Johanna Beijbom Föräldrar

Johanna Beijbom Föräldrar
Johanna Beijbom Föräldrar

Johanna Beijbom Föräldrar – Johanna Beijbom, som satt i bilen bakom Loreen under Eurovision-finalen, har redan skickat in låtar till den kommande musiktävlingen. Den bästa kontrasten får man genom att ta av sig 16-centimetersklackarna och interagera med Telenors kunder. Hon bar en amulett i form av en svart stenring inför den azerbajdzjanska finalen. Under tiden sedan dess har hon inte tagit bort den.

I hela sitt liv har Johanna Beijbom hållit musiken kär. Hennes heavy metal-lyssnande pappa var en stor inverkan på henne. Det var vid tre års ålder som hon fick sitt första trumset. Inspirerad av Celine Dions operaballadri övade hon sin röst tills den nådde samma höjder. Som 14-åring släppte hon sin debutsingel.

Hon är för närvarande så upptagen att hon inte ens kan passa in i ett socialt liv. Det var den första morgontuppluren hon hade tagit på ett tag, och hon tog den idag. Jag har faktiskt gjort lätt över situationen, dragit mig tillbaka lite och låtit hunden sova med mig. Jag var tvungen att ha lugn och ro, förklarar Johanna Beijbom när vi äntligen träffas på hennes favoritcafé i Skövde.

Bland de tre huvudkrafterna bakom Loreens Euphoria i Eurovision-finalen och på originalspåret samarbetade hon med hitlåtskrivarkungen och Skövdesonen Thomas G:son. Jag var bara synlig för människorna på arenan, inte på tv. Men jag var i bakgrunden, eller “green room”, av varje skott. En stund senare satte jag mig bredvid Loreen och tog hennes hand.

Medan Johanna Beijbom inte längre uppträder tillsammans med Eurovision-vinnaren, hjälpte exponeringen hon fick som ett resultat av tävlingen att stärka hennes karriär. Hon skämtar, “Jag känner att jag har tillbringat hela sommaren med att bara sjunga Euphoria.” Hon jobbar som deltidsanställd på lokala Telenor samtidigt som hon säger “sångerska” när hon tillfrågas om sitt yrke.

Johanna Beijbom Föräldrar

En arbetare som också råkar vara sångare behöver en tidshoppande medarbetare och lite rörelse i tidtabellen. Jag börjar inte min dag innan min spelning börjar och jag jobbar inte heller på helgen. För henne är det uppfriskande att ta en paus från låtarna och fokusera på något annat. Och så finns det kunderna som bara är intresserade av ett snabbt snack. Och hon sa att hon träffade sin man på jobbet. Vi träffas sällan utanför spelningarna när de är särskilt upptagna.

Även om Johanna Beijbom gick på ett specialiserat musikgymnasium, anser hon att hennes självstudier har varit mer fördelaktigt. Hon har nyligen sjungit demos för andra artister och skickat in egna verk inför nästa års melodifestival, som båda redan har stängt bidrag. Om halsen störde henne behövde hon bara gurgla med saltvatten. För att behålla sin energi bär hon vanligtvis med sig en påse med stenar.

Hon uppträder också med en showensemble på resande fot, och inte bara för schlagernumret. Sambon har fäst ett kors på baksidan av bilens backspegel. Om hon är en frekvent förare, insisterade han på att hon skulle få en. Bilen är på väg till Skara idag för att hämta hyrdräkt till morgondagens företagsfest. Vapenhuset har några coola 1930-talsuniformer som jag planerar att köpa upp. På scenen ska vi göra en tidsresa.

Johanna Beijbom är bekväm med att sjunga i bakgrunden, i ett band eller helt själv. Bäst om det görs solo, med stor tonvikt på pop- och rockgenren. Som en blivande artist strävar jag alltid efter att sätta mig själv i centrum. När jag har en mikrofon i handen är det svårt att hålla mig tyst. Efter vårt första möte har Telenor planerat en kväll med sup och umgänge.

Först just den fredagen upptäckte de att Johanna Beijbom var tillgänglig på kvällarna. Hon var dock tvungen att avbryta festen vid 10-tiden, eftersom hon hade en reservation vid tiotiden. Visst är det tråkigt, men hon avstår från sprit så det är okej. Jag kom aldrig till det. Jag såg mig omkring och undrade varför alla andra hade börjat. Fast jag måste säga att jag trivs. På samma sätt som jag är helt engagerad i vad jag än bestämmer mig för, gäller samma sak för detta.

Hon är en känd svensk sångerska som har arbetat med många kända svenska artister och dykt upp på många kända internationella arenor. BingoLotto är glada över att ha Johanna Beijbom söndagen den 29 oktober kl 18:30 UTC/GMT i Sjuan och på TV4 Play. Svenska musikfans kommer att bli bekanta med Johanna Beijbom. Melodifestivalen, Diggiloo och BingoLotto är bara några av scenerna där hon har uppträtt.

När Loreen och hennes vinnarlåt “Euphoria” uppträdde i Eurovision Song Contest 2012 i Baku tog Johannas karriär som sångerska fart på ett stort sätt. Sedan dess har hon varit chaufför för många kända artister vid evenemang som Eurovision. Vid 2017 års Melodi Grand Prix i Danmark, som liknar Sveriges Melodifestivalen, tog Johanna sin karriärs största kliv hittills.

Det gjorde att hon hoppade över semifinalen och hamnade på tredje plats. Hon har setts i BingoLotto flera gånger, senast hösten 2022 med than medverkade i Return to the 90s, efter att ha turnerat landet med Diggiloo sommaren 2019. Som skådespelerska har Johanna delat filmduken med många framstående skådespelare, däribland Lasse Holm, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, David Lindgren och Sanna Nielsen.

Vi ser också fram emot släppet 2023 av Så mycket bättre, där vi hör att Johanna kommer att sitta bakom ratten. Välkomnar Johanna Beijbom till BingoLotto den 29 oktober 2023 kl 18:30 på Sjuan och TV4 Play! BingoLotto har ett YouTube-konto där du kan se programmets musikaliska gäster spela när det passar dig.

På det här stället har vi samlat BingoLottos rikedom av musikuppträdanden så att du när som helst kan återse dina gamla favoriter. Sedan en ung elev polisanmäldes har Falköpings stad skickat extra personal till den aktuella skolan. Många barn är rädda och skäms när föräldrarna till en tjej på en skola i Falköping polisanmälde en elev, nio år, för att ha strypt sin dotter, säger rektor Inger Jansson.

Enligt Inger Jansson görs situationen mer utmanande av att det är förbjudet att diskutera specifika barn eller incidenter med ungdomarna. Flickans föräldrar ringde 911 på tisdagen och sa att deras dotter hade blivit strypt av en nioårig pojke och lämnat ett rött märke på hennes hals. Flickans föräldrar hävdar att mannen har en historia av att ha misshandlat henne fysiskt.

Många elever har påverkats av det inträffade och blivit rädda, så det mobila teamet från kommunen har tagits in, säger Inger Jansson från skolan. Jourpersonalen består av erfarna fritidsledare som kan hjälpa flera barnpopulationer. För fyra år sedan träffades Johanna Beijbom och Christoffer Alavik på Den lilla krogen i Skövde och har varit tillsammans sedan dess.

De började dejta efter att Christoffer försökte och misslyckades med att sabre en champagneflaska för första gången; i sommar kommer de att knyta ihop säcken. Kombinationen av hans avslappnade axlar och flin sålde mig. Johanna Beijbom hävdar att det inte spelar någon roll att det inte gick som planerat.

Till Alla hjärtans dag pratade Skövde Nyheter med Christoffer Alavik, 38, från Den lilla krogen, och Johanna Beijbom, 34, från Den lilla krogen, för att lära sig om hur de träffades och vad de tillskriver kärlekens livslängd. Men innan vi kommer till det, låt oss backa till en ljummen majkväll 2018.

Johanna Beijbom Föräldrar
Johanna Beijbom Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!