Joakim Thåström Sjukdom

Joakim Thåström Sjukdom
Joakim Thåström Sjukdom

Joakim Thåström Sjukdom – Den svenske sångaren och låtskrivaren Joachim Thström föddes den 20 mars 1957 i Vantörs församling. Tidigare i banden Ebba Grön, Imperiet och Peace, Love och Pitbulls uppträder han just nu under eget namn. Hans karriär sträcker sig över sextio år och en mängd olika musikstilar och genrer, varav den senaste ibland kallas europeisk industriell blues. I släppet 1986 av The Frozen Leopard porträtterade Thström huvudpersonen Kiljan. Filmen innehöll också anmärkningsvärda framträdanden av Peter Stormare och Christian Falk.

Biografi

Joakim Thström växte upp i kvarteret Högdalen i Stockholm, på Skebokvarnsvägen 209. Thomas Svanljung, Lars Elffors, Lennart “Elton” Hellgren, Bosse Steinholtz och Lars Bremer var också grundande medlemmar av bandet Helt Sonika vid sidan av honom. I Stockholmsområdet uppträdde Helt Sonika på ungdomsgårdar, barer och utomhusfestivaler. Lennart Eriksson, även känd som Fjodor, var bosatt i Rgsved som 1977 var med och grundade bandet The Haters tillsammans med Thström och Gunnar Ljungstedt (“Gurra”).

Efter tre dagars operation bytte Haters namn till Ebba Grön, vilket är en poliskod kopplad till den så kallade Operation Leo, där den tyske terroristen Norbert Kröcher försökte kidnappa immigrationsministern Anna-Greta Leijon. Kröchers gripande fick kodnamnet “Ebba red” av polisen. Ett radiosamtal av “Ebba grön” tydde på att gripandet hade gjorts.

Thström gick med i bandet Tant Strul 1979 och blev snabbt organist. Han sjöng även på “Brittiska Soldater” av Pink Champagne, vilket album Thström producerade. Albumet kom ut på vinyl 1982. Mellan åren 1981 och 1992 dejtade Thström Amanda Ooms. Han fortsatte sedan med att dejta några olika kvinnor, inklusive Regina Lund, innan han försonade sig med Amanda Ooms 2010. Han är pappa till två unga vuxna från två olika kvinnor.

Joakim Thström, 64, anses allmänt vara en av Sveriges bästa musiker och kompositörer. Nu uppträder han som soloartist, även om han tidigare var med i banden Ebba Grön, Imperiet, Peace and Love och pitbulls, som alla nådde betydande framgångar. De två var romantiskt sammanlänkade från 1981 till 1992, då de gick skilda vägar. Amanda Ooms är nu 57 år gammal. 2010 kunde de hitta varandra igen. Joakim har två barn under tiden; namnge dem.

Jenoa och Tristans utseende är som följer

Jenny Thström Jullesson, 49, och Joakim Thström, 42, välkomnade sitt första barn tillsammans. Jenoa Samira Thström heter dottern; hon föddes den 26 december 1994, vilket gör henne 26 år gammal just nu. Hon tar den motsatta inställningen till berömmelse som hennes far gjorde. Däremot stod hon bi sin pappa 100% av tiden. Iklädd Thström-tröjor tillsammans med Jakob Gordin och Hans Bratt gjorde hon ett framträdande på Cirkus 2012 inför sin pappas livekonsert.

Joakim Thåström Sjukdom

Jenoa Thström bor för närvarande på Norrmalm, hjärtat av Stockholm. Men hennes kändisvän, 33-årige Daniel Paris, lägger rutinmässigt upp bilder på Jenoa från sitt eget konto. De har rest tillsammans till platser som Paris. Så här ser Jenoa Thström ut nu. Joakim Thström och hans sambo, Maria Kihlberg, är nu föräldrar till sitt andra barn.

Bob Tristan Wilhelm Kihlberg föddes den 4 januari 2000; hans mellannamn är Wilhelm och hans förnamn är Tristan. Han är född i Malmö och kallar nu Limhamn hem; han är 21. Deras stormiga romans har varat i 30 år. Efter att Joakim Thström dumpade Amanda Ooms bestämde hon sig för att lämna Sverige och berätta sin historia om deras första kyss, uppbrott, svartsjuka och eventuella försoning. Enligt hennes texter i “Stjärnorna i slottet” har hon en intensiv tillgivenhet för honom. Deras stormiga romans har varat i 30 år.

Efter att Joakim Thström dumpade Amanda Ooms bestämde hon sig för att lämna Sverige och berätta sin historia om deras första kyss, uppbrott, svartsjuka och eventuella försoning. Enligt hennes texter i “Stjärnorna i slottet” har hon en intensiv tillgivenhet för honom. Blev väldigt avundsjuk påJoakim Thström fick en andra fru ett tag senare.

Något som väckte Amanda Ooms extrema avundsjuka. Hon var så avundsjuk att hon nästan avbröt bröllopet. Jag var så avundsjuk att jag bestämde mig för att spåra upp en lokal bonde som höll hästar. Eftersom jag var så avundsjuk och upprörd över att de skulle gifta sig på en strand, funderade jag på att rida upp på en häst och ropa: “Det här kan inte hända!” hos det lyckliga paret. Och även om jag faktiskt aldrig gjorde det, undrade jag ofta.

Den här typen av glädje “är otroligt”

Det var dock inte det sista kapitlet. Amanda Ooms flyttade tillbaka till Sverige och hennes tidigare partner välkomnade henne tillbaka för några år sedan. Hon hävdar att hennes känslor för Joakim Thström är lika starka nu som de var när hon var 16. Att jag vid 50 års ålder är lika kär som jag var vid 16 ger mig en otrolig glädje. Det är häpnadsväckande i det extrema.

När jag var yngre övernattade jag på Rgsved, Sverige, tittar på Joakim. I avsnittet reflekterar hon, “Jag minns att jag sa till mig själv att jag älskar honom till kärnan, och jag kan fortfarande känna den känslan med honom.” Extremt ovanligt. Det är hans arom och sättet han rör sig på. Att jag så länge inte har känt något annat än kärlek, tillgivenhet och längtan efter samma man… Gud välsignade mig med denna möjlighet. Han lämnade äntligen bandet efter 15 år.

SVT:s “Skavlan” presenterar en sällsynt intervju med Joakim Thström den här veckan. Han minns det smärtsamma telefonsamtal han ringde till sitt kompband för att ta farväl. Han erkänner i programmet att det var en utmaning för honom att skilja sig. Joakim Thström, 64, har precis släppt sitt nionde studioalbum, med titeln “Dom som shiner”, och skivans texter är mer inåtvända än någonsin.

2012 släppte han en låt som heter “Mamma” som hyllning till sin mamma, som hade gått bort nio år tidigare. Thström, som nu är baserad i Berlin, gör ett framträdande i SVT1:s “Skavlan” klädd i en kavaj och den läderkeps som krävs för att främja albumets release. Han öppnar upp för Skavlan om snacket han hade fruktat i månader.

Detta var den sista chatten han hade med sitt kompband på 15 år. Ett ovälkommet samtal som han kände sig tvungen att svara på. Förlåt för det. På scen har han jobbat med gitarristen Pelle Ossler, basisten Ulf Ivarsson, keyboardisten Niklas Hellberg och trummisen Anders Hernestam, som han alla räknas som vänner.

Upplevelsen har varit fantastisk, säger Joakim Thström till Fredrik Skavlan. Men jag måste känna att jag gör framsteg. Att göra det valet var utmanande. De är som nära släktingar som jag måste kontakta och informera. Förlåt för det. Istället för att ta den vanliga vägen och skicka ett sms, bestämde han sig för att ringa.

röst med mer glädje

Men när han väl gjorde det var det mycket enklare än alla hade trott. De var som “vi fattar” när jag ringde. Joakim Thström spekulerar i att lyssnarna “fick det”, och att vissa till och med kunde tycka att det var förtjusande. Den danska tabloiden Politiken rapporterar att endast Niklas Hellberg från den ursprungliga lineupen kommer att följa med honom på turné när han återupptar 2019.

Joakim Thström kallar sitt senaste album “ett elektroniskt stycke” (han är trött på gitarrer) och säger att den har en mycket ljusare stämning än hans tidigare insatser. Skivan är planerad att släppas den 12 november. “Ebba Grön” hade Joakim Thström på sång. Joakim Thström, Lennart Eriksson och Gunnar Ljungstedt skapade punkbandet “Ebba Grön” 1977, och deras låtar “800 grader” och “Die Mauer” blev omedelbara klassiker.

Namnet var inspirerat av en tysk polisinsats där målet var terroristen Norbert Kröcher. “Ebba röd” var kodnamnet för insatsen, medan “Ebba grön” var radioanropet som gjordes när gripandet gjordes.
Under åren efter framgångarna med Ebba Grön bildade Thström ytterligare två band – “Imperiet” och “Peace, Love and Pitbulls” – innan han startade en solokarriär 1997.

Amanda Ooms är Joakim Thströms partner

Joakim Thrö m dejtar just nu 57-åriga skådespelerskan Amanda Ooms. De började dejta första gången 1981, men de splittrades så småningom 1992. De återförenades 2010 efter att ha varit separerade i 18 år.
De blev ett par efter det och är nu ett Berlin-par.

Jenoa och Tristan, Thströms avkomma

Ingen av Joakim Thströms barn är av hans nuvarande flickvän Amanda Ooms. I december 1994 fick han och hans dåvarande flickvän, numera frun Jenny Thström Jullesson, 49, dottern Jenoa Thström.
I januari 2000 hälsade han och Maria Kihlberg, då 54, välkomna sin son, Tristan Kihlberg Thöström.

Hur mycket pengar tjänar Joakim Thström?

Efter nästan 45 år inom området har den svenske konstnären Joakim Thström förtjänat en plats bland landets elit. Kan du se vinsterna på lönerapporten? Det var oväntat, milt sagt. Thström hade taxeringsåret 2020 en förvärvsinkomst på 4 036 600 kronor. Nyheter24 har även inhämtat register från Skatteverket som visar att han har ett kapitalöverskott på 230 935 kronor.

Joakim Thström är involverad i både en tech startup och ett företag som främjar konsten. Alla Bolag rapporterar att företaget sedan grundandet 1990 har vuxit till en punkt där den årliga omsättningen är drygt 1,2 miljoner kronor. Hela värdet av byråns tillgångar är 6 093 000 kr.

Joakim Thåström Sjukdom
Joakim Thåström Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!