmen fick stor omfattning och blev tyvärr ingen framgång i kassan. Med tanke på hans frus tillstånd och svaret från hans eget namn kom denna begäran från hans son som en enorm chock. After Earth, med far och son-teamet i huvudrollen, bombades på filmkontoret.

Eftersom han personligen tränade sin son för filmen kom detta som en enorm chock för den tvåfaldige Oscarsvinnaren. Recensionerna var svidande, och den unga skådespelarens självkänsla fick en träff som ett resultat. Även om han aldrig sa det, kände sig Jaden förrådd av Will efter att ha hört sådana kommentarer. Därför, vid 15 års ålder, begärde Jaden att han skulle friges som minderårig.

Will besöker just Goodwill med alla sina tre barn. Jaden är nu 24, Willow är 21 och Trey är 30, och de lever alla bekvämt. I kölvattnet av den senaste Oscar-kontroversen publicerade Jaden ett kontroversiellt inlägg på Twitter där han försvarade sin far. På frågan om hennes åsikt, men Willow stod bredvid honom och sa att hon älskade sin pappa.

Hans fru, Jada Smith, som han öppet har diskuterat att ha ett öppet äktenskap med, har också uttryckt sitt stöd för honom och sagt att hon hoppas att han och Chris Rock lyckas i framtiden. I måndagens avsnitt av “Red Table Talk” rapporterade CNN att Jada Pinkett Smith diskuterade hennes tunna hår.

För drygt ett år sedan började artisten uppleva håravfall, vilket fick henne att börja täcka sitt huvud offentligt med en turban. Nu när hon känner sig redo vill hon diskutera sin utmanande medicinska situation. Många har ifrågasatt mitt turbanval. Jag har inte nämnt det för någon. Ämnet är obehagligt, men hon insisterar på att hon kommer att ta upp det ändå.

Orden “skakade av rädsla”

I duschen märkte Jada Pinkett Smith att hon tappade håret. Början av det hela var skrämmande. En dag när jag var i duschen såg jag att jag hade mycket hår i händerna och undrade: “Herregud, blir jag skallig?” Det var en av de där skrämmande ögonblicken i mitt liv när jag minns att jag fysiskt darrade. Det var därför jag började hugga av mina lås och slutade aldrig!

Jag har satt dem genom ett antal tester

Trots att han träffat flera läkare, förblir stjärnans håravfall oförklarat. Både stress och alopeci är inblandade i denna teori. Jag har provat alla tänkbara experiment. Hon hävdar att de är omedvetna om dess natur.
Jada Pinkett Smiths hälsa har inte längre lika stor inverkan på hennes liv nu, men hon arbetar fortfarande för att behålla perspektivet. Cancer drabbar alla. Barn i samhället är sjuka. Varje dag konfronteras jag med övernaturliga krafter. Förändringen i synsätt har varit ovärderlig för mig.

Jaden Smith Sjukdom
Jaden Smith Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!