Bella Andersson Pojkvän

Bella Andersson Pojkvän – Under inspelningen på Paradise Hotel träffade Bella Andersson sitt livs kärlek. Hennes nuvarande relationsstatus med sin partner, Alexander Skoglund, ser ut så här. Vi kan börja se den nya säsongen av Paradise Hotel redan nu.

Fotograferingen 2021 i Mexiko hade då tillkännagivits som inställd. Några år efter att det hade förbjudits från sändning återupptogs oväntat programmet. Den rutinerade dokusåpansdeltagaren Gabriella “Bella” Andersson, som medverkat i både Paradise Hotel och Ex on the Beach, är en av de tävlande den här säsongen.

Under Paradise hotels tid blev Bella Andersson kär i Alexander Skoglund

Bella har gjort det alldeles uppenbart att hon kommer att delta i spelet den här säsongen, men att hon inte är ute efter att skaffa några nya vänner. Ändå är det uppenbart att hon finner romantisk framgång under showen. Eftersom säsongen redan är två år gammal har Bella och Alexander Skoglund tvingats visa sin relation offentligt efter att den senare snabbt väckt hennes intresse under finansveckan.

Bella Andersson Pojkvän : Aleksander Skoglund

Förra året gav “Ex on the Beach” fansen en inblick i den tumultartade romansen mellan Gabriella “Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken. Bella Andersson har återvänt för att bevisa sin sanna identitet. Efter sina breakout-roller i Paradise Hotel och Ex on the Beach öppnar Gabriella Andersson upp om sitt liv inför tv.

Bella diskuterar sin uppväxt, albumsessionerna och hur hennes liv har utvecklats sedan dess. Vem var hon i klassen, exakt? Lämnade hon verkligen för att bli PH-artist? Pratar de fortfarande med varandra? Vilka äckliga bitar av Exs stranddag utelämnades? Hur känner hon sig? Var står hon på tränings- och kostfronten, och varför har hon inte Tinder?

Bellas otroliga avsnitt täcker allt detta och mer. Just det, tjejen som sköter baren på Solidarits VIP-lounge. som förutom det har betydande problem med självkännedom och anknytning. Jag vet att det är dumt, men jag vill inte att händelserna onsdagen den 9 december 2015 ska glömmas. Det är det viktigaste för mig.

Bella Andersson Pojkvän

Den bartenderns flickvän dejtar en kille som jag har träffat flera gånger och överväger en vän. Jag kan också intyga att den här mannen aldrig har väckt min nyfikenhet. Min ex-sambo är också skicklig på bedrägeri och lögner. Det har varit allmänt känt ganska länge. Men när han överdriver med saker som irriterar mig blir jag arg.

Sedan, för två månader sedan, sent en kväll, bråkade mitt ex och jag, gjorde slut, etc. Bella och hennes partner går också igenom svåra tider. Medan hon snyftade i armar kom hennes pojkvän fram till mig och tröstade mig och sa att allt skulle ordna sig. Jag gjorde en kommentar som, “haha, du och jag är lite galna eftersom våra respektive har knullats för ett par månader sedan”, och jag blev helt blank på resten av konversationen.

Jag inser nu att det jag sa var oerhört stötande, men jag menade inte skada genom att säga det. Vi var båda väldigt berusade, så saker och ting kan ha tagits på fel sätt. Sedan, för några veckor sedan, knackade en säkerhetsvakt min arm och bad mig lämna VIP-området, och jag stod där som ett stort frågetecken, utan att veta vad jag skulle göra.

Fan gjorde jag det? Hon kommer inte någonstans, hon går vidare till det vita rummet och skriver till Edward och frågar vad som är fel och vad han sa till Bella. Hon börjar hota mig med misshandel och bannlyser mig från hennes bar runt 6 på morgonen. Vidare framgår det att anställda inte får diskutera sitt privatliv på jobbet.

För det sänker gångtrafiken och avskräcker mig från att besöka Solidaritet. PH-efterfesten är på onsdag på Solidarit och alla andra ska till VIP-området för att ha det trevligt förutom jag. Jag kände mig riktigt oduglig och utestängd eftersom jag inte vet vad affären är med VIP-sektionen. Mitt ex ljög för mig om att ha sex med Bella, så mycket är sant. Och ärligt talat har jag ingen aning om hans motiv.

Jag går fram till där Bella står vid repet och ber om ursäkt och säger: “Förlåt, men det var Marcus som sa till mig att du hade, det var inte min avsikt att skämma bort och jag har verkligen inte tjatat på din pojkvän”, Kvinnan svarar: “Jag har pratat med Marcus och jag vet att han inte sa det, du är bara avundsjuk din jävla hora”, Nu börjar jag bli trött på att skämmas utan anledning; min ex-pojkvän ljög, så han borde vara den som skickades packning.

Så jag låter som om jag spottar på henne och skriker SMUTS Och så gör hon det ofattbara; Föreställ dig att hon tillbringar sina dagar som barpiga, ett tjänstejobb där hon måste hjälpa kunder. Hon slår mig i käken och flyger mot mig, river av mitt halsband och sliter ut en bit av mitt hår.

Saken har anmälts till myndigheterna och jag hoppas till alla gudar att detta leder till att hon avskedas. Det är därför jag också blir utvisad. Bra stockholmare, snälla tänk på det nästa gång du blir frestad att suga. Jag har också frågat Solidaritet om detta, och de svarade att de inte stöder idén. Låt oss bara hoppas att de vidtar åtgärder.

Bella Andersson Pojkvän
Bella Andersson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!