Petra Mede Sjuk

Petra Mede Sjuk
Petra Mede Sjuk

Petra Mede Sjuk – En av våra mest älskade skådespelare, komiker och programledare är 52-åriga Petra Mede. Hon har gjort succé bland annat som programledare för underhållningsprogrammet Let’s Dance och som Katja i den vilt framgångsrika komediserien Bonusfamiljen. Hennes egna humorprogram 50/50, som handlar om livet efter 50, är den senaste i en rad framgångar. Scalateatern hade föreställningens världspremiär i början av november.

Bakslag för Petra Mede: tvingas skjuta upp

Petra kom med den fruktansvärda nyheten att hon var tvungen att skjuta upp många 50/50-föreställningar som hon hade planerat runt jul några veckor innan den kom. Detta skedde som ett resultat av att hennes prestation hämmades av en problematisk ryggskada. Hon meddelar följande på Instagram:

“Konsten imiterar livet. Jag är verkligen ledsen, men jag har fått skjuta upp mina konserter före jul på grund av backproblem. Jag hoppas verkligen att du får chansen att förskottera biljetterna till februari. Då svär jag att vara roligare än vanligt. Kram, Petra”, skrev hon senare. Petra har tidigare öppet talat om att ha ryggproblem. Hon har avslöjat för oss att hon fick en ryggskada när hon var 20 år och att smärtan sedan dess har följt henne under hela hennes liv.

I en tidigare intervju med SVT:s Min Sanning sa Petra “Om det ska göra så här ont går det inte att fortsätta.” Smärtan var så överväldigande att det bara var panik. Tystnaden efter sjukdomsförklaringen bryts av Petra Mede. Petra har inte lagt upp något på sociala medier förrän hon uppgav att hon var tvungen att skjuta upp många shower.

Med publiceringen av ett foto på en av julklapparna hon fick bryter hon äntligen den två veckor långa tystnaden på Instagram. Hon noterar under bilden att Petra fick boken Fiskarkapell – i Medelpad och ngermanland av Tobias Svanelid och Urban Björstadius, ett journalistteam. Inlägget anger inte om Petra fick en fiskarkappa i present eller om hon helt enkelt älskar fiskarkappor eller om gåvan är ett inre skämt mellan dem.

Så, Tobias Svanelid och Urban Björstadius, två journalister, gav Petra sin bok Fiskarkapell – i Medelpad och ngermanland. Inlägget anger inte om Petra fick en fiskarkappa i present eller om hon helt enkelt älskar fiskarkappor eller om gåvan är ett inre skämt mellan dem. Enligt TV4 krävs att Petra Mede säger upp sig från sin tjänst som “Let’s Dance”-programledare. som ett resultat av ryggproblem.

Petra Mede Sjuk

Kristin Kaspersen, en tidigare tävlande och segrare, tar plats. Kristin Kaspersen säger till Aftonbladet att hennes mål är att ingen ska märka något i det första programmet de går in. En av presentatörerna byts bara några dagar innan lanseringen av “Let’s Dance”. På grund av ryggproblem tvingas Petra Mede, 53, överge sitt mål.

Jag är verkligen ledsen, men jag är ledsen att jag inte kan vara värd för “Let’s Dance” i år på grund av hälsoskäl. Men varje lördagskväll kommer jag att haka på tv:n. Jag sa nyligen till Kristin att hon är en av våra bästa programledare, och jag vet att hon och David kommer att stå för en exceptionell “Let’s dance” i år, säger Mede till TV4. För guds skull har Kristin redan vunnit hela tjotaballon en gång.

Kristin Kaspersen tog över i stället för

Programmet vanns av Kristin Kaspersen, 53, och hennes danspartner Calle Sterner, 4, för fyra år sedan. Hon är nu programledare tillsammans med David Lindgren, 40. TV-program som “Söndagsöppet”, “Idrottsgala”, “Frgarna p Fortet” och “Biggest loser” har varit programledare för Kristin Kaspersen.
Angående det som har hänt så är jag verkligen tacksam att det var jag som blev kontaktad för jag tycker verkligen om det programmet, säger hon till Aftonbladet.

Får frågan en vecka före premiären

Den 18 mars gör “Let’s Dance” debut. Kaspersen kliver in i sista minuten för att presentera. Förfrågan ställdes i fredags och enligt Kaspersen svarade hon direkt. Programledaren måste skjuta upp vissa schemalagda uppgifter på grund av det nya arbetet, men hon hänger med i sin podcast. Jag sitter här och kontrollerar min vår för jag är så nöjd just nu.

inte en ersättning för Medes manus

Ett färskt manus utvecklas just nu snabbt inför lördagspremiären. Du måste tänka på att Petra är speciell; Jag kommer inte att sträva efter att kopiera henne eller vara en Petra Mede. Värden påstår sig ha kommunicerat med Mede. Petra är alltid på ena axeln med mig, sa jag till henne när jag pratade med henne idag. Hon fortsätter: Just nu måste hennes hälsa komma först, och det är det som är viktigast.

Efter att ha drabbats av covid-19 tvingades Petra Mede lämna tv-programmet “Bonusfamiljen”. När hon återvänder till tv som programledare för “Let’s Dance” diskuterar hon den svåra tiden och hur hon var tvungen att ta emot sjukhusvård. Jag ansåg att detta var ett möjligen dödligt tillstånd. Jag såg det tydligt när det hände. Efter David Hellenius och Tilde de Paula Eby, den 16:e säsongen av TV4-programmet “Let’s dance” får nya programledare David Lindgren, 38, och Petra Mede, 51.

Uppdraget kommer för Petra Mede efter en unik period då hon tvingades lämna den fjärde säsongen av den omtyckta SVT-serien “Bonusfamiljen” i slutet av föregående år. Covid-19 påverkade mig för två veckor sedan. Det har hjälpt mig att förstå hur hemsk denna pandemi är. Den nuvarande högsta prioritet är hälsa. Hon uppgav i ett pressmeddelande att hon var tvungen att sluta i “Bonusfamiljen” till följd av detta.

Inför “Let’s Dance”-debuten utvecklar programledaren nu tillståndet. Normalt pratar jag inte så detaljerat, men jag var inte så bra där. Detta var en stor fråga. Petra Mede berättar hur när hälsan var som värst blev den i centrum för uppmärksamheten. Visst finns det människor som blir mycket, mycket sjukare, men jag var på sjukhuset när jag insåg att det här var en allvarlig situation. Då vill du bara börja må bättre. När man är frisk vill man naturligtvis ha andra saker, därför är det verkligen tråkigt att sakna “Bonusfamiljen” efter det. Men det var så uppenbart att hälsan kom först.

Hon bevittnade också i skarp kontrast vilken effekt pandemin har på sjukvården medan hon var på sjukhuset. När jag låg på sjukhuset förstod jag till fullo vad pandemonium var. Och vilket modigt arbete som utfördes av alla inom vården. Det var extremt vansinnigt när folk bara strömmade in. Och jag hade intrycket att den här sjukdomen kunde vara dödlig. Petra Mede, som också rapporterar att hon idag inte längre upplever några symtom, säger att det blev riktigt uppenbart för henne.

Petra Medes hyllning av David Lindgren

Istället får hon och David Lindgren, som också skjutit upp en rad uppgifter föregående år, nu koncentrera sig på den nya presentatörsrollen i “Let’s dance”. Jag blev överlycklig när frågan ställdes. Jag gillar det formatet, delvis för att jag har velat titta på tv så mycket på sistone. Dessutom verkade det som om det inte skulle skjutas upp. Jag hade något att förutse.

Enligt David Lindgren, som också känner igen Petra Mede som kollega, hade allt försvunnit tills detta helt enkelt dök upp som en gåva från ovan: Då blev jag överlycklig när jag fick veta att Petra var tvåa. Jag har fortfarande mycket att lära. Jag liknar en svamp.

Petra Mede var beredd att fungera som årets Let’s Dance-värd, men Kristin Kaspersen, tidigare vinnare och kollega i branschen, tar hennes plats. Bara en vecka innan den 18:e upplagans debut, när TV4 slog ut nyheten i lördags, kom valet som en överraskning. Men i själva verket har Petras oro skjutits upp under en mycket lång period.

Den verkliga historien bakom Petra Medes svek

Petra har fått skjuta upp ett antal projekt i vintras. Hennes ryggproblem, som hon bland annat kämpat ifrån sedan 1990-talet, gjorde hennes show 50/50 mindre framgångsrik. Jag hoppas verkligen att du får chansen att förskottera biljetterna till januari. Jag kommer att vara extra humoristisk efter det, jag lovar”, tillade hon på Instagram.

Och allvaret visas av det faktum att hon just nu är tvungen att säga upp sig från sin Let’s Dance-värdtjänst på grund av sin plåga. Men både sjukvårdspersonal och de inom underhållningsvärlden har länge haft en misstro mot henne.

Termen “psykosomatiska störningar”

När hon var 20 år gammal skadade hon sig själv under en träning innan en betydande balettföreställning och upplevde olidliga ihållande ryggsmärtor. Hon var i stort sett oförmögen från rörelse i mer än tre år på grund av obehag, men den vård hon fick var ganska minimal.

Generellt sett var uppmärksamheten jag fick från sjukvårdspersonalen rent av oanständig. Trots att jag haltade av smärta fortsatte jag att vara skeptisk. Jag blev förhörd av en läkare om min halta hjälpte. Nej, du svarade, “jag tvivlar på att det kommer att göra det.” i så fall, nej. Du brottas med psykosomatiska problem.

Petra Mede Sjuk
Petra Mede Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!