Johan Kücükaslan Ursprung

Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Johan Kücükaslan Ursprung – Johan är född den 15 augusti 1985 och är idag bosatt på Helgagatan 30 i Stockholm. Den 1 mars 2022 flyttade han in i sin nuvarande lägenhet. Johan är eftertraktad. Hittills denna månad har vi delat nyheter om honom 236 gånger. Johan bidrar med sin tid och energi till en organisation där han sitter i styrelsen. Hans hyreshus delar trapphus med 17 andra.

Han flyttade in i sin lägenhet på fastigheten samma år som 2 andra personer gjorde – som fortfarande lever, precis som Johan själv. Johan-relaterade sökningar kommer mestadels från Stockholm. SVT:s profilerade korrespondent i Qatar för fotbolls-VM är Johan Kücükaslan. Samma TV-nätverk lämnade han 2015 för att undvika nonsens. Enligt Lundh-podden så pratades det mycket om att jag måste göra saker bara för att jag har invandrarbakgrund.

Under min tidigare anställning på SVT blev jag utsatt för en hel del struntprat. Det fanns många spekulationer om att mitt invandrarursprung gav mig särskilda privilegier och gjorde mig till en samlingspunkt. De skickade mig på några intervjuer, och jag fick senare reda på att folk var förvirrade över varför de hade skickat honom.

SVT svarar

Max Bursell, interim programledare på SVT Sports, diskuterar Kücükaslans bakgrund med Expressen. Jag kan bara gå ifrån det jag minns som hände. När Johan meddelade mig att han skulle gå var det första gången jag hörde något. Sedan hade vi långa diskussioner under vilka jag i hemlighet önskade att Johan kunde hitta en lösning som gjorde att han kunde stanna kvar. Han säger att han ändå tog beslutet att lämna.

För honom finns inte längre de frågor som Johan Kücükaslan har bevittnat på kanalen. Varje år skickar vi ut enkäter till alla våra anställda, och en av frågorna vi ställer är om de någonsin har upplevt diskriminering eller kränkning av sina rättigheter. Vårt svar på en sådan upptäckt skulle vara snabbt och beslutsamt. Vårt intryck är att dessa frågor inte har dykt upp på senare tid.

Johan Kücükaslan Ursprung

I podcasten diskuterar Kücükaslan hur han, trots att han hade utmärkta handledare på SVT, “var tvungen att gå vidare” det året. Där kände jag mig helt enkelt inte som mig själv. Istället för en chefsfråga såg jag det mer som en redaktionell fråga. Även om mina överordnade visade mig mycket stöd vid den tiden, valde jag att inte göra ett offentligt spektakel av situationen i kvällstidningarna eftersom jag inte tyckte att det var värt det.

Johan Kücükaslan återvände till SVT 2020 efter att ha tillbringat flera år på Viaplay. Detta är det bästa alternativet för min tillväxt, enligt min mening. Men att välja en var otroligt utmanande. Hans återkomst till kanalen bekräftade vad han redan meddelat Sportbladet: Jag lämnar ett drömjobb för ett annat.

Med bara ett framträdande på Kanal 5 blev Jennifer Kücükaslan en “extremt eftertraktad” kändis. De nya tittarna vill veta hur lång programledaren är och hur nära hon är sin bror. “Är de gifta eller är de syskon?” är en frekvent förfrågan, enligt Kücükaslan. Jennifer Kücükaslan, 34, tjatade inte länge när frågan ställdes.

Jag var en nörd när jag växte upp, erkänner hon. Kücükaslan är ett fan av den svenska frågesporten “Allt mot alla”, som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Det var läskigt, men det verkar gå smidigt hittills. Därför har ångesten lagt sig. Programledare och reporter för Viaplay den här säsongen är journalisten Erik Blix.

Olof Lundh och Ebba von Sydow, de nuvarande mästarna i programmet, har redan blivit besegrade av paret. Att ha en fast plats på Kanal 5 på kvällarna under veckan har fått nya tittare. Du får interagera med människor som kanske inte normalt sett lyssnar på våra sportsändningar, och det är väldigt roligt. Det är roligt att så många pensionärer hör av sig.

Nytt intresse sedan Kanal 5:s seger

Intresset för vem Jennifer Kücükaslan är är påtagligt. Premier League-värden har markerats som “extremt eftertraktad” på webbplatser för folksökning under föregående månad. Hon drar slutsatsen att det måste kopplas till frasen “Alla mot alla”. Du har förmodligen inte sett så mycket av mig om du inte gillar supersporter, speciellt fotboll och Premier League.

Många här känner nog inte igen mitt namn i den här situationen. Hittills har allt flutit på, vilket har väckt folks intresse. Många individer är fascinerade av detta. Lite jobbigt, erkänner hon, och sedan brister hon ut i skratt. Jag förstår, det är det som kommer upp först i en Google-sökning. Det finns dock en tydlig “Alla mot alla”-dynamik på spel här.

Men det är positivt, man är uppmärksam på vad man gör med jämna mellanrum. Kanal 5 kommer att ge lite gratis promotion för Viaplay. Hon syftar på sin bror, SVT:s sportreporter Johan Kücükaslan. Varje gång jag hör “nej nej, vi är syskon, vi är INTE gifta” tar jag chansen att motbevisa ryktet.

Jennifer Kücükaslans höjd: “Försöker stå på tå ibland”

Frågan ställdes oftare till syskonen när de först började jobba i tv. Men jag fattar det inte; Jag ser många likheter mellan oss och hör mycket av samma saker sägas av oss båda i samtalet. Vi har båda gjort en del framsteg mot att sätta stopp för sådana rykten, tror jag. Det var också frågan om längd. Jag förstår att det alltid finns en fråga. Jag är inte lång alls.

Är det öppet nu?

Min officiella längd? Det finns ingen debatt om det. Här är lowdown: jag mäter in på en slank 152–153 cm. Jag får att folk reagerar negativt på min lilla kroppsbyggnad, speciellt när jag är i samma rum som en av giganterna, som handbollsspelaren Jonas Olsson. Men det anses nu vara ett utmärkande drag. Hon säger: “Jag försöker stå på tårna ibland, men jag har gett upp det här med alldeles för höga klackar.” Att vara tillfreds har högre prioritet. Min företagshemlighet är att man då och då får en liten låda att stå på.

Vinn fotbollsmästerskapet för första gången

Om intresset för Jennifer Kücükaslan kommer att bestå de närmaste månaderna återstår att se. Som reporter för Viaplay kommer hon att bevaka fotbolls-VM 2018 i Australien och Nya Zeeland i sommar. Eftersom jag har tillbringat så mycket tid i England i Premier League-studion känner jag mig äntligen bekväm med att agera som en representant för ligan. Därför är jag ivrig att ta mig an denna nya strävan.

Kücükaslan kommer att leda det nya landslaget efter ett år av att ha övervakat kvalmatcher för herrlandslaget. Under ett mästerskap får du och de andra deltagarna lära känna varandra på ett djupare plan, vilket ger er större chans att utveckla en meningsfull koppling. Det är en stor del av det: att anstränga sig för att komma nära och personligt för att förmedla upplevelsen till publiken.

Det är också första gången hon vinner en fotbollstitel. Det är så enormt att jag måste hela tiden påminna mig själv om det. Det är ingen överraskning att 40-årige Johan Kücükaslan är ett av de största namnen i svenska sportmedier, med tanke på hans bakgrund som reporter på Viaplay, hans nuvarande position som reporter på SVT Sport och det faktum att hans syster är Viaplay-sändare. Jennifer Kücükaslan.

Den 40-årige svensken intervjuade fotbollsstorheter inklusive Jürgen Klopp och Kevin de Bruyne när han jobbade på Viaplay. Idag är Johan Kücükaslan ett bekant ansikte på SVT Sport där han rapporterar om allsvenskan och det svenska fotbollslandslaget. För inte så länge sedan skapade Kücükaslan rubriker i svenska medier för sin kritik av landslagets vägran att släppa spelare som Alexander Isak och Dejan Kulusevski.

Vi reportrar är bara med på resan; detta är för fansen och för att skapa stöd för det nationella laget. Folk är ivriga att höra från Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Victor Nilsson Lindelöf. Johan Kücükaslan meddelade TT att fyra dagar in i insamlingen hade de fortfarande ingenting hört.

Johan Kücükaslans lön är den summan varje år

Men vilken ekonomisk avkastning kan man förvänta sig av att bli ett känt namn inom svensk sportjournalistik? Johan Kücükaslans förmögenhet har kartlagts av Nyheter24. Enligt uppgifter som Skatteverket sammanställt har den genomsnittliga årsinkomsten för en SVT-profil varit drygt 380 000 kronor de senaste tre åren.

Det motsvarar en månadslön på 31 666 kronor och anses vara en måttlig lön i Sverige där snittlönen är 37 100 kronor per månad (Källa: Statistisk sentralbyrå (SCB)). Men Johan Kücükaslan kan få mer betalt varje månad. Den 40-årige vd:n för “Lilla lejonet AB” genererade 1 774 000 kronor i intäkter och 349 000 kronor i vinst 2017. Bolagets totala tillgångar uppgår till 1 332 000 svenska kronor (SEK).

Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!