Jesper Nelin Flickvän

Jesper Nelin Flickvän
Jesper Nelin Flickvän

Jesper Nelin Flickvän – Skidskyttelandslaget kan hitta ytterligare motivation från sina romantiska förvecklingar inför OS. Martin Ponsiluoma hävdar att skidåkare ofta upplever “formen av kärlek” när de hittar en partner. Jag tror att det är nödvändigt att ha det där extra lagret av skydd, säger hans sambo Hanna berg. Det har blivit mycket rapporterat för en del nu att skidskytten Hanna berg har gått vidare från sin relation med Jesper Nelin för att börja träffa landslagsåkaren Martin Ponsiluoma, vars ex-flickvän Fanny Johansson nu dejtar Nelin.

Vid sidan av träningen finns nu en hel del tillgivenhet och andra positiva känslor. Enligt skidskytten Hanna berg hjälper ett förhållande henne att prestera bättre. Att ha en person som jag kan lita på och lita på för att få hjälp är betryggande för mig. För att vara ärlig så gillar jag det så här (stort skratt). För mitt skidskytte är det avgörande att jag känner mig stark och stabil.

Fantastisk sommar

Hanna Berg minns en sommar med Martin Ponsiluoma som påverkade hennes skidskyttekarriär till det bättre. Ärligt talat så tror jag att vi hade en fantastisk sommar på egen hand. Det har varit fantastiskt att ha den uppbackning som detta ger, så klart. Vi kan fortfarande multitaska trots att vi är skidskyttar. Vi är inte professionella skidskyttar som tar det lugnt i soffan. Martin Ponsiluoma, pojkvännen, strålar av lycka när han tänker tillbaka på sommaren de tillbringade tillsammans. På grund av detta är jag en glad, nöjd person.

“Shape of Love”

Kommer att vara kär förbättra din prestation som skidskytt? Det är ungefär så det kommer att gå, ja. Martin Ponsiluoma svarar att skidåkare ofta upplever den “form av kärlek” som diskuteras brett av de som har hittat kärleken i sporten. Jesper Nelin sa i en intervju med Aftonbladet att landslaget inte är så sammansvetsat som det en gång var på grund av avslöjandet av parets romantiska inblandning. Om vi någonsin blir vänner igen kan jag inte säga säkert.

TT: Hur är det mellan er två idag?

Visst, ingen svett. Nu när en linje har dragits kan vi gå vidare. Han stör mig inte på något sätt. Jag tittar på dig, (Jesper Nelin). Jag är bara glad att han också har hittat kärleken och att de två är nöjda. Dessutom bekräftar Jesper Nelin att det inte finns några interpersonella problem inom teamet: Storleken på det förvånade mig.

Jag är förvirrad, TT

Man behöver inte komma överens med alla i truppen, vilket jag menade när jag sa det. Den strategin har varit effektiv från början. Inte ett enda problem har uppstått. De första veckorna var utmanande, men nu när sommaren är över har allt flugit förbi. Inom gruppen diskuterar vi allt. Att prata ut saker har alltid hjälpt. Detta har inte stört min träning på något sätt.

https://youtu.be/M2hLCCREIQI
Jesper Nelin Flickvän

A-lagets huvudtränare, Johannes Lukas, har konstaterat att detta inte är en fråga just nu: Vi har diskuterat saken länge och hanterat det effektivt. Vi har kommit till en fantastisk träningsanläggning. Kärlek är en personlig fråga, men om det förbättrar deras prestation som skidskytt har jag inga problem med det.

Mona Brorsson, lagkamrat i landslaget som agerar “hökmamma” för gruppen genom att se till att alla mår bra, fanns där för alla som behövde prata. Hon skrattar och svarar: “Men jag var överflödig.” Det är hälsosamt för allmänheten att inse att vi är precis som dem, upplever kärlek och saknad som alla andra och sedan går vidare. Vårt lagarbete stärks av detta.

Hanna berg och ex-pojkvännen Jesper Nelin separerade år 2020. Skidskyttens superstjärna dejtar just nu Martin Ponsiluoma, en god vän till Nelin. Förra året sa Nelin till Sportbladet, “Jag vet inte om vi blir vänner igen.” Det stjärnkorsade landslaget tävlar just nu i Peking och berg har en framgångsrik turnering. De är båda medlemmar i den nationella skidskyttetruppen. Sportbladet rapporterar dock att bergs romans med en annan landslagsspelare, 26-årige lagkamraten Martin Ponsiluoma, började växa under fjolårets VM-mästerskap i Slovenien.

slutade med en guldmedalj

Tävlingen ägde rum i Tjeckien i mars. Där blev Martin Ponsiluomas kärlek till Hanna berg allt tydligare för resten av gruppen. Det verkar som att det förändrades mellan Martin och Fanny när Martin tog medalj i världscupen. Efter det åkte han hem och dumpade Fanny. Tjeckien gick ner i anarki.

“Det är inte ofta som en vän stöter på ett ex.”

Sällan kommer en frska vara den som presenterar dig för din ex-flickvän.

Sammansatt med min kompis ex

Med tiden utvecklade de ett djupt och varaktigt band. De dejtar officiellt nu. re medlemmar i skidskyttelandslaget — Hanna Berg, Martin Ponsiluoma och Jesper Nelin — har förblivit lagkamrater. Berg har dejtat någon ny sedan hösten, men hon insisterar på att hon och Jesper har ett utmärkt förhållande och att teamarbetet är framgångsrikt.

Jesper Nelin säger till Sportbladet att han har ett annat intryck av stämningen i laget. Det har varit unikt, utan tvekan, men saker och ting har fungerat som de har. Alla verkar tro att det fungerar OK, men jag är inte säker på om Martin och jag kan bli vänner igen.

Under OS i Peking samlas alla

Alla Sveriges åkare är återigen samlade till OS i Peking. Nu när hon är med är Hanna berg en tung favorit. Elvira berg, 22, är hennes yngre syster, och hon har sin pojkvän och arbetskamrat, Martin Ponsiluoma, vid sin sida för moraliskt stöd. Infekterade byten, Tinder-romanser under ihållande rivalitet och evig tonåringstillbedjan.

Naturligtvis har våra längdskidåkare och skidskyttar liv även utanför träningen. Här är vinter-OS i Pekings mest åtråvärda par, sett från banan. Två av de lysaste talangerna i den nationella skidskyttetruppen är Hanna berg och Martin Ponsilouma. Hon har sju VM-medaljer, varav ett guld och ett silver. Han vann tre guld vid VM 2021 och är regerande världsmästare i sprint.

Det är förståeligt att Hanna Bergs och Martin Ponsiloumas offentliga uppvisning av tillgivenhet väckte en hel del uppståndelse. Hon sa till Expressen, “Martin och jag har det väldigt bra, och att ha honom ute på tävlingar kommer att vara extra stöd. Eftersom Hanna berg tidigare hade dejtat Jesper Nelin, lagkamrat till hennes nuvarande partner i svenska landslaget, var förhållandet långt ifrån enkelt. Trots uppbrottet med Nelin anser Hanna berg fortfarande att de två är vänner.

Fanny Johansson, 23, och Jesper Nelin, 29

Tidigare fungerade vi som ett sammansvetsat landslag, men så är det inte nu. Jesper Nelin uttryckte tvivel om att han och hans ex-Hanna Berg någonsin skulle bli vänner igen efter att det verkade som att Berg hade gått vidare med sin lagkamrat i den svenska fotbollslandslaget, Martin Ponsilouma. Därmed var skidskyttelandslagets kärlekshistoria bara början. Ytterligare komplikationer skulle uppstå. Berättelsen avslutas med att Jesper Nelin dejtar Martin Ponsiloumas ex-flickvän, Fanny Johansson.

Hux flow, de fyra hade bytt partner. Det var uppenbarligen ineffektivt från början. Jag tror att vi alla har gått vidare och vi behandlar varandra professionellt nu, säger Jesper Nelin till Expressen. I OS-stafetten 2018 tog han hem guldmedaljen. Hans ban-cv innehåller även två medaljer från världscupen.

Lagarbetet i landslaget har blivit lidande till följd av att Martin Ponsiluoma och Jesper Nelin blivit kära i sina tidigare flickvänner. Men landslagets huvudtränare Johannes Lukas är inte bekymrad över romansen. Enligt honom agerar Jesper Nelin, Martin Ponsiluoma och Hanna berg fortfarande affärsmässigt. Det är inte ofta som en grupp på 14 personer kommer så bra överens. Johannes Lukas varnar för att det alltid finns något att orka med.

Olympiska skidskyttarna Hanna berg och Martin Ponsiluoma är nu ett föremål. För Expressen har berg bekräftat detta. På samma sätt träffar nu Ponsiluomas ex-flickvän Fanny Johansson Hanna Bergs ex-pojkvän, landslagskamraten Jesper Nelin. Enligt Jesper Nelin är landslaget inte så sammansvetsat som det en gång var. Det har varit anmärkningsvärt, utan tvekan, men saker och ting har fungerat som de har. Allmänheten verkar godkänna, men han säger till Aftonbladet: “Jag är inte säker på om Martin och jag kommer att bli vänner igen.”

Jesper Nelin Flickvän
Jesper Nelin Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!