Leif Gw Persson Förmögenhet

Leif Gw Persson Förmögenhet
Leif Gw Persson Förmögenhet

Leif Gw Persson Förmögenhet – Leif GW Perssons förmögenhet är cirka 75 miljoner kronor. Från 1992 till 2012 undervisade Persson i kriminologi vid Rikspolisstyrelsen. Han har blivit känd i Sverige för sina kriminalböcker och för att ge professionella kommentarer till uppmärksammade fall i media. Han var förståsigpåare i TV3-programmet Efterlyst, som fokuserar på eftersökta kriminella i Sverige, från 1999 till 2009.

Sveriges mest kända kriminolog, Leif GW Persson, är stammis i TV4:s Nyhetsmorgon. Han är en högt uppsatt mångsysslare som tjänar miljoner på sina många företag. Nyheter24 har milt sagt tittat på 78-åringens välmående ekonomiska situation. Leif GW Persson är en man med många talanger. Den nyblivna 78-åringen har dykt upp i rutan, skrivit 18 romaner och skapat ett antal tv-program.

Efter åtta år med “Veckans brott” i SVT var GW en del av TV3:s Efterlyst. Kriminologen är nu ofta aktuell i TV4:s Nyhetsmorgon på tisdagar och söndagar, där han diskuterar den senaste tidens kriminella händelser. Han tackade nej till ett antal erbjudanden, avslöjade 78-åringen i en intervju med Nyheter24. Läs mer om experimentet som Leif GW Persson förkastade genom att läsa här.

GW har också en stark passion för mat och dryck, vilket framgår av att de säljer vin och viltkött. Pengar som Leif GW Persson samlat ihop. Får Leif GW Persson bra betalt för allt sitt arbete? Det är ett sant uttalande att göra. Nyheter24 har inhämtat underlag från Skatteverket som tyder på att Leif GW Persson 2021 redovisade svindlande 13 641 800 kronor i beskattningsbar inkomst. Det ger svindlande 1 136 816 kronor i lön varje månad.

Pengar kommer dock in från andra källor. År 2021 hade Leif GW Production AB en total omsättning på 22 475 000 kronor, enligt rapporter från Alla verksamheter. Den häpnadsväckande vinsten för bolaget var 11 586 000 kronor och det totala värdet av dess tillgångar var 26 726 000 kronor.

Den 78-årige mannen äger värdepappersföretaget “Arastoupour & Persson Investment AB” tillsammans med finansmannen Iraj Arastoupour och de två genererade intäkter på 1 125 000 kronor 2021. Föregående års resultat var mer uppmuntrande: intäkter på kronor 14 250 000 och en vinst på 12 316 000 kr.

Leif Gw Persson Förmögenhet

Kriminologen driver även GWs Jakt AB, ett företag som tog in 3 808 000 kronor i intäkter 2021. Läs mer om de miljoner dollar Leif GW Persson tjänade i den här artikeln. Både våningen i Elghammars herrgård och den i Solna. I Solna bor Leif GW Persson i en fyrarumslägenhet på 109 kvadratmeter. Booli hävdar att en liknande bostad 2021 såldes för 12 miljoner kronor. Elghammar, ett vidsträckt gods i Sörmland som liknar ett slott, är hem för en av hans arrenderade fastigheter.

Pengar som Leif GW Persson samlat ihop. Får Leif GW Persson bra betalt för allt sitt arbete? Det är ett sant uttalande att göra. Nyheter24 har inhämtat underlag från Skatteverket som tyder på att Leif GW Persson 2021 redovisade svindlande 13 641 800 kronor i beskattningsbar inkomst. Det ger svindlande 1 136 816 kronor i lön varje månad.

Pengar kommer dock in från andra källor

År 2021 hade Leif GW Production AB en total omsättning på 22 475 000 kronor, enligt rapporter från Alla verksamheter. Den häpnadsväckande vinsten för bolaget var 11 586 000 kronor och det totala värdet av dess tillgångar var 26 726 000 kronor. Den 78-årige mannen äger värdepappersföretaget “Arastoupour & Persson Investment AB” tillsammans med finansmannen Iraj Arastoupour och de två genererade intäkter på 1 125 000 kronor 2021.

Föregående års resultat var mer uppmuntrande: intäkter på 14 250 000 kronor och en vinst på 12 316 000 kronor. Kriminologen driver även GWs Jakt AB, ett företag som tog in 3 808 000 kronor i intäkter 2021. Läs mer om de miljoner dollar Leif GW Persson tjänade i den här artikeln.

Både våningen i Elghammars herrgård och den i Solna

I Solna bor Leif GW Persson i en fyrarumslägenhet på 109 kvadratmeter. Booli hävdar att en liknande bostad 2021 såldes för 12 miljoner kronor. Elghammar, ett vidsträckt gods i Sörmland som liknar ett slott, är hem för en av hans arrenderade fastigheter. Leif GW Persson har mycket pengar, men han är också ganska välgörande med det. Artikeln profilerar honom efter att han gett sitt 12-åriga barnbarn en miljon dollar i en intervju med Expressen.

Han talar mycket om Malakai, hans favoritbarnbarn, och kallar honom “en briljant jävel.” Leif GW Persson har mycket pengar, men han är också ganska välgörande med dem. Artikeln profilerar honom efter att han gett sitt 12-åriga barnbarn en miljon dollar i en intervju med Expressen. Han talar mycket om Malakai, hans favoritbarnbarn, och kallar honom “en briljant jävel.”

Leif GW Persson, 77, har gjort mycket pengar under loppet av sin långa och framgångsrika karriär som professor i kriminologi, TV-karaktär och bok, men han gillar inte att hamstra det. Istället har han alltid varit ganska välgörande mot sin fru Kim och sina barn, och de senaste åren har han bestämt sig för att ge upp alla sina företag. Hustrun, som har en bakgrund inom ekonomi, har tagit över ledningen för varumärkesbyrån GW Productions.

Legenden avslöjade sitt beslut att ekonomiskt stödja sitt barnbarn Malakai i en stor intervju med tabloiden. Den 12-årige pojken har fått sitt eget företag av sin farfar på grund av sin passion inom affärer och finans. Det är den bästa jäveln någonsin. Jag bestämde mig för att bygga ett företag åt honom eftersom han är så intresserad av pengarsaspekten. Han och hans jämnåriga i samma ålder.

Hans ålder anges som 12. Morfar kommer att ge dig ett företag, och jag kommer att hålla dig uppdaterad om våra investeringar regelbundet”, lovade jag. Verksamheten är uppkallad efter honom och hans följeslagare, Malakai & Cyrus Investment Partners ab, eftersom Cyrus är ett av deras namn.De är i åldrarna elva och tolv. Därefter investerade vi en miljon eller två, som Leif GW Persson förklarar för Expressen.

Värdet på GW:s arv till hans barnbarn stiger. Bolagets värde har ökat dramatiskt på drygt ett år som ett resultat. Värdet på företaget har ökat till 25 miljoner kronor på drygt ett och ett halvt år. Han är extatisk bortom ord. Aktiemarknaden och andra finansiella instrument fascinerar honom. Jag gör mitt bästa för att fylla i detaljerna för honom. Han är så extatisk, sa Leif GW; det är jätteroligt.

Leif GW Persson har råd att vara sparsam. Han säger till Icakuriren att hans exfru får en betydande del av hans förmögenhet. Pengar är inte allt, men alla som tycker något annat är fulla av dem. Leif GW Perssons far, snickare och hårdarbetare, försörjde sin familj medan hans mamma städade hus. Efter år av hårt arbete kunde han gå och ta examen från Stockholms elituniversitet Norra Real.

Det har fortsatt sedan dess. Författaren och professorn i kriminologi är stammis i TV4:s Nyhetsmorgon, där hon diskuterar de senaste rättsfallen. Han hävdar dock i en intervju med Icakuriren att han gör en samlad ansträngning för att undvika publicitet genom att avböja intervjuer med jämna mellanrum.

Lönen för ett år är 10 000 000 USD

Framgången har också resulterat i ekonomiskt överflöd. Den multibegåvade entreprenören berättar för Icakuriren att han får 10 miljoner dollar årligen i lön (före skatt). Efter skatt har han en månadsinkomst på 400 000 dollar. Pengar är inte allt, men alla som tycker något annat är fulla av dem. Att inte oroa sig för att hitta några röda prislappar är befriande.

Varje år ger mina företag mig cirka 100 000 000 USD i intäkter. Och får en årslön på 10 000 000 USD före skatt, vilket ger mig 400 000 USD varje månad att spendera hur jag vill. Det han menar, enligt Icakuriren, är att han har vad som krävs för att hantera saker. Icakuriren rapporterar att Leif GW Persson hävdar att han ger bort mycket pengar till välgörenhet och sedan strör resten på sina vänner och familj.

Har med moral att göra

GW berättar för Icakuriren att han har tillhandahållit ett månatligt underhåll på 50 000 till sin andra fru sedan 1991. När paret skilde sig 1980 fick den första hustrun Djursholmsvillan som de hade delat.
GW hävdar att han skilde sig två gånger på grund av sin otrohet under sitt första äktenskap.

Mina barns mammor förtjänar en anständig levnadsstandard, och eftersom jag är i stånd att försörja dem, ser jag ingen anledning att inte ge dem den. Den aktuella frågan handlar om grundläggande anständighet. Det var lätt till en början, när barnen var små, och sedan blev det ganska användbart. Min andra fru tjänar ett månatligt stipendium på 50 000 svenska kronor.

Nu retar han ständigt sin 64-åriga fru Kim. Men även i det här fallet är anslutningen inte alltid smidig.
Kim har dumpat mig två gånger. Ja, jag kan vara ganska förvirrad. Hon gillar inte hur jag tystnar ett tag och sedan börjar babbla oavbrutet. När det har varit för svårt för henne har hon kört fast, men jag har alltid kommit krypande efter henne med en ursäkt. Vi har jobbat på vår koppling och pratat mycket idag.

Leif Gw Persson Förmögenhet
Leif Gw Persson Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!