Petra Nordlund Ser Sjuk Ut

Petra Nordlund Ser Sjuk Ut
Petra Nordlund Ser Sjuk Ut

Petra Nordlund Ser Sjuk Ut – Om du tittar på TV4 har du sett Petra Nordlund McGahan. Hon tillbringade mycket tid i nyhetsförankrings- och programledarrollerna på Nyhetsmorgon. Men hon och hennes man, Peter McGahan, ryckte upp från sitt långvariga svenska boende för några år sedan och flyttade till Storbritannien.

Petra Nordlund var en stöttepelare i tv-rutan som en av TV4:s nyckelkorrespondenter. Hon drog sig dock plötsligt ur offentligheten. På grund av detta är Petra Nordlunds liv som det är just nu. Petra Nordlund McGahan är utan tvekan ett välkänt ansikte på TV4 för alla som tittar på kanalen regelbundet. Hon har jobbat som nyhetsankare och var en av programledarna i det mångåriga programmet Nyhetsmorgon.

Petra slutade dock göra tv-framträdanden för en tid sedan. Hon gifte sig med Peter McGahan, och paret och deras barn flyttade till England eftersom hon värderade familjen mer än sitt arbete. Anders, 9, och tvillingarna Björn och Fred, båda 12. Peter och Petra har också en 16-årig son som heter Fred. Peters barn från ett tidigare förhållande, Henry, 21, och Julien, 19, betraktar henne som en andra mamma.

Petra Nordlund har dock inte gett upp den lilla skärmen helt; hon har en lägenhet i Stockholm som hon använder regelbundet när hon reser till stan för att jobba. Utöver sitt arbete på Expressen har hon även gjort snålar på TV4, nätets moderstation. Fram till för cirka två år sedan hade jag en väldigt regelbunden spelning på TV4, där jag medverkade i program som “Nyhetsmorgon” och “Nyheterna”.

Enligt en intervju med Expressen som publicerades 2019 sa Petra Nordlund: “Jag har jobbat mindre den senaste tiden, men jag hoppas på att försöka jobba lite mer i framtiden, och jag kommer att jobba lite nu i slutet av år på TV4” Om du lyssnar på TV4 under sommaren 2020 kan du fånga Petra Nordlund. Ett morgonprogram på TV4 om en engelsk hemmafrus vardag. För två år sedan gjorde före detta nyhetsankaren Petra Nordlund ett radikalt livsskifte. Just nu gör hon det.

Petra Nordlund, ett välbekant ansikte för många tack vare sin tid som programledare för TV4:s “Nyhetsmorgon” och att rapportera nyheter för nätet, är ett känt namn i Sverige. Men hon gjorde en drastisk livsförändring efter att ha arbetat på kanalen i 20 år och valde att flytta till England.

Petra Nordlund Ser Sjuk Ut

När Petra Nordlund McGahan hittade kärleken ryckte hon upp sitt liv. Paret fick fyra barn tillsammans, och hon ville vara närmare Peter McGahan. Hon går för närvarande under efternamnet McGahan och har tidigare sagt att hon jobbar heltid för att försörja sina barn, 15 år och yngre, 11 och 8, och 20 och 18-åriga “bonus”-barn Henry och Julien.

Ännu inte pensionerad från TV4

Petra har arbetat både som frilansare och hemmamamma. Hon har arbetat som programledare för “Brottscentralen” och som utrikesjournalist och nyhetsankare för TV4. Även om tidpunkten för hennes eventuella återkomst till Sverige är osäker har hon uttryckt intresse för att åka dit. Även om hon älskar att bo i sin nya nation, tror hon fortfarande att det finns viktiga skillnader att göra.

Själv väljer jag Sverige. Först och främst har England ett mycket ojämlikt och segregerat utbildningssystem. Privatskolorna är många, och det finns ett brett utbud av kvalitet bland dem. Det krävs mycket pengar för att ge dina barn en utmärkt utbildning.Sedan finns det de selektiva, högkvalitativa offentliga skolorna, men att komma in på någon av dem är ingen lätt bedrift; systemet är mycket konkurrenskraftigt och barn utsätts för intensiv press från tidig ålder.

Medan hennes äldste son antogs till en statlig gymnasium, bestämde hon sig till slut för att skicka honom till en privat institution eftersom den offentliga var bara pojkar och “kändes uråldriga”. TV4:s nyhetsankare Petra Nordlund återvänder till uppsättningen inom kort. Under sitt samtal med Söndag berättar hon om sin flytt till London, sina barn och den djupa smärta hon har känt. Petra Nordlund, 41, hängde upp ett fotografi med Cotswolds-tema på dörren till sina döttrars sovrum i Boden.

ligger i England. En sådan tillvaro var vad hon strävade efter. TV4-profilen Petra Nordlund lever just nu den scenen. Hon och hennes familj – maken Peter McGahan, sonen Fred, 4, och dottern Björn, 10 månader” – gjorde vandringen från sitt hem i staden till en liten stad utanför London i oktober månad. Under resan från London till Stockholm reser Björn, som är cirka ett år, med sin mamma, Petra Nordlund.

Det verkar passande att mitt återkommande drömlandskap alltid har varit England. Peter har gjort den veckovisa vandringen till London för jobbet sedan en tid tillbaka, men vi har upptäckt att det blir allt mer utmanande att göra det med våra två små barn.

Det här är fantastiskt

En resa till England och ett nytt hoanvändning i det förtrollade länet Kent verkade vara nästa logiska steg, så vi lät flyttbilen gå. Helt fantastiskt. På grund av vårt hems höga läge får vi vidsträckt utsikt över det omgivande “området med enastående naturskönhet.” För att uttrycka det på ett annat sätt, det är fantastiskt vackert.

Tio hackande höns befolkar gården till deras ovanliga, 1930-tals svenskbyggda hem, som står i skarp kontrast till de typiska engelska stugorna. Den har stora fönster från golv till tak så att vi kan ta in landskapet från alla vinklar, och dess design påminner om ett elegant skandinaviskt modernt hem. Som en som tillbringade sin barndom på en gård i Norrbotten kan Petra uppskatta tystnaden som ligger strax bortom Londons liv och rörelse.

Någon frågade mig en gång om jag tyckte att en sådan livsstil var tråkig eller inte. Men jag är ingen stadsbor, så lämna det så för mig. Enligt mig är det fantastiskt. På helgerna blir Petra, fyrabarnsmamma, och hennes utökade familj, familjen Nordlunds och McGahans, en riktig blandad enhet. Sedan hämtar Peters ex-fru sina två barn, Henny, 10, och Julien, 8.

Sedan de flyttade till Paris har de skrivit in sig på den lokala brittiska skolan. Mellan Frankrike och England tar de snabbtåget för att komma till oss. De planerar att anmäla sig till klasser på vår skola snart med förväntningen att de snart kommer att gå med dem.

Vilken fruktansvärd förlust

Petra har varvat mammaledigheter med att presentera spelningar som den amerikanska valvakan och Polar Award-evenemanget genom åren, allt samtidigt som hon har hanterat det tunga i hennes livs sorg.Total glädje upplevdes när sonen Fred kom 2005. Petra fick sitt första barn när hon var 36 år. Under resan till Stockholm var hennes föräldrar glada över att få träffa sitt nya barnbarn. Kjell, Petras pappa, fick en stroke en vecka efter att Fred föds och han går bort under besöket.

Petra Nordlund McGahan har återvänt till TV-skärmarna efter ett långt uppehåll för att representera TV4. Det finns mer information om profilens comeback på kanalen nu. Petra Nordlund McGahan, ett bekant ansikte på TV4 som ankare för Nyhetsmorgon och andra nyhetssändningar, var en vanlig syn i tv-apparatens set-top box. Även om hon hade varit med i kanalen i nästan två decennier, lämnade hon 2018 för att utöva andra möjligheter.

Sedan dess har hon synts i en mängd olika medier, bland annat som programledare på Brottscentralen. Under ledning av Nyhetsmorgon samarbetade Petra med en rad personer, däribland Malou von Sivers och Bengt Magnusson. I Malou von Sivers frånvaro på grund av graviditeten fick jag frågan om jag skulle vara villig att fylla i. Som medankare i Nyhetsmorgon under några år har Bengt Magnusson och jag gjort mycket mark tillsammans. Arbetet var roligt, men det var mycket av det.

Till skillnad från idag, när jag kan sova ut till 7:30 på morgonen, var jag på dagen tvungen att gå upp kvart i tre varje morgon för att förbereda mig för intervjuer och nyhetsprogram i soffan och nyhetsdisken. Petra har berättat för NSD att hon började titta på kvällsnyheterna oftare. Peter McGahan, bankman, är Petras man och de två har tre barn, Fred, Björn och Anders. Som bonus har hon även Henry och Julien. Att skaffa barn och underhålla ett hushåll i England tar mycket tid.

Vården om mina barn faller på mig, eftersom jag är mamma. Hon har tidigare sagt till Expressen att tjänsten kräver mer av hennes tid än en typisk 9 till 5. På måndagsmorgonen var jag tvungen att skjutsa fyra barn till tre separata skolor, fortsatte hon. Hon diskuterade sin nuvarande sömnlöshet i samma intervju, ett symtom hon upplevde först under och efter sin tid på TV4. Ändå har jag alltid varit ett nervvrak. Efter år av att ha skött Nyhetsmorgon tror jag att det störde mitt naturliga sömnmönster.

En återkomst till TV4 för Petra Nordlund McGahan

Ändå var hon front och center för både 19:00 och 22:00 nyhetssändningarna i gårdagens TV-box. Petras återkomst behandlas mer utförligt på TV4. TV4:s PR-ansvarig Liv Sander skriver till Hänt “Petra Nordlund McGahan hoppar in som nyhetspresentatör i sommar och är i övrigt frilans från England.”

Petra Nordlund Ser Sjuk Ut
Petra Nordlund Ser Sjuk Ut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!