Cher Pojkvän

Cher Pojkvän
Cher Pojkvän

Cher Pojkvän – En osannolik romans har blommat ut mellan Alexander Edwards, 36, och Cher, 76. Sångaren öppnar allt om deras romantiska liv på Twitter. “Vi kysser varandra som tonåringar”, skriver hon. Sångaren Alexander Edwards, en musikproducent, har varit Chers pojkvän sedan september, och de två verkar ha det bra tillsammans trots hans åldersskillnad på 40 år.

Hennes älskling stod bar överkropp framför sängen på ett foto som hon twittrade i torsdags. Som svar på en följares fråga om hans bästa egenskaper skrev Cher: “Han är snäll, smart och rolig… och vi kysser som tonåringar.” Hon skrev också snabbt “vi är glada” i ett annat svar. Några timmar på vägen kom hon tillbaka och tog upp den betydande åldersskillnaden. Kärlek kan enligt AE (Alexander Edwards, red. anm.) inte göra matematiska operationer, skriver hon.

“Hatare kommer hata”

Hon tog upp det faktum att det är många år som skiljer dem åt redan då. “Haters kommer att hata… det spelar ingen roll att vi är glada och inte stör någon”, skrev hon den gången. En treårig pojke föddes till Alexander Edwards och den 39-åriga strippan Amber Rose. Hon uppgav i augusti 2021 att han hade varit otrogen mot henne med tolv separata kvinnor under hela deras förhållande.

Så småningom erkände han att han varit otrogen, enligt Mirror. Däremot föddes Chers son Chaz Bono, som är 53 år gammal, till henne och hennes bortgångne man, Sonny Bono. Anmärkningsvärda kändisar som Tom Cruise (nu 60) och Gene Simmons (nu 73) var hennes ex tidigare. En ny man har börjat dejta Cher.

Cheryl är 40 år yngre Cher och hans namn är Alexander “AE” Edwards. Alexander “AE” Edwards har en son från ett tidigare förhållande med Amber Rose. En ny man har börjat dejta Cher. Cheryl är 40 år yngre Cher och hans namn är Alexander “AE” Edwards. Alexander “AE” Edwards har en son från ett tidigare förhållande med Amber Rose.

Cher Pojkvän

Cher, den 76-åriga superstjärnan, har hittat kärleken igen! Alexander “AE” Edwards, en 36-årig musikproducent, har dejtat den 39-åriga modellen Amber Rose tidigare. Bilder på Cher och Alexander “AE” Edwards ankomst till Craig’s, ett vattenhål för kändisar i West Hollywood, dök upp på onsdagen.

Edwards, Alexander “AE” Cher träffar

Medan han satt i sin bil, fångades AE när han kysste Chers hand mjukt. När han varnade Cher för en trottoarkant när de gick ut ur bilen verkade han lite mer försiktig mot henne, som rapporterats av Page Six. Rapparen Tyga var hos Craig medan Cher och AE åt kvällsmat. Tyga sågs i Chers herrgård i Malibu för bara några dagar sedan. Många av Alexander “AE” Edwards 287 000 Instagram-följare har hört rykten om hans nya flickvän Cher, och de delar med sig av sina tankar i kommentarsfältet.

Slash är son till Alexander “AE” Edwards och Amber Rose

Slash föddes till AE och Amber Rose 2018, året då de började dejta. Efter att AE hade en affär med 12 olika kvinnor 2021 bröt han och Amber upp. Efter att ha fått veta om hans otrohet uttryckte Amber Rose sin ångest på Instagram. Medan logiken säger åt dig att fly, ber känslor dig att stanna kvar. Jag önskar att det var enkelt att “bota” honom, men tyvärr är det inte mitt ansvar.

När barn är en del av det är ångesten outhärdlig. Även om jag vet att jag inte kan bota honom, kommer min kärlek till honom aldrig att blekna. “Det kan bara han göra”, skrev Amber då, och E! Online täckte det.

Tom Cruise, Sonny Bono och Gene Simmons är bland Chers ex-pojkvänner

Det har förekommit flera högprofilerade romanser som involverar Cher under hennes karriär. Före sitt äktenskap 1975 med musikern Gregg Allman var hon gift med Sonny Bono. Men de splittrades 1979. Medlemmarna i KISS, skådespelaren Val Kilmer, och Tom Cruise i “Top Gun” är bland Chers ex. Bland Chers ex rankades Tom Cruise som “topp 5” enligt en intervju som hon gav till Andy Cohen 2013.

Tom och Cher var ett föremål i mitten av 1980-talet, och Cher slocknade i en intervju med Oprah Winfrey. Jag var helt förälskad i honom. Wow, han var otrolig. Han var helt unik. Han var en mycket reserverad man. Cher nämnde Tom Cruises ekonomiska situation i en intervju som bevakades av People vid den tiden.

Kändiskocken Cher har hittat kärleken igen. Kändis har precis berättat om sitt förhållande till Alexander Edwards, en man som är fyrtio år yngre än. Hon twittrar, “Han behandlar mig som en drottning.” Så snäll. I en kommentar på Twitter erkände den 76-åriga sångerskan Cher sitt förhållande till den 36-årige musikproducenten Alexander Edwards.

Den globala divan har tagit upp de aktuella romansryktena genom att säga att hon “behandlas som en drottning” och prisat sin nya pojkvän i en rad meddelanden. Hon har också sagt, “kärlek kan inte göra matematik.” som svar på förfrågningar om deras fyrtioåriga åldersskillnad.

CHERS SYN PÅ KÄRLEK, LIVET OCH DEJNINGSMÖNSTER FÖR YNGRE MÄN

Cher har två söner från vart och ett av hennes äktenskap, som hon har haft två gånger under sitt liv. Chaz Bono, 53 år gammal, är hennes son från ett tidigare äktenskap med den bortgångne Sonenny Bono. Efter en fruktansvärd skidolycka 1998 gick Sonny bort vid 62 års ålder. Gregg Allman, en musiker, var stjärnans make från 1975 till 1978. Greg var 69 år när han dog 2017. Elijah Blue Allman, nu 46 år gammal, föddes till dem under deras äktenskap.

Att engagera sig med yngre killar har vissa fördelar, enligt If I Could Turn Back Time-sångaren. Tom Cruise, en skådespelare, dejtade henne när hon var 38 år gammal, efter en affär med Ron Zimmerman, en 12 år yngre man. Richie Sambora, gitarristen för Bon Jovi, är tretton år yngre än henne och hon har dejtat honom.

Cher verifierar förhållandet – de första kommentarerna om pojkvännen, fyrtio år hans junior

Cher och Alexander sågs hålla hand efter vad som verkade vara en dejt på en posh restaurang i Hollywood förra veckan. Spekulationer om en romans som utlöstes av bilden har nu bekräftats av artisten. Cher blev kontaktad av ett fan på sociala medier om hennes dejtingstatus. Kändisen tog sedan upp ryktena i en serie tweets som bekräftade att paret hade dejtat sedan septembers Paris Fashion Week, när de träffades första gången.

“Hatets kommer att hata… det spelar ingen roll att vi är glada och att vi inte stör någon”, skriver hon som reaktion på några elaka kommentarer från internettroll. Hon presenterar entusiastiskt sin 40 år yngre älskare för “alla i den närmaste familjen” och fortsätter att skryta med honom och prisar hans många beundransvärda egenskaper. Han är skyldig att göra mer än att bara “behandla henne som en drottning”.

Påståendena från Amber Rose, Alexanders ex-flickvän oroade individer

Ny romantisk partner Även om hon för närvarande är känd för att vara en av Kanye Wests ex-flickvänner, sägs Alexander ha dejtat Amber Rose tidigare. Slash Electric, som är tre år gammal, är Amber och Alexanders barn. Amber hävdade i augusti att hennes ex-pojkvän hade tolv utomäktenskapliga affärer medan de var tillsammans. Något som Chers fan uttryckte sin oro över. Som vanligt gör Cher det som gör henne glad och går sin egen väg. Istället för att svara sina beundrare ber hon dem att tro på hennes ärlighet.

Hon skrev: “Jag är kär, inte förblindad av kärlek”, uttryckte hon sina känslor

Cher, en global superstjärna, har hittat kärleken igen. Det handlar om Alexander Edwards, en musikproducent som är fyrtio år yngre än han. Enligt hennes Twitter-inlägg, “He treats me like a queen”, spelade Cher och hennes exman Sonny Bono in succén “I got you babe” 1965. Cher stod märkbar i publiken. Du kunde inte missa henne med hennes långa, mörka hår och hennes unika röst.

Många anser att Sonny och Cher, som samarbetat på flera album, är det första populära hippieparet. På sitt första soloalbum, All I Really Want to Do, coverade Cher tre Bob Dylan-låtar och coverade Needles & Pins, en låt av Sonny Bono som The Searchers hade en stor hit med. Under loppet av sin karriär har Cher enkelt växlat mellan flera musikgenrer och stilar.

När Cher spelade in “If I could turn back time” 1989 var hon en helt annan person än den som varit hippie och delat med sig av 1960-talets vackra musik. Än en gång togs dock Chers konstnärliga förmågor väl emot, och hitlåten ackompanjerade hennes runwayshow felfritt. Låten toppade som nummer ett i Australien och nummer tre i USA enligt Billboard.

Cher fick jobb i Mångalen några år in på 90-talet efter att ha satsat aktivt på sin skådespelarkarriär. I filmen Mermaids spelade Cher tillsammans med en ungdomlig Winona Ryder. Hennes discoskiva Believe från 1998 markerade hennes triumferande återkomst till scenen.

Åh, Cher, killarna och pojkarna

Musikern, mest känd för sin låt “If I Could Turn Back Time”, har två söner från vart och ett av sina äktenskap. Chaz Bono, 53 år gammal, är hennes son från ett tidigare äktenskap med bortgångne Sonny Bono. Efter en fruktansvärd skidolycka 1998 gick Sonny bort. Sonny nådde den mogen ålder av 62. Gregg Allman, en musiker, var stjärnans man från 1975 till 1978. Greg var 69 år när han dog 2017. Elijah Blue Allman, nu 46 år gammal, föddes till dem medan de var tillsammans.

Cher Pojkvän
Cher Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!