Nicole Falciani Pojkvän

Nicole Falciani Pojkvän
Nicole Falciani Pojkvän

Nicole Falciani Pojkvän – Nicole Falciani fick veta att livet utomlands är mycket mer utmanande än hon hade räknat med.Nu beskriver hon sin och pojkvännens första resa till Italien. Nicole Falciani, 24, en “Paradise Hotel”-värd och influencer, säger: “Jag kan erkänna att jag har gråtit väldigt, väldigt mycket de senaste veckorna.”

Hon flyttade till Rom med sin nya älskare, Adem Berisha, 30, och paret har varit där ett tag. Eftersom hennes pojkvän ännu inte pratar italienska har hon varit den som skött det mesta av ansvaret i samband med deras nya lägenhet. Det har varit en huvudvärk att sätta energi- och vattenkontrakt för lägenheten, och den är fortfarande inte ens klar, hävdar hon, eftersom han inte kan ringa internetfirman för att fixa wifi.

Om flytten, Nicole Falciani. Hon har precis lagt upp en video på YouTube där hon reflekterar över sin första resa till Italien och hur den inte levde upp till hennes förväntningar. Det har varit mycket action den senaste tiden. Flytten utomlands har belastat mina känslor otroligt mycket. De senaste veckorna har varit mycket svårare än jag förväntat mig, och jag kan fritt erkänna att jag har fällt många tårar de senaste dagarna.

Nicole Falciani, video. Eftersom hennes pojkvän ännu inte pratar italienska, har hon varit den som skött det mesta av ansvaret i samband med deras nya lägenhet. Eftersom han inte kan kontakta ISP för att få dem att återställa wifi, förklarar hon, “Jag har varit tvungen att göra alla dessa praktiska saker som måste lösas.”

Att fixa lägenhetens energi- och vattenkontrakt har varit en mardröm och platsen är fortfarande inte redo att flytta in. The Boyfriend Experience Men saker och ting börjar lösa sig och paret kan äntligen se slutet av tunneln. Men jag känner mig tvungen att säga att det inte har varit en bädd av rosor för mig att flytta utomlands.

Hon är mer övertygad än någonsin om att Italien är där hon vill tillbringa resten av sitt liv, trots de svårigheter hon just nu upplever där. Sydeuropa är där mitt hjärta och själ hör hemma. Det ser mer och mer troligt ut att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv i Italien. Nicole Falciani gav Eric Saades ex-flickvän en indikation på att hon hade hittat ny kärlek inte långt efter att de gjorde slut.

Nicole Falciani Pojkvän

Hennes fans hade gissat om hennes pojkvän, Adem Berisha, i månader innan hon bekräftade hans identitet. I maj i år avslöjade 23-åriga Nicole Falciani för sina Instagram-följare att hon och 29-årige ex-pojkvännen Eric Saade hade gjort slut. Nicoles ungkarlsfirande fanns redan i böckerna när paret slutade.

Sommarens bröllop i Italien var tänkt att gå framåt, men paret avbröt nyligen sin förlovning. Varken Nicole eller Eric ville diskutera detaljerna kring varför de gjorde slut. Men Nicole visade enorm sorg på sina konton i sociala medier, vilket gjorde det klart att splittringen med Eric varken var hennes beslut eller hennes önskan.

Eric har inte sagt något mer än att han bestämde sig för att avsluta förhållandet och att han inte var nöjd med det. Det har gått några månader sedan uppbrottet, och båda parter har gått vidare med sina liv. Eric Saade har släppt antydningar på sociala medier om att han inte längre är singel och, ännu viktigare, att han är extremt nöjd med sitt liv. Nicole är inte heller övergiven; hon har nyligen återanslutit till en gammal låga.

Men att bara hålla Nicoles nya kärleksliv hemligt har varit ett äventyr. Hon har upprepade gånger uppgett att hon är i ett förhållande, men har aldrig utvecklat det. I början av september bestämde sig Nicole för att sätta en officiell prägel på sitt nya förhållande och presentera honom för sina vänner och familj. När det gäller Nicole, hon har hittat “sin kille” i Adem Berisha. Adem Berisha? Vem är han, exakt? Räck upp handen om du har ett svar!

Hur gammal är Adem Berisha, Nicoles älskare, och var bor han?

Adems födelsedag var den 19 april 1991, vilket gör honom 29 år gammal nu. Senast är han bosatt i Nacka, en förort till Stockholm. Men i våras, nämligen första veckan i mars, steg han och flyttade till Södermalm, ett kvarter i hjärtat av Stockholm. Nicole och Adem åkte till Albanien tillsammans under sommaren förra året. Eftersom Adem Berisha är av halvalbansk härkomst döptes landet om till Albanien.

Jag är nyfiken på Adem Berishas yrke

Innan Nicoles nya beau avslöjades cirkulerade rykten om att han var en riktig Stureplans-medlem. Naturligtvis låg det en viss sanning i det. Adem har erfarenhet av att arbeta på många barer i Stureplansområdet. Hans engagemang i barbranschen ledde till att han till hösten tackade ja till tjänsten som barchef på en asiatisk fusionsrestaurang.

Adem när det gäller hans/hennes/deras status med Nicole. Adem Berisha och hans fästmö Nicole Falciani var med i en parpadelturnering för en vecka sedan, tack vare Aftonbladets bevakning av evenemanget. Ellery Beach House på Lidingö stod som värd för Coupleness Padel Challenge. Det var oklart om någon av dem är proffs, men de verkade verkligen njuta av det mig själv.

Parpadel är kul eftersom vi får umgås, sa Adem Berisha till Aftonbladet. Det här året har varit hektiskt för influencern Nicole Falciani. Hennes bröllop med Eric Saade, som ursprungligen var planerat till våren, sköts upp, och de två bröt till slut som ett resultat. Falciani har äntligen gått vidare efter sitt röriga uppbrott med hjälp av pubchefen Adem Berisha i somras.

Influenserns yrke har också sett stora framgångar; hon är showrunner för den kommande säsongen av “Paradise Hotel”. Att ha jobbet som hon en gång kallade sin “dröm” Nyp mig, snälla. Influensern tillkännagav sitt nya jobb på Instagram och skrev: “I många år har jag drömt om att jag en dag ska få möjligheten att vara värd för något, och nu är jag i Mexiko och får göra det.”

Åker till Italien

24-åringen fick äntligen leva ut ytterligare en livslång ambition när han lämnade Sverige för att vara förälderns födelseland. Jag har alltid velat bo i Italien. Enligt influencern slog inspirationen till under en måltid i slutet av februari med Falcianis föräldrar.

Vad gör du i Sverige? frågar pappa. Det finns för närvarande inget som håller dig till Sverige.
Efter att ha hört sina föräldrars kritik bestämde sig Nicole Falciani för att lämna sin lägenhet i Stockholm och flytta till Rom, Italiens huvudstad. Hon meddelar också att den svenska flyttsändningen går om en vecka.

Jag kan fortfarande inte lägga mitt huvud runt det, det är så bisarrt. Det är väldigt roligt och jag ser fram emot den här nya upplevelsen. Efter uppbrottet med Eric Saade säger Nicole Falciani att hon kunde hitta kärleken igen. Hon gjorde det första offentliga framträdandet med sin nya skönhet i en YouTube-video. Efter ett omedelbart “ja” till Erics förslag på nyårsafton 2018 började paret snabbt göra bröllopsförberedelser.

En klyfta uppstår mellan Nicole Falciani och Eric Saade

Nicole Falciani har bloggat för ELLE och delat sina tankar och idéer om bröllopsplanering med sina läsare. De hade planerat att ha bröllopet i Toscana, Italien i maj, men var tvungna att skjuta upp det på grund av coronapandemin. Den chockerande nyheten kom precis innan bröllopet skulle börja. Paret bröt upp och gick åt olika håll.

“Allt fungerar inte som du förväntar dig. Eric och jag är inte längre tillsammans. Med tanke på den förestående bröllopsbröllopet har det här verkligen prövat mig. Vilket, som Nicole Falciani noterade på Instagram, “inte längre lossnar.”

Efter att Eric Saade lämnat parets gemensamma lägenhet slutade de prata med varandra. Både på Instagram och på ELLE-bloggen har Nicole Falciani varit uppriktig om sina känslor. Det var som om de första veckorna efter tillbringades i ett vakuum, ett helt annat universum. Så mycket jag kunde gråta har jag gjort.

Jag började tvivla på om jag kunde gråta mer, eftersom det verkade irrationellt. Varför finns det så mycket vätska här? I en exklusiv intervju med ELLE tidigare i somras tillade hon, “Men jag tycker att det var bra att ventilera känslorna och inte hålla inne dem.”

Nicole Falciani presenterar sin nya skönhet

Nicole Falcianis förmögenheter verkar ha förbättrats nyligen. Hon har släppt tips om ett möjligt nytt romantiskt intresse vid flera tillfällen den senaste tiden. Hon bekräftade precis sin nyfunna kärlek i en YouTube-video som hon lade upp när hon var på semester i Albanien. Jag är med… min halvarmbågskille i Albanien just nu. Som Nicole Falciani förklarar i kameran, “så vi är här för att hälsa på hans familj.”

Nicole Falciani Pojkvän
Nicole Falciani Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!