Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning

Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning
Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning

Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning – Jenny Strömstedt var värd för lördagens Nyhetsmorgon. När liveshowen började kände sig Jenny dock tvungen att förtydliga något. Hon klargjorde då att hon inte var sjuk. Jenny Strömstedt, en populär TV4-personlighet, är ofta med i rutan för att hålla tittarna sällskap på lördagar.

“Jag är inte” meddelar Jenny Strömstedt under sin livesändning om ursäkt. Precis när väderleksrapporten kom stod Jenny och Nyhetsmorgonkocken Joel Aronsson i köket. När Jenny börjar säga i programmet, “Tack så mycket för den prognosen”, brister hennes röst abrupt.

Åh, jag skulle vilja förtydliga att jag inte är sjuk; Jag är bara hes. Jag ville helt enkelt uttrycka hur frisk, glad och energisk jag är. Ändå finns det stunder då jag mumlar. Hon avslutar med en skämtsam replik om hur detta kan uppstå i yrken eller med personligheter som kräver mycket prat. Ja, det är roligt för Joel. Hans skratt avslöjar hans personlighet. Nu ryter Jenny Strömstedt iväg som svar på sina fans hälsobekymmer

Några av anhängarna uttrycker sin oro där. Jenny, dömd. “Det låter isigt, och det ser varmt ut i ögonen”, påpekar någon. Under en direktsändning i TV4 svimmade Jenny Strömstedt. Programledaren för “Mordet på Olof Palme” föll till golvet under en intervju. TV4 klippte till reklam utan att pausa programmet. Det verkar som att lågt blodtryck kan uppstå även när man är utvilad och har gott om energi, enligt vad Jenny Strömstedt skriver på Instagram.

I TV4:s specialprogram “Mordet på Olof Palme” fick 47-åriga Jenny Strömstedt en plötslig kollaps när hon intervjuade chefsåklagare Krister Petersson. Anders Kraft fyllde på för Jenny Strömstedt när hon svimmade under kvällens program. Kommunikationschefen på TV4, Charlie Forsberg, säger till Aftonbladet att Jenny mår bra trots omständigheterna och att hon varit i kontakt med vården.

Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning

Vitalitet: Återupplivar

Programledaren Anders Kraft, 51, tillägger att Jenny Strömstedt gör bra ifrån sig efter evenemanget när föreställningen startar om. Vi hade ett problem där, vilket alla som tittar på den här showen kan se. Jenny, värden, kände sig illamående och behövde lägga sig en stund för att samla sig. Nu när Jenny har vågat sig ut på egen hand kommer allt att ordna sig för henne. Live on air, säger han, “Bara för säkerhets skull passar vi i alla fall på att slänga in mig” när hon återhämtar sig.

Jenny publicerar sitt eget verk: Har ingen aning om varför

“Förvånad, lite förbannad över att jag missat alla intressanta gäster, och kanske skäms lite på köpet”, skriver Jenny Strömstedt på Instagram med ett foto på sin katt Kerstin klockan 21:45 på onsdagskvällen. Jag lärde mig att lågt blodtryck kan uppstå även med normala nivåer av energi, sömn och andra faktorer, men jag vet fortfarande inte varför jag svimmade.

Allt var dock bra och jag utgör inget hot alls. Dina vänliga kommentarer är mycket uppskattade. Intill kärnan värmer det. Hon fortsätter med att säga: P.S. Frågan om varför min första svimning var tvungen att vara levande kommer alltid att uppta mina tankar. Det finns tusen mer lämpliga tider. Ändå hävdar Kerstin att simning aldrig skulle hända för henne eftersom vattnet är oerhört smärtsamt. för det andra är Anders Kraft en mästare.

Kollegans godkännande

Flera av hennes arbetskamrater från TV4, däribland Jenny Alversjö, Soraya Lavasani och Anders Pihlblad, har gett henne sitt stöd i kommentarsfältet. Jenny är älskad av Tilde de Paula Eby. Att vara människa är inget att skämmas över. “Nyhetsmorgon” i TV4 gästades av Jenny Strömstedt i lördags. Många tittare flämtade när hennes röst plötsligt blev svag och hes mitt i programmet. Efter detta var värden tvungen att försvara sig från deras påståenden och kommentarer om hennes hälsa. Hon meddelade sin hälsostatus live.

Hela denna prövning ägde rum i lördags när legendariska “Nyhetsmorgonen” sändes på TV4. I studion var Jenny Strömstedt, en 51-årig veteran från TV-branschen. Hennes röst slocknade plötsligt när hon klev in i studioköket för att prata med den inbjudna kocken Joel Aronsson. Eftersom väderpresentationen precis hade ägt rum i rutan var hennes första uppdrag att uttrycka sin tacksamhet till sin kollega, meteorologen.

Hennes röst darrar när hon uttrycker sin tacksamhet för förutsägelsen, inskjuter snabbt för att förtydliga att hon inte är sjuk trots sin heshet. Jag ville helt enkelt uttrycka hur frisk, glad och energisk jag är. Ändå finns det stunder då jag mumlar. Detta är en verklig möjlighet för dem vars jobb eller personlighet kräver att de pratar ofta.

“Ser febrig ut i ögonen”

Det är dock inte den sista punkten. Diskussionen om hennes sjukdom återupptogs i samma ögonblick som hon kom hem efter inspelningen. Hon la upp en bild och några korta ord angående lördagens sändning på Instagram. ”Jenny, vad olyckligt. Det verkar febrigt och låter ganska kyligt,” sa någon. Jag har inte haft feber sedan covid-19, sa hon. Många andra uttryckte sin oro över hennes hälsa.

Dagen efter ändrades vädret

Däremot avslöjade en humoristisk söndagsuppföljning att programledaren faktiskt var sjuk under helgen. Hon erkände något på Instagram. Under onsdagskvällen, medan programledaren Jenny Strömstedt sände live i TV4, svimmade. En kort tid senare postade Carolina Neurath, en SVT-profil, en Instagram-berättelse som beskrev händelsen – som nu anses vara “ett dåligt skämt” – om den.

Redan innan den togs ner hade hon redan fått mycket hård feedback på sociala medier. På morgonen rapporterade TV4 om utredningen om Palmmordet; på onsdagskvällen sände de ett speciellt program som täckte samma ämnen. Programledaren Jenny Strömstedt fick ett plötsligt blackout mitt i en intervju med åklagare Krister Petersson.

Anders Kraft, den andra programledaren i programmet, hävdade att hon kände sig lite skyldig och fick lägga sig ner. Hans kollega, programledaren, mådde också bra, betonade han. Jenny har varit i kontakt med vården och mår efter omständigheterna bra, berättade Charlie Forsberg, kommunikationschef på TV4, via sms av TV4:s kommunikationsavdelning senare under dagen.

Strömstedt: “Lite tagen, bitterljuv”

Senare samma kväll tog Jenny Strömstedt upp situationen på sin Instagram. Hon uttrycker en rad känslor i meddelandet, inklusive överraskning, besvikelse och kanske till och med pinsamhet, bland annat. Strömstedt fortsätter med att säga att hon är osäker på vad som orsakade hennes svimning men spekulerar i att ett blodtrycksfall kan vara en bidragande orsak. För att avsluta skämtar hon och säger: “Jag kommer aldrig att sluta tänka på varför mitt livs första svimning nödvändigtvis måste ske live”, efter att ha tackat alla för deras vänliga ord.

Carolina Neurath gjorde lätt över svimningsincidenten

En ny twist introducerades senare samma kväll. “Text jag kommer att radera snabbt: vissa människor svimmar inte på luften”, kommenterade SVT-programledaren Carolina Neurath på Instagram. Neurath var också inblandad i en direktsändning angående Palmeutredningen. Eller efter”. Det upplyser Aftonbladet om.

“Det var ett dåligt skämt som gick fel”, skriver Helena Brodén på SVT:s pressupprop i ett sms som hon skickade till journalisterna. Carolina tog på sig att radera inlägget efter att ha insett det. När vi ringer till läkarmottagningen säger de först samma sak till oss. Ett svar från Marit Hübinette, Carolina Neuraths manager, återkommer av Helena Brodén senare. I en intervju sa Helena Brodén att hon hade pratat med Carolina, och de två hade kommit överens om att skämtet var otillbörligt.

Har du någon information om eventuella sanktioner?

Vårt sökande är över; här är lösningen. Efter att ha fått negativ feedback på sitt Instagram-inlägg tog Carolina Neurath omedelbart bort det och inaktiverade kommentarer på sitt konto. 51 år gammal är Jenny Strömstedt en rutinerad veteran inom TV4. Jenny hade en lång och fruktbar karriär på den kommersiella familjekanalen, trots att hon inte är myndig för det.

Många tror att Jenny Strömstedt kommer att vara bland de få som kan komma att göra anspråk på Malou von Sivers “drottningskrona” när 70-åringen går i pension från boxningen och äntligen får njuta av pensionen efter allt hårt arbete och prestation. Uppmärksammade figurer på området inkluderar 50-åriga Tilde de Paula och 55-årige Anders Pihlblad.

Boxen har en avkopplande atmosfär

Jenny Strömstedt anser att hennes jobb är mycket grundläggande och betydelsefullt. Hon har en extraordinär talang för att upprätthålla en lugn miljö i rutan samtidigt som hon fokuserar intensivt. Helger på “News Morning” är nu hennes primära spelning. Med det sagt var det dramatik i förra veckans sändning.

Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning
Jenny Strömstedt Sjuk I Direktsändning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!