Hanif Bali Familj

Hanif Bali Familj
Hanif Bali Familj

Hanif Bali Familj – Barnet blir det första för M riksdagsledamoten Hanif Bali och hans sambo Linnea Lundgren. På Twitter meddelade Bali sin graviditet med en ultraljudsbild. Nu hoppas jag att den ska vara mer dämpad än sin far, säger Bali. Hanif Bali meddelade i sociala medier för ett drygt år sedan att han friat till sin mångåriga flickvän Linnea Lundgren, och att hon tackat ja. Med ett foto av en diamantring på fingret meddelade Bali: “Hon sa ja.”

“Det är riktigt roligt”

Hanif Bali och hans familj flyttade från sin lägenhet i Solna till en fastighet nära sterker, där Linnea nu arbetar som pressekreterare för Moderaterna i Stockholm. Dessutom väntar de nu sitt första barn tillsammans. På tisdagen twittrade Hanif Bali nyheten. Ett sonogram är märkt “Son of Bali” av honom.

M-medlemmen säger till Expressen, “Det känns fantastiskt roligt!” Förhoppningsvis blir den mindre hyperaktiv än vad dess far var. De blivande föräldrarna är Linnea Lundgren och Hanif Bali. Berättelserna förmedlar ett glädjebudskap till Hänt. Det är en fantastisk sensation. Men Hanif medger att det är lite irriterande. Hanif Bali, riksdagsledamot, friade till sin mångårige flickvän Linnea Lundgren för ett drygt år sedan.

Efter det laddade Hanif upphetsat upp ett foto på Linneas ringfinger bredvid bildtexten: “Hon höll med.” Paret har köpt en fastighet i sterker, strax utanför Stockholm, och förlovade sig nyligen. Ett annat stort tillkännagivande har kommit från paret: de väntar sitt första barn. I tisdags twittrades nyheten om av Hanif Bali. Ultraljudsbilden fick namnet “Son of Bali” av honom.

Med Hanifs och Linneas ord, “Jag höll på att kräkas i handväskan” (från deras glädjeuttryck)

Linnea avslöjar för Hänt att hon och hennes sambo väntar barn i november. Det mest stötande någon kan säga är “Jag känner mig som en kung”, men det är också helt korrekt. Jag mår faktiskt ganska bra förutom migrän och det faktum att jag låg sjuk i handväskan på väg till jobbet för en stund sedan.

Hanif tillägger att han är exalterad över att snart bli pappa och att han tycker att det är tröstande eftersom Linnea redan har två barn och så lite “kännedom om situationen”. Det är en fantastisk sensation. Att ha Linnea vid min sida som har erfarenhet av detta är dock en enorm lättnad.

Hanif Bali Familj

Hanif Bali, riksdagsledamot för Moderaterna, har en omfattande historia inom politiken. Några av de vanligaste frågorna som rör M-medlemmen tas upp av Nyheter24. Hanif Bali, en iransk lagstiftare, föddes den 10 april 1987 i staden Kermanshah. 1991 flydde han ensam till Sverige som flykting.

Var gick Hanif Bali i skolan?

Enligt hans CV som lagts ut på riksdagens hemsida är Hanif Bali även webbutvecklare vid sidan av sitt politiska uppdrag. Hanif Bali har bland annat uppgett på Twitter att han står på en höjd av 168 centimeter. De är nu förlovade för att gifta sig. I februari 2021 ställde han frågan till sin flickvän, en moderat kommunikatör.

Det senaste året som Skatteverket har uppgifter om Hanif Balis beskattningsbara inkomst för är 2019, men om de siffror Nyheter24 sett stämmer tjänade Hanif Bali 852 200 kronor 2019. Hanif Bali, moderat riksdagsledamot, gav en ärlig intervju till SVT Min sanning om sin uppväxt i Sverige och sin erfarenhet av att flytta dit som liten.

Min mamma grät och jag hade ingen aning om varför. Jag lånade en ficklampa av min pappa och bestämde mig för att ta bussen för första gången. Jag trodde jag hörde fyrverkerier, men det var faktiskt bomber som sprängdes utanför. Det här är intervjuprogrammet. Min ärlighet har kommit tillbaka. Anna Hedenmos första intervjuperson är Moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali (M). Hanif Bali, en iransk infödd, flydde till Sverige med sin mamma och tre yngre syskon när han var tre år gammal för att fly från Irakkriget.

Föräldrar med anknytning till People’s Mujahedin-organisationen, en dåvarande terroristgrupp, uppmanades att skicka iväg sina barn så att de kunde koncentrera sig på det politiska kriget. När jag landar på Arlanda förs jag till ett rum fyllt med leksaker. Det här var det mesta jag någonsin sett på ett ställe, och jag var livrädd att röra vid något av det. Det fanns en sådan matta med en uppfart. Av någon anledning har jag alltid dragits till den här typen av mattor.

Det finns sju utspridda bostäder

Så fort du landar i Sverige börjar du ta dig till olika HVB- och familjebostäder. Hanif Bali flyttade runt mycket som barn och tillbringade tid på totalt sju olika platser. Ett särskilt Hanif-drag från när Hanif var fem år sticker ut i hans sinne. Mina svenska föräldrar var båda lärare och min pappa fanns alltid där för mig. Med andra ord en helt typisk familj. Vi gjorde varm kakao och lekte i snön inför semestern.

Leksaker i massor och två äldre systrar att leka med. Tyvärr har familjen efter mindre än ett år i Grbo, strax utanför Göteborg, bestämt sig för att flytta e. någon annanstans. En ny familj flyttar in hos dig från det blå. Efter att ha tillbringat dagen med dig, säger socialarbetaren: “Hur får det dig att känna?” Frågar “Vill du vara med dem?” Rätt svar är uppenbarligen ja. Svaret är ja, naturligtvis. Hanif Bali, nu fem år gammal, adopteras av en nyanländ, välfärdsberoende familj i en Stockholmsförort.

Allt eftersom tiden har gått har jag funderat över källan till mitt känslomässiga svar. De använde det faktum att jag fick hjälp från Folkets Mujahedin som en ursäkt för att tro att jag inte skulle ge upp min tro. Tron hos en femåring? Anna Hedenmo vill veta hur ofta du tänkte på din mamma och pappa under den här tiden. Hanif Bali säger konstant.

Den 25 november klockan 20.00 sänder SVT 2 Min Sanning med Hanif Bali, som nu finns tillgänglig i SVT Play. År 2014 har Hanif Balis riktiga mamma äntligen tagit sig till Sverige. Hur ska han därför få kontakt med en kvinna som har tillbringat sina vuxna år i sällskap med radikaler? En stund senare får jag veta att min mamma har flyttat till Stockholm. Jag planerar att besöka Spnga, där Folkets Mujahedin har sitt högkvarter, för att äntligen träffa henne.

Nyfikenhet och ånger är mina främsta drivkrafter. Jag vet att jag har skyldigheter från min sida. Det är min mamma som pratar. Detta är dock inte lätt. Med ett ord, det är svårt. För mig är detta en sann prövning. När jag kommer in i mujahedinens glest ombyggda kontorslokaler på Finspngsgatan i Stockholms industriområde förs jag genast tillbaka till min barndom.

Tonen i Hanif Balis inlägg Vrden får inte ducka för den ‘svenska sjukdomen’ antyder att han försöker uppmärksamma det oproportionerliga antalet somaliska invandrarföräldrar som uppfostrar autistiska barn. Jag kan inte säga om detta stämmer eller inte eller om de element Hanif nämner är relaterade till det.

Om dessa påståenden är korrekta, skulle de likna det offentligt hävda att konsekvenserna av alkoholbruk är utbredda bland personer av nordisk härkomst. Om de har fel är konsekvenserna enorma, och det tjänar som ännu en illustration av farorna med att ge människor med stort inflytande men ytlig expertis inom ett visst område stor frihet.

När du läser artikeln, överväg dess syfte och publiken den skrevs för. Är den skriven för läkare och sjuksköterskor specifikt? Vet läkare helt enkelt inte om detta eller har svårt att beskriva det?
Inriktar det sig specifikt på somaliska familjer? Är det så att somaliska familjer inte får reda på detta? Är målgruppen alla? Om så är fallet, varför bry sig då? Att bara läsa texten ger ingen tydlig lösning.

Det faktum att Hanif Bali ofta brukade ta till vad som skulle kunna kallas “föreningssmetande” som en taktik är bara en anledning att vara försiktig med den information han ger. Strategin bygger på att associera en social grupp med den dåliga sociala händelse som lyfts fram. Det har aldrig varit oklart vilka fraktioner Hanif tillhör. Graden av sofistikering i Balis tidigare “smygdiss” var imponerande, full av ironi och dubbla betydelser.

Rubriken “Svenska sjukdomen” är ett särskilt genialiskt exempel på den här typen av saker. Hanif har svårt att övervinna sin brist på trovärdighet som en “altruistisk socialt engagerad hälsoinformatör” på grund av detta. Även om den stora majoriteten av läsarna kommer att känna till Hanif Balis mål, kommer det oundvikligen att finnas ett fåtal som gör kopplingar mellan t.ex “autism”, “slöja” och “somalier” som Hanif kanske inte har för avsikt.

Det är lätt att se hur till och med Hanif måste hantera pressen för att lyckas. Eftersom han aldrig har kunnat leverera i en genuin politisk miljö, håller han fast vid det som gjorde honom känd: att associera olika minoriteter med negativa konnotationer (eller, som Steve Bannon uttrycker det, “fylla media med skit”). Det är svårt att säga vad som behöver sägas på ett bättre sätt än Asmaa Farah i hennes reaktion på Hanifs text som heter Killguessing and hypotheses (publicerad på Nyhetsbyrån Järva).

Hanif Bali Familj
Hanif Bali Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!