Ribecka Ex On The Beach

Ribecka Ex On The Beach
Ribecka Ex On The Beach

Ribecka Ex On The Beach – Av nykomlingarna till säsongens Ex on the Beach är Rebecka Nilsson. På pressträffen för showen fick vi äntligen träffa henne och grilla henne med frågor. Vi frågade vilken känd person hon mest skulle njuta av en natt i sängen med. Hennes reaktion är ovärderlig i videon ovan. Ta reda på om hon föredrar undergivna eller dominerande partners i sovrummet genom att titta på klippet.

Dplay har nu pilotavsnittet av Ex on the Beach tillgängligt att titta på. Rebecka Nilsson, tidigare från “Ex on the Beach”, splittrades nyligen med “Paradise Hotel”-deltagaren Sebastian Stenberg och började dejta “Are you the one?” stjärnan Martin Knutsson. Rebecka Nilsson, tidigare i “Ex on the Beach”, splittrades nyligen med “Paradise Hotel”-deltagaren Sebastian Stenberg och började dejta “Are you the one?” stjärnan Martin Knutsson.

Rebecka Nilsson, tävlande på Ex on the Beach, tillkännagav sin förlovning med Sebastian Stenberg, tävlande på Paradise Hotel, i början av augusti förra året. De var tvungna att utstå en långdistansromans på grund av deras geografiskt olika platser – Sebastian i Stockholm, Sverige och Rebecka i Oslo, Norge – men det dämpade inte deras kärlek till varandra. Det rör sig snabbt, men det är bara så jäkla bra. Hon jämförde den med den största kärleksfilm som någonsin gjorts till Hänt dn.

Men även om den romansen tog slut, är Rebecka obekymrad. Hon dejtar framgångsrikt igen. Hon har dejtat Are you the one-deltagaren Martin Knutsson sedan februari i år. Hon berättar om deras romans för Hänt. i januari och började dejta den 11 februari. När vi träffades var ingen av oss ute efter ett långsiktigt engagemang, men vi fann snart att vi blev kära.

Saker och ting har gått framåt sedan de blev ett förhållande i februari. Båda partnerna har en tatuering till minne av dagen de blev ett par och datumet de flyttade ihop. Vilken fruktansvärd berättelse. Det var efterfest hos Martins syster, och hon har en tatueringsmaskin, så vi två blev fulla och tatuerade varandra utan att veta vad den andra höll på med tills vi var klara.

Vi delar Martins Bors lägenhet som vår primära bostad. Jag har aldrig haft ett förhållande som fungerar så bra som det här. Jag har aldrig känt den här typen av kärlek förut, men just nu gör jag det. Par har träffats och blivit kära många gånger i tv-program och dokusåpor. Säsongen 2016 av Paradise Hotel blev huvudkaraktärerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad förälskade. Anna bestämde sig för att använda sitt Paradise Hotel-pris för att ta med sin pojkvän på en romantisk semester.

Ribecka Ex On The Beach

Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl korsades första gången samma år i Ex On The Beach. De två uppsättningarna partner delar nu ett hem i Stockholm. Men två karaktärer från separata program har nyligen upptäckt kärlek med varandra. Detta hände efter att vi oväntat stött på varandra mitt i Stockholm.

Det är Martin Knutsson och Rebecka Nilsson från Are You The One respektive Ex On The Beach som har hittat kärleken. Utanför sågs de två personerna för första gången efter att ha träffats genom gemensamma vänner. De skryter nu med det på alla sina konton i sociala medier. Jag träffade den här tjejen för första gången i mitten av januari när jag var ute och klubbade. Jag hade mitt livs tid den kvällen! Vi har dejtat i ungefär tre månader, men vi måste hålla oss tillsammans på grund av mitt tv-program. Men det är dags att berätta för världen”, skriver Martin fundersamt på Instagram.

Har lagt alla våra besparingar på det

Ribecka, som hon kallas på sociala medier, är Rebecka Nilsson, och hon är på väg att lansera sin första webbutik. Hon lägger upp nyheterna på Instagram. Profilen och hennes sambo Martin Knutsson har de senaste åren rest världen runt i en skåpbil som de förvandlat till ett husbil. Följare till influencerparet kanske hänger med på Instagram eller på Rebeckas YouTube-kanal, där hon ofta lägger upp “vloggar” om deras vecka. Hon har över 223 000 prenumeranter på den kanalen just nu.

Rebecka har dock startat en ny. Den 25 maj lanserar hon nätbutiken Salty Soul där hon ska sälja baddräkter som hon tagit fram. Jag och min bästa vän har tagit initiativet till att göra något på egen hand. Större företag kanske bara tillhandahåller ekonomiskt eller logistiskt stöd, men vi har hanterat alla aspekter av projektet själva, från konceptualisering till testning av prototyper till fabriksinköp och val av tyg. Enligt Rebeckas Instagram-inlägg är paret “extra tacksamma för all fantastisk feedback vi har fått hittills” eftersom de har “lagt sina livsbesparingar” i Salty Soul.

I november 2022 bildades Salty Soul som ett aktiebolag. För att fylla tomrummet på marknaden för just denna typ av badkläder, Rebeck Både Rebecka Nilsson (2017) och Martin Knutsson (2018) fick framgång efter att ha spelat i reality-tv-serier. Efter den senaste triangeln med Rebecca Novo och Daniella Näslund svider det i öronen på David Lindgrens.

Deltagarna i “Ex on the Beach” berättar nu om händelserna som hände. Som David Lindgren påpekar, när tre personer med svag anknytning till varandra bor under samma tak dygnet runt, kan det vara svårt att undvika att trampa någon på tårna. Av någon anledning får “Exetet berättar allt” det pirrar i öronen på 26-årige David Lindgrens. Efter att den här säsongens “Ex on the Beach”-programledare Carolina Gynning och flera andra tävlande hade sett nog av kaoset mellan David, Rebecca Novo, 21, och Daniella Näslund, 24, backade de upp honom mot väggen.

David Lindgren är förbryllad över varför triangeldramat har fått så mycket uppmärksamhet, och han känner att han inte fick en rättvis chans att dela med sig av sitt perspektiv på historiska händelser. Enligt honom visas bara 40 minuters innehåll från upp till 48 timmar på tv. Det är alltså mycket du missar. Däremot understryker han att han är trygg i sin egen hantering av ärendet.

Jag tyckte att de båda var attraktiva, och de fann mig attraktiv för dem. Det är tre personer som är indirekt kopplade till varandra som bor i samma hus dygnet runt, och det kan vara ganska svårt att inte trampa någon på tårna. Jag försökte lösa det på bästa sätt jag kunde, och vissa tycker att det gick “rättvist” och andra inte.

Rebecca Novos åsikt: “Jag tror inte att han hanterade det bra” Att banden har skapat så mycket uppståndelse säger han är oväntat. Han säger att han kom in i hemmet med avsikten att vara sig själv och spela sina kort öppna, och att han fortfarande tror att så är fallet. Men Rebecca Novo och Daniella Näslund håller inte med och menar att David inte skötte ärendet på ett bra sätt. Nej, säger Rebecca Novo, han hanterade det inte bra eftersom han låg och kysste Daniella, och sedan såg du mig på väg upp för trappan och jag hade ingen aning om att de hade spånat.

Hon avslöjar att hon kände äkta känslor för David Lindgren och att deras förhållande höll i sig långt efter att inspelningen avslutats. Under “Ex on the Beach” anförtror Rebecca Novo sig med David Lindgren, som hon säger både höll henne säker och gav henne glädje. Men nu ser jag att jag blev lurad mer än jag insåg, erkänner Rebecca Novo.

Ett citat från Daniella Näslund: “Kunde ha satt ner med oss båda”

Som Daniella Näslund förklarar fann hon den närhet och tröst hos David Lindgren som hon sökt hemma. När det gäller hans intima förhållande med Rebecca Novo, hävdar hon att hon inte var medveten om det då. Flickorna säger att de uppskattar David Lindgrens ärlighet om hans känslor, men att han kunde ha varit mer tillmötesgående om dem med tanke på att det finns tre personer som är intresserade av varandra i samma hus. Och, som Daniella Näslund påpekar, hade han lätt kunnat sitta ner med oss två.

Rebecca Novo och Daniella Näslund var ganska nära under hela inspelningen, och deras vänskap har varit stark långt efter att triangeldramat tagit slut. Enligt Daniella Näslund är nu “girl power” tillämpligt eftersom vi har kommit så långt. Dplay sänder “Ex on the beach” på söndagar och torsdagar klockan 21.00.

Ribecka Ex On The Beach
Ribecka Ex On The Beach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!