Leif Mannerström Sjuk

Leif Mannerström Sjuk
Leif Mannerström Sjuk

Leif Mannerström Sjuk – Leif Mannerström, som är 80 år, har misstankar om att han drabbats av coronaviruset på Östermalms kändisfest. Inte långt efter det blev han sjuk och hans tillstånd försämrades ytterligare med tiden. Hans kunskap om var han befinner sig är helt utplånad de senaste fjorton dagarna, säger han till Aftonbladet.

Leif Mannerström, en framstående figur inom livsmedelsbranschen och kändiskock, gick officiellt med i den högsta riskkategorin för coronavirus när han fyllde 80 i mars. Han hade förmodligen covid-19 när han blev riktigt sjuk i början av april. Jag var sjuk i början när du inte visste så mycket, men idag mår jag bra som alltid. Invigningen av Östermalmshallen var dagen innan mitt jobb i Stockholm var tänkt att ske.

Min fru och jag åkte dit för att vi fick en inbjudan och jag trivs verkligen med det. Utan att inse det blev jag smittad på den sedvanliga kyss- och omfamningsfesten. Det finns inte mycket att välja på var jag kommer ifrån i landet. En försämring av min sjukdom följde, förklarar Leif Mannerström över telefon.

Jag ville få hjälp, men de sa att jag var för gammal för att åka till sjukhuset. Du kanske aldrig kommer ut från ett sjukhus, enligt några professorer jag känner. Jag kunde övervinna det med stöd av min fru och barn. De var en enorm hjälp; de senaste fjorton dagarna hade jag varit helt desorienterad.

“Också gått ner mycket i vikt våldsamt”

Jag upplevde alla tänkbara symptom, inklusive förlust av lukt och smak, illamående, kräkningar, yrsel, huvudvärk, slöhet, stickningar och utslag. Generellt sett trodde vi båda att jag hade det.

Är andningen okej?

Som tur var kunde jag hålla den borta från lungorna trots mina andningssvårigheter. Jag hade verkligen tur. Följde min dotters råd och andades via ett öppet fönster. Jag tog några djupa andetag för att öppna mina luftvägar.

Leif Mannerström Sjuk

Hade rädslan tag i dig?

Även om jag vanligtvis inte är en särskilt rädd person, var jag helt klart orolig att ambulansen skulle komma för att hämta mig. Dessutom upplevde jag en snabb och allvarlig viktminskning på cirka 15 kg, varav majoriteten var muskelmassa. Vi är i karantän här ute i landet, och jag är fortfarande riktigt utmattad. Att bo på en gård gör det lättare. Jag håller fortfarande det här högt; vi förblir tillbakadragna, vi shoppar tillsammans, men vi interagerar inte med varandra.

Hur gick det för din fru Lilian efter att ha smittats av viruset?

Varken. Min dotter var sjuk och min fru också. Även om de inte var så hemska som jag, njöt jag fortfarande inte av det. Att ta eget ansvar är väsentligt, enligt Leif Mannerström, som är skeptisk till den svenska strategin för social distansering. Den svenska modellen kanske är optimal eller inte; Jag är ingen expert.

Som svenskar anser vi att denna nation borde vara den finaste på jorden; ändå delar jag inte denna åsikt. Displayen som uppdaterar mig om antalet offer och annan information är så deprimerande att jag har vänt blicken bort från den. Bakom varje nummer du sätter upp finns en person med relationer. Lita på mig om detta.

Så, du menar att Anders Tegnell, statens epidemiolog, begått ett misstag?

Jag får intrycket att politikerna använder det som ett kampanjverktyg, men jag tror inte att det gäller honom. Jag håller dock tummarna för att det blir bra.

Berätta om dina sommaräventyr

Det hade varit kul att hyra en husbil och turnera i Sverige med min son och barnbarn, men tyvärr kommer det inte att hända. Jag försöker bara leva dag för dag. När avståndet är bara två timmar, bör du ta på dig dina snabba körskor. Att säga att du måste åka någonstans under dessa två timmar är ett måste om du blir stoppad. Med tanke på mängden idéer kan jag inte förstå varför de sammanträdde för bara två timmar.

Så du vill bli en YouTube-kock?

Leif Mannerström är orolig för sina bekanta som jobbar i restaurangbranschen på grund av det rådande ekonomiska klimatet. Det krossar mitt hjärta att tänka på alla mina vänner i Göteborg och Stockholm som har det kämpigt, speciellt de enastående restaurangägarna och kockarna som har gjort så mycket för Sverige. Tack och lov är det inte längre ett problem för mig eftersom jag har sålt mina matställen.

Leif Mannerström tänker inte göra annat än att sitta och göra ingenting, hur gammal han än blir.
Vårt primära mål med att bygga denna toppmoderna TV-studio på gården är att spela in hundra program för framtida YouTube-sändningar. Jag har för avsikt att demonstrera min syn på det traditionella svenska köket, som jag har skrivit ner, med tonvikt på hemlagad mat och minimalt med snabbmat.

Efter debuten av sina första coronaliknande symtom i mars har Leif Mannerström gått ner femton kg i vikt. Efter några veckor av att ha varit sjuk förvärrades kändiskockens tillstånd dramatiskt; han har bestämt sig för att dela med sig av historien om den avgörande dagen. Jag var en hemsk student; min fru räddade mig.

Leif Mannerström, som är 80 år, har misstankar om att han drabbats av coronaviruset på Östermalms kändisfest. Inte långt efter det blev han sjuk och hans tillstånd försämrades ytterligare med tiden. Hans kunskap om var han befinner sig är helt utplånad de senaste fjorton dagarna, säger han till Aftonbladet.

Leif Mannerström, en framstående figur inom livsmedelsbranschen och kändiskock, gick officiellt med i den högsta riskkategorin för coronavirus när han fyllde 80 i mars. Han hade förmodligen covid-19 när han blev riktigt sjuk i början av april. Jag var sjuk i början när du inte visste så mycket, men idag mår jag bra som alltid. Invigningen av Östermalmshallen var dagen innan mitt jobb i Stockholm var tänkt att ske.

Min fru och jag åkte dit för att vi fick en inbjudan och jag trivs verkligen med det. Utan att inse det blev jag smittad på den sedvanliga kyss-och omfamningsfesten. Det finns inte mycket att välja på var jag kommer ifrån i landet. En försämring av min sjukdom följde, förklarar Leif Mannerström över telefon.

Jag ville få hjälp, men de sa att jag var för gammal för att åka till sjukhuset. Du kanske aldrig kommer ut från ett sjukhus, enligt några professorer jag känner. Jag kunde övervinna det med stöd av min fru och barn. De var en enorm hjälp; de senaste fjorton dagarna hade jag varit helt desorienterad.

“Också gått ner mycket i vikt våldsamt”

Jag upplevde alla tänkbara symptom, inklusive förlust av lukt och smak, illamående, kräkningar, yrsel, huvudvärk, slöhet, stickningar och utslag. Generellt sett trodde vi båda att jag hade det.

Är andningen okej?

Som tur var kunde jag hålla den borta från lungorna trots mina andningssvårigheter. Jag hade verkligen tur. Följde min dotters råd och andades via ett öppet fönster. Jag tog några djupa andetag för att öppna mina luftvägar.

Hade rädslan tag i dig?

Även om jag vanligtvis inte är en särskilt rädd person, var jag helt klart orolig att ambulansen skulle komma för att hämta mig. Dessutom upplevde jag en snabb och allvarlig viktminskning på cirka 15 kg, varav majoriteten var muskelmassa. Vi är i karantän här ute i landet, och jag är fortfarande riktigt utmattad. Att bo på en gård gör det lättare. Jag håller fortfarande det här högt; vi förblir tillbakadragna, vi shoppar tillsammans, men vi interagerar inte med varandra.

Hur gick det för din fru Lilian efter att ha smittats av viruset?

Varken. Min dotter var sjuk och min fru också. Även om de inte var så hemska som jag, njöt jag fortfarande inte av det. Att ta eget ansvar är väsentligt, enligt Leif Mannerström, som är skeptisk till den svenska strategin för social distansering. Den svenska modellen kanske är optimal eller inte; Jag är ingen expert.

Som svenskar anser vi att denna nation borde vara den finaste på jorden; ändå delar jag inte denna åsikt. Displayen som uppdaterar mig om antalet offer och annan information är så deprimerande att jag har vänt blicken bort från den. Bakom varje nummer du sätter upp finns en person med relationer. Lita på mig om detta.

Så, du menar att Anders Tegnell, statens epidemiolog, begått ett misstag?

Jag får intrycket att politikerna använder det som ett kampanjverktyg, men jag tror inte att det gäller honom. Jag håller dock tummarna för att det blir bra.

Berätta om dina sommaräventyr

Det hade varit kul att hyra en husbil och turnera i Sverige med min son och barnbarn, men tyvärr kommer det inte att hända. Jag försöker bara leva dag för dag. När avståndet är bara två timmar, bör du ta på dig dina snabba körskor. Att säga att du måste åka någonstans under dessa två timmar är ett måste om du blir stoppad. Med tanke på mängden idéer kan jag inte förstå varför de sammanträdde för bara två timmar.

Så du vill bli en YouTube-kock?

Leif Mannerström är orolig för sina bekanta som jobbar i restaurangbranschen på grund av det rådande ekonomiska klimatet. Det krossar mitt hjärta att tänka på alla mina vänner i Göteborg och Stockholm som har det kämpigt, speciellt de enastående restaurangägarna och kockarna som har gjort så mycket för Sverige. Tack och lov är det inte längre ett problem för mig eftersom jag har sålt mina matställen.

Leif Mannerström tänker inte göra annat än att sitta och göra ingenting, hur gammal han än blir.
Vårt primära mål med att bygga denna toppmoderna TV-studio på gården är att spela in hundra program för framtida YouTube-sändningar. Jag har för avsikt att demonstrera min syn på det traditionella svenska köket, som jag har skrivit ner, med tonvikt på hemlagad mat och minimalt med snabbmat.

Efter debuten av sina första coronaliknande symtom i mars har Leif Mannerström gått ner femton kg i vikt. Efter några veckor av att ha varit sjuk förvärrades kändiskockens tillstånd dramatiskt; han har bestämt sig för att dela med sig av historien om den avgörande dagen. Jag var en hemsk student; min fru räddade mig.

Mannerström hävdar att han inte har någon aning om var han har varit. Kändiskocken Leif Mannerström började inte inse att han hade drabbats av coronaviruset förrän han fyllde 80 år den 17 mars. Jag har haft alla tänkbara symtom och det var helt fantastiskt. Sjukdomen som jag drabbades av i mars har hållit i sig än i dag.

Han hävdar att han smittades av viruset i början av utbrottet, som inträffade under invigningen av nya Östermalmshallen. Trots att Leif Mannerström är på bättre humör idag upplever han en tidigare osynlig slöhet i kroppen. Med tanke på hur katastrofala saker kunde ha blivit, hävdar mästerkocken att det är hits han kan hantera.

“Kunde ha strukit över”

Leif Mannerströms hälsa tog en dramatisk vändning till det värsta i början av april, till den grad att han inte minns något från de två veckorna han var sjuk. Jag var en hemsk student; min fru räddade mig. Jag har varit så sjuk de senaste 14 dagarna att jag inte har en aning om vad jag har gjort. Hans minne av den tiden är helt tomt, hävdar han.

Lilian Mannerström, 76 år, och Leif Mannerström har varit gifta i 55 år. Under de veckor han krävde hemtjänst och tillsyn säger han att hans fru var en otrolig hjälp. Någon måste kliva in när man ljuger så. Hon gick och hämtade soppa åt mig och hjälpte mig med drinken. Enligt Leif Mannerström tror han inte att han skulle klara av omvårdnad ensam.

Var ditt liv i fara?

Utan tvekan, ja. Jag borde verkligen ha streckat över; Jag var så hemsk. Jag har fortfarande några år kvar, men det är här du måste gå.

Nej, du borde ha blivit inlagd på sjukhuset

Jag stannade hemma om jag kunde eftersom jag fick rådet att inte åka till sjukhuset. Min gedigna bakgrund och år av hårda arbete har gett mig ett steg i livet, vilket jag ser som en välsignelse. Ett coronatest nekades Leif Mannerström när han första gången kontaktade sjukhussystemet.

Han är tveksam till de kommersiellt tillgängliga snabbtesterna och fick besked om att provtagning prioriterades för de som behöver sjukhusvård. Snälla, hitta mig en som är funktionell. Han hävdar, “Jag har alltid betalat för mig själv”, men att varje ansträngning utan trovärdighet är meningslös.

Jag tappade femton kilo på mindre än två månader

TV-kockens smaklökar börjar komma tillbaka, och hans luktsinne kommer tillbaka, efter att ha varit avstängd från båda i nästan två månader. Jag har totalt tappat all glädje i matlagningen, och nu börjar det komma tillbaka. Jag livnärde mig enbart på fläskbuljong, vilket var förvånansvärt gott. Eftersom vi använde nötkött av hög kvalitet i tillagningsprocessen blev det en rejäl rätt.

Leif Mannerström gick ner i vikt till följd av tvångsdieten. Å andra sidan tror han att en minskning av muskelmassa kan stå för en del av viktminskningen. På drygt en månad kunde jag gå ner femton kilo. “Du tappar muskler också,” tillägger han och fortsätter med att kommentera: “Jag tänker fortsätta gå ner i vikt även som en frisk person.” Han var inte direkt muskelbunden innan. Inget dåligt kan komma ur detta, så det är en bra början. Jag tänker gå ner djupare; så småningom kommer min kulmage att försvinna helt.

Negativt påverkad av misshandeln: “Hade hemska dagar där jag har svårt att gråta”

De inom restaurangbranschen som just nu upplever ett stålbad har den berömde krögarens sympatier. Det vill säga restauranger som är skyldiga att informera sina anställda. Vissa människor kan inte undvika att gå i konkurs eller behöva bygga om sina hem. Vissa dagar har varit så dåliga att jag inte ens kan få mig själv att gråta.

Samtidigt som jag är ledsen för mina kollegor, har jag själv slut på matställen. Skickliga människor lider den största förlusten, de förlorar inte bara sina liv utan också det de har arbetat för. Det har varit en handfull avsnitt där jag känt mig riktigt nere. Han beskriver det som svårt.

Trots Leif Mannerströms förbättring av hälsan säger han att våren var en särskilt ansträngande tid känslomässigt. Han fortsätter, “Jag har haft tur, men jag kan inte hänga med i dödsstatistiken längre”. Han vill inte framstå som en gnällare eftersom han vet att det finns människor med enorma svårigheter. Varje nummer representerar en älskad som har dött för tidigt och deras sörjande familj.

Leif Mannerström Sjuk
Leif Mannerström Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!