Kosovare Asllani Partner

Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Kosovare Asllani Partner – Kosovare Asllani kom in i denna värld den 29 juli 1989, i den svenska staden Kristianstad. Hon kommer att fylla 33 samma dag som dam-VM 2023 börjar. Det svenska laget har nio andra spelare över 30 år utöver henne. Kosovare fyller snart 35; hon fyller år den 29 juli. Hon var medlem i Vimmerby IFs unga fotbollslag. Hon gick in i proffsligan 2007 med Linköpings FC.

Identiteten på Kosovares albanska föräldrar är fortfarande okända för allmänheten. I Sverige, där de så småningom bosatte sig, finslipade Kosovare sina färdigheter som fotbollsspelare. Det finns inga ord om huruvida hon har en partner eller inte. Asllani är en skicklig anfallare med exceptionell fart och teknik, vilket ger henne smeknamnen “Kosse” och “The Queen” från Real Madrid-fans. Hon har jämförts med Zlatan Ibrahimovi, den Balkanfödde före detta kaptenen för det svenska herrlandslaget i fotboll.

Asllani inledde sin klubbkarriär med Vimmerby IF, och hon har sedan dess dykt upp för Linköpings FC och sin hemstadsklubb, Kristianstads DFF, som båda tävlar i Damallsvenskan. Hon var medlem i Women’s Professional Soccer (WPS) laget Chicago Red Stars 2010. Efter att ha spelat i Frankrike för Paris Saint-Germain och England för Manchester City och Linköping flyttade hon tillbaka till Sverige för att spela för Kristianstad.

Efter att ha förlorat finalen i damturneringen mot Kanada lyckades hon och hennes kollegor ändå ta hem en silvermedalj från OS i Tokyo. Asllani har representerat Sverige på den internationella scenen, och han har även spelat flitigt på klubbnivå. Hon har spelat för lag inklusive Manchester City och Paris Saint-Germain innan hon kom till Real Madrid 2020. Kosovare Asllani, en professionell fotbollsspelare, är nu singel.

Information om fotbollsspelarens personliga liv är dock för närvarande inte tillgänglig. Varken hennes tidigare relationer eller hennes nuvarande pojkväns identitet har offentliggjorts på internet eller någon annanstans. Dessutom har hon inte nämnt sin pojkvän eller flickvän någonstans på nätet. Kosovare Asllanis relationsstatus och identitet som hennes älskare är ständiga frågeämnen. Vi är här för att sätta rekord om Kosovares kärleksliv och sätta rekord om vilka hennes pojkvänner faktiskt är.

Hennes fullständiga namn är Kosovare Asllani, men hon åker helst från Kosovare. Hon fyller 34 år på måndag (om tre dagar). Kosovare föddes i tusenårsåldern, med ormen som hennes zodiakdjur och laxen som hennes totem. De som föddes i ormens år är idealistiska drömmare. Deras yttre kyla motsäger en iver och värme inombords. De har en stark önskan om exklusivt ägande. De blir lätt frustrerade när de måste gissa på någons mening. Ormar är hårda arbetare, men lathet är deras största fiende.

Kosovare Asllani Partner

Ett lejon är stjärntecknet för dem som är födda den 29 juli. Förbered röda mattan för Lejonet har kommit. Dessa dominerande eldtecken styr den himmelska djungeln, och Lejonet, representerat av lejonet, är passionerad, hängiven och notoriskt teatralisk. De kunde inte vara gladare över att äntligen bli erkända som kungligheter. Lejonet är det mest självcentrerade av alla tecken eftersom de älskar rampljuset och frossar i uppmärksamheten de får.

Internationellt känd forward/mittfältare som spelade för Manchester City W.F.C. under säsongen 2016–2017 av FA Women’s Super League. 2016 vann hon både FA Women’s Super League och FA Continental Cup. Arment Asllani är namnet på hennes bror. Varje år ser en mängd nya kändispar. Nedan hittar du information om Kosovares romantiska historia.

Kosovare Asllani: Vem dejtar han?

Våra uppgifter tyder på att den 33-årige svenska fotbollsspelaren för närvarande är ogift. Kosovare Asllani har en låg profil och är inte en som pratar om detaljerna i sitt privatliv. Kosovare kan eller kanske inte ser någon bakom stängda dörrar, men denna information har ännu inte offentliggjorts. Därför är det i allmänhet inte klokt att dra några förhastade domar. Eftersom rapporterna om Kosovare Asllanis ex och älskare är inkonsekventa kan vi aldrig vara säkra på någonting.

För att garantera sanningshalten i våra dejtingråd och statistik konsulterar vi en mängd pålitliga webbresurser inklusive DatingRumor.com och annan allmänt tillgänglig data. Vårt mål är att tillhandahålla de senaste och mest exakta dejtingresurserna som möjligt. Den senaste dejtinginformationen och nyheterna finns på denna sida, som uppdaterades i juli 2023. Skicka oss ett mail om du har någon uppdaterad information om Kosovare Asllanis nuvarande romantiska partner.

Vem har dejtat Kosovare Asllani tidigare?

Kosovare Asllanis ex och älskare från det förflutna är ett mysterium. Ta reda på vem Kosovareatt se är vanligtvis inte alltför svårt, men att hänga med i alla hennes affärer, anslutningar och uppbrott kan vara lite mer av en utmaning. Kändisar förvånar oss fortfarande med sin integritetsnivå 2023. Kosovare Asllani var inte speciellt social.

Nej, hon är barnlös. Så vitt vi vet har Kosovare Asllani aldrig varit gift tidigare. Fyrtio procent av männen säger “jag älskar dig” till sina partner under den första månaden, men den genomsnittliga tiden det tar för män att säga de tre små orden är nittio dagar och kvinnor 134 dagar. Information om nuvarande och tidigare relationer uppdateras regelbundet.

Det svenska laget är ganska konkurrenskraftigt och blir bättre vid varje evenemang. Medan Sverige dominerade matchen förlorade de till slut mot Kanada i en straffläggning på grund av fyra missade straffar av svenskarna. Asllani informerar EM om sina ambitioner för framtiden. Hon har varit en del av Real Madrids lista de senaste två säsongerna, men hon avslöjade precis att hon kommer att lämna laget på deras träningsläger i Bstad.

Jag tror att de förutsåg att jag skulle skriva på med en Champions League-klubb eller annan elitdräkt.
Zlatan Ibrahimovic, 40, en annan svensk fotbollsspelare, förlängde precis sitt kontrakt med samma klubb. Asllani skämtar om att det finns plats för två “lejon” i samma klubb på frågan om möjligheten att något sådant kan hända.

Asllanis passionerade ord

Professionella fotbollsspelare tenderar att röra på sig mycket. Även individer som bor på en sådan plats måste resa ofta för bortamatcher och mästerskap. Asllani diskuterar de uppoffringar hon gjort för sitt arbete i en intervju med Femina. Relationer och tid med familjen. Hon betonar att det inte är en enkel uppgift att sätta ihop delarna.

Enligt henne har manliga idrottare lättare att jonglera med personligt och professionellt ansvar. Jag lever ett oföränderligt sätt att leva, därför måste han förändras för att tillgodose mig. Grupp G i dam-VM 2023 anses allmänt vara en av turneringens tuffaste. Tillsammans med Argentina, Italien och Sydafrika utgör de gruppen. Det svenska landslaget är favoriserat trots att de saknar oerfarna spelare som Kosovare Asllani.

Kosovare kommer in i dam-VM som Sveriges näst mest spelare, bakom Caroline Seger. Hon har gjort flest mål för Sverige och är en av endast fem spelare som har gjort det. 2007 tog Asllani steget till den professionella kretsen. Hon har tagit på sig tröjorna från PSG, Man City och Real Madrid, tre av världens mest prestigefyllda lag. Hon är en multipositionell spelare som kan starta längst fram eller mitt på planen.

Kosovare Asllani Partner
Kosovare Asllani Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!