Lisa Marie Presley Sjuk

Lisa Marie Presley Sjuk
Lisa Marie Presley Sjuk

Lisa Marie Presley Sjuk – Den officiella dödsorsaken för Lisa Marie Presley, det enda barnet till rock’n’roll-legenden Elvis, var en tarmobstruktion, enligt läkarmottagningen i Los Angeles County. Sammanväxningar bildades efter hennes viktminskningsoperation, som hände flera år tidigare, och skapade blockeringen. Vid 54 var hon en gammal kvinna. Golden Globes var hennes sista offentliga framträdande, bara två dagar innan hon gick bort.

Lokala tjänstemän vid tidpunkten för Presleys död uppgav att ambulanspersonal skickades till hennes hem i Calabasas, där de hittade henne i hjärtstillestånd. Den 5 februari 1968, i Memphis, Tennessee, sågs Elvis Presley med sin fru Priscilla Beaulieu Presley och deras fyra dagar gamla dotter Lisa Marie Presley. Rättsläkarens kontor fastställde att hon dog av naturliga orsaker i torsdags och att en “tunntarmsobstruktion” var den direkta orsaken till hennes hjärtstopp.

När tunntarmen blir igensatt, vilket kan hända som ett resultat av tjocktarmscancer, medicin eller sammanväxningar (ärrvävnad) efter operationen, utvecklas detta tillstånd. Undersökningen drog slutsatsen att Presleys sammanväxningar orsakades av den bariatriska operationen som hon genomgick för flera år sedan för att hjälpa henne gå ner i vikt. Enligt rättsläkarens rapport är det en känd långsiktig konsekvens av den aktuella operationen.

Lisa Marie Presleys inspirerande berättelse om att förvandla förlust till triumf

Enligt BBC:s amerikanska dotterbolag CBS sa Dr. Angelique Campen, en akutmottagningsläkare vid Providence Saint Joseph Medical Center i Burbank, Kalifornien, att dödsfall orsakade av små tarmobstruktioner är extremt ovanliga. Efter hennes självmord 2020 begravdes sångerskan och låtskrivaren Presley bredvid sin son Benjamin Keough.

Michael Jackson och Lisa Marie Presley-Jackson, hans nya brud, håller varandra i hand utanför Heim Pal Children’s Hospital i Budapest, Ungern, där de donerade leksaker. Den sjätte augusti år 1994. Lisa Maries första make, Danny Keough, blev far till båda deras barn. Rättegången löstes slutligen i maj. Ingen har någonsin avslöjat detaljerna.

Lisa Marie Presley, född 1968, släppte tre album inom musikbranschen, i sin berömda fars musikaliska fotspår. Hon gifte sig med fyra kända personer, inklusive Keough, Michael Jackson, Nicolas Cage och Michael Lockwood. I ett försök att gå ner i kilon genomgick Lisa Marie Presley en gastric bypass-operation. Tyvärr ledde komplikationer till deras död. Obduktionsrapporten bekräftar detta.

Lisa Marie Presley Sjuk

Lisa Marie Presley, dotter till Elvis och Priscilla Presley och en sångerska och kompositör i sin egen rätt, gick bort i januari vid 54 års ålder. Enligt läkaren i Los Angeles blev Presleys tunntarm blockerad efter att hon genomgick en gastric bypass-operation några år före sin död. I obduktionsrapporten konstateras att tarmblockering är en vanlig följd av gastric bypass-operation för behandling av fetma.

En minnesstund hölls för Lisa Marie Presley på Graceland i Memphis en vecka efter hennes död i januari, och Axl Rose var en av artisterna. Skott från förr. En minnesstund hölls för Lisa Marie Presley på Graceland i Memphis en vecka efter hennes död i januari, och Axl Rose var en av artisterna. Skott från förr.

Antas förekomma i naturen

En toxikologisk undersökning visade att hon var påverkad av opiater och andra smärtstillande medel vid tiden för sin död. Obduktionsresultat tyder dock på att Lisa Maries död var resultatet av naturliga orsaker och inte någon av de ovan nämnda. Den 12 januari drabbades Lisa Marie Presley av en hjärtattack i sitt hem och fördes med ambulans till ett sjukhus i Los Angeles, där hon senare dog. Graceland, hemmet hon och Elvis delade som barn och som nu är ett museum och turistattraktion, är där hon begravdes. hyllade Elvis Presley

Lisa Marie Presley gjorde sin musikaliska debut 1997, men det var inte förrän släppet av “To whom it may concern” 2003 som hon nådde topp fem på Billboards albumlistor. Hon samarbetade med sin far på ett antal låtar, inklusive singeln “Don’t cry daddy” från 1997, som markerade 20-årsdagen av Elvis död, och 2007 års spår “In the ghetto”. Lisa Marie Presley, som porträtterade rollen som Presley i båda filmerna, spelade in ett eget röstspår som kombinerades med faderns originalinspelningar.

En talesman för familjen Presley bekräftade på torsdagen att Lisa Marie Presley, Elvis enda barn, hade gått bort. Åldersmässigt var hon 54. För Priscilla Presley är det “med ett tungt hjärta som jag måste dela med mig av den förödande nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss”, sa hon i ett uttalande som AP tagit del av.

Skådespelerskan Riley Keough, som är Lisa Marie Presleys dotter, bekräftade för ABC News att hennes mamma kommer att begravas i Graceland bredvid sin son Ben. I ett uttalande som släpptes till ABC News på torsdagen sa Priscilla Presleys talesman Sam Mast att familjen är “chockad och förkrossad över den tragiska döden av deras älskade Lisa Marie”.

“De är djupt tacksamma för allas stöd, kärlek och böner”, sa Mast och tillade att familjen begär integritet just nu. Priscilla Presley meddelade på torsdagsmorgonen att hon tagit sin dotter till sjukhuset via sociala medier. Priscilla Presley anmärkte: “Min älskade dotter Lisa Marie fördes i hast till sjukhuset”, innan det meddelades att hennes dotter hade dött. Just nu är hon i utmärkta händer. Be för henne och för oss alla. Vi är medvetna om de böner som bjuds från hela världen och vill ha avskildhet vid denna tidpunkt.

Lisa Marie Presley gick till den 80:e Golden Globes på tisdagen i Beverly Hills, Kalifornien, där hon gav Austin Butler priset för bästa skådespelare i en film (drama) för sin skildring av Elvis Presley i den Baz Luhrmann-regisserade biofilmen “Elvis”. Musikerns föräldrar, Elvis Presley och Priscilla Presley, var också kända artister i sin egen rätt. 1993, på sin 25-årsdag, fick hon hela sin fars kvarlåtenskap. Den bortgångne musikstjärnan Michael Jackson (1994–1996) och skådespelaren Nicolas Cage (2002–2004) är bland Lisa Marie Presleys fyra män.

Hon gifte sig med gitarristen Danny Keough 1988, och de har en dotter, Riley, och en son, Benjamin, som gick bort. I juli 2020, vid 27 års ålder, tog Benjamin sitt liv. Lisa Marie Presley uppdaterade fansen om hennes välmående för ett år sedan, när surret kring Luhrmanns film var som störst. När han beskrev sin upplevelse med sorg sa han: “Att navigera genom denna avskyvärda sorg som absolut förstörde och krossade mitt hjärta och själ till nästan ingenting har svalt mig hel.”

Den framgångsrika skådespelerskan Riley Keough kommer att spela i den kommande filmen “Zola”. Hennes första bild som regissör, “War Pony”, hade premiär på Cannes Picture Festival 2022 och belönades med Caméra d’Or. Lisa Marie Presley gifte sig med Michael Lockwood redan 2006. I juli 2021 skilde de sig efter hennes längsta äktenskap hittills. De har två flickor, tvillingar som heter Harper och Finley, som föddes medan de fortfarande var tillsammans.

I sin fars fotspår släppte hon ett album med titeln “To Whom It May Concern” 2003, som inkluderade ett spår med titeln “Savior” som var medskrivet av Billy Corgan från Smashing Pumpkins. Hon kom ut med ytterligare två album, “What Now” 2005 och “Storm & Grace” 2012. I en intervju med The Guardian från 2012 reflekterade Presley över sitt arv och sa: “Som en bra [mamma] mestadels och en ganska OK singer-songwriter.” Läkarmottagningen i Los Angeles County drog slutsatsen att tunntarmsobstruktion orsakade Lisa Marie Presleys död, det enda barnet till rock ‘n’ roll superstjärnan Elvis Presley.

Enligt hennes mamma, som meddelade sin dotters bortgång den 12 januari, dog Presley den 12:e efter att ha förts till ett sjukhus i södra Kalifornien. Vid 54 år var hon en gammal kvinna. Tunntarmsobstruktion och dess effekter listades som den officiella dödsorsaken. Det nämndes inga andra större tillstånd eller potentiella orsaker. Enligt resultatet av obduktionen var döden en naturlig händelse. Enligt obduktionsrapporten spelade inte de “terapeutiska nivåerna” av oxikodon och andra narkotika som hittades i Presleys blod någon roll i hennes död.

Lisa Marie Presley Sjuk
Lisa Marie Presley Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!