Hanna Öberg Pojkvän

Hanna Öberg Pojkvän – Skidskyttelandslagets interna kärlekstriangel exponerades för allmänheten med bara tre månader kvar till OS. Parallellt med romansen mellan Hanna berg och Martin ponsiluoma har Hanna bergs ex-pojkvän Jesper nelin och ponsiluomas ex-flickvän hittat varandra. Finns det någon anledning till oro över hur showen i Peking kommer att gå till? Sportchefen Anna-Maria Uusitalo bekräftar att åtgärder kommer att vidtas om det visar sig att detta slår igenom på den sportsliga sidan.

Svenska OS-hoppet Hanna berg bekräftade för SportExpressen på måndagen att hon dejtar Martin Ponsiluoma, en lagkamrat i det svenska landslaget. Strax efter avslöjade Jesper Nelin, även han skidskytt på toppnivå, detaljerna i kärlekstriangeln som skakade landslaget i vintras. Nelin dejtade Ponsiluomas ex-flickvän efter att han började dejta berg, och berg började så småningom dejta Nelin.

Enligt Nelin är det “kaos” just nu

Vi har alltid haft en stark lagdynamik, men jag kan inte säga att det fortfarande är fallet. Men det gör jobbet, och vi kan träna tillsammans. Nelin sa till Aftonbladet att även om hon tror att de flesta godkänner planen är hon osäker på om hon och Martin någonsin kommer att bli vänner igen. Det blågula skidskyttelagets framgångar under de senaste åren har till stor del tillskrivits deras starka känsla av enighet som enhet.

Angående de tumultartade tiderna, Jesper Nelin

Några dagar efter att nyheten om de nya relationerna bröt pratade SportExpressen med Jesper Nelin, som betonade att inget om situationen borde ha en inverkan på lagets prestation. Det har inte kommit upp något under våra träningspass i sommar. Så, enligt hans påståenden, kommer det inte att påverka effektiviteten. Uppenbarligen fungerade det inte särskilt bra i början. Nu känner jag dock att vi alla har gått vidare och behandlar varandra med största professionalism.

Hur har ni tagit itu med detta problem som team?

I verkligheten är det upp till oss som individer, inte bara landslaget. Alla verkar nöjda och lugnet är påtagligt. Sedan, som Nelin uttrycker det, spelar det ingen roll om du inte längre är de bästa vännerna. Han berättar vidare att gruppen fortfarande är effektiv, men det finns mindre tid för att “hänga” utanför träning och liknande aktiviteter. Vi gör dock inga ansträngningar för att förbättra detta. Vill du umgås med en viss person så gör du det. Gruppen som helhet mår bra.

Hur har du haft det den senaste tiden?

Det är uppenbart att många har delat med sig av sina tankar. De allra flesta kommentatorer är dock okunniga troll. De har inte kommit på att vi är människor och kan läsa vad de skriver. Den nuvarande situationen är inte farlig, men många av kommentarerna är uppenbart olämpliga.

Sportchef: “Saker förändras”

Sportchefen för skidskytte, Anna-Maria Uusitalo, håller med om att affärerna har varit bra i sommar och höst. Hon ger också ära till landslagets ledning med Johannes Lukas i spetsen för deras hantering av situationen i vintras. Johannes har gjort ett omfattande arbete inom området samtal och utbyte. Jag fick förstås kännedom om detta tidigt, men jag antog att situationen var välplanerad och under kontroll. Hon hävdar att oavsett hur högt det gick så såg ledarna och de som arbetade där alltid till att det togs om hand.

Uusitalo tror inte att de aktiva spelarnas personliga liv utgör ett hot mot lagets prestation i nuläget. Vissa människor har erkänt att deras relationer inte är lika starka som de en gång var, men jag ser det inte som ett problem. Enligt min åsikt är detta en normal företeelse i alla sociala grupper. Förändringar förekommer. Det är mycket lagsammanhållning och mycket omtanke om varandra och många av de aktiva umgås på fritiden. Det är inte falskt eller påtvingat bara för att ni arbetar tillsammans.

Uppgraderingar har gjorts av skidskytteleliten. Flera av ryttarnas flyttlass har försvunnit under sommaren. Ägaren Sebastian Samuelsson lovar att varje handfat i hans hus ska ha en guldkran. Flera av de främsta skidskyttarna har spenderat en del av sina miljoner i prispengar på helt nya bostäder och lägenheter i stersund i våras. Sebastian Samuelsson och hans flickvän Linnea köpte nyligen en bostad.

Vi har det jättebra. Att ha tillräckligt med utrymme för att ta på sig en tröja och tända grillen en sval höstkväll. Två primära fördelar sticker ut. Samuelssons flickvän och hund kommer inte längre att behöva stå ut med att han ligger på golvet i vardagsrummet för att öva på sitt skjutande som de gjorde när familjen fortfarande bodde i en lägenhet.

Om du tävlar i allt, tävlar du också i landslaget för att se vem som kan köpadet största huset? Nej, ingen hus-till-hus-uppgörelse alls. Det är underbart att Hanna och Martin också har blivit köpare. För att bekämpa sjukdomsspridningen under VM och OS tog Sebastian Samuelsson med sig en guldkran från sin sponsor för att installera i ett antal hotellrum runt om i världen.

Samuelsson korrigerar antagandet att guldkranar används i hela huset genom att säga “Nej, just nu är det faktiskt mest silverkranar.” Det finns dock en rejäl inköpslista. Om du inte har en grill och en robotgräsklippare, då säger Samuelsson att han måste låsa in sig i badrummet.

Jag vill helst inte klippa gräset

Sedan deras förhållande offentliggjordes för ett år sedan har kändisarna Hanna berg och Martin Ponsiluoma köpt ett hus och gör sig redo att flytta ihop. Roligt och spännande, verkligen. Enligt Ponsiluoma har paret varit sugna på att göra ett gemensamt köp och har upptäckt att de kräver lite extra utrymme.

Som husägare, vad anser du vara obligatorisk utrustning?

Det hade varit bekvämt att ha robotgräsklippare. Jag ber att jag inte behöver göra gräsmattan själv. Sambon Hanna Berg kan inte vänta på att den sista kartongen ska packas upp. Under väldigt lång tid har jag bara velat ha ett eget hem. Det här samarbetet mellan Martin och mig själv är fantastiskt.

Så, ska jag ringa nu?

Jag tänker inte nämna det, haha. Som berg flinar, “det är nog ett tag kvar.”

Men “det är inte det billigaste”

Förra året vann Elvira berg över 2 miljoner dollar i pris- och bonuspengar från Internationella boxningsförbundet och svenska boxningsförbundet. En del av ökningen gick till köp av en helt ny bostad. Att äntligen vara här är en stor lättnad och mycket roligt. Möbler är inte billiga, men jag motiverar utlägget med att jag inte har gjort så mycket åt mitt gamla ställe på ganska länge. Om så är fallet känner jag att jag måste spela ikapp.

Och då finns det en kontant utmärkelse för att göra det?

Elvira berg, som precis vunnit rullskridskomästerskapet efter en strålande prestation, säger att det är “lite så också.” 23-åringen klarade alla sina discipliner. Skidskyttelandslaget gick igenom en tumultartad säsong förra året då gamla band bröts och nya bildades.

Hanna Öberg Pojkvän

Nu när deras förhållande har gått vidare till nästa nivå har superstjärnorna Hanna berg och Martin Ponsiluoma köpt ett hus tillsammans. Upplevelsen är “självklart jätterolig”, säger berg till Expressen. De 32 pallplaceringar som svenska skidskyttar uppnådde förra säsongen satte nytt nationellt rekord. Landslaget var dock omgivet av kontroverser inför säsongen. Efter att ha gjort slut med landslagskamraten Jesper Nelin har OS- och VM-guldmedaljören Hanna berg varit offentligt kopplad till VM-guldmedaljören Martin Ponsiluoma sedan i höstas.

Den kommande höstinflyttningen

Nu när de har flyttat till nästa nivå i sitt förhållande är Berg och Ponsiluoma redo att ta med värmen till en säsong till. Hanna Berg avslöjade för Expressen att hon och hennes sambo nyligen köpt en bostad. Vi har delat rum tidigare, men den här gången kommer det att kännas mer permanent. Vi har nyligen köpt ett blygsamt hus i stersund, och det har varit väldigt roligt att göra det som grupp.

Även om flytt ännu inte har skett, är det planerat att ske innan starten av den kommande idrottssäsongen. Berg säger att förväntan redan gör att han mår bättre. Den 29 november blir det första stoppet för världscupen i skidskytte i Kontiolahti, Finland.

Hanna Öberg Pojkvän
Hanna Öberg Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!