Jonatan Unge Flickvän 2022

Jonatan Unge Flickvän 2022
Jonatan Unge Flickvän 2022

Jonatan Unge Flickvän 2022 – Jonatan Unge och Cecilia Düringer att tävla på P Spret. Allt du behöver veta om hans betydelsefulla andra, yrkesliv och berömda föräldrar finns här. Cecilia Düringer och Jonathan Unge, båda 43 år gamla, stormade sig fram till finalen i tävlingen P Spret 2021 och vann sedan överraskande. Säsong 2 av succéprogrammet SVT med det formidabla tävlingsparet har återvänt. Läs vidare för att lära dig allt om Cecilia Düringer, Jonatan Unges parhäst.

Journalistens föräldrar, Jonatan Unges familj

2019 hedrades Jonatan Unge som “Sveriges roligaste man” på Svenska Standupgalan. Cecilia Hagen, journalist och författare i 76-årsåldern, och Ingemar Unge, även han journalist, i 78-årsåldern är komikerns föräldrar. Hagen har liksom Jonatan tävlat i P sp ret och även han har vunnit programmets högsta pris. 1995 triumferade hon och Tomas Tengby i spelprogrammet.

Har Jonatan Unge ett förhållande med någon?

Jonatan Unge håller sitt privatliv hemligt, men hans trettioåriga flickvän heter Alicia Hansen. De delar Malmölägenhet som ett par.

2022 välkomnade Jonatan Unge en son

Komikern Jonatan Unge tillkännagav sitt andra faderskap i en förvirrande men i slutändan glad tweet tidigare i år.

Sissela Benn är mamma till Jonatan Unges barn

Fram till 2013 delade Jonatan Unge hem med Sissela Benn, en 42-årig komiker och skådespelerska. Dalia är parets dotter. Efter att Unge och Sissela Benn bröt upp, fick hon kontakt med sin barndomsälskling Dan.

Eftersom Dan nu också var singel bestämde vi oss för att börja dejta. Vi bestämde oss för att vidta åtgärder efter tre månaders väntan, och jag blev snabbt gravid. I en intervju med Allas förklarar Sissela Benn att paret desperat ville utöka sin familj och att den snabba graviditeten troligen berodde på deras redan etablerade relation.

Jonatan Unge Flickvän 2022

De är nu nära vänner och har till och med gjort en komediserie tillsammans som heter “Skärvor av ett äktenskap” för Sveriges Radio. Unges SVT-serie Drugdealer medverkade också Sissela.

Andra kanske frågar om det inte är konstigt eller svårt att arbeta med ditt ex. Men jag tycker att det omvända är sant; det är otroligt användbart och underhållande. Vi har en bra kontakt och vi vill båda det bästa för vår dotter. Sissela hävdar att det har funnits ögonblick då vi tre har haft genombrottsidéer. Inte ens Jonatan Unge, som vann P sp ret-priset.

Det var det värsta. Så länge jag kan få tankarna borta från de två tillsammans, mår jag bra. Den här säsongen av SVT-succén P sp ret har komikern Jonatan Unge, 43, och radioprofilen Cecilia Düringer, 42, varit ostoppbara.

DN-journalisten Hanna Hellquist, 41 år, och radioprogramledaren Ina Lundström, 39 år, blev ordentligt avbrutna i finalen på fredagen. Men, Jonatan Unges personliga liv har inte varit lika smidigt.

En typisk natt i en Malmölägenhet. Det verkade ovanligt att gå tillbaka till Bishops Arms eftersom jag redan hade varit där, förklarar han i en intervju med Café.

Ångestdämpande medicin skrevs ut till Jonatan och hans trista liv förbättrades gradvis. Det finns inget sätt att jag kan acceptera självmord. Jag är stark, men jag kunde inte hantera det. Jag är hemsk på att göra val, så oftast stickar jag bara tills jag blir hungrig och äter på det sättet, förklarar han.

Den nya pojkvännen till Jonatan Unges ex-flickvän Nanna

Det var det värsta. Så länge jag kan få tankarna borta från de två tillsammans, mår jag bra.

ADD/ADHD var en vuxendiagnos för Jonatan. Diagnosen kan vara ansvarig för hans senaste pengaproblem. Eller inte. Jag kan inte säga om det är min personlighet eller min ADHD, vilket kan vara samma sak.

Jonatan Unges ex-flickvän var 41-åriga skådespelerskan Sissela Benn. Mitt årliga sommarlov började med tågresan från Malmö till Stockholm, där min familj bor.

Det är en väg jag har tagit, högst femton miljoner gånger, och jag är trött på den. Mitt barn är ännu rastlösare än jag när vi väntar och ser gran efter barrträd susa förbi utanför fönstret. En sjö dyker upp då och då. För att uttrycka det kortfattat. Därefter är det dags för lite trädskådning. Medan andra kan frukta granbarkborrens destruktiva potential, omfamnar jag den.

Min dotters första konsert var i Stockholm och hon åkte dit själv. Eller, om inte helt på egen hand, åtminstone utan en förälder. Gröna Lund var värd för Dua Lipa. Det var mycket folk där, en fantastisk stämning, och sommarnatten var så vacker och förtrollad som bara en sommarnatt kan vara. När jag kopplade av på min mammas veranda föreställde jag mig den livsförändrande inverkan som musik och självständighet skulle ha på mitt barn för första gångenmig. När hon kom hem förklarade hon att allt var okej.

Hon är inte lätt imponerad. Jag tog henne till Markusplatsen i Venedig och frågade om hennes tankar. Hon försäkrade mig att det skulle gå bra, men Malmö var hennes valstad. Skojar du? Det är svårt att gå på vattnet, observerade jag, men hon ignorerade mig och föreslog vidare att Venedig skulle skapa motorvägar istället för kanaler.

Det jag påstod var att kasta pärlor för grisar. Min dotter påpekade att en falafelrulle skulle ha passat bra till den nu. Ändå, eff henne. Efter det följde jag med min flickvän och hennes sju närmaste vänner till en italiensk villa.

En semester som jag hade mina tvivel om. Senast jag åkte till Italien med min ex-flickvän och hennes närmaste sju vänner fick jag reda på att hon inte längre ville vara med mig. När jag är inne i ett italienskt hem har jag ingen aning om vad jag gör, men uppenbarligen är det riktigt irriterande för de boende.

Jonatan Unge Flickvän 2022
Jonatan Unge Flickvän 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!