Antonija Mandir Längd

Antonija Mandir Längd

Antonija Mandir Längd

Antonija Mandir Längd – Antonija Mandir är en 27-årig influencer, YouTube-sensation och tv-personlighet. Skillingaryd, beläget mellan Värnamo och Jönköping, är där hon kom till världen den 6 november 1995. Antonija Mandirs familj kommer ursprungligen också från Kroatien.

Ex på strandens Antonija Mandirs karaktär

När Antonija Mandir gjorde sin tv-debut i 2017 års Ex on the Beach Sweden var det en jätteaffär. Säsongen av Mandir blev milt sagt legendarisk och själva programmet blev omåttligt populärt bland tv-tittarna. Jack Stengel-Daahl och hon träffades på strandhuset, där de blev förälskade direkt.

Många övertygande karaktärer, massor av spänning, komedi, sex och slagsmål präglade säsongen. Min mamma fick reda på att jag hade en affär med en tv-värd. “Tror du att jag är dum eller inte? Jag har det”, sa mamma. Enligt Antonija, “Men det är 2017 det spelar ingen roll” i en av hennes tidiga videor. Inte långt efter att Antonija Mandir återvänt från sin inspelningssession, lanserade hon ett YouTube-konto som nu har samlat otroliga 340 000 prenumeranter.

Företag hejar på henne, och hennes popularitet bland följare har öppnat många möjligheter professionellt. Tillsammans med Camilla Läckberg, Kristina “Keyyo” Petrushina, Laila Bagge och Mouna “Doktor Mouna” Esmaeilzadeh var hon med i TV3:s svenska power women-serie hösten 2021. Hon gjorde nyligen ett framträdande i Kompani Svan, en dokusåpa där hon och andra kända personer provar militärlivet.

Kopplingarna mellan Antonija Mandir, Oliver Hunt och Jack Stengel-Dahl

Lite över tre år efter deras “Ex on the beach”-incident meddelade Antonija Mandir att hon och Jack hade bestämt sig för att skiljas. Det stod därefter klart att hon tagit initiativet. Inte långt efter det avslöjade Antonijas Instagram-berättelser hennes hemliga dejt för fansen. Ryktet kom snabbt ut att Oliver Hunt fick genombrottet i 2017 års Temptation Island.

Oliver träffade sin dotters mamma, Denise Desmond, under Temptation Island-säsongen. Hans beundrare tyckte att han tillbringade för mycket tid med Antonija och inte tillräckligt med sin egen dotter, vilket ledde till kritik av hans förhållande till Antonija. Oliver och Antonija, som liknar deras kontakt med Jack, producerade mycket film tillsammans och delade det på Antonijas kanal.

Antonija Mandir Längd

Mandir kom dock med nyheten till Oliver att de hade gjort slut en dag 2022. Den här gången var det helt och hållet hennes idé. En klyfta utvecklades mellan tjejerna när hon gick ut på en dejt med Philip Wong, som hade dejtat Alice Strenlöf tidigare. Mer information om det finns här.

Vad är Antonija Mandirs längd?

Antonija Mandirs höjd är fortfarande ett mysterium, men uppskattningar säger att den är mellan 1,60 och 1,65 meter.

Är Diana Baban känd för Antonija Mandir?

Faktum är att Antonija Mandir är bekant med Diana Baban.

Vad är Antonija Mandirs nettovärde?

I dessa dagar drar Antonija Mandirs verksamhet in miljoner. Cirka nio miljoner kronor är den nuvarande omsättningen för Mandir Media AB. Antonija Mandir AB och Mandir Properties AB har båda tillgångar i intervallet tre till fyra miljoner kronor. Influencer, reality-tv-stjärna och YouTuber Antonija Mandir föddes i Vetlanda, Sverige, den 6 november 1995.

Säsong 3 av dokusåpan Ex on the Beach, som sändes 2017 och spelades in på Mauritius, var Mandirs stora genombrott. Med över 347 000 följare och över 152 miljoner visningar i december 2022, hade hennes YouTube-konto varit aktivt sedan mars 2017, precis efter hennes framträdande i programmet. Förutom mukbangs och Q&S, krönikar kanalen Mandirs dagliga liv.

Tillsammans med Camilla Läckberg, Kristina “Keyyo” Petrushina, Laila Bagge och Mouna “Doktor Mouna” Esmaeilzadeh var hon med i TV3:s svenska power women-serie hösten 2021. 2022 rankades Antonija Mandir på 25:e plats bland landets mest kraftfulla användare av sociala medier, en ranking som Medieakademin har upprätthållit vid flera tillfällen. Ex-Beach Girl Antonija var föremål för en intervju med 20 frågor med Nyheter24. Det här är något med henne som du kanske inte är medveten om!

Berätta för mig vad du vill ha inskrivet på din gravsten

Jag är en underbar människa, och tacos kommer aldrig att bli lycklig utan mig.

När känner du dig som lyckligast?

När jag är så hungrig att jag vill skrika och mörda någon bara så jag kan äta! Jag älskar också överraskningar!

Vems utdelning får du?

Heliga ko! – Channing Tatum

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

Hej där, Jack!

Skulle du välja en låt att spela när du kommer in i ett rum om du bara måste välja en?

En av Sveriges mest framstående mediefigurer är influencern Antonija Mandir. Hon har medverkat i flera succéprogram och samlat på sig mer än 300 000 Instagram-följare sedan hennes genombrott i säsong tre av dokusåpan “Ex on the Beach”. Luften av komedi och sorglös anda genomsyrar mycket av Mandirs utseende. Men hon sviker också på sociala medier, vilket är något att komma på fötter igen. Igår lovade jag henne att jag skulle betala tillbaka hennes lån. Mamma, jag är så tacksam att du är MIN mamma.

Antonija Mandir Längd

Antonija Mandir Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!