Längd Oscar Zia

Längd Oscar Zia
Längd Oscar Zia

Längd Oscar Zia – Oscar Zia erkändes som “Årets Gay” på QX-galan 2017 efter att ha kommit ut som gay i Melodifestivalen 2016. Oscar Zia avslöjade för Musikhjälpen 2023:s producenter att han och hans pojkvän hade delat upp, enligt Aftonbladet. Han dejtade tidigare radioproducenten Axel Winqvist, 30 år. Han förklarade sin förvirring i TV4-programmet Benjamins med att “det känns bara komplicerat.”

Oscar Zia, konstnären som blivit värd, är i centrum för uppmärksamheten. När han bara var 16 vann han den svenska versionen av “X Factor”, och året därpå gjorde han sin Melodifestivalen-debut. Men det var inte förrän 2014 som han gick in i tävlingen som soloakt och framförde Yes we can. Hans första album, I don’t know how to dance, kom ut kort därefter.

Zia blev berömmelse över natten och tillbringade sommaren på vägen med Diggiloo-teamet. Human, som han tävlade med i Melodifestivalen 2016, är en annan låt som blivit starkt förknippad med musikern. Oscar Zia har också varit radiovärd sedan 2014, och varit programledare i P3 tillsammans med Emma Knyckare, Farah Abadi och Hanna Hellquist utöver sin musikaliska karriär. I december skulle han ankra Musikhjälpen tillsammans med Anis Don Demina och Brita Zackari, den högst profilerade radioposten i Sverige.

Längd Oscar Zia : 187 cm

Hennes ex-pojkvän dumpade Oscar Zia

Oscar Zia, som kom ut som homosexuell i samband med sin Melodifestivalen 2016, korades till Årets homosexuella på QX-galan. Jag är glad att vi gjorde slut eftersom det var första gången jag någonsin kände mig riktigt ensam och sårad. Enkelt sagt, man utvecklas över tid.Medan Oscar Zia sa till Elle 2021, “det var typ det enda jag ville göra då”, har han sedan dess nått en plats där han inte längre ägnar sig åt sådant beteende.

Oscar Zias oro över att han saknar familj

Melodifestivalens programledare har inte avslöjat sitt nya kärleksintresse offentligt och duon håller en låg profil i sociala medier. Han är underbar, en solid sten att luta sig mot. Vi är så klart mycket kära, men jag kommer att vara borta ett tag. Men Oscar Zia har varit väldigt öppen med sin önskan att starta en stor kulle.

Under ett framträdande i vännen Benjamin Ingrossos TV4-program Benjamins förra året uttryckte Zia sin oro över att han inte kunde bilda familj på det sätt han skulle vilja på grund av sin sexuella läggning. Nästa höst 2023 fyller han 27 år. Oscar Zia är en 187 centimeter lång artist och tv-värd.

Längd Oscar Zia

Vem eller vad är Oscar Zias pappa?

Oscar Zia är medlem i en ansenlig italiensk-amerikansk familj. Hans far är av venetiansk härkomst. Oscar Zia är en italiensktalande som växte upp i Holmeja, Skne.

Zia klanen av Oscar

Oscar Zias bror Dante Zia är ett av fem syskon han har. Hans föräldrar, Paolo och Elisabeth Zia, är båda italienska. I ett tidigare inlägg på sociala medier hedrade Oscar Zia sin mamma Elisabeth genom att skriva: Mamma Zia. En av de bästa människorna i världen. En av historiens ljusaste hjärnor. En exceptionell mamma. Hon lyckades uppfostra sex barn, hålla jämna steg med sin vilda italienska familj och avancera sitt jobb samtidigt som hon fortsatte med sin medicinska examen. Min hjältinna är hon.

Vem är Dante Zia, Oscars bror?

Oscar Zias storebror har också gjort framträdanden i pressen. Dante Zia är civilingenjör till utbildning som nu hanterar ett matcentrerat Instagramflöde. Hans kokbok, “Pasta Al Dante”, är en nick till brödernas italienska arv och publicerades nyligen. Jag har alltid velat öppna mitt eget matställe. har varit värdar av Oscar och Dante, två syskon. Svenska kändisar bjöds in till sin farfars hem i Feltre, norra Italien, för en fest och ett musikaliskt firande. Artisterna Jireel och Miriam Bryant var bland de många anmärkningsvärda gästerna på showen.

När kom “Human” av Oscar Zia?

Hans låtar “D tror du fel” och “Autopilot” är två av de mest populära i sina respektive genrer på Spotify. Fyra gånger (inklusive en gång som programledare) har Oscar Zia uppträtt i Melodifestivalen. Han visades dock minst tre gånger som artist. Han bidrog till en början genom att arbeta i bakgrunden. Melodifestivalen 2022 markerade Oscar Zias första framträdande som programledare.

I vilka filmer har Oscar Zia medverkat?

Både tv-personligheten och musikern fungerar som skådespelare. Oscar Zia har medverkat i flera projekt, bland annat bearbetningen av Sandra Beijers bok “Allt som blir kvar” till en tv-serie, där han spelade rollen som Miron. Han har även gästspelat i tv-programmen Cryptod och Skitsamma. Obekräftade uppgifter gör gällande att Oscar Zia en gång kontaktades om att ta över som programchef för Allsng på Skansen. Nyheter24 har redan förhört sig om artistens svar.

Spelsajterna hade dig pegad som favorit att leda “Allsng p Skansen”, så ryktet måste vara sant. Kan det vara sant? För detta känner jag en enorm tacksamhet. Det är jättebra att jag har kunnat. Oscar Zia säger, “Jag är också väldigt glad över att vara här som artist.” Helgens Melodifestivalen i Göteborg har en erfaren lineup av konkurrerande akter. Dock är föregångaren bara 17 år och har höga mål.
Det är så det är, tillägger Oscar Zia, för jag vill verkligen vinna.

I helgen besöker Melodifestival Göteborg och Scandinavium och en hel del stammisar kommer att vara där för att se sina favoritartister uppträda. CajsaStina Kerström, Shirley Clamp och Dr. Alban är bara några av namnen du kommer att känna igen vid startlinjen. Oscar Zia, som bidrar med “Yes we can” enligt oddsmakarna, är den tidiga favoriten.

Jag har mycket nerver. Oscar Zia medger, “Det här tävlingsmomentet, att gå på eller gå ut, det skrämmer mig”, innan han tillägger, “Det viktigaste är att jag är nöjd när jag lämnar scenen.” Det kan visa sig vara en vändpunkt i historien. Många individer har gått före mig, och efter två eller tre år insåg de att det inte fanns mycket mer i det än vad jag gör nu.

Oscar Zia började i musikbranschen med att bli en åttonde plats i TV4:s talangtävling “X factor” 2012. Efter att ha hamnat på andra plats i “Let’s Dance” förra året gjorde han sin Melodifestivalen debut som dansare och bakgrundssångare för Behrang Miri, vars framförandet av “Jalla dansa sawa” gick vidare till andra omgången.

Oscar Zia medverkar nu i Melodifestivalen igen. Han uppträder dock på scen den här gången.
Förra året knuffades jag in i allt två veckor tidigare, men jag fick bevittna det hela genom en dansares ögon, vilket var intressant. Det är väldigt roligt att vara målet för allas kritik den här gången.

Värdet av hans input Låtskrivaren Fredrik Kempe ser “Yes we can” som “en glad låt med en trollvänlig refräng”, och Oscar Zia håller med. Den delen av det är så 90-tal. Det är en av de där låtarna som hänger med länge, säger han, och det är en låt om att vara sin egen person och inte bry sig om vad andra tycker. Vad som är bra och fel kan bara avgöras av mig, och det är förmodligen en återspegling av vem jag är och hur jag kom hit. Kanske är det därför den här låten resonerar så djupt hos mig.

Oscar Zia kommer att få ett hektiskt år oavsett hur han gör i Melodifestivalen. Medan han är inskriven på gymnasiets samhällsprogram har han också en skiva som kommer ut i början av mars och kommer att turnera landet runt med Eric Gadd, Jessica Andersson och Lena Philipsson i sommar som en del av Diggiloo.

Längd Oscar Zia
Längd Oscar Zia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!