Malin Gramer Sjuk

Malin Gramer Sjuk
Malin Gramer Sjuk

Malin Gramer Sjuk – Hon har varit periodvis sjuk i nästan två år på grund av covid-19. Nu diskuterar programledaren Malin Falk Gramer den ansträngande kampen som gjorde att hon fick hjärtsvårigheter. Hon säger till Aftonbladet att det har varit en hemsk upplevelse. Malin Falk Gramer, en 44-årig TV-värd, drabbades av covid-19 i februari 2020.

Men i hennes fall var sjukdomsperioden allt annat än kort, och hon berättade i ett långt inlägg på sociala medier i vintras hur hon varit sjuk till och från i mer än två år. Malin Falk Gramer säger till Aftonbladet att hon har återhämtat sig från sin sjukdom efter att ha träffats på ett Grand Hôtel Saltsjöbaden-evenemang.

Hade hjärtproblem och dog av det

Det här är det bästa jag har känt på länge; Jag är glad och full av pepp. Nu känner jag att jag får tillbaka mitt liv. Den har dock stigit gradvis. Det var inte så att jag magiskt mådde bra en morgon. Men nu sker en dramatisk förändring i den yttre miljön. Jag skulle till exempel inte vara här idag om något hade hänt för en månad sedan. Efter klockan 15 den dagen höll jag mig inomhus. Det var så hemskt. Malin Falk Gramer förklarar hur långvarig sin sjukdom är och hur hon har tillbringat mycket av sin tid med att återhämta sig hemma:

Jag drabbades av covid-19 i februari 2020 och var sängliggande i ungefär två månader. Följande sommar mådde jag bra, men i höstas hade jag blivit lite sjuk igen, denna gång med hjärtproblem och bröstsmärtor. När jag var på sjukhuset utsattes jag för många undersökningar.

Malin Falk Gramer fick återigen covid-19 i februari 2021. Sedan blev jag sjuk i ungefär en och en halv månad, men jag återhämtade mig innan sommaren började, och jag mådde bra efter det. Men i februari i år fick jag återigen diagnosen covid-19 och måste fortsätta med mitt vaccinationsschema. Det är helt galet och konstigt.

Malin Gramer Sjuk

“Det hela har varit helt upprörande”

Malin Falk Gramer skryter inte om de senaste årens svårighet. Det hela har varit upprörande. Jag har absolut ingen motivation och kan inte få något gjort. Jag kände att jag inte hade något att säga, så jag undvek att ringa en vän. Läkare har dock svårt att förklara detta fenomen. Det har varit något lättande att jag fortfarande måste fokusera på min hälsa under hela somrarna. Jag såg en förbättring av min hälsa i höstas. Men sedan reste jag utomlands två gånger, så det var kanske inte solen trots allt.

Vad tror du att framtiden har att erbjuda?

Jag är glad att kunna rapportera att saker och ting ser upp i mitt liv. Jag vill ha en karriär, se världen, bilda familj och helt enkelt njuta av livet. Jag kan bara be att det här äntligen är över. Malin Falk Gramer, tv-värd, har varit sporadiskt sjuk sedan mars 2020, då hon smittades av covid-19. Nu har hon berättat om prövningen på Instagram.

Malin Falk Gramer, 43, har varit öppen med sina intermittenta hälsoproblem i sociala medier. I mars 2020 drabbades hon av covid-19 och blev snabbt så sjuk att hon tillbringade de följande sju veckorna i sängen. På våren mådde hon bättre, men till hösten var hon sjuk igen.

Fick läggas in på sjukhus på grund av svåra bröstsmärtor

Hon åkte till sjukhuset i december samma år och klagade över bröstproblem, men tester visade att hennes hjärta var OK. Hon skriver om sin cykel av tillfälligt välbefinnande följt av sjukdom. Hon hade ett antal hälsoproblem, inklusive en sju veckor lång sinusinfektion. Slutligen fick hon diagnosen depression, samt långvariga covid- och postcovid-symtom.

Hon var tvungen att träffa psykologer ofta, men trots det säger hon att hon har en “hjärna som en dimma”, glömmer namn ofta och har ett “katastrofiskt” minne. “Jag ser INGEN som helst mening med att leva, vill verkligen förtydliga att jag aldrig ville ta livet av mig men jag ville inte leva som jag levde”, säger hon i blogginlägget.

Hon blev sjuk i två veckor med covid-19 igen i februari 2022. “Den här gången är jag sjuk i 10-14 dagar men efteråt har jag fortfarande huvudvärk och feber till och från”, enligt henne. Malin Gramer, programledare för “True love Sweden” på Discovery Plus, återvänder till dina tv-skärmar med en helt ny säsong. Det har dock inte varit lätt att återhämta sig från en livshotande sjukdom. Det är skrämmande att svininfluensan fortfarande drabbar individer. I ljuset av det är det ödmjukt att vara vid god hälsa igen, som min profil nu säger.

Om du missade det förra sommaren kommer Discovery Plus att sända den andra säsongen av den svenska dejtingshowen “True Love Sweden” i sommar. För första gången är Malin Gramer, 45, från “Talang” och “Paradise hotel”-kändisar som värd för showen. Det var ett tag sedan vi såg henne i produktionsbåset senast, så hon är sugen på att kolla hur förra årets inspelningar blev. Det vet man inte, även om jag var där och tror att jag vet allt. Hon hävdar att nu när den har premiär kommer allt att gå strålande bra.

Vad är dina tankar om tv-program som fokuserar på människor som letar efter kärlek?

Jag tycker att det är ganska spännande att vara i ett engagerat förhållande. Alögndetektor är också en del av detta. Vissa människor verkar extremt förälskade på pappret, men när de sätts på prov visar de sig vara känslomässigt distanserade. Detta är en överraskande vändning som håller saker intressanta.

Är det möjligt att hitta ett romantiskt intresse för ett TV-program?

Det är obestridligt att det är effektivt. Precis som med allt annat finns det en bättre möjlighet att slå till och utveckla en meningsfull relation om du träffar någon ansikte mot ansikte. Uppenbarligen kan romantiska kopplingar bildas. Det är den perfekta installationen för det ändamålet. Tonvikten ligger mindre på mystik och mer på romantik jämfört med andra shower.

Även om mysterier utan tvekan kommer att bestå, är romantik och uppvaktning i centrum i denna miljö. Det är dock inte svårt att se hur en kärlekstriangel kan utvecklas. Att man kan vara rädd för kärlek är tydligt, säger hon.

“Det var skrämmande”

Malin Gramer har lärt sig, den hårda vägen, de senaste åren, att det finns annat att vara livrädd för förutom clowner. Många människor drabbades av pandemin, men vissa mer än andra. Jag känner att jag har fått två år av mitt liv stulna från mig, säger hon. Gramer drabbades av covid, precis som så många andra. Sedan blev hon sjuk en gång till, och sedan igen. Nästan två år av hennes liv gick förlorade i en virvelvind av förvirring.

Händerna slutade fungera, jag hade feber i två år i sträck och min hjärna var så dimmig att när jag tittade på ett glas tänkte jag säga “ge mig glaset” men istället sa “ge mig tallriken” eftersom de två begreppen klickade helt enkelt inte i mitt huvud. Det var skrämmande, och du undrade om det skulle vara för evigt. När kommer jag att må bättre? Det finns fortfarande fall av svininfluensa, och det är skrämmande. Mot bakgrund av det är jag djupt tacksam för att min hälsa har återvänt.

Berätta om ditt liv under den tiden

Eftersom jag inte orkade titta på något som fick mig att tänka för djupt låg jag mest bara i ett mörkt rum och tittade på sinneslös tv. Däremot kunde jag inte göra annat än att ligga där i becksvart. Mitt namn är Mitt i livet, och en gång i veckan var jag tvungen att ta mig ur sängen och in i studion för att spela in ett avsnitt av min podcast.

Behöver du något specifikt?

Det var en smart idé att nå ut till Jessica Lasses, som då var baserad i Spanien, i ett försök att hjälpa henne komma på fötter igen. Berätta för mig om din erfarenhet av att komma tillbaka till arbetskraften efter en längre frånvaro. Att plötsligt finna mig själv utan ett yrke att umgås med har varit utmanande. Men jag tror också att det var bra att börja tänka igenom vad du verkligen vill, vad du verkligen gillar och hur mycket du bryr dig om dig själv i ett nytt ljus.

Och vad är det du har tänkt ut?

Jag mår bra; Jag har tagit hand om mig själv. Jag har vilat mycket mer och koncentrerat mig på återhämtning samtidigt som jag ifrågasätter vad det är jag vill och vad som får mig att må bra. Jag har gjort saker som att ta en yogalärarutbildning och träna dagligen. När jag överväger mina prioriteringar kommer hälsan alltid först.

Malin Gramer Sjuk
Malin Gramer Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!