Jacqueline Idol Pappa

Jacqueline Idol Pappa
Jacqueline Idol Pappa

Jacqueline Idol Pappa – Sångerskan Jacqline Lie Hope Clarine People Mossberg Mounkassa (ibland stavat Jacqline Moss) föddes den 2 juli 1998 i Tumba församling, Stockholms län, Sverige.

Personlig historia

Mounkassa Mossberg slutade gå gymnasiet när hon var sexton år för att hon skulle kunna ägna sig helt åt musiken. Hennes debutlåt, “Do It Better”, kom ut våren 2021. Det var på lanseringsdagen som hon blev sjuk, fick åka till sjukhuset och kunde ha skadat sina stämband permanent. Under hela sommaren övervägde hon att stödja sin musikkarriär helt.

Rösten 2021

En tävlande i TV4:s Idol för sin sjuttonde säsong sändes hösten 2021. Hon blev medlem i programmet genom att skicka in ett auditionsband för Idolraketen, en spinofftävling som sändes på TV4 Play tillsammans med normal idol. Tillsammans med fyra andra hoppfulla separerades hon i Stockholmsregionen och valdes därefter att representera den regionen som dess idolraket.

Detta kom efter en duell med Ella Öberg, en medsökande från samma region, som var i samma ålder som henne, och som senare skulle göra en triumferande återkomst i sista avsnittet efter att ha hoppat av en annan idolraket… Efter att ha missat att gå vidare till kvalfinalen från sitt kvalheat bara några dagar tidigare, blev Mossberg Mounkassa en av de 13 bästa tävlande under andra halvan av Idol-spelningen genom att ta emot ett av de sex wild cards som tilldelades av juryn. Det var i finalen när hon en gång nöjde sig med andraplatsen.

Melodifestivalen 2024

Melodifestivalen 2024 avslöjades för att inkludera Mossberg Mounkassa den 1 december 2023. Efter att ha presterat Effortless i den tredje omgången gick hon vidare till finalen. Efter att auditionsomgången avslutades i Idol 2021, introducerades en ny funktion som heter Idol-raketen, vilket ger individer från hela landet en möjlighet att delta i tävlingen.

Jacqueline Idol Pappa

Det kanske låter osannolikt, men den 23-åriga stockholmaren Jacqline Mossberg Mounkassa fängslade inte bara den 28-åriga Idolraketen-programledaren Anis Don Demina utan även programmets tittare, jury och, ja, publiken.

Jacqline Mossberg Mounkassas nådiga kommentarer angående det orubbliga stödet från familjen

Jacqline, som nu tävlar varje fredag om titeln Sveriges Nästa Idol, är en av tretton tävlande. På vilka sätt klarar hon av att hantera de ständiga kraven? Tack vare hans familjs fortsatta stöd. Jag är otroligt tacksam för tillgivenheten och stödet från min familj, säger Jacqline till Hänt i en intervju: Alla hälsar mig alltid med ett “god morgon” och ger mig ett motiverande föredrag under hela dagen. Så de har alltid funnits där för mig, och de är fortfarande ganska underbart stödjande. Min familj har alltid varit ivriga att ställa upp och stötta mig, oavsett vad jag har bestämt mig för att satsa på.

Jacqline Mossberg Mounkassa träffade sin nya pojkvän på det sättet

Jacqline var tillsammans med en partner och deltog inte i turneringen solo. Men kändisen erkänner på frågan: Om du frågar Jacqline Mossberg Mounkassa hur länge hennes förhållande med Hänt varade så svarar hon högst några månader.

En sak som sticker ut är pojkvännens orubbliga stöd. Min fråga är, vad är hans stödnivå?

I en oerhörd grad. Till och med mer än vad jag hade bett om. Som, han har alltid funnits där för mig.

Men hur introducerades Jacqline och pojkvännen?

Och Jacqline avslutar med att säga: “Han gör också musik.” Hon tillägger sedan att de träffades genom musiken. Om du inte hinner till TV4 klockan 10:00 på fredagar kan du se programmet online på din fritid på TV4 Play och C More. När “Idol”-tävlingen närmar sig semifinalerna är elimineringen av hälften av de överlevande deltagarna nära förestående.

Jacqline fick fortfarande flera beröm från juryn

Mossberg Mounkassa-laget är för rädda för att drömma om en vinst. När det kommer till sista veckan av “Idol” får publiken rösta om vilka tävlande som får uppträda. Som en av hennes många talanger kommer Jacqline Mossberg Mounkassa att framföra Beyoncés “Halo”. Trots juryns konsekventa rekommendationer blev hon överraskad när hon gick vidare till semifinal. Det var lätt för mig; Jag läser materialet varje vecka. Vad bisarrt och roligt, säger hon, när man inser hur nära finalen det är.

Känner mig hotad av intensiteten i konkurrensen

Jacqline Mossberg talar. För Mounkassa har det alltid varit automatiskt att stödja artistens karriär. Hennes pappa, en producent som har lagt sina egna pengar på artisteriet, är bara ett exempel på hur hennes familj står bakom hennes musikaliska ansträngningar. Den första singeln av vuxna Mossberg Mounkassa släpptes i våras, och det har hon sedan jonglerat regelbundet anställning med tid i studion för att skriva musik.

Men trots den ihärdiga uppmaningen från hennes nära, hade hon ingen avsikt att söka till “Idol”. Åh, jag har ingen aning. Kanske beror det på att jag hade några naiva idéer om vad det är. Fast i augusti råkade jag fånga Bagge och Kishti på TV4 när de diskuterade “Idol-raketen” och att jakten bara hade en dag kvar.

Jacqline Mossberg Mounkassa minns: “Då tänkte jag att jag kanske borde” göra det. I samma ögonblick som hon gick med i programmet blev hon glatt förtjust. Det har inte känts som en tävling, om det inte handlar om mitt gäng. Enligt henne har hon varit nervös över det sociala trycket att jämföra sig med andra och den inneboende konkurrenskraften på marknaden.

Vårt uppdrag: att skapa en ikonisk låt

Bortsett från Jacqline Mossberg Mounkassa är de återstående konkurrenterna om de sista platserna Lana Sulhav, Annika Wickihalder och Birkir Blær Ódinsson. TT här: Min gissning är att du har en anständig chans att vinna. Eftersom alla är så otäcka är jag rädd för att säga något, även om det skulle vara så roligt att vinna. Oavsett fredagens resultat närmar sig Jacqline Mossberg Mounkassas “Idol”-äventyr för året sitt slut, och hon har ambitiösa avsikter härnäst.

Hon börjar, “Jag vill stå på de största scenerna och göra allt det där, skriva världshits”, innan hon fortsätter med att förklara: “Jag vill börja jobba direkt, skriva musik och planera framåt i min karriär.” Med tanke på att Jacqline Mossberg Mounkassa fyller år den 2 juli 1998 kommer hon att fylla 26 år sommaren 2024. Baserat på Hänts mått står Jacqline på 172 cm.

Jacqlines partner

Huruvida de fortfarande dejtar idag eller inte är i alla fall inte uppenbart.

Jacqline dyker upp på “Idol”

När Jacqline var sexton år gammal hoppade hon av gymnasiet för att ägna sig åt musik på heltid. När hon provspelade för “Idol” i augusti 2021 var hon precis på väg att sluta i musikbranschen. Överraskande nog tog sig Jacqline hela vägen till finalen, där hon placerade sig på andra plats.

Kommer Jacqline Moss att utses till Idol-vinnaren?

Det stämmer att Jacqline Moss dök upp i Idol 2021. Som en ny satsning som sändes på TV4 play då, fick “Idolraketen” henne att söka till programmet. Hon kämpade sig igenom ansökningsprocessen tills hon utsågs till den regerande idolraketen i Stockholmsregionen och fick ett av juryns jokertecken, vilket gjorde att hon kunde tävla i tv.

Trots att han var nära att vinna slutade Moss på andra plats. Trots förlusten var hon stolt över sin insats. Tack och lov tog jag mig till Avicii-arenan. Det är så löjligt; det är praktiskt taget en seger i sig. Moss sa till P4 Södertälje efter Idol-finalen “Det är verkligen som en vinst” eftersom det är de områden där hon vill stå.

Jacqline Moss familj hennes barndomshem?

Jacqline Moss familj gjorde Järna till sitt hem. Familjen var till stor hjälp för artisten när de var på Idol. För Hänt berättade hon om hur de uppmuntrade henne inför varje tävlingsomgång. Imponerande nog får jag en god morgon och ett peptalk nästan varje dag från alla. Så de har alltid funnits där för mig, och de är fortfarande ganska underbart stödjande.

Min familj har alltid varit ivriga att ställa upp och stötta mig, oavsett vad jag har bestämt mig för att satsa på. Moss la även upp en Instagram-bild från sitt framträdande på Idol, där hon hyllade sin mamma Linda Mossberg.

Har Melodifestivalen 2024 Jacqline Moss?

Jag förstår. Jacqline Moss kommer att framföra sin första låt på Melodifestivalens scen, “Effortless”, i den tredje upplagan. Tillsammans med Dino Medanhodzic, Jimmy Jansson, Moa Carlebecker och Thomas G:son skrev hon låten. Vad fantastiskt det skulle vara om min låt “Effortless” kunde framföras på Melloscen! Moss klottar “LET’S GO” under ett Instagram-foto.

Tillfället var också Moss chans att lägga upp en Instagram-video på sig själv när hon uppträder på American Idol, där hon uttrycker sin längtan efter rampljuset. Tittaren Katia Mosally, som var medlem i Idol-juryn, har visat sitt stöd för Moss i Melodifestivalen under bilden. Enligt Mosally är de inte heller beredda att ta emot dig.

Jacqueline Idol Pappa
Jacqueline Idol Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!