Jonatan Unge På Spåret Partner

Jonatan Unge På Spåret Partner
Jonatan Unge På Spåret Partner

Jonatan Unge På Spåret Partner – Cecilia Düringer och Jonathan Unge, båda 43 år gamla, stormade sig till finalen i P Spret 2021, första året de deltog i tävlingen, och triumferade med en dunderseger. De återvände till tävlingen 2022 och gick återigen vidare till den sista omgången, där de slutligen blev tvåa. 2019 hedrades Jonatan Unge som “Sveriges roligaste man” på Svenska Standupgalan. Komikerns föräldrar är författarna och journalisterna Cecilia Hagen (76 år) och Ingemar Unge (78 år). Hagen har liksom Jonatan vunnit P sp ret-tävlingen som de båda deltagit i. Tillsammans med Tomas Tengby segrade hon i frågesporten 1995.

Har Jonatan Unge ett förhållande med någon?

De delar Malmölägenhet som ett par. Baby Unge föddes till Jonatan 2022. Dalia är parets dotter. Vi bestämde oss för att vidta åtgärder efter tre månaders försök och jag upptäckte snart att jag var gravid. Sissela Benn berättar i en intervju för Allas att hon och hennes man desperat önskade fler barn och att den snabbhet de kunde bli gravida med kan bero på att de redan var bekanta.

De två är nu utmärkta vänner och har till och med spelat in en komediserie tillsammans som heter “Skärvor av ett äktenskap” för Sveriges Radio. Unges SVT-serie Drugdealer medverkade också Sissela. Vissa kan undra om det inte är konstigt eller svårt att samarbeta med någon som tidigare var ett ex. Vi har ett hälsosamt partnerskap där vi samarbetar för att ge den bästa miljön för vårt barn. Sissela hävdar att de tre ofta har brainstorming tillsammans.

Jonatan Unge På Spåret Partner : Cecilia Düringer

Årets “P sp ret”-mästare var Cecilia Düringer och Jonatan Unge. Det blev aldrig någon särskilt fängslande final mellan Hanna Hellquist och Ina Lundström. I det här stycket berömmer Jonatan Unge en av sina medidrottare. Enligt honom var hon lysande. Jonatan Unge, 43, och Cecilia Düringer, 42. Vinnarna av SVT:s underhållningsprogram “P spret” för den aktuella säsongen listas nedan.

Ingen av dem pratade någonsin med varandra. Paret vann mästerskapsmatchen med slutresultatet 44-28 över Hanna Hellquist, 41, och Ina Lundström. Cecilia Düringer insåg inte att de hade vunnit på ett tag, trots segermarginalen med jordskreds. Ingenting alls var vettigt för oss. Vi satt där andfådda och gjorde ingenting. Youngs storslagna ode till Düringer

Jonatan Unge hävdar att han var säker på sin seger redan innan mästerskapsspelet. Jag hade ingen anledning till oro. Han svarar, “Inte alls”, och fortsätter sedan med att berömma sin medtävlare och säger: “Hon var exceptionellt bra.” Jag har faktiskt aldrig ens träffat maken. När det gällde resorna höll hon alltid rätt på schemat. Hon hade en underbar touch, det är säkert.

Jonatan Unge På Spåret Partner

Vinnarna och deras sista fiender skålade för sin triumf över middagen. Cecilia Düringer sa att det inte hade varit svårt att hålla segern hemlig. Det hade varit fantastiskt att skryta med våra vänner och familj, erkänner hon, och det var riktigt jobbigt att hålla vår resa till finalen hemlig. Alla på kontoret vet att du inte är där. Cecilia hävdar att hon och Jonatan bara träffades för att de båda tävlade i samma dokusåpa. Vi hade ingen aning om vad vi skulle förvänta oss, men vi tänkte att vi skulle göra ett bra lag.

Funderar på att ställa upp på kontoret igen

Hon hävdar att de hade hållit kontakten efter programmets slut. Fredagskvällstexter om “vad duktig och fin du är” växlas mellan oss två, som hon förklarar. Vi har haft ett par möten för att diskutera om vi ska ställa upp igen eller inte. Hur svarar du på frågan om du planerar att försvara din titel nästa år? Jag vet inte riktigt än, men Cecilia tillägger: “Du är en fegis om du inte ställer upp.”

Jonatan Unge kliver in och säger: “Jag är inte på humör att försvara titeln, men det kan vara en bra idé att ställa upp igen.” Vinnarna av “P spret” i år blev Cecilia Düringer och Jonatan Unge. De mötte Hanna Hellquist och Ina Lundström i mästerskapsmatchen, men matchen blev inte så spektakulär som förväntat.

Jonatan Unge berättade för Aftonbladet att han var säker på sig själv i god tid innan mästerskapsmatchen. Hon var riktigt bra”, minns han om en av de andra konkurrenterna. Jag har faktiskt aldrig ens träffat maken. När det kom till resorna var hon alltid rättt på schemat. Hon hade en övernaturlig förmåga att prestera.

Cecilia och Jonathan kände inte varandra innan programmet, men Cecilia säger till Aftonbladet att de har hållit kontakten sedan dess. De diskuterar för närvarande om de ska samlas igen för den kommande säsongen i ett försök att försvara sitt mästerskap. Cecilia hade svårt att tro att de hade vunnit mästerskapet, trots den avgörande segermarginalen. Efter att ha slagit sina sista fiender gick vinnarna och förlorarna ut till en restaurang för att fira.

Det finns några helt nya spelare och andra beprövade veteraner. Alla skådespelare i SVT:s kommande höstshow “P spret”, som börjar den 18 november, listas nedan. Att vara en del av “P Spret” är ödmjukt och spännande på en gång. Hasse Aro säger i ett uttalande, “Tack och lov är jag med en pålitlig partner.” De vanliga nio lagen om två tävlar mot nio andra lag om tre, totalt 18. Även om några av deltagarna är nya, har många deltagit under de senaste åren. Mästarna från föregående säsong har återvänt för att tävla.

Efter att ha segrat i Alla mot alla som lag möts Hanna Hellquist och Jonathan Unge i ett ansträngande mästerskapsmöte i P sp ret. Men vilka är deras lagkamrater från varje trupp som gått vidare till mästerskapsomgången? Leta inte längre efter Ina Lundström och Cecilia Düringer detaljer; de är okej här! Hanna Hellquist, P3-profil och DN-krönikör, och Jonathan Unge, komiker och skribent för Aftonbladet, tävlade som ett lag på Filip och Fredriks Alla mot alla på Kanal 5 och besegrade till sist Ebba Kleberg von Sydow och Olof Lundh i säsongsavslutningen mästerskapsmatch.

Nu, i P sp ret-finalen kommande fredag, möter Hanna Hellquist och Jonathan Unge varandra, om än på motsatta sidor. De har båda gjort det exceptionellt bra nog att gå till mästerskapsomgången med sina respektive lag. Både Hanna Hellquist och Ina Lundström och Jonathan Unge och Cecilia Düringer tävlar i par.

Den 42-åriga Cecilia Düringer har snabbt blivit en fansfavorit på årets P sp ret tack vare sin imponerande bredd av kunskap och roll i lagets rekordprestationer. Cecilia, som bor i Stockholm med sin make, undervisade tidigare i historia på gymnasienivå men har sedan dess blivit en välkänd radiopersonlighet tack vare sin show P3 Historia. Hon hedrades som Årets Rookie 2017 av Stora Radio.

Samma år gav Cecilia ut Point Literary History. Många tittare kanske också känner igen Cecilia från hennes frekventa framträdanden som expert i TV4:s Nyhetsmorgon. Cecilia berättar att hon har varit på P sp ret har väckt henne mer uppmärksamhet än hon någonsin haft tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Det är uppenbart att du är i närvaro av en institution. Även om TV4:s “Nyhetsmorgon” gör ett betydande inflytande också, är detta något helt annat. Folk i Karlstad och Linköping närmar sig mig under typiska omständigheter. I Stockholm uppmärksammar man sällan c-listans kändisar när de dyker upp i morgonprogram på tv. Men nu talar de också. Då kommer de vanligtvis att förklara sin odödliga hängivenhet till Jonatan Unge.

LOL! Men det är uppenbart att han är den mest älskade mannen i Sverige; detta är inte förvånande. De berättar alltid för oss hur mycket de tycker om det och hur imponerade de är av vår intelligens, säger hon. I det andra hägnet möter vi Ina Lundström, som liksom Hanna Hellquist har en framstående radioprofil. Ni kanske känner igen Ina från hennes tid som programledare på antingen Ring P1 eller Karlavagnen. Hon har även en bakgrund inom journalistik och har bidragit i flera Göteborgspublikationer som Faktum, Offside och Filter.

Jonatan Unge På Spåret Partner
Jonatan Unge På Spåret Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!