Lisa Ajax Pojkvän

Lisa Ajax Pojkvän
Lisa Ajax Pojkvän

Lisa Ajax Pojkvän – Hon diskuterar äntligen det första mötet nu. Lisa Ajax karriär fick en rivstart. Hon blev känd 2014, vid 16 års ålder, efter att ha vunnit den långvariga TV4-talangshowen Idol. Sedan dess har hon publicerat singlar, åkt på turné och fått nästan 23 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal; hon har också tävlat i Melodifestivalen fyra gånger (2016, 2017, 2019 och 2022). På senare tid har Lisa Ajax gjort framträdanden i många tv-program. Den senaste TV4-produktionen som hon medverkade i var Let’s dance.

HECK SOM FÖLJDE LET’S DANCE’S LOSS

I sista avsnittet gick hon ut, vilket är ett sorgligt men sant faktum. Hela din existens har förbrukats av denna tomhet. Dessutom säger hon till Aftonbladet att det efter de förödande nyheterna är “så känslosamt redan innan man åker iväg på den där dansen” eftersom hon tillägnat den till någon. Bara för att! Lisa Ajax hedrade sin pojkvän Max Huss i helgens omgång, som gjorde att dansarna kunde hylla någon speciell i deras liv. Han släpper musik under namnet “Klockrent!” och är även musiker.

Lisa Ajax om Max’s Love

Lisa Ajax har pratat med Expressen om hur de träffades i en intervju nyligen. Allt kom till sitt slut när de spelade in låten “Här met it beautiful” tillsammans. Egentligen är det en ballad om en kärlek som susar ut. Ett tag höll jag mig för mig själv. Eftersom jag var blyg och reserverad höll jag mig för mig själv.

Hon börjar “Jag var professionell och gjorde allt i studion och sedan var allt klart”, innan hon fortsatte med att säga att hon snabbt insåg att låten kunde vara mer än bara det. Mitt hjärta hoppade av glädje vid åsynen av honom när han klev in i rummet. Hon fortsätter med att säga att han schemalagt flera meningslösa möten bara för att träffa henne, och att han frågade henne, på ett charmigt besvärligt sätt, om de dejtade efter tre månader.

Det var min mammas födelsedag. Han kan ha nämnt att han hade köpt blommor till din mamma tidigare. Nästa sak jag visste var att jag undrade vem jag skulle informera om att jag skulle blomsterhandla. Senare nämnde jag att jag hade köpt blommorna till min svärmor. Ajax frågar, “Så, vad är vi?” från Lisa.

Lisa Ajax, vinnare av Idol, kommer att uppträda i lördagens andra halva av Melodifestivalen. Superstjärnan Lisa Ajax uppträdde i Melodifestivalen för fjärde gången och vann Idol för åtta år sedan vid sexton års ålder. Man skulle inte säga att det har gått dåligt tidigare, med tanke på att hon nådde finalen 2016, 2017 och 2019. Men hur bekant är du med den 24-åriga musikern som snart kommer att bli känd för sina topplistor och samarbeten med den globala superstjärnan Ariana Grande?

Lisa Ajax Pojkvän

När vann Lisas Ajax Idol?

Stockholmsförorten Järfälla är platsen för Lisa Kristina Ajax födelse den 13 augusti 1998. Hon började ta sånglektioner när hon var sex år och fortsatte att sjunga under hela sin barndom. Dessutom var hon bara fjorton år gammal 2012 när hon tävlade i Lilla Melodifestivalen. Efter två år fortsatte hon att vinna Idol med låten “Unbelievable”, som vann över svenskarna.

I Melodifestivalen 2022 kommer Lisa Ajax att spela

“I dont give A” och “My heart wants me dead” var två av de många låtarna som kom ut efter det, och artistens karriär tog fart. Bland hennes bidrag från Melodifestivalen 2019 har låten “Torn” samlat över tio miljoner hits på Spotify. Kommande lördag uppträder Lisa Ajax i Melodifestivalen ännu en gång, denna gång med duetten “Tror du att jag bryr mig” och Niello.

Lisa Ajax höjd, i meter?

I en video från 2017 för sin YouTube-kanal avslöjade Lisa Ajax att hon är 152 cm lång. Bland mina släktingar står jag som den näst högsta. Min moster är 150 cm lång, medan jag är 152 cm. Enligt henne lyckades jag överträffa henne på det området.

Maxi “Klockrent” Huss och Lisa Ajax pojkvän

Deras första möte var i september 2020, men hon berättade för Aftonbladet att känslor började utvecklas i oktober samma år. Vi korsade vägar i studion, och han är också intresserad av musik. Enligt vad hon uppgav då tog det fart därifrån. “Gav mig allt” har mer än sju miljoner streams på Spotify, medan “You got me anyway” och “Kommer nild tilbaks” är andra låtar av Max Huss.

Efter att Ajax delade ett passionerat Instagram-foto i mars 2021 blev parets relationsstatus allmänt känt. Följaktligen firade de bara ett år av att vara tillsammans. Än idag har jag fortfarande inte träffat en trevligare man än han. Hon har berättat för Hänt många fina saker om honom, iinklusive hur underbar kärlek är.

Har Ariana Grande en låt av Lisa Ajax?

Under den fjärde fredagsfinalen i American Idol med superstjärntema 2014 framförde de tävlande och den internationellt kända sångerskan Ariana Grande en duett av “Break Free”. Detta inkluderar Lisa Ajax, som har en medelströmspuls.

“The Island” har Lisa Ajax

Lisa Ajax sångförmåga är välkänd, men torsdagen den 10 februari får svenska folket bevittna hennes överlevnadsförmåga i aktion. Tillsammans med Maria Montazami, Thomas Wassberg, Klas Eriksson, Magdalena Graaf och en mängd andra kändisar kommer hon att vara strandsatt på en avlägsen ö i Stilla havet, långt från civilisationen, i Panama.

Lisa Ajax lön, tack

Enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av från Skatteverket var Lisa Ajax fasta förvärvsinkomst 2020 103 400 kronor. Lisa Ajax kommer att framföra ett dansnummer ikväll för att hedra sin pojkvän Max. De blev ett kärlekspar, och nu berättar hon för Expressen hur det gick till. Hon hävdar att hon visste att han bara var din vanliga kille, hon föll för ögonblicket han kom in i rummet. Den andra “Let’s Dance”-tävlingen, som sänds på TV4 i kväll, pågår.

Varje deltagare hyllar en nära och kära under kvällen genom att dansa ett speciellt nummer. Artisten Lisa Ajax, 23, tillägnar låten “Anyone” av Justin Bieber till sin pojkvän Max medan hon dansar. Jag har lurat honom den senaste veckan för att hålla temat hemligt. Den låten är hans favorit. Enligt hennes intervju med Ellinor Svensson på Expressen blev han både förvånad och glad över att höra nyheten när de spelade in inslaget innan programmet.

“Here, the beauty ended” skulle bli deras låt när Lisa Ajax och hennes pojkvän Max träffades första gången i studion, enligt Ajax. “Love that ends” är temat för den här låten. När jag träffar någon första gången är jag ganska reserverad. Att känna mig blyg och avlägsen är hur jag brukar bete mig. Enligt henne agerade jag professionellt och gjorde mitt. I samma sekund som han kom in i rummet insåg jag att han bara var ytterligare en av killarna jag föll för.

Hade en romantisk spadag

Sedan Lisa först såg Max, har hon försäkrat oss om att han är hennes själsfrände. Hon skrattar då och säger att han ville ha många “möten” som egentligen inte var möten. Vi började dejta efter att en explosiv kärleksförklaring inträffade under en av våra middagsdejter. Parets officiella förhållande började inte förrän på tre månader till.

Idag är det min mammas födelsedag. Han kan ha nämnt att han hade köpt blommor till din mamma tidigare. Nästa sak jag visste var att jag undrade vem jag skulle informera om att jag skulle blomsterhandla. Senare nämnde jag att jag hade köpt blommorna till min svärmor. Lisa frågar, “Så, vad är vi?”.

Det lyckliga paret gick till ett spa för att fira sin januari-jubileum och utbytte omtänksamma presenter. Lisa Ajax musikkarriär och personliga liv har bevakats hårt i media sedan hennes seger i Idol 2014. Hon går sedan vidare för att diskutera sin romantiska partner, Max. Eftersom 22-åriga Lisa Ajax är van vid att uppträda ofta men har haft ett relativt lugnt år på grund av Corona-pandemin, har hennes karriär lidit.

Lisa berättar att det har varit väldigt givande på ett personligt plan att ha mycket fritid och inga förpliktelser. Enligt vad hon säger till Hänt, “Det börjar öppna upp mer och mer för spelningar men ingenting har riktigt börjat så just nu njuter jag bara av sommaren.” Om en vecka ska hon och Hänt på besök hos hennes pojkväns föräldrar i Spanien.

Den kreativa på temat framtiden

Dessutom har det gått ett tag sedan vi senast såg Lisa i tv-rutan. På frågan om några tv-framträdanden är på gång den närmaste framtiden nämner artisten att hon just nu är inblandad i något hemlighetsfullt och inte får avslöja detaljer. Oavsett vilket nämner hon att det händer spännande saker. Enligt henne är det inte helt dödsdömt, även om det har varit det ett tag med Corona.

Lisa Ajax Pojkvän
Lisa Ajax Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!