Roshi Hoss Partner

Roshi Hoss Partner
Roshi Hoss Partner

Roshi Hoss Partner – Hoss Agency-kontoret på Stureplan, där mycket av föreställningens handling utspelar sig, är inrett i en chic beige färgskala. Kvinnor utgör alla 15 i personalen som arbetar med event, kampanjer och influencersamarbeten. Roshi Hoss dyker upp för en intervju och nämner att hon skadade sitt knä när hon utförde alla dansrutiner. Utöver sina uppdrag som vd uppträder hon även flera gånger i veckan i musikalen “Hair” på Göta Lejon.

Testflygningen registrerades

Hon började sjunga hemma i Falun, flyttade sedan till Stockholm och deltog i Kulturamas musikprogram innan hon provade på “Idol” som 19-åring. Det är dock för att hennes formidabla affärsmannaskap hon och hennes syster snart kommer att spela i sin egen dokusåpa på TV4.

Det tog fyra år, men en kanal tog äntligen upp piloten vi spelade in. Däremot, tillägger Sharareh Hoss, var Roshi tveksam eftersom hon ville bli seriöst betraktad som skådespelare och folk tenderar att lägga folk i rutor om de accepterar att gå med i dokusåpor. Första avsnittet tar tittarna med på en träningsresa till Marbella, dit ett sportföretag har bjudit in 13 influencers. I avsnitt två avslöjar Sharareh Hoss dock att hon och hennes man har försökt bli gravida med hjälp av provrörsbefruktning. För någon så reserverad som jag är denna nivå av transparens chockerande. Jag kände att jag återupplevde IVF-prövningarna igen efter den enorma screening vi gjorde för våra vänner häromkvällen. Efteråt, säger hon, bröt hon ihop i hytten.

Barndomsargument

Sharareh Hoss flyttade till Sverige med sin familj från Iran när hon var två år gammal. Roshi föddes tre år senare, och även om systrarna hade sina meningsskiljaktigheter som barn, är de nu de bästa vännerna och fungerar bra tillsammans. De sökte professionell rådgivning för att förbättra deras förhållande när de filmade dokusåpan.

När vi spelade in serien gick vi igenom ganska hemska tider. Båda kastades i oordning. Jag rekommenderar starkt parterapi, som faktiskt erbjöds oss av produktionen. Parrådgivning, enligt Roshi Hoss, är för alla nära anknytningar, så du kan gå själv om du vill. Mångfald och inkludering är viktigt för Hoss Agency och för systrarna personligen. Både inom tv och influencer-ekonomin. Som ett exempel diskuterar systrarna när de erbjöds ett enormt samarbete med Victoria’s Secret. Vi efterfrågade större storlekar och förklarade att detta var nödvändigt för att vi skulle kunna samarbeta och komma in på den svenska marknaden. Roshi Hoss hävdar att dessa människor “bara använde väldigt smala modeller” för att diskutera sina svårigheter.

“Jorda sig själv”

Sedan dess har företaget mött omfattande motreaktioner för annonskampanjen, som kulminerade i att den svenska avdelningen av Victoria’s Secret ansökte om konkurs i januari i år. Enligt Roshi Hoss var nyckeln inte att försöka förutsäga framtiden utan snarare att hålla sig jordad och expandera gradvis.

Roshi Hoss Partner

Systrarna betonar vikten av starka familjeband för att klara av livets verklighet inom influencerbranschen. När serien har premiär på TV4 kan föräldrarna inte vänta på att få sina 15 minuter av berömmelse. De fungerar på samma sätt som slutarna på kameror. Pappa vill veta om han kan anmäla sig till ett separat matprogram i framtiden. Jag vet inte, medger Sharareh Hoss. Den 25 april har “Systrarna Hoss” debut i TV4 och TV4 Play.

Hossverkets Stureplanskontor, där mycket av föreställningens handling utspelar sig, är inrett i en chic beige färgskala. Kvinnor utgör alla 15 i personalen som arbetar med event, kampanjer och influencersamarbeten. Roshi Hoss dyker upp för en intervju och nämner att hon skadade sitt knä när hon utförde alla dansrutiner. Utöver sina uppdrag som vd uppträder hon även flera gånger i veckan i musikalen “Hair” på Göta Lejon. Med ett ord: ja Träffa människor som är villiga att sätta sig ut känslomässigt genom att uppträda på scen. Jag känner inte bara saker på insidan heller.

Pilot H:s inspelning har spelats in

Hon började sjunga hemma i Falun, flyttade sedan till Stockholm och deltog i Kulturamas musikprogram innan hon provade på “Idol” som 19-åring. Ändå är det i rollen som en formidabel affärskvinna som hon och hennes syster är föremål för sin egen TV4 dokusåpa. Sharareh och Roshanak “Roshi” Hoss, medgrundare av det blomstrande PR-företaget Hoss Agency, är ständigt på språng när de minglar med Stockholms A-lister. Allt från A-listbashes till livliga familjemiddagar skildras i den nya serien Systrarna Hoss.

Det finns också mer allvarliga historier, som Sharareh Hoss strävan att bli gravid med ett barn med in vitro fertilisering (IVF). “Vi gick igenom ganska svåra saker när serien spelades in”, förklarar Roshi i en intervju med Aftonbladet. Jag rekommenderar starkt parterapi, vilket faktiskt varproduktionen erbjuder oss. Parterapi kan gynna alla nära anknytningar, så ta med vem som helst du vill vägrade ett kontrakt med Victoria’s Secret.

Den iranskfödda familjen Hoss fungerar som en symbol för showens budskap att människor av alla bakgrunder och färger kan nå framgång. Systrarnas vägran att arbeta med Victoria’s Secret var troligen inspirerad av den vikt de lägger på mångfald i sina personliga liv. Vi efterfrågade större storlekar och förklarade att detta var ett måste för vårt samarbete och inträde på den svenska marknaden. Roshi säger till Aftonbladet att gruppen “bara använde väldigt smala modeller som skulle prata om deras komplex, deras sprickor och dalar”.

Någon sa en gång: “De hävdar att du inte kan vägra Victoria’s Secret. Sharareh, men ifrågasätter varför inte. Den årliga modevisningen Victoria’s Secret ställdes in 2020 efter år av motreaktioner över företagets marknadsföring av orealistiska skönhetsstandarder. Även den svenska divisionen av bolaget försattes i konkurs tidigare i år.

Roshi Hoss Partner
Roshi Hoss Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!