Ozzy Osbourne Sjukdom

Ozzy Osbourne Sjukdom
Ozzy Osbourne Sjukdom

Ozzy Osbourne Sjukdom – Ozzy Osbourne, en berömd rockstjärna, avslöjade att han har Parkinsons sjukdom för några år sedan. Sedan dess har Ozzy tyst försvunnit från synen. Den berömda musikern har nu återuppstått. Ozzy Osbourne, 72, blev berömmelse som sångare i Black Sabbath. Han lämnade bandet 1979 efter en dispyt med gitarristen. Albumet Blizzard of Ozz, som släpptes 1980, blev Ozzys genombrott som soloartist.

Ozzy och Sharon Osbourne har varit gifta sedan länge och de har tre barn tillsammans: Amiee, Kelly och Jack. Från sitt första äktenskap till Thelma Osbourne välkomnade han Jessica Hobbs och Louise Osbourne. Ozzys hälsa har försämrats de senaste åren. I början av år 2020 bestämde han sig för att dra ut kniven ur munnen.

Ozzy Osbourne har Parkinsons sjukdom, sa han till sig själv. Han och hans 67-åriga fru, Sharon Osbourne, gav nyligen en intervju där Ozzy öppet diskuterade sin diagnos av Parkinsons sjukdom. Ett fynd som bekräftades i februari i år. Även om det inte är dödligt, skadar det vissa av kroppens nerver.

Ozzy Osbourne Sjukdom : Parkinsons

I intervjun förklarade Sharon att hennes humör fluktuerar dramatiskt från dag till dag.
Ozzy har inte för avsikt att gå i pension från musikbranschen på grund av sin sjukdom. Hans liv var borta, sa han förra året som gäst på SiriusXM-radiokanalen, efter att ha hört nyheten om hans sjukdom.

Jag trodde säkert att mitt liv var över. Jag var i mycket nöd, ångest och smärta. De verkade först försöka hålla det hemligt för mig. Planen hade varit att 72-åringen skulle åka på turné 2020, men allt föll igenom i februari samma år. Efter det tog Ozzy ett steg tillbaka från rampljuset. Därefter skulle det dröja några månader innan han sågs igen. En parkeringsplats i Los Angeles alltså. Efter sin sjukförklaring har Ozzy Osbourne poserat för nya bilder.

Även efter att Ozzy Osbourne sågs på den parkeringsplatsen förblev han utanför rampljuset ganska länge, tills just denna vecka. Den här gången fotograferades han och hans fru på Los Angeles Burbank Airport, där de förberedde sig för att gå ombord på ett privatjet. Den här gången använde han dock en käpp för att hjälpa honom i hans gång, vilket stack ut. Att använda käpp är svårt för Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne Sjukdom

Han har haft några tuffa år, och rockstjärnan erkänner att han är chockad över att han fortfarande lever. För mitt liv kan jag inte lista ut hur jag kom till 74 år. Men nu, säger han till Forbes, är han glad över att han deltog. Ozzy Osbourne, nu 74 år gammal, genomgick en betydande operation tidigare i år efter att ha lidit av en staph-infektion 2018, lunginflammation 2019 och ett allvarligt fall hemma 2020.

Det ikoniska Black Sabbath-ljudet har förändrats genom åren. Han och hans 70-åriga fru, Sharon Osbourne, sågs nyligen göra lite fönstershopping i Beverly Hills. Efter att ha uttryckt tvivel om att han skulle kunna avsluta sin turné 2019 visar bilderna hur han snubblar runt med hjälp av en käpp.
Problemet är att jag inte kan gå särskilt bra för tillfället, trots att mitt sinne, fantasi och sång är okej, som han uttryckte det i början av december.

Därefter går han tillbaka till scenen

I en nyligen intervju med Forbes uttryckte Ozzy Osbourne sin beslutsamhet att återgå till att uppträda och angav ett fast måldatum för maj 2023. Jag har bra nätter och dåliga nätter. Jag återhämtar mig stadigt, och jag är tillbaka på scenen väldigt snart, lovar han, även om det innebär att krypa.

De europeiska datumen för Ozzy Osbournes hårdrocksshower har skjutits upp. Musikern avslöjar i ett hjärtligt Twitter-inlägg att han fortfarande har problem med att komma på fötter igen efter att ha opererat ryggen tidigare i år. Hans olycksskada med fyrhjulingar från 2003 förvärrades av ett fall, vilket krävde operation.

Enligt BBC skulle Ozzy Osbournes turné, som sedan dess har ställts in, börja i Finland i maj men sköts upp flera gånger på grund av skadorna han ådrog sig i ett fall och covid-19. Han avslöjade år 2020 att han hade fått diagnosen Parkinsons sjukdom 2003. Han har beslutat att ställa in sin kommande turné.

Som Osbourne uttrycker det har hans anhängare gett honom “ett liv han aldrig ens kunde drömma om.” “Jag känner mig uppriktigt berörd av hur du tålmodigt höll biljetterna under hela den här tiden”, säger han. För ungefär två år sedan avslöjade Ozzy Osbourne, då 73 år gammal, att han hade fått diagnosen Parkinsons sjukdom. Rocklegenden hade ett stort ingrepp i början av juni, och många av hans fans kände förmodligen att han var tvungen att sluta.

Ozzys nya album “Patient Number 9” är dock satt att släppas kommande fredag, och dethar gästspel från den bortgångne Foo Fighters-trummisen Taylor Hawkins. För att hedra albumets release kommer Ozzy Osbourne att framföra en halvtidsuppsättning av sina största hits på SoFi-stadion i Los Angeles under söndagens inledning av NFL-säsongen mellan Los Angeles Rams och Buffalo Bills.

Presenterade Tony Iommi på scenen

Den här konserten blir Ozzy Osbournes första soloshow på fyra år, och det kommer också att vara hans längsta show på den tiden. Ozzy och hans tidigare Black Sabbath-bandkamrat Tony Iommi framförde den legendariska låten “Paranoid” på Commonwealth Games i Birmingham för en knapp månad sedan.

Ozzy Osbourne sköter också logistiken för en flytt. Han och hans fru, Sharon Osbourne, har bestämt sig för att återvända till England, så de säljer sin fastighet i Los Angeles. Ozzy har uttalat sig om förändringen och hävdat att han är “trött på alla skjutningar och att han inte vill dö i Amerika”.

I en ny uppdatering om sin hälsa berättar Ozzy Osbourne för NME att han fortfarande kämpar för att gå efter den senaste operationen. Hans fru Sharon har indikerat att operationen han genomgick tidigare i år skulle “avgöra resten av hans liv.” Han var sångare för Black Sabbath. Osbourne sa i en intervju med SiriusXM att han fortfarande har problem trots att operationen lyckades.

Det är riktigt, riktigt svårt för, du vet, jag vill vara där ute. Jag är intresserad av att delta. Vilken dum operation han gjorde. Osbourne säger till oss, “Fan, du har ingen aning.” Eftersom kirurgen varnade honom för möjligheten att bli förlamad från nacken och ner om han inte opererades, medgav han att det inte bara var viktigt för att förbättra hans livskvalitet utan också för att förhindra ett potentiellt katastrofalt utfall.

På grund av sina ständiga hälsoproblem har han redan varit tvungen att skjuta upp sin turné flera gånger och ifrågasätter nu om han kommer att kunna åka på den 2023. Osbourne överraskade alla genom att dyka upp i ryggstöd för avslutningsceremonin i Commonwealth Spel, som hölls i hans hemstad Birmingham i år.

Hur fruktansvärt frustrerande livet har blivit kan jag inte ens börja beskriva. Det är otroligt hur ett dumt misstag kan förstöra ditt liv i flera år. Aldrig i mitt liv har jag varit sjuk så länge. 2020 berättade Osbourne att han har fått diagnosen Parkinsons sjukdom. I september i år släppte han sitt senaste album, med titeln Patient nummer 9.

Han fick flest nomineringar för ett enda studioalbum i sin karriär med fyra nickningar för detta arbete. Ozzy Osbourne, som i måndags genomgick en stor livsavgörande operation, mår bra. Vi vill tacka alla som visade sitt stöd för Ozzy och vår familj under dagarna fram till hans operation. Ozzy mår bra och återhämtar sig. Sharon Osbourne, hans fru, delade nyheterna på Instagram på tisdagen och skrev: “Din kärlek betyder allt för honom.”

Rocklegenden, nu 73 år gammal, har kämpat med sin hälsa de senaste åren. Han fick diagnosen Parkinsons sjukdom 2020; han har också en historia av covid-19-infektion, lunginflammation och nackoperationer från en fallolycka. De europeiska datumen för Ozzy Osbournes hårdrocksshower har skjutits upp. I en uppriktig tweet avslöjar han att han fortfarande har problem med att komma på fötter igen efter en ryggoperation 2019. Hans olycksskada med fyrhjulingar från 2003 förvärrades av ett fall, vilket krävde operation.

Ozzy Osbourne Sjukdom
Ozzy Osbourne Sjukdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!