Kylie Jenner Pojkvän

Kylie Jenner Pojkvän
Kylie Jenner Pojkvän

Kylie Jenner Pojkvän – Us Weekly har fått reda på från en pålitlig källa att Kylie Jenner och Travis Scott har skiljts åt för andra gången. Uttalandet kommer efter att kändisparet tillbringade nyår isär. Kylie Jenner, en 25-årig realitystjärna och miljardär, och Travis Scott, en 31-årig rappare, har dejtat på och av sedan 2017.

Enligt Us Weeklys källa verkar paret vara officiellt över. Personen informerade sajten om att de hade planerat att tillbringa semestern tillsammans men att hon istället reste till Aspen för att umgås med sina nära och kära. De har varit på och av flera gånger tidigare, men de fortsätter att stödja varandra och utmärkta föräldrar oavsett deras relationsstatus.

Slutsats: 2019

Parets yngsta barn föddes i februari förra året, vilket gör totalt två barn till det berömda paret. Deras senaste uppbrott skedde 2019, men de försonades året därpå. Det rapporterades i höstas att Travis Scott var otrogen mot Kylie Jenner med Rojean Kar, en 27-årig influencer och modell. På Instagram sköt han tillbaka mot sina kritiker. Det här är en fullständig främling för mig. Jag har aldrig dejtat någon så här förut”, svor han. Efter premiärfesten för hans nya dokumentär tidigare i veckan sågs Kylie Jenner och hennes pojkvän Travis Scott röka gräs i baksätet på en bil.

Kylie Jenner, 22, en skönhetsmogul och Instagram-sensation, och hennes pojkvän, rapparen Travis Scott, 28, såg premiären av dokumentären “Travis Scott: Look Mom I Can Fly” i tisdags. Rapstjärnans Travis Scotts uppkomst krönikas i en ny dokumentär. Firandet hölls i Santa Monica, Kalifornien, och Stormi Webster, parets ettåriga dotter, debuterade på röda mattan med sina kända föräldrar.

Daily Mail rapporterar dock att paret också delade en del efter deras biff- och champagnemiddag. Kylie visar upp sin “shotgun” rökteknik på Instagram, där Travis andas in genom sitt munstycke och Kylie andas ut röken genom sitt. Kylie och Travis har redan visat en förkärlek för gräs. Kylie höll en stor fest för att fira att Travis fyllde 28 våren 2018, och Inquisitr avslöjade att hon serverade godis med cannabis.

Deltagarna kan sedan snacka med cannabis-infunderade gummibjörnar, chokladkakor, bakverk och kringlor. En plastikkirurg slår nu larm efter att Kylie Jenner genomgått ytterligare ett kosmetiskt ingrepp. Den 10 augusti fyllde Kylie Jenner 22 år. Instagram-sensationen och skönhetsmogulen firade sin stora dag på en yacht i Italien, med hennes 28-åriga pojkvän Travis Scott och deras 1-åriga dotter Stormi som följde med på deras livs resa.

Kylie Jenner Pojkvän

Kylies följare fick en stor överraskning med avslöjandet av paparazzibilder på henne. Daily Mail rapporterar att debatten har blivit het på sociala medier, med många användare som hävdar att Kylie nu ser 10 år äldre ut som ett resultat av alla sina plastikoperationer. Kylie fyllde precis 22, men hon kunde lätt passera för 30.

Om hon fortsätter att opereras”. Kylie har inte bara fått fillers för att förstora sina läppar, utan också Botox, näsoperation, sänkning av käken, fillers i kinderna och hakan, en bröstförstoring och överföringen av hennes eget kroppsfett för att förstora hennes skinkor. Kirurgen Mark Ho-Asjoe har sagt att Kylies höga ålder beror på den omfattande plastikkirurgi hon har genomgått.

Kylie har åldrat sitt utseende avsevärt. Att ha så många operationer har åldrat hennes utseende. Köttet runt hennes läppar kommer att ha ballongerat ut från många procedurer. Enligt Daily Mail sa han till Closer magazine att om hon slutar få fillers kan huden runt den så småningom bli helt rynkig. Kylie Jenner vill utöka sin familj, men hon är inte säker på om hon kommer att få ytterligare ett barn med Stormis pappa, Travis Scott.

Us Weekly fick höra av en källa att ex-partnern har varit i ett på-igen-av-igen-förhållande de senaste månaderna eftersom de inte kan bestämma sig. Källan hävdar att Kylie vill ha fler barn men är osäker på om hon kommer att få dem med Travis. Kylie Jenner och Travis Scott bröt nyligen upp, men de ska ha diskuterat att bilda familj.

Kylie Jenner är dock medveten om problemet. “Keeping Up with the Kardashians”-stjärnan vill ha fler barn men är osäker på om Travis Scott kommer att bli pappan, enligt en insider som talade i Us Weeklys “Hot Hollywood”-podcast. De är fortfarande i början av 20-årsåldern och försöker lista ut vad som kommer härnäst. Enligt källan har Kylie uttryckt intresse för att få ytterligare barn, men hon är osäker på om hon skulle göra det med Travis.

Kylie Jenner och Travis Scott verkar vara på gränsen till ett stort uppbrott. Deras dynamik som föräldrar verkar vara flytande och ständigt föränderlig; Jenner har inte gått vidare från sina känslor för Scott, men hon är också intresserad av andra män. Kylie och Travis förhållande har varit på klipporna ett tag. De växlar mellan aktiv och inaktiv status varje månad. De är nu inte romantiskt eller känslomässigt engagerade i varandra, och Kylie har tydligt visat intresse för andra män. Deras relation förändras alltid, så en försoning är möjlig även om det verkar osannolikt för tillfället.

Kylie Jenner, realitystjärna och affärskvinna, delade nyligen ett bedårande och ovanligt foto av sina barn på Instagram. Jenner födde sitt första barn i februari, men hon delar sällan bilder på honom på nätet. Kylie Jenner delade med sig av en sällsynt ögonblicksbild av sin son och dotter under helgen. Sedan hans födelse den 2 februari har Jenner delat relativt få bilder på sin bebis.

Ignorerade monikern “Wolf”

Vad vi kan ta reda på hittills hade Kylie och hennes pojkvän Travis Scott ursprungligen planerat att döpa sitt andra barn, ett syskon till fyraåriga Stormi, Wolf. Bara så att du vet har vi bestämt oss för att ändra [vår sons] namn från Wolf. Det verkade bara inte som honom för oss. Ville bara meddela att jag fortsätter att se referenser till Wolf, sa Jenner i slutet av mars på Instagram.

Stormi och hennes yngre brors fötter förekommer i hennes senaste verk. Jenner anmärkte vänligt: “Jag gjorde dessa små fötter” som svar på ett foto där hennes barn verkar ha leggings men inga skor. Förhållandet mellan Kylie Jenner och Travis Scott har tagit slut igen. Us Weekly hävdar att Kylie Jenner och Travis Scott inte längre är tillsammans. Efter att kändisparet har firat nyår på flera fronter kommer de att träffas. Förhållandet mellan Kylie Jenner, en 25-årig realitystjärna och mångmiljonär, och Travis Scott, en 31-årig rappare, har varit på och av sedan 2017.

Enligt en exklusiv rapport i Us Weekly ska paret ha separerat ännu en gång. De hade tänkt tillbringa terminen tillsammans, men hon bestämde sig för att tillbringa den i Aspen med sina nära och kära. Dessa människor är ökända för sitt oberäkneliga beteende, men vi vet att de kommer att förbli goda vänner och föräldrar oavsett vad.

Parets andra barn föddes i februari, vilket gör det totala antalet barn i familjen till tre. De bröt upp i början av 2019, men senare samma år blev de tillsammans igen. Det kom rapporter förra veckan om att Kylie Jenners pojkvän Travis Scott var otrogen mot henne med Rojean Kar, en 27-årig social media influencer och modell. Strax senare var han tillbaka för att svara på Instagram-kommentarer igen. Det här blir sista gången jag nämner detta. Jag har aldrig träffat någon sån här förut. Travis Scott återvänder för att tysta sina kritiker.

Travis Scott, en kämpande rappare, har nyligen slagit stort

Den mäktigaste killen i världen anklagas för att ha mobbat Kylie Jenner genom en influencer. På Instagram sa han kryptiskt: “Jag känner inte den här personen.” Spekulationerna började efter att modellen delade en bakom-kulisserna-film från uppsättningen av den kommande Travis Scott-musikvideon på sina Instagram-berättelser. Daily Mail rapporterar dock att Scott har övergett sin förklaring om sitt agerande och nu uttrycker ånger för kritiken. Det här blir sista gången jag nämner detta. Jag har aldrig träffat någon sån här förut.

Att ha utmärkelsen att vara “en hedersgäst”

Relationen mellan Travis Scott och Rojean Kar har pågått under en tid, enligt TMZ:s källor. Scott hävdar dock att han inte känner något för henne. Under konserten Scott och Kar gick på var Kar en “objuden gäst”, för att använda Scotts ord. Det som händer just nu är ganska dramatiskt. Rapparen utvecklar, “Under vad som skulle vara ett privat framträdande, då jag spelade in en video, smög en objuden gäst in”.

En dånande tyfon av “Bevis”-proportioner uppstod. Efter att Travis Scott återvänt för att skingra rykten om äktenskapsbrott, gick modellen Rojean Kar ut och skrämde det levande dagsljuset ur sig själv. Hon kallade Scott för en lögnare och anklagade honom för att ha en affär med Kylie Jenners bästa vän i ett otäckt Instagram-inlägg.

För mer än fem år sedan dök det upp spekulationer om att Travis Scott verkligen var en bedragare. Kylie Jenner ska ha hittat bevis på att hennes pojkvän var otrogen mot henne, enligt en källa nära TMZ. Normalt sett skulle detta ha resulterat i en blodig splittring. Bevis tyder på att Scott gick till en match i New York innan han flög tillbaka till Los Angeles för att försöka lösa brottet.

Men bandets publicist har förnekat presenterna och sagt att Travis var tvungen att ställa in showen på grund av sjukdom. På fredagskvällen fotograferades Kylie Jenner när hon röker potten med Travis Scott. Efter premiären av Travis Scotts nya dokumentär tidigare i veckan fick Kylie Jenner och hennes pojkvän, rapparen, sågs röka gräs bak i en bil.

Den 22-åriga skönhetsmagnaten Kylie Jenner och den 28-åriga rapparen Travis Scott dök upp till lanseringen av Netflix-dokumentären “Travis Scott: Look Mom I Can Fly” på torsdagen. Travis Scott, en stigande stjärna i rapvärlden, kommer att bli föremål för en ny dokumentär som kommer att krönika hans uppkomst till berömmelse. Deras dotter Stormi Webster, som nu är ett år gammal, gjorde sin debut på röda mattan vid evenemanget som ägde rum i Santa Monica, Kalifornien.

Daily Mail rapporterar att måltiden den kvällen innehöll mer än bara aptitretare och champagne; de två enligt uppgift lagade en gris. I en video som släppts på Instagram kan Kylie ses spela “hagelgevär” med Travis, som kan ses placera sin mun på hennes innan hon spränger ut honom. Kylie och Travis har tidigare visat sin affinitet för cannabis. Enligt Inquisitr, sprudlade Kylie över hur hög hon var på cannabis i alla dess former på en fest hon var värd för Travis 28-årsdag i vår värld.

Gästerna kan ladda sina ansikten med cannabidiol-infunderade gummibjörnar, chokladkakor, bakverk och ringar. Kylie Jenner har nyligen släppt en serie singlar med skönhetstema, men en plastring kan vara på väg att bryta långfingret på den snabba vägen till stjärnstatus. Kylie Jenner, som nyligen fyllt 22, fyllde 22 den 10 augusti. Stormi Websters första födelsedag firades på en vacker yacht i Italien av hennes berömda föräldrar, Instagrams mest populära stjärna Kylie Jenner, 28, och maken Travis Scott, 28.

Kylies fans fick dock en stor överraskning när paparazzibilder av henne började dyker upp på nätet. Internet surrar av kommentarer om hur Kylies omfattande plastikkirurgi har åldrat hennes utseende med tio år. Om hon fortsätter att utföra dessa operationer, vill säga. Kylie har fått fillers injicerade i hennes läppar, barn och hår, samt en näsoperation, en rakad käke, en bröstförstoring och en fetttransplantation från sin egen kropp till hennes vardagsrum för att göra det större.

Kylie Jenner Pojkvän
Kylie Jenner Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!