Pär Lernström Fru Cancer

Pär Lernström Fru Cancer
Pär Lernström Fru Cancer

Pär Lernström Fru Cancer – Pär Lernströms uppväxt var starkt influerad av familjens kristna tro och han diskuterar detta på djupet under sitt sommarprat 2022. Jag och min familj har nära pingstförbindelser tack vare våra föräldrar. När jag var liten var frikyrkan en stor del av vår familjs liv. Vi håller fast vid kristendomen med mycket glöd. Det finns ingen förbannelse i vårt hus. Lernström berättar för programmet att i Sverige dricker man inte och de har en vigselring på ringfingret innan de får barn.

Presentatören fortsätter med att förklara att medlemmar av kyrkan regelbundet använder extatiskt tal och tar Bibeln till ett nominellt värde i sina dagliga liv. Men han är fortfarande en ung pojke som trivs i kyrkans öppna miljö. Enligt honom är kyrkan och allt den representerar förkroppsligandet av Guds himmelska rike på jorden.

Pär Lernströms föräldrar och syskon

I Pär Lernströms “Sommar i P1” nämns också brodern Oskar, ett av tre syskon han växte upp med tillsammans med sina föräldrar och sina två systrar. Pär Lernström och hans hustru Linda hrn är för närvarande bosatta i Pär Lernström är för närvarande gift med Linda hrn. De knöt ihop säcken 2011 och bor nu i Enebyberg, Stockholm. Linda hrn, Pär Lernströms hustru. Irene Lernström Karlsson/TT för fotografiet

Cancern spred sig till Linda hrn, Pär Lernströms fru

Hon fick sin cancerdiagnos 2008, året innan Pär Lernström och Linda hrn knöt ihop säcken. Allt med det var fel. Medan jag var i Thailand ringde jag ett telefonsamtal och fick höra “Du har malignt melanom.” Åtta av tio överlevande. Det kom som en stor överraskning. Under tiden har jag lärt mig mycket och blivit mycket bättre på att ta hand om mig själv, har Linda sagt i en tidigare resumé.

Loa, Pär Lernströms son, och Bibi, hans dotter

Pär Lerström och hans fru Linda hrn har två barn, en dotter som heter Bibi (född 2012) och en son som heter Loa (född 2017). Om han hade stått på scen med honom skulle han ha känt en djup känsla av saknad. Extrema känslor är verkliga. Pär Lernström anses vara expert på detta område. Han är van vid folks sorg och besvikelse i sin roll som programledare för program som Idol och Kokkarna Kamp.

Pär Lernström Fru Cancer

De tävlandes personliga berättelser innehåller ofta detaljer om sjukdom eller dödsfall, till exempel effekten av att förlora en närstående på individen. Men den passar ändå kategorin rolig läsning. Att bekämpa cancer tillsammans är en annan historia. Det jobbet hade varit bland det mest utmanande jag kunde ha haft som programledare. I underhållnings-tv-världen följs de allvarliga berättelserna alltid av lättare sådana.

Pär Lernström menar dock att optimism är avgörande. Vi kan inte trampa runt i totalt mörker, men vi vill visa att det finns hopp för här och nu och en överskådlig framtid. Kvällens tema är “Tillsammans”, så tänk på det. Möjligheten att så småningom bota cancer avfärdas inte längre. Mitt jobb är att få människor att se att vi kan åstadkomma mer genom att arbeta tillsammans.

Har svårt att andas

Pär Lernström är med av mer än bara ytliga skäl. Pär hävdar att detta sänker försökspersonens hämningar. Kirurgiskt avlägsnande av lungcancer är utmanande. En månad senare fick han veta vad som var fel på honom. Kirurgisk behandling av lungcancer är utmanande och dödligheten är hög (50 % inom ett år).

“Min far var rädd”

Senioren Pär Lernström satsade på det senare. De första omgångarna av kemoterapi var framgångsrika. Utvecklingen av tumörerna avstannade. Men trots en tredje kur med cytostatika visade röntgenbilder fortfarande inga tecken på förbättring. Pär Lernström minns sin pappas telefonsamtal där han fick beskedet att behandlingarna inte längre var effektiva. Någon annan hade talat. Hans snyftningar satt fast i svalget. Efter bara två veckor säger sig Pär Lernström ha sett sin pappa åldras tio år.

Vi använder ofta ångestrelaterade idiom. Detta var toppen av min ångest. Två kvarvarande, hopplösa ögon. Min pappa var rädd. Samtidigt tystnade döden. Där fanns bara Pär Lernström och hans far ringa med sin pappa. Just då hade hon frågat om han ville ha kaffe. Syskonen hörde hur han prasslade runt där inne. Hon flyttade in närmare och upptäckte hans kropp.

Avslutade en livesändning

Pär Lernström var just nu mitt uppe i en semifinalmatch i Talang. Pär Lernström och hans syster kunde inte nå varandra under hela dagen, men så småningom tog de kontakt och hon förklarade vad som hänt. Det var hundar och jonglörer och mycket folk att fånga in medan jag stod där framför kamerorna och det var stressigt som fan.

Hans sista andetag har tagits

Producenten gick plötsligt ut. Efter det tog jag skyndsamt en taxi tillbaka till pappas hus. Mina barn var där, och så var alla deras vänner. De grät över kroppen ena minuten och lekte med en kanin nästa. På kvällarna tillbringade vi kvalitetstid tillsammans. Vi mindes och lyssnade på några av pappas favoritlåtar.

Dagens fokus låg på att leva

Cancerbehandling är en unik upplevelse, även för de som står patienten närmast. Varje relation går igenom prövningar och vedermödor. Pär Lernström har en helsyster och en halvbror. Föräldrar separerade för länge sedan, och syskon ses sällan sedan dess. Det råder ett undantagstillstånd på grund av pandemin, som har haft en förödande inverkan på livskvaliteten för människor med dödliga sjukdomar som cancer.

Vi undvek varandra hela sommaren av rädsla för att ses. Ett gäng av oss åt på en uteservering mitt i vintern för några veckor sedan. Den middagen var vår sista med pappa. Vi undvek att diskutera sjukdomen och pratade istället om orelaterade ämnen. Att dagen i slutändan handlade om att leva var dess största egenskap.

Pär Lernström hade en avlägsen relation med sin far. Pär accepterade tidigt att han och hans pappa aldrig skulle få ett typiskt förhållande på grund av den störning som skilsmässan orsakade. Även efter att fadern blivit sjuk kvarstod oron över den väntande uppgörelsen. Det förflutnas sår öppnade sig.

En slutgiltig överenskommelse nåddes

Inga samhällen hade etablerats. Men de gjorde upp i en outtalad fredsgest. Under hela det året delade vi känslor som “Jag tänker mycket på dig” och “Jag är orolig för dig” i samtalet. Jag är lättad över att folk pratade om dessa frågor. Pär Lernström värdesätter sin roll som farfar till sina egna barn mer än något annat. Sjukdom förde dem närmare varandra än någonsin tidigare. Det äldsta barnbarnet, åtta år, har varit mycket kommunikativt med sin farfar via sms. Hon fick också mycket positiv respons.

Ungefär en månad efter sin farfars begravning hade hon särskilt svårt att acceptera hans död. Deras textmeddelanden till varandra gjordes sedan tillgängliga för mig. Min pappa berättade saker för henne i brev som han aldrig skulle våga säga till mig. Enligt Pär Lernström var det självklart att kommentarerna var menade för oss båda.

Framtidsoptimism

Det har bara gått några dagar sedan Pär Lernström och hans fru Linda fick reda på att de placerats på successiva anstalter innan vi träffade dem. Tillsammans upprätthåller de existensen av positiva minnen. Pär Lernströms pappas sjukdom kommer att nämnas i programmet Tillsammans mot cancer, vilket skapar ännu ett minne för honom.

Pär hoppas att cancer inte längre ska vara synonymt med döden och noterar de framsteg som gjorts i studiet av olika typer av sjukdomen. Vi kan lita på framtiden tack vare förbättringar i både tidig upptäckt och behandling. Det har skett många förbättringar. Forskning har lett till reviderade förutsägelser.

Han har byggt upp ett rykte som en vänlig och genuin TV-värd. Pär Lernström, den karismatiske ledaren för den svenska versionen av Idol sedan 2011, har vunnit miljontals tittares hjärtan. Bort från rampljuset lever den berömda TV-värden lyckligt med sin fru sedan mer än tio år, Linda. Och det finns en speciell teknik som paret tycker om att använda för att hålla romantiken vid liv.

Pär Lernström Fru Cancer
Pär Lernström Fru Cancer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!