Jonatan Unge Partner

Jonatan Unge Partner
Jonatan Unge Partner

Jonatan Unge Partner – Jonatan Anders Unge är en svensk ståuppkomiker som föddes den 4 januari 1979, i Oscars församling i Stockholm. Han har även gjort framträdanden i radio och tv.

Biografi

Han föddes av Ingemar Unge och Cecilia Hagen i Franska gästgiveriet i Djurgrden i Stockholm, där han tillbringade sin barndom. Unges skämt kretsar ofta kring att hans mamma är judisk och att han gick med i den judiska församlingen när han var tonåring. Han har samarbetat med den judiska standup-serien Aron Flam vid flera tillfällen.

Sista ordet: citat och fakta om döden är en bok han skrivit tillsammans med Aron Flam. Grillad på SVT presenterade honom våren 2009, medan Morgonpasset Sommar i SR P3 presenterade honom dagligen den sommaren. Han satt i redaktionen för P3-radioprogrammet Tankesmedjan 2010 till 2014. Unge har varit med i ett flertal poddar.

Jonatan Unge bodde tillsammans med komikern och skådespelaren Sissela Benn fram till 2013. Benn är mest känd för sin roll i TV4:s Kontoret. De välkomnade en dotter 2011 tillsammans. Senare arbetade de tillsammans på P4-komediserien Shards of a Marriage, som bara var tangentiellt baserad på deras eget äktenskap.

Unge hade 2021 huvudrollen i komediserien Drugdealer , som han även skrev tillsammans med Isabella Rodriguez för Sveriges Television. Han och Cecilia Düringer vann säsongen 2021–2022 av den svenska varietéen P spret.

Denna värld

Tillsammans med Simon Svensson och K Svensson lanserade han 2014 Podden Della Monde (tidigare känd som Della Sport). Allt från friidrott till konst är uppe för diskussion.

Jonatan Unge Partner

Låg motivation

Tillsammans med Liv Strömquist, Nanna Johansson, Moa Lundqvist, Ola Söderholm och Kristoffer “K” Svensson (till november 2015) var Unge värd för podcastradioprogrammet Lilla drevet. I premiäravsnittet av Little Drive, som släpptes den 9 december 2013, diskuterade programledarna veckans undersökningar de gjort, med fokus på politik och popkultur. Den 28 februari 2019 stängdes dörrarna till Lilla Drevet permanent.

Podcast för februari månad

Unge och Ola Söderholm debuterade med sitt gemensamma poddradioprogram Februaripodden den 14 april 2015. Det beskrivs som “En tidlös podcast med Ola Söderholm och Jonatan Unge” på poddens officiella hemsida. Februaripodden har ställts in flera gånger, och efter sändningen av deras sista avsnitt den 19 juni 2017 ser de ut att vara permanent inaktiva. Sexuell dysfunktion hos män var ett vanligt tema i denna podcast.

Använd din fritid för att ha kul

Unge, Nanna Johansson och Daniel Johansson var värdar för en podcast med titeln “Spela spel” från den 27 mars 2016 till den 21 december 2018. “med spel menar vi videospel, datorspel, smartphonespel och ibland även brädspel,” de sa.

Smärtan som Unge-Meyer gick igenom

I samarbete med Jewish Chronicle släppte Unge och Bianca Meyer en podcast med titeln Unge-Meyer’s Sufferings från 28 mars 2017 till 2 juni 2018. De släppte fem avsnitt totalt.

Stormens framsteg

Unge är en flitig gäst i Ola Söderholms Stormens utveckling . Bland de många ämnen han behandlat i podden är covid-19 och sociala konventioner.

Ett bröllop hålls för Bianca och Jonatan. judiskt

Sedan juni 2020 har Unge och Bianca Meyer släppts cirka två gånger i månaden. Meyer och Unge diskuterar sin relation och svarar på lyssnarnas frågor i denna podcast som handlar om kärlek. Unge Meyers lidande blev poddens nya namn kring sekelskiftet tjugoandra. De två bestämde sig för att återanvända namnet eftersom de tyckte att det var för catchy.

Under sitt första tävlingsår stormade Cecilia Düringer och Jonathan Unge, båda 43 år, sig till finalen och vann överlägset i P Spret 2021. De återvände till tävlingen 2022 och tog sig hela vägen till finalen innan de slutligen på andra plats.

Föräldrar till journalisten Jonatan Unge

De har båda tävlat i P sp ret och Hagen vann programmet precis som Jonatan gjorde.

Har Jonatan Unge ett förhållande med någon?

Om ni undrade så är Jonatan Unges mystiska älskling en 30-årig kvinna som heter Alicia Hansen. Tidigare i år meddelade Jonatan Unge sitt avhopp från Twitter med ett glatt och lite gåtfullt uttalande där han sa att han blivit pappa igen.

Jonatan Unge och Sissela Benn är föräldrar till en familj

Jonatan Unge bodde tillsammans med den 42-åriga komikern och skådespelerskan Sissela Benn fram till 2013. Dalia är parets dotter. Efter upplösningen av hennes äktenskap med Sissela Benn, återupptog Unge kontakten med sin barndomspojkvän, Dan. Dan hade nyligen separerat och vi kände att det var dags att börja dejta nu. De två är nu nära vänner och har till och med gjort en komediserie tillsammans som heter “Skärvor av ett äktenskap” för Sveriges Radio.

Sissela har även medverkat i Unges tv-serie Drugdealer i SVT. Vissa kanske frågar om det inte är konstigt eller svårt att jobba med ditt ex. Å andra sidan tycker jag att det är oerhört användbart och underhållande. Vår relation är hälsosam och vi är båda fast beslutna att ge vår dotter ett så bra liv som möjligt. Sissela hävdar att det har funnits ögonblick då vi tre har haft genombrottsidéer.

Saker och ting går inte alltid som man tänkt sig i livet. Absolut inte P sp ret-mästaren, Jonatan Unge. Efter att ha blivit dumpad av Nanna hade han en tydlig väg till sitt inre kaos. Äntligen har det värsta gått över. Så länge jag kan få tankarna borta från de två tillsammans, mår jag bra. Komikern Jonatan Unge , 43, i kombination med radiopersonligheten Cecilia Düringer , 42, har varit ostoppbara i årets version av SVT-succén På spåret.

Jonatans värld rasade när hans flickvän sedan sex år, Nanna Johansson, plötsligt avslutade deras förhållande utan goda skäl. Det var en typisk natt i en Malmösoffa. Ska jag gå till Bishops Arms eller psyket? undrade jag i ett skräcktillstånd. Det verkade ovanligt att gå tillbaka till Bishops Arms eftersom jag redan hade varit där, förklarar han i en intervju med Café.

Istället hyrde han en taxi som körde iväg honom till akutmottagningens psykiatriska enhet. Efter ankomsten var han tvungen att göra sin egen undersökning för att bevisa att han inte var självmordsbenägen. Jag kan helt enkelt inte acceptera självmord. Jag är stark, men jag kunde inte hantera det.

Om Nannas nya pojkvän, enligt Jonatan Unge

Nanna, Jonatans ex-flickvän, har en ny pojkvän idag, ett faktum som Jonatan helst inte vill uppehålla sig vid. Äntligen har det värsta gått över. Så länge jag kan få tankarna borta från de två tillsammans, mår jag bra. Jonatan Unge är son till Cecilia Hagen, 75, och Ingemar Unge, 77, som båda arbetat som journalister. Som tonåring vände sig Jonatan till judendomen.

ADHD kändes inte igen hos Jonatan förrän han var vuxen. Han har upplevt en del pengaproblem som kan vara relaterade till diagnosen. Eller inte. Jag kan inte säga om det är min personlighet eller min ADHD, vilket kan vara samma sak. Jonatan Unges ex-flickvän, den 41-åriga skådespelerskan Sissela Benn, var hans före detta rumskamrat.

Den 42-åriga radioprofilen Cecilia Düringer och den 43-åriga komikern och krönikören Jonatan Unge vann på ett övertygande sätt 2021 års upplaga av P sp ret. Det kunde ha blivit Jonatan Unges vändpunkt i Sverige. Hans podcaster, inklusive Della Sport, är ganska kända, men han är också en begåvad komiker.

Jonatan Unges personliga liv var dock svårare. Jonatan Unge föll i en djup grop av ångest efter att ha gjort slut med sin flickvän. För att komma till det psykiatriska sjukhuset var han tvungen att hyra en taxi.

Det var en typisk natt i en Malmösoffa. Ska jag gå till Bishops Arms eller psyket? undrade jag i ett skräcktillstånd. I en intervju med Café 2019 förklarade han, “Jag hade redan varit på Bishops Arms så det kändes konstigt att åka dit igen.”

Jonatan Unge Partner
Jonatan Unge Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!