Rennie Mirro Längd

Rennie Mirro Längd
Rennie Mirro Längd

Rennie Mirro Längd – Skådespelaren, sångaren och dansaren Rennie Mirro (nu 50) har varit med i många musikaler, inklusive Grease, Singin’ in the Rain och Flashdance. Han föddes i Big Apple och flyttade till Sverige när han var fem. Hans danslärare i grundskolan förtjänar beröm för att ha påverkat honom att satsa på dans som en karriär.

Biografi

Skådespelaren, musikern och dansaren Mirro föddes den 4 januari 1972 i Gustav Vasa församling, Stockholm. under lång tid arbetade Mirro med Kungliga Baletten, men så småningom förgrenade han sig till andra former av konstnärliga uttryck. 2005 vann han och Pernilla Wahlgren teaterpriset Guldmasken för sina insatser som Danny och Sandy i Grease på Göta Lejon.

På Oscarsteatern i Stockholm 2006–2007 och igen 2010 på Malmö Opera och Musikteater spelade Mirro rollen som Don Lockwood i svenska uppsättningar av musikalen Singin’ in the Rain. Mirro porträtterade Rum Tum Tugger i Cirkus, Stockholms produktion av Cats hösten 2009. Han var med i rollbesättningen till musikalisk bearbetning av succéfilmen Flashdance, som hade premiär på New Yorks China Theatre våren 2014.

Rennie Mirro Längd : 174 cm

Som medlem i den svenska juryn för Eurovision Song Contest 2015 lade han sin röst den 22 maj. Dagen därpå, i samband med Eurovision Song Contest-finalen, avslöjades juryns beslut. Född i USA till musikern Eric Bibb och psyko- och dansterapeuten Francine Lee Mirro-Finer, Mirro är också halvbror till sångarna Sarah Dawn Finer och Zoie Finer. Han har varit gift två gånger, en gång med dansaren sa Engman och en gång med musikern Petra Nielsen.

Den 4 januari 1972 gick Rennie Mirro in i världen i New York City. Han åkte till Stockholm, Sverige, med sin mamma när han var fem år gammal. En nystart i en gruppmiljö, komplett med en styvfar, låg framför oss. Handlingen i filmen “Together” beskriver hans barndom korrekt, har han sagt. Hippies var normen, och okonventionalitet förväntades i alla aspekter av livet. Rennie var missnöjd med denna utveckling.

Rennie Mirro Längd

Från oregerlig skolpojke till balettakademin

Han hade svårt att fokusera och sitta still i klassen. Varje näsa på hans kropp droppade. Han hade en brinnande önskan att spela fotboll professionellt för AIK. När den nya Svenska Balettskolan öppnade såg en engagerad lärare en potential för Rennie Mirro. Rennie började sin tid där 1981, vid nio års ålder. Han har uttryckt förvirring över sin väg till dansakademin. Men de strikta reglerna och regimerna passade honom bra.

Skådespelare i tre konstformer

Rennie Mirros liv förändrades för alltid när hon, vid nio års ålder, anmälde sig till balettklasser. Han planerade att göra dansen till sitt livsverk under de kommande fyra decennierna. Han arbetade länge för Kungliga Baletten. Så småningom blev han musiker, vilket nog är så de flesta känner honom nu. Båda hans huvudroller i “Grease” (som Danny) och “Singin’ in the Rain” (som Don Lockwood) gav honom Guldmasken.

Musikteaters dubbelbill med Rennie Mirro och Karl Dyall

Rennie Mirro och Karl Dyall har uppträtt tillsammans vid ett flertal tillfällen. Deras första huvudroll tillsammans var i 2006 års musikal “Singin’ in the Rain”, där de först arbetade tillsammans. Sedan dess har det blivit kritikerrosade framträdanden, låtar av Frank Sinatra och Sammy Davis Jr., och, naturligtvis, musikaler. De avslutade sin höstturné 2016 med en show på New Yorks legendariska Apollo Theatre.

Mirro-klanen av Rennie

Flera kända personer finns bland Rennie Mirros släktingar.

Föräldraenhet

Francine Lee Mirro-Finer är Rennie Mirros mamma. Hennes yrke är psykoterapeut. Eric Bibb, Rennie Mirros pappa, har nominerats till en Grammis och är en välkänd singer-songwriter i sin egen rätt. Han kom in i denna värld den 16 augusti 1951 i Big Apple. Han flyttade till Stockholm på 70-talet. Han kan spela gitarr och sjunga.

Syskon

Rennie Mirro är halvsyster till två bröder. Sarah Dawn Finer, hans syskon, är en berömd sångerska. Zoie Finer, Rennies andra syster, är också sångerska.

Fru

Ann Mirro och Rennie Mirro har varit gifta sedan 2017. De är föräldrar till barn som heter Lee och Nia. Från 1993 till 2002 var Rennie gift med Petra Nielsen. Han är också en tidigare make till sa Engman. Simson är deras gemensamma son.

Ladugård

Rennie Mirro är en stolt trebarnsmamma. De har tre barn: Samson, 18, Lee, 6 och Nia, 1.

En farväl Tango för Rennie Mirro

Rennie Mirros föreställning “Dance Rennie!” är daterad 2022. Och det ser ut som att den här dansen kommer att bli hans sista någonsin. De flesta dansare slutar när de fyller 40. Januari 2022 fyllde Rennies 50 år. Det här är hans sista dansföreställning, och det är poängen. Jag vet inte vad han ska göra. Vart tar han vägen härifrån?

Rennie har sagt att han värdesätter nedläggning och försöker identifiera sig med dem som har gått vidare. Men det är också en stor livsförändring. Han har tre stora dansnummer i produktionen. jag Det är dock inte gratis. Fötterna är utslitna, han har artros i båda knäna, och han har diskbråck i båda ryggen. Han behöver hjälp av andra bara för att ta på sig strumpor.

Vart går vi härifrån? Även om Rennie Mirro skulle vilja fortsätta uppträda, är han ännu inte tillräckligt säker för att göra det. Han fick arbete på Stockholms Stadsteatern hösten 2022. Efter en lång karriär inom Kungliga Baletten hittade Mirro andra utlopp för sin kreativitet. Han och hans motspelare Pernilla Wahlgren vann Guldmasken 2005 för sina insatser som Danny och Sandy i Grease på Göta Lejonteatern.

Mirro spelade titelrollen som Don Lockwood i de svenska uppsättningarna av Singin’ in the Rain 2006–2007 och 2010–2011 på Oscarsteatern i Stockholm respektive Malmö Opera och Musikteatern. Flashdance the Musical, baserad på filmen från 1987 med samma namn, visade honom 2014. China Theatre var värd för hans föreställning.

Den 22 maj 2015 debuterade han vid Eurovision Song Contest 2015, då han var jurymedlem för Sverige. En dag efter finalen i Eurovision Song Contest avslöjades juryns beslut. Den berömda skådespelaren Rennie Mirro delar med sig av en inblick i hur underhållningsindustrin fungerar, inklusive musikaler, teater och människorna som får allt att hända.

När han går igenom detta tänker han på livets olika faser.

Negativa effekter av åldrande på ens förmåga att prestera professionellt och utmaningarna med att börja om i en ny miljö. Denna föreställning av ett liv i rampljuset kommer att vara en unik och personlig inblick i den tillvaron. Rennie Mirro har uppträtt på några av landets största musikalscener i huvudroller i musikaler som Grease, Cats och Singin’ in the Rain, såväl som i Royal Ballet.

Rennie Mirro, vinnare av Golden Mask, är en mångsidig artist vars krediter sträcker sig från Royal Ballet till titelrollerna i Grease, Cats och Singin’ in the Rain, bland många andra. Rennie, mitt i sitt liv och karriär, kommer överens med det faktum att han behöver diversifiera sina inkomstströmmar på grund av sin ålder och handikapp. Men vad exakt ska han göra nu? Vad är han egentligen om han inte kan få jobb som dansare?

Dansgolv, här kommer jag, Rennie! Under hela föreställningen konfronteras han med både inspelade frågor från sin egen mamma och förfrågningar från psykoterapeuten och dansterapeuten Francine Lee Mirro-Finer. Rennies svar, som lika delar är roligt och sorgligt, hjälper till att avslöja en autentisk skildring av hans tid i underhållningsbranschen.

Mitt liv har djupt förändrats av dans. Det finns tre helt koreograferade dansstycken, livsförändrande scenarier och starka berättelser varvat med ord, handling och en och annan sång. Filmen skrevs och regisserades av Ola Lindholm, som har arbetat inom tv i nästan tre decennier som producent, författare och regissör. Han är mottagare av en Grammy och flera Kristallen TV Awards.

Barnet kommer att dyka upp när det passar honom bäst. De som redan har gått vidare har strålande, hoppfulla miner i ansiktet. För ett år sedan blev jag pappa, vilket betyder att det har gått 12 år sedan jag trodde att jag kunde åstadkomma något mer; därför har detta varit en exceptionellt lång och tuff period. Det här är en “super härlig” situation, som Rennie Mirro uttrycker det.

Rennie Mirro Längd
Rennie Mirro Längd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!