Peder Fredricson Olycka Video

Peder Fredricson Olycka Video
Peder Fredricson Olycka Video

Peder Fredricson Olycka Video – I går, efter ett fall på den främre åkturen, fördes Peder Fredricson till sjukhus. Hans fru, Lisen Bratt Fredricson, har nu kommit med detaljer om olyckan. Efter att hästen Que Sera föll på framridningen strax före 7-årsfinalen, hoppande över 1,35 häck, på Stockholms Stadion, var den första rapporten från sjukhuset i går att Peder Fredricson var okej, men skadad. På söndagskvällen togs en röntgen av stjärnan.

Röntgen av hans hals visade att han inte hade brutit ben, även om han fick några skador. Men idag kommer de att använda MRT för att utvärdera saker som ligament och senor, säger Lisen Bratt Fredricson. Bortsett från det är han vid medvetande och upplever betydande vånda. Han är definitivt på mycket droger och kan kommunicera. Mer forskning måste göras innan en framtidsutsikt kan fastställas.

Vi vet inte vad som kommer att hända vid det här laget; han kan få gå hem eller så kan han behöva opereras. Den 29 augusti–3 september tävlar Fredricson EM i hoppning. Titeln avgörs i den italienska staden Milano. Under Stockholm Horse Week inträffade en olycka som krävde sjukhusvistelse av ena Peder Fredricson.

Dagen efter uppdaterade Lisen Bratt, offrets fru, Fredricson om vad som hände. Den svenska ryttarstjärnan Peder Fredricson, 51, och hans häst Que Sera hade lite otur under omhoppningen, ofta känd som uppvärmningen. Spelet avbröts och Peder Fredricson skickades till sjukhuset. Senare samma kväll lugnade Lisen Bratt, Peders hustru, Fredricson genom att skriva “Peder är ok men blåslagen”. Hon utvecklar nu det skadliga scenariot ytterligare på djupet.

Kvinnan sa: “Det gör jävla ont” när hon tillfrågades om skadorna

Lisen Bratt Fredricson avslöjade sin mans nackskada och röntgenresultat i en intervju med SVT. Röntgen av hans hals visade att han inte hade brutit ben, även om han fick några skador. Hon informerar SVT om att MRT kommer att användas idag för att bedöma ligament, senor och andra strukturer:

Bortsett från det är han vid medvetande och upplever betydande vånda. Han är definitivt på mycket droger och kan kommunicera. Bratt Fredricson sa att fler tester kommer att göras för att avgöra om ryttarstjärnan behöver opereras, men resultatet är osäkert. Peder Fredricson, svensk, tog medaljer vid OS, VM och EM.

Peder Fredricson Olycka Video

Fredricson fördes akut till sjukhuset och tävlingen på Stockholm Horse Week avbröts. Lisen Bratt Fredricson, fru till Peder Fredricson, postade uppmuntrande uppdateringar på sitt Instagramkonto senare samma kväll.

Naturligtvis i ett stort obehag, säger Lisen Bratt Fredricson

Lisen Bratt Fredricson har just avslöjat ytterligare information angående den chockerande händelsen. Däremot skadas senor och ligament. Bortsett från det är han vid medvetande och upplever betydande vånda. Lisen Bratt Fredricson hävdar att han är kommunikativ och tar en stor mängd smärtstillande medicin.

Hon säger att det är för tidigt att säga om 51-årige Peder Fredricson kommer att behöva opereras, men att han kommer att fortsätta att övervakas. Enligt Sveriges Radio skadades stjärnryttaren Peder Fredricson i en olycka i söndags när han värmde upp inför en hopptävling i Stockholms stadion. Fredricson blev åsidosatt med nackskada efter att hans häst, Que Sera, krockade med ett hinder.

Efter att hans nacke stabiliserats lades han på en bår och fördes bort i ambulans. Enligt den tidigare landslagsryttaren Royne Zetterman, som kom först till platsen, sa Fredricson: “Jag har brutit nacken, ring en ambulans, hämta smärtstillande medicin, rör dig inte” efter kollisionen. Hans fru, Lisen Bratt Fredricson, gick kort efter på Instagram för att avslöja att han hade blivit “slagen” men inte hade några brutna ben.

Även om de andra ryttarna i unghästklassen har hoppat av så kommer dagens grand prix-tävling att fortsätta som planerat. När Global Champions Tour Stadium värmdes upp ramlade den svenske stjärnryttaren Peder Fredricson av hästen. Hans fru Lisen Bratt Fredricson sa på Instagram att han fördes till sjukhuset, men röntgen visade inga tecken på fraktur.

Tävlingsledaren Sara Johansson sa till TV4 Nyheterna att hennes rival råkade ut för ett missöde på ett framkörningshinder. Över stadionens högtalarsystem avslöjades det att Fredricson hade varit pigg när han lämnade och för närvarande är under vård av medicinsk personal. På frågan om skadan svarade Sara Johansson “Vi vet ingenting i nuläget.” Det var några stötar och blåmärken, men Peder är väl.

Inga uppenbara frakturer kan ses. Det är troligt att mer forskning kommer att göras”, skriver hon. Hennes deklaration antyder att hästen också gjorde det beundransvärt. Du kan också säga “Que Sera. “Tack så mycket för meddelandena”, skriver hon. Sofia Ekhem, reporter på TV4 News, var på plats på Stadion.

Jag bevittnade inte kraschen direkt, men jag hörde dem snabbt meddela att de behövde gå iväg och återkomma med detaljer. Jag fick då besked om att varje ryttare i den klassen hade dragit sig frivilligt. Främre åket hade en incident, berättade de efter en tid, säger hon. Enligt Sara Johansson, ledaren för loppet, red den tidigare världsettan och OS-medaljören hästen Que Sera på söndagen och hästen tog sig helskinnad ur situationen.

Allt som är planerat till i eftermiddag kommer att fortsätta som vanligt. Efter en ohygglig olycka vid Global Champions Tour-turneringen i Stockholm i helgen har ryttarsuperstjärnan Peder Fredricson släppts från sjukhuset och är på väg hem, vilket förbundet meddelat i ett uttalande. På söndagen krockade Fredricson och hans häst Que Sera med ett hinder under omhoppningen för en av de lägre klasserna.

Fredricson sa att hans nacke “känndes konstigt”, som rapporterats av TT. Sedan tillkallades ambulans för att ta ryttarstjärnan till sjukhuset. Röntgen av hans hals visade att han inte hade brutit ben, även om han fick några skador. Idag kommer dock en MRT att användas för att undersöka ligament, senor och andra mjukdelar.

Annars är han vid fullt medvetande och upplever allvarliga obehag. Fredricsons fru, Lisen Bratt Fredricson, sa till SVT på måndagen att han pratar och definitivt har mycket smärtstillande. Hon säger till Upsala Nya Tidning, “Jag vet att jag har en stark spurt”, efter loppet. För Fahlin var detta hans fjärde SM-guld. Hon har tagit det tre gånger tidigare under 2008, 2013 och 2018. Det fanns en tid när SM-linjetävlingar nästan skrotades.

Efter ett överklagande från närboende i närheten av bansträckan återkallade Transportstyrelsen tillståndet för de cykellopp som var planerade till Uppsala i torsdags. Därför blev Tierp den nya sajten för tävlingarna. Därefter var tidloppsmästarinnan Jenny Rissveds bland de främsta om guldet.

Sprintande till seger över Clara Lundmark och Julia Borgström tog Emilia Fahlin hem SM-guldet. Rissveds kom in på #5 totalt. Än i dag är Peder Fredricson kvar som sjukhuspatient. Efter den fruktansvärda katastrofen håller alla i Sverige tummarna. Hans fru, Lisen Bratt Fredricson, har bekräftat för SVT Sport att han kan behöva opereras. Den tragiska händelsen som krävde Peder Fredricsons liv inträffade på en söndag. Den svenska hoppsensationen blev skadad inför Global Champions Tour-evenemanget i Stockholms arena.

Den fruktansvärda kollisionen

Fredricson hoppade fram över Que Sera, snurrade över och landade obekvämt på hans hals. Efter att ha säkrat hans nacke körde den behandlande sjukvårdspersonalen med ambulans till Karolinska sjukhuset i Solna. På denna måndag ligger Peder Fredricson och hans fru Lisen Bratt Fredricson kvar på sjukhus. Medan Sveriges folk håller tummarna och hustrun levererar ett känslosamt uttalande angående makens situation.

Röntgen av hans hals visade att han inte hade brutit ben, även om han fick några skador. Hon berättade för SVT Sport att en MRT kommer att användas idag för att undersöka ligament, senor och andra mjukdelar. Bortsett från det är han vid medvetande och har väldigt ont.

Han är definitivt på mycket droger och kan kommunicera. Vi behöver fler tester för att se om en operation är nödvändig och hur länge Fredricson måste stanna på sjukhuset. Fru Bratt Fredricson säger till TV-stationen: “Vi vet inte än.” Det kan betyda allt från att få åka hem till att han opereras.

Peder Fredricson Olycka Video
Peder Fredricson Olycka Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!