Tiktok Stjärnan Abdi Död

Tiktok Stjärnan Abdi Död
Tiktok Stjärnan Abdi Död

Tiktok Stjärnan Abdi Död – Förlusten av känsel i Leah Smiths ben ledde till att hon fick cancerdiagnos. Det var slutet på TikTok-profilen. I ett kort klipp uttrycker hennes partner sin tacksamhet till alla. Enligt BBC gick Leah Smith bort tidigt på måndagsmorgonen. Tragiskt nog gick hon bort i morse ungefär tio minuter efter klockans topp.

Till alla här vill jag bara uttrycka min tacksamhet. Hon läste varenda en av dina kommentarer, så de var alla hjälpsamma. I videor som hon laddade upp till TikTok säger hennes pojkvän Andrew Moore till alla som någonsin har sagt något: det betyder mer än du vet.

Sällsynt skelettcancer

I hans nästa ord vill han att alla ska berätta för Leah hur otrolig hon är och hur stor skillnad hon har gjort. Vi kommer alltid att ha Leah i våra hjärtan och sinnen. I sin fyra år långa kamp mot Ewings sarkom, en sällsynt form av skelettcancer, delade Smith sin resa på sociala medier. Hennes ryggsmärta var det första symptomet på sjukdomen och efter 10 månader tappade hon gradvis känseln i vänster ben. Efter det gick hon till doktorn och hon fick reda på att hon hade cancer. Människor i tio till tjugoårsåldern är den vanligaste åldersgruppen som drabbas av Ewings sarkom.

Inlagd på sjukhus

Hennes mamma Vikki Smith och pojkvän tog över TikTok-uppdateringarna när hon nyligen lades in på sjukhus på grund av extrem smärta. Leah Smith firade sin 22-årsdag. Cancer var dödsorsaken för TikTok-stjärnan Randy Gonzalez, som rapporterats av TMZ. Han var värd för det över 15 miljoner följare TikTok-kontot “enkyboys” tillsammans med sin son. Randy firade sin 35-årsdag.

Efter en utdragen kamp mot tjocktarmscancer gick Randy Gonzalez bort tidigt på onsdagsmorgonen, enligt TMZ. Något han delade på sina sociala medier medan han var sjuk. Ett TikTok-konto som heter “enkyboys” ägs av Randy Gonzalez och hans son Brice, som är sex år gammal. Med närmare 300 miljoner likes har kanalen mer än 15 miljoner följare. Instagram-användare delar sina kondoleanser med varandra. Låt dem vila. Till familjen, mina djupaste sympatier och böner”, skriver en annan.

Han säger: “Kan leva fem år till”

Nyheten om Randy Gonzalez hälsotillstånd kom i april 2022. Då uppskattade han att han hade ett överlevnadsfönster på två till tre år efter att ha varit sjuk i sex månader. Kemoterapi, sade han optimistiskt, kan lägga till fem år till den förväntade livslängden. Han och hans son Brice tog också till sociala medier för att öka medvetenheten om tjocktarmscancer.

När 2022 gick mot sitt slut, uppdaterade Randy sina fans om var han befann sig och aktiviteter. Han hade tänkt föregå med ett positivt exempel när han hade “vunnit över cancern” om ett år. Randy efterlämnar sin son Brice och två döttrar.

Tiktok Stjärnan Abdi Död

Växte sin karriär från TikTok till skådespeleri, sonen Brice

Brice Gonzalez har inte bara ett TikTok-konto, utan han dyker också upp i andra underhållningsprogram. Hans senaste tv-framträdande var på “Lopez vs. Lopez”, och han hade gästspelat i “Real Husbands of Hollywood” innan dess. Dessutom har han en roll i filmen “Flamin’ hot” från 2023 med Eva Longoria i huvudrollen.

Kaeli Abdi strävar efter att bli en rik fotbollsfru

Förhoppningsvis löser sig allt i hennes nya SVT-serie. TikTok-stjärnan har sagt att hon vill bli Sveriges motsvarighet till Helena Seger. Den 26-åriga komikern Kaeli Abdi blev känd på videodelningsplattformen TikTok. Hon hade en livslång dröm om att bli komiker men övervägde aldrig möjligheten på allvar.

Uppväxten i Trollhättan ansåg hon vara ett stort bakslag. Jag har ofta tänkt, “Wow, det skulle vara så roligt om jag kunde göra det också någon gång” efter att ha sett fantastiska komiker som Dave Chappelle. Stockholm har alltid verkat långt borta, men den här platsen verkade ännu längre bort.

I samma ögonblick som hon blev medveten om sin lust att hävda sig blev hon också den yngsta av nio syskon. När folk chattar gör jag mitt bästa för att lätta upp stämningen genom att få dem att skratta. Efter det måste du gå in och hävda din position, tillägger Kaeli Abdi, med några snabba kommentarer.

Men allt eftersom Tiktok blev populärt började fler och fler möjligheter dyka upp sig. “Kaeli dejtar” – hennes egen serie – debuterade för inte så länge sedan i SVT. Kaeli Abdi ville alltid vara en rik fotbollsfru, men hon ville också bli komiker. Det vackra spelet har alltid spelat en roll i mitt liv, med mina sex bröder. Olika typer av beundran för fotbollsspelare har länge observerats.

Beundrade Victoria Beckham

Tittare av “Kaeli dejtar” kan följa med TikTok-användaren när hon förföljer drömmen om att bli en fotbollsfru. Att ha förmånen att spendera tid med våra mest vördade fotbollsspelare har gett mig insikt i deras inspirerande personligheter. Korta intervjuer efter matcher eller seriösa fotbollspoddar är vanligtvis de enda platserna du kan se dem.

Aspirationen att bli en så kallad “wag” uppstod i unga år. Hon har flera förebilder, inklusive Victoria Beckham, även när she var en liten flicka. Jag fick en skymt av henne och gänget i det ögonblicket; de hade Juicy Couture-kläder, stora solglasögon och handväskor. Hon har ett väldefinierat mål. Helena Seger lever “den ultimata drömmen”; Jag strävar efter att bli nästa stora grej i Sverige. Vi vet alla att hon är riktigt svag, även om hon är osynlig. Hon lever det höga livet.

Vad är gemensamt mellan Torbjörn Averås Skorup, Kaeli Abdi och Sussie Eriksson?

De tre ska enligt uppgift ha en egen show på SVT play inför Melodifestivalen, enligt insiders som pratat med Aftonbladet. Jag föredrar att inte bekräfta eller motbevisa. Projektledaren för Melodifestivalen Anders Wistbacka säger att trion dock är intressant. En skådespelare, komiker och TikTok-stjärna. Playkanalen får stor uppmärksamhet från SVT inför årets Mello. Aftonbladet rapporterar att komikern Torbjörn Averås Skorup, 25, TikTok-sensationen Kaeli Abdi, 25, och skådespelaren Sussie Eriksson, 60, kommer att ha var sin show på SVT play.

Kommer att vara Melodifestivalen 2023 domare

Enligt insiders kommer trion att bedöma låtarna som tävlar i varje heat. Det är ännu inte känt när exakt avsnitten släpps, men de kommer att finnas med i den veckovisa sneak peek som SVT sänder. Melodifestivalens projektledare, Anders Wistbacka, tillbakavisar Aftonbladets påståenden. Jag föredrar att inte bekräfta eller motbevisa. Enligt honom är dock trion spännande.

Tiktok Stjärnan Abdi Död
Tiktok Stjärnan Abdi Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!