När Simmar Sarah Sjöström Idag

När Simmar Sarah Sjöström Idag
När Simmar Sarah Sjöström Idag

När Simmar Sarah Sjöström Idag – Hon började med att vinna 50 meter fjäril för sjätte året i rad med sin seger. Semifinalen på 50 meter frisim vanns av Sarah Sjöström som gick vidare till final. Det är jättebra, jag är glad, säger hon till SVT Sport. Det var aldrig någon fara. Sarah Sjöström kvalificerade sig till finalen på 50 meter fritt efter att ha kommit etta i semifinalen på tiden 23,90.

Två svenskar ska simma i finalen efter att Michelle Coleman slutade sexa. Det är tillfredsställande; Jag är glad. Utan att hålla igen tycker jag om att simma snabbt. Jag hoppas att allt faller på plats när jag försiktigt trycker ner gaspedalen. Som Sjöström säger till SVT kommer det att finnas saker att finslipa i morgon.

Coleman: Jag är nöjd med mitt lopp; det känns bra, och jag får en bra rytm när jag simmar. Under söndagsmorgonen, under försöken på 4×100 meter medley, slutade det svenska stafettlaget på andra plats. Att ha Sarah Sjöström i truppen till kvällens final är ett enormt lyft. Jag tycker att vi har ett bra skott. Om en svensk medalj är möjlig tror Louise Hansson att laget kommer att gå in tillsammans och trivas.

Varje lag har varit helt rättfram i denna tävling. “Vi kommer att ta tillfället i akt och göra vårt bästa för att förbättra vår nuvarande standard på femte plats,” tillägger Michelle Coleman med ett leende. På söndagen tog “Super-Sarah” det lugnt efter att ha simmat till sitt sjätte raka världsmästerskapsguld på 50 meter fjäril i lördags.

Istället simmade Hanna Rosvall ryggsim, Sophie Hansson bröstsim, Louise Hansson fjäril, och Michelle Coleman frisim på försöken 4×100 meter medley. Varken Hanna Rosvall eller Sophie Hansson har kunnat prestera maximalt under hela VM-dagarna i Doha. På söndagen svarade de dock på auktoriserade insatser i ett laglopp.

När Simmar Sarah Sjöström Idag

Sophie Hansson, som nästan missade lördagens solo-VM-final på 50 meter bröstsim med två hundradelar, känner att det är dags att vända oddsen i kvällens final. Michelle Coleman fick en bra start på sista sträckan av Louise Hansson, som tog hem Sveriges första VM-medalj i år – ett brons på 100 meter fjäril.

På frågan om hennes prestation i finalen på 50 meter frisim sa Michelle Coleman: “Jag gick in och reste hårt, och det kändes bra.” Detta inträffade under den sista sista sessionen. Det är fortfarande osäkert hur den slutliga rostern kommer att se ut, särskilt med Sarah Sjöström som tillför lite styrka i truppen inför kvällens final.

Michelle Coleman kan komma att starta lagloppet med att simma ryggsim eftersom Sjöström ska klara den sista freestylesträckan. Coleman medger att han är osäker på resultatet. Efter Sverige, Australien och Nederländerna kom Kanada först i försöken med en hastighet på.

Vilka tror du kommer att bli dina mest formidabla rivaler?

Frankrike, Nederländerna och Australien, enligt Louise Hansson. Ja, alla finallag, inklusive Kanada. Michelle Coleman tillägger att nivån är hög eftersom det är ett VM. Munktellbadet har äran att stå värd för det förberedande simlägret för den uttagna VM-truppen inför sim-VM 2023 i Fukuoka, Japan 23-30 juli.

Sarah Sjöström, en av Sveriges genom tiderna största simmare med åtskilliga medaljer i olika internationella och nationella mästerskap, och nuvarande simeliterna Louise Hansson och Erik Persson är bland talangerna som utgör den utvalda VM-truppen. Under torsdagen den 13 juli från 9:00 till 11:00 och igen från 17:00 till 19:00 kommer majoriteten av laget att vara på plats för träning, under vilken du kommer att kunna simma i stjärnmönster.

Vi kommer även att ha ett bord tillgängligt i receptionen från 11:00 till 11:30 så att folk kan komma och få sina bilder tagna eller få sina autografer skrivna. Entrépris på 80 kr (vuxen) eller 65 kr (senior/student/community) krävs för att köra pass på banan bredvid Louise Hansson, Michelle Coleman, och Erik Persson; medlemmar i vår organisation är dock befriade från denna avgift.

Det kostar ingenting att komma och ta bilder och samla signaturer. Dagtid kommer att reserveras för fotografering och video. Sarah Sjöströms OS-deltagande i guldloppet 100 meter fjäril har varit tveksamt. Men på torsdagen kom beskedet att hon verkligen kandiderar. Bara två dagar innan turneringen meddelade Sjöström att hon tog beslutet i morse. Efter att ha brutit armbågen i januari kände Sjöström sig självsäker tillbaka till fjärilsträningen.

Sarah Sjöströms OS-deltagande i guldloppet 100 meter fjäril har varit tveksamt. Men på torsdagen kom beskedet att hon verkligen kandiderar. Bara två dagar innan turneringen meddelade Sjöström att hon tog beslutet i morse. Efter att ha brutit armbågen i januari kände Sjöström sig säker på att återvända till fjärilsträningen.

Att förbereda sig inför OS har milt uttryckt varit ingen picknick för Sarah Sjöström. Sjöström har gått i terapi och operation efter att ha brutit armbågen i en tumling i januari. Det var till en början osäkert om Sjöström ens kunde delta i OS. På grund av detta har det varit oerhört svårt. Sjöström uttrycker dock sin stolthet över sin resa och sin nuvarande plats i Tokyo.

Fjärilsslaget har varit det mest utmanande för Sjöström sedan hennes skada, därför är det oklart om hon skulle delta i det evenemanget i OS. Vid olympiska sommarspelen 2016 i Rio de Janeiro tog Sjöström förstaplatsen på 100 meter fjäril.

På 100 meter fjäril simmade Sjöström

Beskedet kom dock på torsdagen under en presskonferens i Tokyo. Stå upp, jag ska. “Det är lika bra att fortsätta”, tillägger Sjöström och syftar på hennes 13 år av lagom högnivå fjärilsim. Även om hon inte har någon tro på världsrekord är hon intresserad av att se vad hon kan åstadkomma på så lång distans.

Jag ska erkänna att jag inte är i mitt livs bästa form, men jag blir hela tiden bättre. Jag kanske hade föredragit tre månader till. Så förklara det för mig. Jag antar att vi får reda på det senare. Enligt Sjöström tvingade OS henne att skynda på processen. Varje dag strävar jag efter att göra det bästa jag kan i träningen och förbättra min hastighet. Även om det kanske inte räcker till medalj så borde jag kunna göra strax under 57. Får se vad som händer.

“Beslöt mig i morse”

Enligt SportExpress bestämde sig Sjöström för att tävla på gulddistansen först i morse. Jag bestämde mig under träningen i morse. För första gången verkade det hanterbart. Enligt Sjöström har hon inte haft så mycket tur med fjärilen, men idag kändes det mycket bättre efter att ha tappat lite.

Sarah Fredrica Sjöström är en svensk simmare som föddes i Rönninge, Stockholms län, den 17 augusti 1993. Med en imponerande samling av VM- och EM-guld rankas hon bland 2010-talets bästa kvinnliga simmare i både fjäril och fjäril. freestyle-evenemang. Bland europeiska simmare har Sjöström rekordet för flest medaljer (totalt 91) vid internationella mästerskap.

Vid en ålder av fjorton år tog Sjöström EM-guld i 100 meter fjäril i mars 2008. Hon fortsatte att hålla världsrekordet i detta lopp från 2009 till 2012 och igen sedan 2015. Sjöström fick 27 guldmedaljer i långbana i VM och EM fram till 2022. Hon tog fyra medaljer vid olympiska sommarspelen 2016 i Rio de Janeiro: guld på 100 meter fjäril, världsrekord i tävlingen med en tid på 55,48 sekunder, silver på 200 meter frisim och brons på 100 meter freestyle.

Hon tog hem silver i 50 meter fristil i sommar-OS 2021 i Tokyo. Simklubben Södertörn i Handen, Haninge kommun, inkluderar Sjöström i sina tävlingar. Efter att ha jobbat med Johan Wallberg och Carl Jenner tränar hon nu med Antonio Lutula. Sarah Sjöström, bland andra, kommer att avslöja sin post-OS-ställning vid dagens (26 augusti) premiärsimevenemang i International Swimming League (ISL) 2021.

2017 etablerade den ukrainske miljardären Konstantin Grigorishin International Swimming League (ISL) med målet att etablera en professionell lagbaserad simturné som skulle göra det möjligt för simmare från hela världen att mötas och tävla i samma trupp, oavsett nationalitet eller klubben de representerar. Det finns sex amerikanska lag och sex europeiska lag, även om nationalitet är irrelevant; en svensk simmare kan simma för ett amerikanskt lag.

Under hösten pågår en turné där varje lag ansvarar för att genomföra en rad tävlingar fram till en final där fyra lag från USA och fyra från Europa går vidare. Sarah Sjöström står högt upp på pallen vid den första ISL-tävlingen sedan 2019 – tävlingarna sköts upp på grund av Corona 2020. ISL 2021 kommer dock att innehålla mer än bara henne; hon är en svensk simmare. Erik Persson, Sara Junevik, Michelle Coleman, och Louise Hansson är bland simmare som kommer att delta.

När Simmar Sarah Sjöström Idag
När Simmar Sarah Sjöström Idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!