Peter Lemarc Sjuk

Peter Lemarc Sjuk
Peter Lemarc Sjuk

Peter Lemarc Sjuk – För drygt sex veckor sedan fick Peter LeMarc en stroke. Den välkände musikern skriver sitt eget Instagram-inlägg. Mina uppgifter tyder på att jag drabbades av en stroke i den vänstra occipitalregionen. Syncentratet, som ligger i hjärnans vänstra bakre region, har drabbats av celldöd på grund av syrebrist orsakad av en blodpropp.

Dessutom nämner LeMarc att han har tappat en del av synen, vilket gör det svårt för honom att läsa. Han kan för närvarande inte köra ett motorfordon och det är okänt om hans skador kommer att läka helt. Jag lägger ner det här på papper för att förklara min Instagram-uppehåll. Och varför jag inte kan svara på några av dina frågor eller ta itu med dina problem just nu. Återigen ritar vi om kartan över våra liv.

Ett antal välkända personer uttrycker sitt gillande i kommentarsavsnittet, däribland Uno Svenningsson, Efva Attling och Niklas Strömstedt. Cancern drabbade musikern 2009. I en intervju med Aftonbladet som publicerades strax innan hans sista framträdande på Stockholm Music & Arts festival avslöjade LeMarc att hans fru Monika har samma sjukdom.

1980-talet var Peter LeMarcs genombrottsdecennium; han har sedan dess vunnit sju Grammis för sitt arbete, och låtar som “Little Willie John”, “Tess” och “Ett Av Dom Sett” är bland hans mest kritikerrosade skapelser hittills. Emil Viksell, som recenserade en av sina konserter 2014 för GAFFA, hade detta att säga om artistens sista show:

Det är inte alltid lätt att förstå att LeMarc lider av scenskräck. Förändringen är knappt märkbar. Och jag förstår inte varför han pausar så länge när han är rädd. Men kanske njuter han av utsikten från den utsiktsplatsen. Kanske är hans överdrivna entusiasm ett försök att täcka över sin ångest. Berättelsens bana är snäv och osäker; kanske är det bara jag, men jag förväntar mig hela tiden att LeMarc ska explodera som frossaren i “The Meaning of Life”.

Den 64-årige Peter LeMarc fick en stroke i slutet av januari. Singer-songwritern och artisten gör detta påstående på sin Instagram. Min perifera syn har varit kraftigt nedsatt. Jag tycker att det är ganska utmanande att läsa långa textstycken på grund av detta”, skriver han. Den 64-årige Peter LeMarc fick en stroke i slutet av januari. Singer-songwritern och artisten gör detta påstående på sin Instagram.

Peter Lemarc Sjuk

Min perifera syn har varit kraftigt nedsatt. Jag tycker att det är ganska utmanande att läsa långa textavsnitt på grund av detta”, skriver han. Peter LeMarc, en välkänd artist, avslöjade för sina Instagram-följare för sex veckor sedan att han hade en stroke. Mina journaler visar att jag drabbades av en stroke i den vänstra occipitalregionen Celldöd i synbarken (finns i den vänstra bakre hjärnan) beror på syrebrist, som beskrivs av LeMarc.

Han drabbades av synförlust av stroken, vilket gjorde det svårt för honom att läsa tryckt material. LeMarc konstaterar vidare att han inte kan köra bil och att det är oklart om hans skador är bestående eller inte. Efter att ha drabbats av en stroke kämpar artisten också med mental utmattning. Jag lägger ner det här på papper för att förklara min Instagram-uppehåll.

Jag ber om ursäkt för min oförmåga att svara på dina kommentarer just nu. Återigen ritar vi om kartan över våra liv. Cancern drabbade musikern 2009. I en intervju med Aftonbladet som publicerades strax innan hans sista framträdande på Stockholm Music & Arts festival avslöjade LeMarc att hans fru Monika har samma sjukdom.

Peter LeMarc vann sju Grammys och blev allmänt känd för sitt arbete på 1980-talet med släppet av Little Willie John, Tess och Ett Av Dom Sett, för att bara nämna några av hans kritikerrosade singlar. Emil Viksell, som recenserade en av sina konserter 2014 för GAFFA, hade detta att säga om artistens sista show:

Det är inte alltid lätt att förstå att LeMarc lider av scenskräck. Förändringen är knappt märkbar. Och jag förstår inte varför han pausar så länge när han är rädd. Men kanske njuter han av utsikten från den utsiktsplatsen. Kanske är hans överdrivna entusiasm ett försök att täcka över sin ångest. Berättelsens bana är snäv och osäker; kanske är det bara jag, men jag förväntar mig hela tiden att LeMarc ska explodera som frossaren i “The Meaning of Life”.

Peter LeMarc säger sig ha fått en stroke i ett Instagram-inlägg. Efter att ha drabbats av en stroke förlorade han en del av synen. Han säger saker som “livets karta ritas om igen” i inlägget. Trollhättekonstnären, då 64 år gammal, fick en stroke för snart sex veckor sedan. Vi pratar om en “vänster occipital stroke” här.

Han förklarar orsaken till celldöden i det visuella centrumet av hans hjärna, en region i den vänstra bakre hjärnan, som ett resultat av en blodpropp, i ett Instagram-inlägg. Min perifera syn har äventyrats. På grund av detta har jag riktigt svårt att läsa böcker och publikationer med långa texter.

Han tillägger att han inte har någon aning om hur mycket av skadorna som kommer att finnas kvar permanent. Han tillägger, “min synförlust har inte förbättrats avsevärt” sedan stroken, som inträffade nästan sex veckorsedan. Peter LeMarc, 64, fick en stor stroke i slutet av januari, för ungefär sex veckor sedan.

Sångaren erkänner det på Instagram: “Jag kan inte se så bra som jag brukade göra. På grund av detta har jag extremt svårt att läsa kontinuerlig text. Nej, jag kan inte sätta mig bakom ratten heller. Expressen var först att rapportera om sångerskans avslöjande att ingen vet om skadan är bestående eller hur mycket hennes hjärna kan lära sig.

Det verkar inte som att sångaren har några stora förhoppningar om en fullständig återhämtning av sin syn. Hitmaker som gav oss “Jag ska ga hel ur det här”, “Tess” och “Little Willie John” medger, “min synförlust har inte förbättrats nämnvärt sedan stroken för nästan sex veckor sedan.”

Peter LeMarcs typ av stroke förklarar varför han har upplevt skada på sitt synområde. Mina journaler visar att jag har haft en occipital stroke på vänster sida av mitt huvud. Celler i synbarken (finns i den vänstra bakre hjärnan) har dött på grund av syrebrist orsakad av en blodpropp. Han kämpar för att läsa även det mest grundläggande materialet. Han kan inte längre vara särskilt aktiv på sina sociala medier eftersom det är tufft för honom att skriva sedan stroken.

Koloncancer

Hans mentala och fysiska energinivåer har också sjunkit. Jag förklarar varför jag har varit så inaktiv på Instagram. Jag ber om ursäkt för min oförmåga att svara på dina kommentarer just nu. Konstnären konstaterar att livets färdplan håller på att revideras ännu en gång. Peter LeMarcs historia med hälsoproblem är väldokumenterad.

Han fick diagnosen cancer 2009 och hans 67-åriga fru, Monika Asplén, fick diagnosen samma sjukdom fem år senare. De uppträder inte längre som sångare. Hans första album släpptes 1982, men det var inte förrän 1987 som han fick stor framgång. Peter LeMarc har fått guld- och platinacertifieringar för olika album.

Peter LeMarc har också en anmärkningsvärd sju Grammys till sitt namn. Sluta snälla skicka lyckönskningar till Peter LeMarc från pressen. Peter LeMarc har precis släppt ett nytt album efter några svåra år under vilka han genomgick cancerbehandling och förlorade två nära vänner. Även om “Svag doft av skmning” innehåller färskt material för första gången på fem år, har en turné inte diskuterats.

Peter LeMarc fick en kontroll efter att hans kompis, musikskribenten Lennart Persson, gick bort i cancer 2009. Läkare informerade honom om att han hade en elakartad tumör. Han kallar det en knackning i huvudet, men han är ovillig att diskutera sina egna hälsoproblem. LeMarc återupptog låtskrivandet efter att ha gått igenom behandling, förlorat två nära vänner och känt sig förrådd när hans höstturné 2010 plötsligt avbröts. Du måste erbjuda dig själv de erfarenheter och mål som kommer att få ditt liv att kännas värt besväret. Musiken är min flykt.

Det är melankoliskt, men ändå blir “Faint Scent of Dusk” aldrig för deprimerande. Trots vad han har varit med om de senaste åren, insisterar han på att det inte är en “cancerplack” på hans kropp. De tidigare händelserna har uppenbarligen påverkat den historiska historien. Förlusten av Lennart, min vän Douglas bortgång och min egen cancer. Men det är ingen nödvändig bakgrund för att njuta av musiken. Cancer och död nämns inte alls i boken.

Efter Lennart Perssons död skapade han låten “Memphis i himlen” för att uttrycka sina känslor och idéer. Albumet som helhet uppmuntrar lyssnare att försöka acceptera och tänka “så här blev det”, men det sista spåret “The naked truth” gör det mest effektivt. Det är sant att det finns vissa saker du bara inte kan fixa i den här världen. Besked om sjukdom eller närståendes bortgång. Vissa människor hävdar att det hjälper att anta en optimistisk syn. Helt värdelös enligt mig. Jag vill inte att du ska få fel uppfattning, men ett användbart råd är att öva på acceptans.

Det har gått ett helt kvartssekel sedan hans stora genombrott. Den långa och framgångsrika karriären vittnar om av de många guldskivorna och Grammy-plaketter som pryder området på övervåningen i hans villa där intervjun äger rum. Hans musik till ett värde av hundratals album delar alla samma etos: han skriver utifrån personlig erfarenhet och inspiration.

Som ett tåg med många stationer där passagerare går ombord och kan gå vid ett senare tillfälle. Mina erfarenheter är inte så utöver det vanliga att andra inte kan relatera till dem på något sätt. LeMarc har inte uppträtt så ofta på konserter som sina samtida. Biljetterna till den sista turnén, 2007, sålde slut på några minuter. Han har inga avsikter att ge sig ut på turné mot bakgrund av släppet av hans nya album och det faktum att det har gått 25 år sedan hans genombrott.

Peter Lemarc Sjuk
Peter Lemarc Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!