Örjan Kihlström Fru

Örjan Kihlström Fru
Örjan Kihlström Fru

Örjan Kihlström Fru – Tre svenskt licensierade förare har vunnit minst 7 000 lopp. rjan Kihlström har nu sällat sig till Jorma Kontio och Björn Goop vid 7 000-talet. Detta för att rjan triumferade med Lake’s Dream på Solvalla, hans hemmabana. rjan Kihlström valdes in i Hall of Fame 2015, men han har varit en levande legend ganska länge.

I travvärlden går hans rykte före honom. Hela jordklotet. Han höjer sin insats till 8 000. Hästar har funnits i rjan Kihlströms familj i generationer. Ivars pappa vann flera Bollnäs- och Solvallatränare-titlar. Ivar vann till exempel ett lopp i Ryssland innan någon annan svensk hade gjort det.

Den 2 mars 1980, på Solvalla, vann han med Jarramas, en häst som Ivar hade tränat, vilket gav rjan sin första seger. 1995 fullbordade han Tusenklubbens krav för medlemskap med sin tusende vinst. Rjan fick sin 5 000:e seger det året. Hans hunger efter framgång förblir oförminskad, vilket bevisas av de 28 miljoner lopp han har vunnit i Sverige sedan hans senaste årsdag 2017.

Detta är en anmärkningsvärd prestation för en förare. När han placerade Lake’s Dream i Solvalla i fredags blev rjan Kihlström bara den andra svenskfödde föraren i historien att klara av denna bedrift. Firandet erkände att det är omöjligt att minnas alla, men att med lite hjälp kan många bli ihågkomna.

Den första succén inträffade den 2 mars 1980 på Solvalla. Lite över 40 år senare har rjan Kihlström blivit den bästa föraren i landet. Trots att han aldrig vunnit den allsvenska förarligan för flest segrar på svensk mark under ett enda år, har han nyligen vuxit fram som den främsta sulkyatleten i Sverige sett till årslön. Med 46 miljoner i vinst hittills 2021, hotar han Ulf Ohlssons rekord 2021 på 57 miljoner, som bara har 29 miljoner. Trots att han inte kör lika ofta som några av de andra stora förarna är rjan Kihlström landets näst mest framgångsrika förare genom tiderna.

Jag tycker fortfarande att det är riktigt underhållande

På fredagen anslöt han sig till Björn Goop som de enda svenskfödda förarna som uppnådde 7 000 vinster; bara finska Jorma Kontio har fler i Norden. Treåriga Lake’s Dream, som ägs av Reijo Liljendahl, vann tävlingen. En deltagare i 17-årsåldern som knappt besegrade sina rivaler i slutspurten till mål fick möjligheten att tävla igen.

Örjan Kihlström Fru

Det är passande, eftersom Kihlström skaffade sig ett rykte som en chockförare som gillade att smyga sina hästar så länge som möjligt tidigt i karriären. 59-åringen firade den historiska vinsten och visade inga tecken på att sakta ner, eftersom det förstås är roligt efter att ha jobbat så hårt för att ta sig hit. Så länge jag kan behålla min nuvarande nivå av hälsa och kondition ser jag inget behov av att sluta. Människokroppen är den ultimata avgörandet av livslängden.

Skjut efter månen i 8 000 mph

Och många stora framgångar har uppnåtts över tid. Den första var 1992, med Stochampionatets 94-tal Royaling. De har sedan dess seglat in i ytterligare och mer förrädiska vatten och byggt upp ett framgångsrekord som få andra förare kan närma sig. Med fyra elitloppsvinster, inklusive årets med Don Fanucci Zet, och en Prix d’Amerique-vinst med Maharajah, sitter du i toppen av den internationella hästkapplöpningsvärlden.

På hemmaplan har Kihlström dominerat konkurrensen. Han har vunnit Svenskt Travderby fyra gånger och Svenskt Trav Kriterium sju gånger, landets två mest prestigefyllda årgångsevent.
Han har också rekordet för de flesta “Årets förare”-priser med nio. Och trycket på 8 000 kom igång på allvar: efter att ha placerat alla sina fyra styrningar på jubileet fick rjan Kihlström perfekta 3-0 på sin hemmabana. Även när situationen framstår som hopplös lyckas rjan Kihlström i allmänhet lura fram det bästa ur hästen och gå segrande ur nästa strid.
Trav skulle alltid vara rjan Kihlströms starka sida.

På Solvalla jobbade rjans pappa Ivar som travtränare och rjan tillbringade större delen av sin barndom med att hjälpa till i stallet. Jag har alltid varit nöjd med mitt jobb, säger rjan.
Somrarna fann familjen att valla hästarna till Bollnäs. Alla, från djuren till människorna, njöt av nystarten.

Efter avslutad grundutbildning började rjan arbeta “heltid” som hästskötare. Han fick sin tränarcertifiering vid ung ålder av 23. Han tilldelades Guldklockan 1981 vid 19 års ålder. Det var en stor bedrift vid den tiden och det största priset en lärling kunde få. Det var heller ingen V75-serie eller lopp för rookies (V65).

Ivar och hans farbror Börje Kilström hade en försiktig körstil med rjan. Han lärde sig först värdet av att “känna för hästen” av sin far. Genom åren har rjan finslipat och fulländat den egenskapen till perfektion. Han tränade i lite över tio år innan han i mitten av 1990-talet bytte till rollen som catchdriver. Han har övervakat många framgångsrika ledningsgrupper genom åren. Den liprestationerna är långa och anmärkningsvärda. Det finns inte många förare som kan säga att de har vunnit två av de tre största loppen i världen.

Prix d’Américain (Maharajah, 2014) och Elitloppet (From Above, 2003; Magic Tonight, 2015). De enda svenska förarna som klarar detta är Sören Nordin, Stig H. Johansson och Berndt Lindstedt. rjan Kihlström har vunnit Sprintermästaren, Kungapokalen, Drottning Silvias Pokal, Hästmästaren, Svenska Travderbyt, Derbyhästen, Olympiatravet, Hugobergs Memorial, Sundsvall Open Trav, Kriteriet, Travekarna , och ett antal E3-finaler, förutom de två mest prestigefyllda loppen i Sverige och Frankrike.

Den känslomässiga effekten av att vinna Elitloppet och Prix d’Amerique är betydande. Det var särskilt viktigt att Pine Dust vann Oaks och From Above vann Criterion inom en halvtimme efter varandra. Enligt mig är de tre största loppen i Sverige Elitloppet, Kriteriet och Derby. Att minnas tiden då jag vann den gyllene klockan väcker många glada minnen. Med över 5 500 segrar som jockey och en lång rad betydande lopptriumfer i Sverige och runt om i världen är rjan kihlström en av de bästa i världen. Framför allt vann From Above Elitloppet 2003, medan Magic Tonight vann 2015. Maharajah vann Prix d’Américain 2014.

De iskalla tävlingsnerverna, orubbliga känslan för hästen och taktiska körförmåga, rutin som gör att man kan förutse och ta hand om tävlingsbanans utveckling, avslöja de mest osannolika luckorna och ta fram hästens ultimata prestation när det gäller mest. Arjan Kihlström är bland sportens alla tiders storheter. Johan Edlund, programledare för TV4-programmet, gjorde ett sexistiskt påpekande under sändningen angående föraren, rjan Kihlström.

En tittare skickade in ett sms och frågade om fru Kihlström kunde berätta om rjan ser bättre ut bakifrån eller framifrån. Programledaren Johan Edlund hävdar att gästen gjorde anmärkningen med en glimt i ögat. I lördagsavsnittet av Vinnare som gick i TV4 skämtade Johan Edlund om rjan kihlström. Enligt Micke Nybrink är rjan Kihlström mest effektiv när han kommer bakifrån i en kamp.

Johan Edlund hävdar att han svarat en läsare som bett om ett förtydligande. Johan Edlund sa då upp ett skämt som en annan tittare skickat in om Kihlström. En tittare sa att vi skulle vilja fråga rjans fru om hon tycker att han ser bättre ut bakifrån. Enligt Johan Edlund skrattade Micke Nybrink bara åt det.

Efter att ha fått många frågor från lyssnare måste Johan Edlund snabbt välja och vraka vilka som ska läsas i luften. Edlund vidhåller att han inte tyckte att anmärkningen var okänslig eller besvärlig.
Även om föraren rjan kihlström inte har sett filmen så verkar han ha det bra. Platsen vidarebefordrades till mig av en kompis. Jag tar det inte personligt om du försöker knäcka ett leende på min bekostnad. Kihlström hävdar, “Det här är inget jag låter störa mig”. Denna sadel passade Isabella Bergh fram till för cirka två och ett halvt år sedan. Däremot bytte hon plötsligt från ridhoppning till ridtrav av anledningar som hon inte kan förklara.

För närvarande tar hon hand om sin pappa Roberts flock på åtta hästar. Isabella Bergh hävdar att den gångna lördagen var hennes bästa stund som travkonkurrent. Nu, den 29 april, ska hennes passhästar Kadett CD (e. Scarlet Knight) och Re Doc (e. Love You) börja i den olympiska travfinalen. Det är det största och roligaste jag har gjort sedan jag började trava, och det var bara min resa till Kanada med Nahar.

Medan jag var i Kanada ansträngde jag mig för att fångas upp av mina blogginlägg, men blev besviken över att det tog en halvtimme att ladda upp ett enda foto. Trots att Isabellas pappa Robert Bergh hade ägnat sitt liv åt travsport lärde hon sig det inte förrän relativt nyligen. Jag har hoppat upp till SM med ponny och 130cm med en enorm häst, men någonstans på vägen tappade jag lite av spänningen. Hästarna skulle bara få gå ut på bete en timme om dagen innan de fördes in igen och täcktes med bomull.

Örjan Kihlström Fru
Örjan Kihlström Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!