Martin Knutsson Ålder

Martin Knutsson Ålder
Martin Knutsson Ålder

Martin Knutsson Ålder – På Bryggevägen 3, i postorten Åskloster, är Martin Knutsson registrerad i Varbergs kommuns kansli. Han är bosatt i Veddige-Kungsäters församling. Martin Knutsson (31 år) och Rebecka Nilsson (29 år) är de enda boende listade på detta boende. Det finns en hund på den adressen; det är en blandrasvalp som föddes 2022.

Sveriges statsminister Carl Bildt (Moderaterna) var i tjänst när Martin Knutsson först kom i allmänhetens ögon. Vårt invånarantal var 8 745 109 det året, och fotbollsmästarna för herrar och damer från Sverige var IFK Göteborg respektive Malmö FF. Det kinesiska astrologiska året för apan sammanföll med hans vinterfödelsetecken Stenbocken.

Från 90-talet kommer han. Ett latinskt namn (Marti’nus) som betyder “krigslik”, härlett från namnet på den romerska guden Mars, är ursprunget till namnet Martin. Om 302 dagar är det hans namnsdag och om 361 dagar fyller han 32. Han har ingen make. En bebis har fötts till Rebecka Nilsson och Martin Knutsson!

Det är första gången de någonsin visar upp sin dotter. Den 29-åriga tv-personligheten Rebecka “Ribecka” Nilsson och den 30-årige maken Martin Knutsson är nyblivna föräldrar. 2017 års avsnitt av “Ex on the beach Sweden” gjorde Ribecka berömmelse. Hon kom tidigt och stannade hela vägen till målet på husets utmaning. Martin har också tv-berömmelse, men det är från ett annat program. Säsongen 2018 av TV3:s dokusåpa “Are you the one” visade honom bland sina konkurrenter.

Mötet mellan Rebecka Nilsson och Martin Knutsson

De två har dejtat sedan de upptäckte varandra 2018. Deras kärlekshistoria har avslöjats för Hänt tidigare av Ribecka. På en utekväll hånglade jag med hans vän på dansgolvet; nästa helg stötte jag på samma folkmassa och tyckte att Martin var mer elak, så jag bytte till honom. Hon fortsatte med att säga att ingen av dem till en början sökte ett engagerat förhållande, men att de till slut blev kära.

Martin Knutsson Ålder

Även om Martin och Ribeckas kärlek består, har mycket hänt under de fem åren sedan de först korsades. Som ett minne av deras första möte har de bland annat skaffat sig en kärlekstatuering. Berättelsen är fruktansvärd. I en tidigare intervju med Hänt förklarade Ribecka att de tre var på Martins systers efterfest den 18 februari. Eftersom hennes syster har en tatueringsmaskin skulle de bli fulla och tatuera varandra utan att veta vad den andra gjorde.

Rebecka Nilsson och Martin Knutsson delar husbil

Paret har varit nomadiskt bosatta i en ombyggd skåpbil ett tag nu. Som nyblivna föräldrar tänker de fortsätta dela bilder av livet på vägen på Instagram. På sin Instagram-story avslöjade Ribecka spjälsängen som deras ofödda barn ska sova i.

En bebis har fötts till Rebecka Nilsson och Martin Knutsson

Nu när deras dotter har kommit kan det lyckliga paret äntligen koppla av och njuta av livet. Rebecka uttrycker sin glädje och skryter om Solvej i ett Instagram-inlägg. I Sveriges kändisfär håller romantiken på att slå rot. Profiler Martin Knutsson för Now Are You The One erkänner att han var helt förtjust i Rebecka Nilsson från Ex On The Beach.

Realityshower och andra program visar ofta par som träffar varandra. I förra säsongen av Paradise Hotel blev Anna Pankova och Kristian Täljeblad romantiskt involverade. Anna bestämde sig för att ta med sin älskling på en överdådig semester efter att ha vunnit Paradise Hotel. Ex On The Beach sammanförde Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl samma år.

I dag kallar båda paren Stockholm hem. Men nu har två karaktärer från separata shower blivit förälskade. Allt började med att de råkade korsa vägar mitt i Stockholms rörelse. Rebecka Nilsson från Ex On The Beach förra året och Martin Knutsson från Are You The One är de lyckliga som har blivit kära. De träffades utanför efter att ha sett varandra genom gemensamma bekanta. De visar detta på sina sociala mediekonton med stolthet nu.

Det var på en utekväll i mitten av januari som jag träffade den här tjejen. Den kvällen var helt oförglömlig! Vi har dejtat i hemlighet i ungefär tre månader nu, allt för att mitt tv-program har sänts. När allt kommer omkring måste världen veta det nu”, skriver Martin i ett passionerat Instagram-inlägg.

Martin Knutsson och Rebecka Nilsson har bestämt sig för att leva ett “vanlife” efter att ha lämnat sin Boråslägenhet. I femton veckor har YouTube-fans kunnat följa med paret när de tog sig an den skrämmande uppgiften att förvandla den en gång så vanliga skåpbilen till ett fullt fungerande, om än trångt, bostad.

Corona fungerade faktiskt som inspiration för strukturen. Även om det var tillåtet att resa efter den första vågen, ville vi fortsätta med försiktighet på grund av epidemin. En husbil att hyra var vår första idé, men vi hade svårt att hitta en. Vi kunde inte lämna Sverige eller ha husdjur om vi inte var minst 27 år. Enligt Rebecka Nilsson var det en veckosträcka caap, och efter att den andra vågen kom kunde de arbeta med ett större projekt eftersom de hade tänkt resa.

Vanlife fick oss att fascineras efter lite efterforskningar. YouTube-kanalen “Ribecka”, som Rebecka driver, har runt 160 000 prenumeranter. Människor har kunnat följa byggprocessen genom kanalen. Vi var från början oroliga för att vår vandalisering skulle locka fel typ av tittare och att ingen skulle vilja följa oss.

Men vi gick vidare och filmade det i alla fall, och kanalen har förbättrats avsevärt som ett resultat. Supportsystemet vi har byggt upp genom kanalen och antalet personer som har sett vår resa är otroligt. Byggprocessen har faktiskt engagerat människor. Rebecka hävdar att det i dessa märkliga tider har blivit ett enkelt sätt för dem att producera underhållande innehåll.

Även om Martin hade varit snickare ett tag, höll han fortfarande på att lära sig repen för detta projekt. Att inte ha någon konkret strategi att följa har varit den mest utmanande aspekten. Mycket av det jag använder idag är något jag var tvungen att komma på själv. Alla som någonsin har byggt om en skåpbil har sin egen unika metod, och det är inte alltid lätt att säga vilken som är bäst. Bortsett från det tycker han dock att allt har gått smidigt.

Vikten har också varit en stor faktor för oss. Att hitta hållbara material som också är lätta har varit utmanande. Rebecka utvecklar med att säga att materialet måste vara flexibelt på grund av fordonets sluttande och rundade insida. Denna åtta kvadratmeter stora skåpbil är den största modellen som en förare med ett klass B-kort lagligt kan köra.

Några av funktionerna som Rebecka och Martin har upptäckt i sitt nya hem inkluderar ett kök, ett badrum, en dubbelsäng, gott om förvaring och en krypplats för sin hund Puck. Det svåraste har definitivt varit toaletten. Att hitta lättviktsmaterial som också är vattentåliga har varit en utmaning. Även om det finns många campingbehov, strävade vi efter en lägenhetsliknande upplevelse.

Behovet av innovation har varit uppenbart, tillägger Martin, och han fortsätter med att säga: Golvet, väggarna och stommen har varit de mest underhållande delarna. Standardpris för snickare. Han skrattar när han beskriver arbetet som “inte så roligt”, inklusive isolering och att köra el. Rebecka och Martin har bestämt sig för att installera solpaneler ovanpå skåpbilen.

Solpanelerna driver skåpbilen när vi kör, och om vi någonsin behöver koppla in den kan vi göra det. Minst en gång i veckan kan vi stanna vid campingplatser för att fylla på vatten och ladda alla våra batterier. Skogar och områden runt sjöar är de enda platserna det gäller. Ungefär fem månader har gått sedan Rebecka och Martin började bygga.

Å andra sidan har de inte ägnat sig helt åt strukturen. Jag har ägnat två dagar i veckan åt att redigera videor för YouTube. Jag skulle uppskatta att byggnaden har tagit oss nästan dubbelt så lång tid eftersom det tar så mycket längre tid när vi ska dokumentera varje ögonblick. Enligt Rebecka har deras grupp haft ett trevligt projekt att leka med, men epidemin har hindrat dem från att göra några framsteg.

Efter att pandemin har passerat planerar Rebecka och Martin att återuppta sin dagliga ritual med att dricka kaffe vid en italiensk sjö. Tills dess kan du dock hinna med skåpbilen på svenska motorvägar. Det här beslutet har inte slagit mig en enda gång. Medan vi fortfarande har hemmets bekvämligheter och trygghet, längtar vi efter äventyr efter detta bisarra och tråkiga år. Rebecka säger att det känns så bra.

Martin Knutsson Ålder
Martin Knutsson Ålder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!