Känd Rappare Död

Känd Rappare Död
Känd Rappare Död

Känd Rappare Död – En kille sköts och dödades på onsdagskvällen i södra Stockholm, på Mälarhöjdens IP. Den unge mannen är en välkänd rappare. Mordet måste fångas på kamera. Expressen har sett bilder där skott avlossas mot ett offer som ligger på marken. Myndigheterna söker aktivt efter en grå Toyota RAV4. Larmet kom in till Stockholms polis vid 06.43-tiden: Idrottsplatsen vid Mälarhöjden vid Fruängen, söder om Stockholm, misstänks ha varit platsen för en skottlossning.

Polisen upptäckte en man som hade blivit skjuten och inte gick att rädda när de kom till idrottsplatsen där högstadie- och gymnasielagen regelbundet håller träningar under veckan. På onsdagskvällen sköts en populär rappare i tidiga tonåren ner. Expressen har fått veta att rapparen har kopplingar till Foxtrot-konflikten och därför sympatiserar med Rawa Majid-lägret. Flera andra som var med honom vid tiden för mordet ska ha lyckats fly oskadda. Rapparen uppges ha varit målet för skottlossningen.

Uppgifterna från Expressen tyder på att mordet filmades. Expressen har sett en video där skott avlossas mot en hjälplös person på marken. Filmen laddades upp och delades på sociala medier vid 22-tiden. på onsdag. Än så länge har ingen gripits. En eller flera misstänkta eftersöks av polisen. Vid 11-tiden på natten gick polisen ut med en begäran om hjälp med att lokalisera en grå Toyota RAV4 med tonade rutor.

“Du vill lämna Stockholm”, hörde jag

Skridskoåkning, baseballdiamanter, basketplaner, en gymnastikarena och joggingspår är bara några av de bekvämligheter som finns för besökare på Mälarhöjdens IP, en populär idrottsanläggning. Vad jag kan säga fanns det verkligen invånare i denna lokal. Hur många ungdomar, barn eller vuxna som var involverade i dessa utbildningar, om några överhuvudtaget hölls, är okänt för mig. Jag vet att det har varit folk där, säger Mats Eriksson, presstalesman vid Stockholmspolisen.

Efter mordet har det varit spänningar i området kring Mälarhöjdens idrottsstadion. En granne sa att hon sov bort och vaknade av synen av blinkande blåljus utanför. Ett tjugotal blåljus syns här ute. EMS-fordon och brottsbekämpande fordon. Hon säger att det är pinsamt när man är så nära varandra. Enligt en annan granne verkar det finnas en stor sammankomst där, men det är oklart varför. Det är total anarki, och det är skrämmande. Du har bestämt dig för att lämna Stockholm. Idrottsplatsen sköts av staden.

Känd Rappare Död

Jenny Tirén Berg, kommunikationschef på Stockholms stads idrottsförvaltning, konstaterar att “varje skottlossning är tragisk” men riktar förfrågningar om den specifika instansen till polisen. Just nu koncentrerar vi oss på att försörja vår personal. Hon säger att i morgon ska vi kalla alla tillsammans. Framöver kommer Stockholmstjänstemän att diskutera vad man ska göra med Mälarhöjdens immateriella rättigheter. Enligt Jenny Tirén Berg kommer vi att ha stängt åtminstone imorgon och eventuellt även på fredag.

Enligt ett Facebookinlägg från stadsdelen har polisen, Svenska kyrkan, Röda Korset, och de lokala skolorna gått samman för att ge krisstöd i Hägersten-lvsjöområdet. En ung kille sköts och dödades på idrottsplatsen vid Mälarhöjden nära Fruängen, söder om Stockholm. Offret, som uppges vara en känd musiker i tidiga tonåren med band till gängledaren Rawa Majid, blev skjuten, enligt uppgifter som Expressen tagit del av.

När skottlossningen började fanns det många barn och tonåringar på idrottsplatsen. Klockan 18:45. på onsdagen gjordes flera samtal till polisen som rapporterade skottlossning. Polis och ambulans kom för att hitta en ung man i början av tonåren som hade blivit skjuten. På platsen försökte ambulanspersonal rädda hans liv, men de misslyckades. Till en början sa myndigheterna att han fördes till sjukhuset, men det visade sig vara falskt.

Expressen har fått veta att offret är en känd rappare med anknytning till Foxtrot-konflikten. Enligt legenden var han en Rawa Majid-sympatisör och den “kurdiska räven”. Artikeln hävdar att mordet kommer att fångas på kamera. En grå Toyota med mörka bakrutor har kopplats till mordet och polisen försöker hitta den.

Träning för barn och tonåringar

Det var mycket folk på idrottsplatsen när det hände. Flera medier rapporterade att de såg flera ungdoms- och barnlag träna där. Femton skott utbröt. Ett vittne säger till Dagens Nyheter att två små män sprang in på planen och skrek “skjutande” innan alla på planen trampade mot väggen. Brottsplatsen bandades av så att experter kunde undersöka den vetenskapligt.

Sökandet efter gärningsmännen/gärningsmännen har påbörjats. Enligt polisens presstalesman Mats Eriksson har vi fått in många vittnesuppgifter som vi använder i sökandet. Polisen hahar inlett en mordutredning. Ingen är ännu gripen, men polisen har förhört ett antal personer. Mats Eriksson sa att det i nuläget inte finns någon anledning att misstänka dem.

Nödsituationer på idrottsarenan

Ordningsvakter och polis har den senaste tiden ökat sin närvaro runt idrottsplatsen på Mälarhöjden till följd av tidigare händelser. För cirka en vecka sedan informerade Stockholms idrottsförvaltning alla grupper som använder idrottsplatsen om de frågor som uppstått. Administrationen hävdar att “personer som är engagerade i kriminell verksamhet” har strövat runt i området och “konfronterat besökare” vid flera tillfällen. Det är hjärtskärande att se en offentlig idrottsplats utnyttjas på detta sätt. Idrottsförvaltningen ber att medlemskapet informeras om nuläget.

Hitta länkar till andra brott att utreda

Mordet kan ha kopplingar till det aktuella våldet, som polisen kommer att undersöka. Enligt Mats Eriksson är det möjligt att det finns kopplingar mellan detta och tidigare gärningar. Ulf Kristersson (M), statsministern, reagerade starkt på skottlossningen. Ytterligare en kille har i onödan blivit skjuten och dödad på gatan, och den här gången var det unga människor som inte hade något med det grova brottet att göra utan istället fångades i korselden. Unga fotbollsfans i tårar, omgivna av sina oroliga föräldrar. Han skriver bland annat “Mina tankar går till alla dessa barn, mammor och pappor” i ett svar till TT.

Ännu en skjutning över natten med dödliga resultat

Ytterligare en skottlossning inträffade i Stockholm på torsdagskvällen. Vid en skottlossning i Jordbro dödades en person och en annan skadades. Strax före lunchtid fick vi ett samtal angående vad som lät som skott. Vi hittade två personer när vi kom till platsen som låg utanför i ett bostadsområde. Per Fahlström, presstalesman för polisen, säger till TT att två personer skadades, den ena allvarligare än den andra.

Rapparen dödligt skadad

På onsdagskvällen sköts och dödades en känd rappare i sina tidiga ungdomar på Mälarhöjdens Idrottsplats i Fruängen, i södra Stockholm. Expressen har fått veta att rapparen har kopplingar till Foxtrot-konflikten och därför sympatiserar med Rawa Majid-lägret. Uppgifterna från Expressen tyder på att mordet filmades. Expressen har sett en video där skott avlossas mot en hjälplös person på marken.

Mischief av Thomas Ravelli

Stjärnorna i Kanal 5-serien “Bättre skickade än aldrig” jetflygplan runt om i världen för att slutföra utmaningar i “bucket list”. Med Claes Malmberg, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist, Peter Magnusson och Thomas Ravelli i huvudrollerna sänds just nu premiärsäsongen. Den senare spelar de andra tävlande ett riktigt spratt i onsdagens avsnitt. Under en kaffepaus i Skottland rekryterar han sin identiska bror Andreas Ravelli att posera som honom.

USA uppskattar Sveriges hjälp

I mitten av juli, under en rundtur i den demilitariserade zonen mellan de två halvorna av den koreanska halvön, sprang den amerikanske soldaten Travis King över gränsen till Nordkorea. Så fort nyheten om fallet kom blev det en del av det geopolitiska maktspelet mellan USA och Nordkorea. Drygt två månader senare tillkännagavs dock Travis King officiellt att han skulle utvisas av nordkoreanska statliga medier. USA meddelade att soldaten var i amerikanskt förvar kort därefter.

Jake Sullivan, nationell säkerhetsrådgivare för USA, säger att mycket ansträngning har lagts ner på att få tillbaka King från Nordkorea. Vi uppskattar Sveriges diplomatiska insatser som en skyddsmakt för USA i Nordkorea, och vi uppskattar Kinas hjälp med att ordna Kings transport.

Känd Rappare Död
Känd Rappare Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!