Melinda Jacobs Syskon

Melinda Jacobs Syskon

Melinda Jacobs Syskon – Melinda Jacobs (tidigare Jacobs Hildeskog), en svensk familjehemsförälder som blev ryktbar i samband med Fallet med det lilla hjärtat, föddes den 30 april 1984 i Norra Skrävlinge församling.

Biografi

Skånskan Melinda Jacobs kommer från staden Teckomatorp. Anders Hildeskog, trummis för dansbandet Wahlströms, var Jacobs första make 2009 till 2012, och hon kommer att vara gift med Lasse Lundberg Jacobs, medlem i dansbandet Blender, 2016 till 2020. Hon är fostermamma till flera barn utöver sina egna fyra. Hon fick en dotter 2023 med sin sambo, musikern Martin “E-type” Eriksson. Vigseln ägde rum den 16 september 2023 i en kyrka i Vadstena.

Fallet med det lilla hjärtat

Jacobs och hennes dåvarande man Lasse Lundberg tog emot Esmeralda Gustafsson (2016-2020), även känd som Lilla hjärtat i media, när hon var sju veckor gammal. Esmeralda återlämnades till sina födelseföräldrar i Norrköping när hon var tre år gammal efter att de framgångsrikt protesterat mot placeringen. Efter tio månader upptäcktes hennes kropp. Det var en omfattande bevakning av fallet i media.

Uppmärksamhet

Jacobs har inkluderats i media och bjudits in till debatter i riksdagen. Flera lagändringar gjordes på grund av fallet Lilla Hjärtat. För sitt engagemang för riskbarns räkning uppmärksammades Jacobs av Expressen som deras Årets kvinna 2021. När Icakurirens läsare röstade fram årets mest inflytelserika svensk slutade hon på andra plats (bakom Anders Tegnell).

SvT sände My Sandströms dokumentär “Mammahjärtat” om hans årslånga uppföljning av Jacobs i november 2022. Melinda Jacobs är en flerbarnsmamma. Efter att hennes fosterdotter Esmeralda, mer känd som Little Heart, återvänt till sina ursprungliga föräldrar, växte Melinda Jacobs till popularitet som författare och inflytelserik figur. Melinda Jacobs är för närvarande sambo med konstnären Martin E. typ Eriksson och äger två private equities.

Melinda Jacobs Syskon

Varenda svensk hemmafru

Melinda Jacobs, som har tre biologiska barn och många fosterbarn, har tillbringat hela sitt vuxna liv som hemmamamma. Efter döden av Esmeralda Gustavsson, en 3-årig flicka, gjorde en statlig utredning och fällande dom henne framträdande. Melinda Jacob hade en dotter som hette Lilla Hjärtat, men när Lilla Hjärtas biologiska föräldrar inte lyssnade på vad hon ville fick Jacob ge upp henne. Sedan den biologiska mamman demoniserats har Melinda Jacobs stått i spetsen för diskussionen för misshandlade barns rättigheter.

Sagan om den lilla flodhästen

Efter dödsfallet och medföljande uppmärksamhet i media 2021 skrev Melinda Jacobs och Minna Tunberger en bästsäljande bok tillsammans. Boken Hennes namn var Esmeralda berättar om en liten flicka som offrades för att rädda en döende kultur.

Nu, i de underjordiska världarna

Melinda Jacobs är tillbaka i rampljuset med ännu ett medieframträdande, efter utgivningen av en bok, en resa till regeringen och otaliga debatter och diskussioner om övergivna barns rättigheter. Hon har precis släppt podcasten Family tillsammans med sin man och hans bror, trion bakom det populära Instagramkontot DadDadDaughter.

På grund av värdens engagemang för att stödja icke-traditionella familjer, tar de gärna emot besökare från vilken bakgrund som helst. I efterföljande avsnitt kommer vi att utforska mer kontroversiella teman, som fosterhem, ensamstående föräldraskap och stora familjer. Det yttersta målet är att bana väg för en mer accepterande och inkluderande kultur.

Utmaningar och triumfer i det personliga livet

Melinda Jacobs och Martin E-type Eriksson, en artist, sägs allmänt ha blivit tillsammans den sommaren 2022. De blev snabba vänner efter att ha träffats genom gemensamma kontakter och började så småningom dejta. Nu när alla är samlade kommer Martin Eriksson att välkomna sitt första barn, och Melinda Jacobs välkomnar sitt femte. Det ska finnas gott om plats i livmodern och barnet ska komma i januari 2023.

Kontakthistorik

Melinda Jacobs och Martin E-type Eriksson sätts på plats för tredje gången om inbrottslarmet går. Melinda Jacobs har alltid varit snäll, även när hon dejtade män i musikbranschen. Hennes föräldrar var båda musiker i några av Sveriges mest kända dansband, så hon växte upp i den turnerande och uppträdande livsstilen.

Melinda Jacobs första pojkvän var Anders Hildeskog, och de höll ihop till 2012. Hildeskog har arbetat som fordonsmekaniker och som trumpetare i dansbandet Wahlströms. Efter att ha dejtat från 2016 fram till i år har Melinda Jacobs och Lasse Lundberg sagt upp sig. Lasse Lundberg är med i ett dansband, precis som Hildeskog. Han är hjärnan i Blender och gruppens beats, trummor, sång och texts. Uppdateringar om den romantiska fronten Melinda Jacobs kärleksliv fortsätter även om hon har varit skild två gånger. Att hon har hittat kärleken med en ny man är något som nästan ingen har glömt.

E-type och Melinda Jacobs graviditetsbesked på Instagram väckte ännu större intresse för deras relation med media. Melinda, nu 38 år gammal, har tvingats upprätthålla ett respektabelt utseende under sin graviditet samtidigt som hon drabbats av katastrofer och sjukdomar. De hoppades verkligen på att snart kunna bilda familj.

Syskon till Melinda Jacobs

Att komma i tid med nära och kära är viktigare än karriäravancemang. När hon inte är alltför sliten på att ta hand om sina barn tycker Melinda Jacobs om att läsa om och experimentera med olika klädstilar. Hon njuter av att sätta sig på plats, och hennes rosa, skickligt frigjorda hår hjälper henne att känna sig som sig själv igen.

Hon längtar efter att besöka sin syster och andra familjemedlemmar och umgås med fosterbarnen hon brukade ta hand om.” DETTA ÄR ESMERALDAS BERÄTTELSE OCH VAD HÄNDER NÄR VUXNA INTE SER UPP FÖR DE BÄSTA AV BARN” Romanen av Melinda Jacob är ganska populärt för tillfället. Esmeralda var hennes namn. Lilla hjärtat är en bok skriven med kärlek till flickan, men med skepsis till vad ett barn i hennes ålder kan åstadkomma när det gäller makt.

För att bättre förstå Esmeralda skulle jag vilja dela hennes bakgrund. Dessutom hoppas jag kunna illustrera hur mycket barn “behöver vuxna för att fatta beslut som ligger i deras bästa”, för att använda en fras från Melinda Jacobs. När jag först hörde om Esmeraldas bortgång läste jag intervjun med Melinda i Dagens Nyheter. Jag minns fortfarande hur djupt det berörde mig, även nu, när mina egna barn är i samma ålder. Jag fick snart veta att mina känslor delades av många andra.

Socialarbetarna använde detta smutskast mot henne strax efter att hon föddes. Vi är alla bekanta med fotografierna av Esmeralda som närmar sig kameran utan sin hatt. Melinda och journalisten Minna Tunberger skrev en bok tillsammans, “Hon hette Esmeralda”, och använde ett “Esmeralda”-värdigt foto av Melinda som omslag. I boken ser vi hur mycket Esmeralda och Melinda bryr sig om varandra.

Till de av oss som inte är bekanta med Esmeralda, vänligen upplys oss. Esmeralda gick med i vår familj när hon bara var sex veckor gammal, och hon blev snabbt en viktig medlem av hushållet. Hon är en underbar mamma och syster. Hon var en sprudlande, entusiastisk liten flicka som längtade efter att sjunga och dansa.

Hon diskuterade mellan att leka med sina äldre systrars dockor och att slå sig ner med sin egen sylvanska familj av legodjur, röda människor och liknande. Esmeralda hade använt sociala medier i hemlighet en tid innan hon gick med oss. I ung ålder insåg jag hur mycket separationer tar på en mans känslomässiga välbefinnande.

Esmeraldas känslighet gjorde det svårt för henne att snabbt lita på nya manliga följeslagare. Men hon fortsatte att försöka klia mig. Vi blev nära och förblev så hela livet. När Melinda blev ombedd att utarbeta sa hon: “För mig var hon min syster, och för henne var jag hennes mamma.” Melinda fick det snälla besöket för mer än 16 månader sedan.

Kroppen av Esmeralda, 3, och hennes biologiska föräldrar upptäcktes i huset de delade. För Melinda var det som att förlora Esmeralda på nytt. Första gången var för cirka två månader sedan, då förvaltningsrätten meddelade ett medicinskt utslag som återförenade Esmeralda med sina biologiska föräldrar. Under de långa månaderna hade Melinda och hennes nära och kära ett hopp om att Esmeralda skulle hitta tillbaka till dem.

Esmeraldorna hittades under sängen, inkapslade i plast och damm. Hon var berusad och våldsam på grund av kombinationen av alkohol och droger hon tog. Melindas hat mot de ansvariga för detta, och insikten om att det verkligen var möjligt, blev bara starkare med tiden.

Till en början var jag riktigt arg. I förbigående… Det säger sig självt. Jag var den enda som verkligen brydde sig om Esmeraldas död och jag visste att hon aldrig skulle återvända. Så jag bestämde mig för att använda mitt intellekt för att hjälpa föräldralösa barn, och det var där jag bland annat fick idén till Esmeraldas bok.

Melinda trodde att hon aldrig skulle kunna slutföra boken på grund av den känslomässiga belastning den tog på henne. Det var ett spännande problem att lösa. Olika känslor förmedlas genom hela texten. En sådan källa av sympati och oro. Jag har vetat ett tag att jag inte kan ta det här, och det har slagit mig nu. Bokens skapelse slog mig dock som särskilt viktig.

Esmeraldas saga måste berättas. Låt henne aldrig missa dig. Hennes liv förtjänar att behandlas med värdighet. Den här boken är mitt försök att förklara vad som hände henne och varför hon till slut valde att överge den enda familj hon någonsin känt. Vad händer när föräldrar inte kan göra bedömningar som ligger i deras barns bästa, och hur många barn är så beroende av detta att det gör dem oroliga?

Melinda Jacobs Syskon
Melinda Jacobs Syskon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!