Michaela Meijer Olycka

Michaela Meijer Olycka
Michaela Meijer Olycka

Michaela Meijer Olycka – Michaela Meijer, friidrottare, var med om en katastrofal bilolycka tillsammans med sina tränare, Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren. Nu delar Tregaro sjukhusfoton och kommentarer online. Han hävdar att han har haft problem med att slumra ner den senaste tiden. En bil med idrottarna Michaela Meijer, Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren var inblandade i en allvarlig kollision för en vecka sedan.

Efter en andra sjukhusvistelse visar Tregaro nu bilder från den tiden. Och den svängbara bilen som tog ett enormt slag när lastbilen med idrottarnas profiler körde in i den. Instagram-bilden föreställer en fruktansvärd scen på olycksplatsen. “Nu ser jag värdet i allt. Det är tur att det inte var ännu värre”, skriver han.

Tregaro tillägger att han har två brutna revben. Men det går bra nu. A+ kvalitet. Vi hade stor tur. Mina revben gör fortfarande ont, men jag kan åtminstone röra mig normalt nu. Tregaro säger till Sportbladet strax innan Diamond League-tävlingarna i Oslo att han hade svårt att sova nyligen men sov extremt bra natten innan.

Anser mig förberedd”

Det är sant att Tregaro står upp och springer. Allt är relativt till hur du känner dig just nu. Både fysiskt och mentalt. Det känns inte konstigt för mig eftersom jag känner mig förberedd. Förra helgen hade varit perfekt att lämna för tävlingen, men det var för tidigt, förklarar han. Kraschen påverkade Hultgren särskilt negativt.

Min rygg är bruten och måste ställas in. Jag har en punkterad lunga, en skadad höft, en bruten fot och många frakturer på mina revben, skulderblad och fot. Sedan börjar både lever och mjälte göra ont. En käkfraktur följer. Hultgren uppgav om kollisionen till Sportbladet, “Det är helt vansinnigt att vi inte dog alla tre på plats.”

En vecka efter händelsen återvände Hultgren till träningen

Tregaro har dock fler goda nyheter: Hultgren skrevs ut från sjukhuset tidigare på torsdagen, och han kommer att bli helt återställd. Vilket Sportbladets Hultgren svarar positivt på. Jag har gjort tre operationer hittills. Mina revben, käke och axel var helt rätt. Läkarna tror att resten kommer att sköta sig själv. Han säger att det är otänkbart att det gick så snabbt.

Hultgren tränade på tävlingarna i Oslo som han körde till direkt därefter. Hans förväntan är att de ska åka till OS. Svaret är ja. Inte alls! Även om det fortfarande är tre veckor kvar har utvecklingen varit utmärkt. Hultgren insisterar på att gruppen inte kommer att backa nu när man har jobbat så hårt för att nå sitt mål. Det inträffade en allvarlig bilolycka på tisdagskvällen med idrottarna Michaela Meijer, Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren.

Efter att ha lämnat Karlstad Grand Prix var deras minibuss inblandad i en olycka med en lastbil. Yannick och Michaela är båda blåmärken men i övrigt mår de bra efter att ha släppts från sjukhuset. Gustaf ska opereras idag; prognosen är god, men han kommer att behöva tid att läka, enligt förbundskapten Karin Torneklint, som pratat med Sportbladet. Vid hemkomsten från Karlstads Grand Prix olyckade en minibuss och en lastbil på E18 mellan Säffle och rjäng.

I Karlstad tog ambulans stavhopparen Michaela Meijer och hennes tränare, Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren, till sjukhuset. Det var totalt fyra sjukvårdsfordon inblandade: tre ambulanser, en ambulanshelikopter och räddningspersonal. Karin Torneklint sa till torsdagsmorgonens upplaga av Sportbladet att det inte är helt uppenbart vad som hänt, men att minibussen de åkte i hade blivit påkörd och vält.

Gustaf Hultgren, som instruerar Michaela Meijer och Angelica Bengtsson i stavhoppet och har gjort det i många år, skadades svårt i olyckan. Det är inte längre någon fara. Förbundskaptenen Karin Torneklint rapporterar att hon varit i kontakt med Gustaf via sms men att han ska opereras idag och att han kommer att behöva tid för att återhämta sig.

Både Tregaro och Meijer har checkat ut från sjukhuset

Både Yannick Tregaro och Michaela Meijer är nu hemma. Det ständiga knuffandet i bilen har lämnat dem misshandlade och i smärta. Karin Torneklint, som varit i kontakt med alla parter, försäkrar att de ändå kommer att få åka hem. Vi är alla häpna över händelseförloppet. Vi har utökat vårt fullständiga RF-stöd till dig.

Tregaro, uppenbart skramlad av dagens händelser, pratade med Dagens Nyheter senare samma kväll. Han sa att Hultgren satt bakom ratten på den välta minibussen som hittades i vildmarken. Hultgren fick hjälp av bussen av ambulanspersonal, men Meijer och Tregaro klättrade tydligen ner på egen hand. Tregaro tillägger, “Jag är blåslagen och har brutit två revben, men det kommer att bli bra; just nu är jag mer oroad över rollen som Gustaf Hultgren spelar.”

Brott är inte uteslutet av polisen

Michaela Meijer, en svensk idrottare, kan kanske representera sitt land i OS om en månad. Det är oklart hur hennes förmågaty att delta har förändrats sedan olyckan. Det är verkligen svårt att utvärdera. Och vad snabbt hon blir bättre! Det finns inget sätt att förutse om OS kommer att hända eller inte. Karin Torneklint understryker att det primära är hennes hälsa efter hennes stötar och blåmärken.

Tregaro hävdar att kommande tävlingar mellan Meijer och andra återförsäljare sannolikt kommer att skrotas. Det finns ingen juridisk kategori för detta för närvarande. Polisen har inte uteslutit möjligheten av brottslig verksamhet i samband med händelsen. Vi har inlett en utredning i ärendet. Arvikapolisinspektör Hans Elvingson säger till Sportbladet, “Vi kommer att förhöra de inblandade.” Stockholm Stadium Diamond League-tävlingen hölls bara tolv dagar efter Michaela Meijers tragiska minibussolycka. Hon kände smärta i hela kroppen men fick 4,51.

Michaela Meijer Olycka

Hon håller just nu andan för OS-nyheter. Meijer satte ett nytt svenskt rekord på 4,83 meter 2017, vilket placerade honom på andra plats världen över. Det skulle placera dig i topp fem för i år på den höjden.Tisdagens kväll den 22 juni inträffade en bilolycka med Meijer, landslagstränarna Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren inblandade.

Hultgren, som skadades svårt och fick genomgå flera operationer, hävdade att det är otroligt att de båda överlevde. Efter olyckan hade jag inte så mycket motivation att träna, men jag var bara glad över att vara tillbaka. Förutom blåmärken fick jag inga brutna ben eller andra allvarliga skador. Hon lugnar SVT Sport med att läget inte är svårare.

När du har gått igenom något så traumatiskt som en olycka måste du lägga mycket kraft på att läka din kropp, och det kan vara utmattande. Kommentera gärna hur bra avsnittet har gått hittills. Ja, men jag hade fortfarande några dagar på mig att ta reda på om jag var i hyfsad form, kanske en vecka. Förutom att jag saknade mina vanliga spön så kändes allt jättebra. Att hitta rätt och veta när man ska byta osv var en utmaning. Allt annat var bra.

Naturligtvis var allt underbart

Stadion gästades av tränaren Gustaf Hultgren, som drabbades av de svåraste skadorna. Hur kändes det att ha hans stöd? Naturligtvis var det fantastiskt att höra att han går och rör sig ganska bra och att vi gjorde det tillräckligt bra för att komma in i matchen igen. När du faller från stavhoppet kommer din kropp att slå mot mattan med viss kraft.

Hur känner du dig fysiskt idag?

Det gör lite ont, men det är inget allvarligt alls. Jag har full handlingsfrihet. På tisdagskvällen klockan 21:23 lokal tid stängdes E18 mellan Säffle och rjäng av på grund av en trafikkrock. Tre personer skadades i en olycka med minibuss mot lastbil i Karlstad och fördes till det lokala sjukhuset. Sportbladet berättade att de tre personerna var Michaela Meijer, en framstående i stavhoppet, och Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren, tränare för det svenska landslaget.

Efter att ha tävlat i loppen på Karlstad GP var de på väg hem när händelsen inträffade. Yannick och Michaela är båda blåslagna men i övrigt friska nog att lämna sjukhuset. Gustaf ska opereras idag; prognosen är god, men han kommer att behöva tid att läka, enligt förbundskapten Karin Torneklint, som pratat med Sportbladet.

Michaela Meijer Olycka
Michaela Meijer Olycka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!