Fitnessfeministen Sara Dahlström Död

Fitnessfeministen Sara Dahlström Död
Fitnessfeministen Sara Dahlström Död

Fitnessfeministen Sara Dahlström Död – Sara “Fitness Feminist” Dahlström, träningsinfluencer, har gått bort. För ett halvår sedan hade hon epilepsi. Sara Dahlströms pappa, Mats Dahlström, skriver i ett mejl “Sara levde för att man inte skulle se så negativt på sin kropp, utan istället se positivt på hur mycket man kan göra med den”.

Kroppspositivitetsförespråkaren och fitnessinfluencern Sara Dahlström har gått bort. För sex månader sedan hade hon epilepsi. Dessutom nämner han att Saras favoritdel var att umgås med sina syskonbarn. “De älskade sin färgglada positiva fighter för en moster”, enligt honom.

Upptäcker en sällsynt hjärntumör vid 17 års ålder

Mats Dahlström berättar att hans 17-åriga dotter fick en hypofys förstörd av en sällsynt hjärntumör; som ett resultat blev hon extremt trött och fick ta mediciner som innehöll hormoner. Vad detta betydde var att hon gick upp i vikt och det fanns inget sätt att stoppa det. För att främja kroppspositivitet fick det henne att kämpa.

Hon levde för att visa att man inte ska vara så hård mot sig själv när man ser sig i spegeln, utan snarare skryta med allt man kan åstadkomma med sin kropp, som att lyfta tunga vikter. Han beskriver hur tjejerna strömmade till henne efter att hon tog mod till sig att bära baddräkt och återvända till stranden.

Sara Dahlströms ålder var trettioett. Utbildningsbakgrund Tragiskt nog har “Fitnessfeministen” Sara Dahlström gått bort. Sara Dahlström, fitnessinfluencer, fick ett epileptiskt anfall för ett halvår sedan; i måndags dog hon. Pappa Mats Dahlström säger till Expressen att hans dotter kämpade till slutet, trots kronisk trötthet och ytterligare starka mediciner, men hennes kropp var för svag.

Årets nätängel och Årets förebild var bland utmärkelserna som tilldelades Sara Dahlström för hennes budskap om kroppspositivitet, vilket hjälpte henne att få stjärnstatus. Hon inspirerar självkärlek till sina över 40 000 Instagram-följare genom att säga att det inte spelar någon roll vilken kroppstyp du är.

Fitnessfeministen Sara Dahlström Död

Sara hade en sällsynt hjärntumör som dödade hennes hypofys när hon var 17 år. Hon blev extremt utmattad av att ta medicin för alla sina hormoner. Vad detta betydde var att hon gick upp i vikt och det fanns inget sätt att stoppa det. Det fick henne att förespråka kroppspositivitet, skriver hennes pappa.

Att ha kul med sina systrar var höjdpunkten, enligt pappa

Efter att ha tagit examen från journalistskolan 2015 började Sara Dahlström arbeta på tidningen Hälsa Fitness där hon så småningom blev chefredaktör 2018. Hennes kompletteringskurser i datavetenskap och kod skulle vara klara till våren. Sara Dahlström älskade tid med sina nära och kära när hon inte var engagerad i utbildning, utbildning eller anställning.

Att träffa sina syskonbarn var Saras favoritdel av resan. “Och de avgudade sin livfulla, optimistiska och våldsamt oberoende faster”, skriver hennes pappa. Sara Dahlström, en framstående influencer och tränare, har gått bort. Hennes ålder var trettioett. Den fruktansvärda nyheten kom i torsdags: influencern Sara Dahlström hade dött vid 31 års ålder.

Sara ledde redaktionen för tidningen “Hälsa & fitness”. Som influencer och chefredaktör för fitnesstidningen “Hälsa & fitness” de senaste åren har Sara varit mycket engagerad i kroppspositiva rörelser. Idag följer 43 500 personer henne på Instagram på Fitnessfeministen, där hon lägger upp motiverande träningstips, vackra badfilmer och bilder på utsökt mat och vin.

17 år gammal fick hon diagnosen en hjärntumör. Läkare hittade en hjärntumör på 17-åriga Sara efter att hon klagat över dimsyn och konstant huvudvärk. Hypofysen, som reglerar hormonproduktionen, låg på vilken tumören växte. För flera år sedan informerade Sara i podden “I sanningens namn” att min hormonproduktion upphörde att vara normal efter att den tagits bort kirurgiskt.

När du är överviktig antar alla att du är sjuk. Däremot tycker jag om att träna och lägger ner mycket tid på gymmet. Negativa kommentarer om ditt fysiska utseende är dock vanliga. Jag kände mig pressad att gå ner i vikt och äta väldigt lite som ett resultat. Vid något tillfälle insåg jag att det inte är så jag vill leva mitt liv. Dessutom sa hon att hon hade för avsikt att övertala andra att också avstå från att leva en sådan livsstil.

Angående Sara: “Kämpade till slutet”

I många sammanhang har Saras engagemang för kroppspositivitet, fitness och hälsa fått utmärkelser och beröm. På grund av en operation hon genomgick när hon var tonåring utvecklade Sara epilepsi för cirka ett halvår sedan. “Hon kämpade till slutet, men hennes kropp var för svag”, skriver hennes pappa, Mats Dahlström, i ett mejl till Nyheter24, trots kronisk trötthet och ytterligare starka mediciner.

Många såg upp till Sara

Dessutom säger han att Sara levde sitt liv för att uppmuntra andra att omfamna deras kroppar för vad de är och inte skämmas för dem. Hennes livsverk är en uppmuntran att se det goda i ditt fysiska jag och att sluta vara självkritisk. Ta tunga lyft som exempel. “Hon fick mycket beröm av tjejerna som var glada att hon trotsade stranden ännu en gång och bar en viktad baddräkt”, skriver han.

Enligt honom spenderades Saras bästa stunder med hennes syskonbarn. “De älskade sin färgglada positiva fighter av en moster”, skriver Mats Dahlström och avslutar mejlet. För sex månader sedan hade hon epilepsi. Dessutom delar han med tidningen att hans 17-åriga dotter fick en hypofys förstörd av en sällsynt hjärntumör; hon var då tvungen att ta hormoner via medicin och blev extremt trött som ett resultat.

Vad detta betydde var att hon gick upp i vikt och det fanns inget sätt att stoppa det. För att främja kroppspositivitet fick det henne att kämpa. Hon levde för att visa att man inte ska vara så hård mot sig själv när man ser sig i spegeln, utan snarare skryta med allt man kan åstadkomma med sin kropp, som att lyfta tunga vikter. “Hon fick många komplimanger från tjejer som var glada att hon vågade ta på sig baddräkt och besöka stranden igen”, skriver han i ett mejl till Aftonbladet.

Det är här Magdalena Andersson möts av

Mikael, en 39-årig pappa, sköts på onsdagskvällen till döds i Skärholmen, mitt framför sin son. Mordplatsen besöktes av flera politiker på torsdagen. S-ledaren Magdalena Andersson konfronterades därefter av Mikaels syster och svåger. “Men kamerorna är viktigare”, sa systern bland annat. Nåväl, då låter jag dig bara vara. Inga problem alls.

Döden har drabbat “fitnessfeministen”

Utbildningsbakgrund Tragiskt nog har “Fitnessfeministen” Sara Dahlström gått bort. Hennes ålder var trettioett. Under ledning av Jamina Roberts, som gjorde sitt 600:e mål för landslaget, kryssade Sverige till en rungande seger över Japan. En resa till OS-finalen är nu inom räckhåll tack vare åttabollssegern över Ungern.

Sverige är i samma grupp som Japan och Ungern, där även Storbritannien ingår. De två bästa lagen åker vidare till Paris. Att besegra Japan med 35-28 var Sverige. Hon skriver en prisbelönt blogg som heter Fitnessfeministen, har över 38 000 Instagram-följare och är chefredaktör för fitnesstidningen Hälsa & Fitness.

Den modiga Sara Dahlström segrade över cancer, kroppsdysmorfisk störning och trångsynthet. Hennes nyfunna uppdrag i livet är att uppmuntra människor att älska sina kroppar precis som de är. Hon skriver en prisbelönt blogg som heter Fitnessfeministen, har över 38 000 Instagram-följare och är chefredaktör för fitnesstidningen Hälsa & Fitness.

Den modiga Sara Dahlström segrade över cancer, kroppsdysmorfisk störning och trångsynthet. Hennes nyfunna uppdrag i livet är att uppmuntra människor att älska sina kroppar precis som de är. Sara Dahlström har hållit ut genom en hypofystumör, hård livslång medicinering och grym body shaming.

Priset Årets nattängel, som ges årligen till en person som bekämpar hatretorik på nätet med positivitet, gick till henne förra året. Hennes prestationer som påverkan på sociala medier uppmärksammades med det prestigefyllda Golden Heart-priset inom träningsbranschen. Två prestigefyllda utmärkelser: Det var en vinst för alla som vill bryta sig ur träningsvärldens ytlighet och närsynta perspektiv, inte bara jag.

Som har upplevt känslor av att inte riktigt passa in. Sara argumenterar för att man inte ska låta sitt ego komma i vägen för sin hälsa och träning. Hon fick ta reda på det själv. Sara, en gymnasiedansare som utbildade sig i balett, jazz och modernt, började uppleva plötslig dimsyn för sju år sedan. Sara berättar hur hon sökte läkare för vad hon trodde var migrän.

Hypofystumör i hjärnan

Efter att Saras symtom slutligen undersökts fann läkarna att hon hade en tumör på hypofysen, which är ansvarig för att kontrollera hormonerna i hjärnan. Sara opererades dagen efter på grund av tumörens tryck på synnerven. Jag hade helt onormal hormonproduktion när jag vaknade. Sedan dess har jag varit tvungen att ta kortison, könshormon, sköldkörtelhormon och tillväxthormon.

Under resten av sitt liv måste Sara injicera sig själv med över tjugo olika mediciner. Trots tumörens relativa försvinnande kvarstår sjukdomen. För att vara säker på att cancern inte har kommit tillbaka fortsätter hon med röntgen. Jag kan inte överleva mer än två dagar utan kortison; sjukdomen tappar min energi. Att gå upp i vikt är en av biverkningarna som orsakas av medicinerna.

Vid första anblicken kunde Sara, den tidigare smala dansaren, inte känna igen sin spegelbild. Av någon anledning kände jag mig tvungen att göra allt som krävdes för att komma i form. Kaloriräkning var mitt liv under lång tid då jag försökte gå ner i vikt. Sara skar ut alla kolhydrater och levde på 700 kalorier per dag medan hon tränade uteslutande för att bränna fett.

Hur mycket hon än hatade det såg hon till att snurra och träna på ett löpband eller crosstrainer i minst en timme varje dag. Vågen visade dock inte mycket rörelse. En Sara hävdar att hon bröt samman i tårar när hon insåg att hon skulle behöva följa en regementerad diet och utstå tråkig träning resten av livet.

Fitnessfeministen Sara Dahlström Död
Fitnessfeministen Sara Dahlström Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!