Lasse Holm Förmögenhet

Lasse Holm Förmögenhet
Lasse Holm Förmögenhet

Lasse Holm Förmögenhet – Trots att jag fyllde 75 förra månaden har jag inga planer på att sluta jobba någon gång snart. Lasse Holm gläds åt sina prestationer och uppskattar de goda stunderna i livet, men han har inte alltid haft den turen. Det finns alltid ett pris att betala, och i mitt fall var det brist på sömn, överdrivet ätande, överdrivet drickande, överdrivet festande och otillräckligt arbete. Lasse Holm har etablerat sig som en duktig författare och producent.

Han är 75 nu, men han har inte för avsikt att gå i pension när som helst snart. Han hävdar att pensionering inte är tilltalande på grund av hur mycket han har njutit av sitt liv hittills. Om du omger dig med fantastiska, fantastiska unga män och håller en positiv attityd och hög moral kommer du att känna dig lika ung som de gör. Inte alls, jag uppskattar kärleken och tacksamheten.

Han håller sig också i god form genom att träna ofta och äta hälsosamt. Det är häftigt, och häftiga saker händer. 42 år gammal känner jag mig mycket äldre än vad jag gjorde då. Jag hade inte samma tillgång till utbildning och utveckling som jag har nu, därför var jag naturligtvis mer destruktiv. En mer optimistisk syn har tagits fram för att planera sitt dagliga schema och budget.

Svåra omständigheter som öppnade hans ögon för sanningen

Han fortsätter med att säga: “Jag sov för lite, åt för mycket, drack för mycket, festade för mycket, jobbade för lite, och det stannade alltid med mig.” Det fick mig att känna mig riktigt illa till mods. Jag anpassade min livsstil vid en period då jag inte mådde bra. På grund av sin goda hälsa och optimistiska perspektiv kan Lasse Holm fortsätta jobba så länge han vill. Han funderar också på att inte alla seniorer är lika lyckligt lottade som han.

“Jag har haft en riktigt lycklig framtid som både producent och låtskrivare”, fortsätter han. – Du borde kanske fundera på att hämta ut de redan intjänade pengarna, eftersom det finns gott om män i min ålder som redan har så jävla knappt. Även om jag har turen att ha snälla vuxna som tar hand om mig, kan jag inte låta bli att oroa mig för barn som har mindre tur. Vid 07:30-tiden på en torsdag fick polisen ett tips om att en avklädd man försökte stjäla.

Presstalesman för Stockholmspolisen, Mats Eriksson, sa att han har begått “attentat” mot personer och “skada” på minst ett fordon, och kanske fler. Alla är upprörda på grund av honom. När polisen försökte återställa ordningen följde kaos och en officer slogs av en batong. En polis överfalls av den misstänkte under ingripandet, får en jacka i huvudet innan han svimmar och förs till sjukhus för omklädsel och röntgen.

Lasse Holm Förmögenhet

Det finns första hjälpen, samt ambulans vid behov. Enligt myndigheterna fick offret då ett hjärtstopp. Efter att ha fått behandlingar för frustration och lungrensning skickades killen till sjukhuset där han senare avled. Testning har sökts av Specialized Appeals Chamber. Mats Eriksson hävdar att de på något sätt är kopplade till utredningen om mordets gärningsman eller gärningsmän.

Samtidigt undersöker polisen rapporter om skadegörelse och våld mot tjänstemän. Lyssnarnas säkerhet är garanterad. När Lasse Holm går in på kontoret är det första folk lägger märke till att han verkar minst 20 år äldre än vad han faktiskt är. Han är i toppkondition och visar praktiskt taget inga tecken på åldrande eller subkutant fett. Lasses uttryck mjuknar lite när jag säger det. – Tack.

Det är givande och svårt på samma gång. Att försvara mitt ungdomliga utseende är en pågående kamp för mig. Det är möjligt att Lasse får höra kommentarer som “Fan Lasse, du är 75 jäklar…” Vad kan jag göra för att få mig på humör? Lasse tror att han har ett stabilt familjeliv och kan klara sig ensam på sitt arv. Hans pappa var en mjukis i hjärtat och ett riktigt barn i hjärtat. Slacket innehåller även viltgener. Morfar Thure Bergvall var en maratonlöpare som tävlade i OS i Aten 1906 och Stockholm 1912.

I Aten nådde temperaturen svällande 40 grader Fahrenheit. När hans sneaker började skava vred han upp ärmen för att blotta tårna. Han samlade ihop varenda trampdyna. De var fruktade krigare då. På 1960-talet startade Lasse sin egen skolgång i Mexiko. Moonlighters, hans band, hade redan skickats till Mexiko. En spännande upplevelse för en ung vuxen. Innan min dotter fyllde två skrev jag ett brev till min mamma.

Jag tog vissa risker genom att experimentera med droger och umgås med attraktiva kvinnor. Trots min skönhet visste jag att jag var tvungen att hitta en viss balans i mitt liv. Misshandel har lett till att flera nära vänner har dött. Att trampa vatten är smärtsamt. Istället fick Lasse tvånget att börja träna. YMCA i Mexico City gav honom en plats för att etablera ett vanligt träningsprogram.

Lasse leder för närvarande en rigorös träningsklass på gymmet fem dagar i veckan. Tidigare hade han plötslig smärta i knogarna på grund av artros, men sådana förnimmelser har sedan avtagit. Jag kom ut on min cykel för en liten snurr. Under de senaste tjugo åren har jag haft mitt högra knä. Platsen saknade en bro. Då visste jag att det var färdigt för gott. Om jag lade ner mycket tid och ansträngning, åkte på cykelturer och lade på knäet så sa ortopeden och kirurgen att jag kunde försöka göra comeback.

Jag gick ner för den svarta banan i Badgastein för några veckor sedan. Det här gör mig så glad! Min Gällivarianska basman är skidproffs, så han följde med. Stämningen är positiv och optimistisk. I panik satte händerna ner yxan. Enligt Lasse har han tre separata bostäder. Vasastan, Stockholm, lägenhet. Hyresfastighet i södra Spanien, med utsikt över Gibraltarsundet. Den ödmjuka herrgården i den västgötska staden Tibro. Sjöns botten är en familjeträdgård intill en naturlig källa.

Kerstin och hennes familj sov alla i samma rum när hon föddes. Eftersom vår familj saknar mor- och farföräldrar är jag fri att utöva mina egna intressen. Gräs och träd, så vacker syn! Jag finner stor tillfredsställelse i att genomföra långa turer. Efter att ha väntat i en evighet, materialiserar sig en massiv älg tjugo meter framför mig och springer rakt över staketet.

I leran har han mindre svårt. När de kommer tillbaka från Spanien kan temperaturen på gräset ha stigit med så mycket som 50 grader. Och jag föraktar dem. Ogräset är ett mycket mindre problem nu när jag har en robotgräsklippare. Det är bara min tur, egentligen.

Träna hunden

Lasse och Kerstin delar tillsammans med sin sons familj omsorgen om sin hund Heidi, en whippetmix som är ett år. Vi röker alla samma cannabis. Heidi frammanar bilder av en tvättbjörn. Kerstin hoppar nästan 400 meter ifrån mig när jag håller om henne. Jag säger till henne att “ta matte!” närhelst hon börjar bete sig som en bortskämd brat. Svischande! Han och hans fru i 47 år är mottagare av mångas generositet.

Medan de båda stod krockade han och Lasse Berghagen. De anföll kompaniets Stockholms högkvarter en tid efter middagstid. Jag står nu inför världens största under. Alla musiker ogillar att dansa, men “för kärleken?” frågade jag ändå. Hon nämnde en timme efter händelsen att bandet hade splittrats. Få mig inte att skratta; Jag ber dig.

Jag frågade henne mjukt om hon ville komma hem till mig för att kolla in Berghagens Etsy-butik. Kerstin, en duktig läkare, försökte resa sig och säga “Nej tack” när hon gjorde det. Kerstin hade dåligt rykte för att alltid lämna ut sitt exs kontaktuppgifter till potentiella arbetsgivare. Lasse kunde också samla in sina kontaktuppgifter. Om jag hade varit ens en timme senare, skulle jag vara tre eller fyra gånger så gammal, ha två eller tre barn och vara full just nu. Kerstin är den lyckligaste paus jag någonsin fått.

Just nu identifierar jag mig som en låskvinna. I bilen kan de enkelt sitta mittemot varandra. När det har gått en tid kommer Kerstin ofta att säga exakt vad Lasse tänker. Det finns ingen mer perfekt för honom än Kerstin. En fighter som är entusiastisk över att dela sin kärlek till löpning, skidåkning, golf och resor med andra. Kerstin är en pålitlig, chill och totalt cool tonåring. Jag har ett bredare perspektiv och större förtrogenhet med italiensk kultur än någon annan bok.

Detta leder till att hon ofta skriker åt mig. Men jag hörde en gång i ett horoskop att det är så himlen faktiskt är. Även om jag inte är någon expert på astronomi tycker jag att månen ser bra ut med natthimlen. Lasse öppnar ett foto på en fantastisk blondin på sin telefon. I grund och botten är vi fortfarande lite in i varandra. Den inre och yttre prakten hos denna kvinna är hisnande. Hur har ni två hållit ihop så länge?

Medan Kerstin jobbade och tog hand om barnen bodde jag i en skådespelarstudio. På den tiden kunde jag bara se en väg framåt för min karriär. Lasse och Carola uppträdde i Japan på turné på 1980-talet. I Belgien, Storbritannien och Nederländerna njöt han av ett liv han alltid hade föreställt sig. När jag kontaktade Kerstin vid midnatt från en limousine i Amsterdam erkänner hon att det var tufft.

När Kerstin satt med ungdomarna och en kolik lämnades runt kunde hon höra festligheterna. Villan fungerade som hans privata arbetsplats. Från 10:00 till 16:00 satt han där och gjorde ingenting. Jag har varit med och vunnit Melodifestivalen totalt 18 gånger, med 5 segrar i mitt namn. Företagets strategi var sund. Hittills har 700 timmars skidtid registrerats. Det hände i sin egen goda tid, säger han. Kerstin förutsåg kanske att vi skulle lyckas ännu en gång. De senaste två decennierna har varit de bästa i våra liv.

Lasse Holm Förmögenhet
Lasse Holm Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!